“ΒΟΜΒΑ”! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΜΠΟΙΚΟ ΜΠΟΡΙΣΟΦ

    Κοινοποίηση:
    1232545

    Ο πρώην πρωθυπουργός της Βουλγαρίας και αρχηγός του αντιπολιτευόμενου κεντροδεξιού κόμματος GERB, Μπόικο Μπορίσοφ, συνελήφθη αργά την Πέμπτη στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, που συνδέεται με τις έρευνες της εισαγγελίας της ΕΕ, ανακοίνωσε το βουλγαρικό υπουργείο Εσωτερικών, σύμφωνα με το Reuters.

    Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Βλάντισλαβ Γκοράνοφ, η πρώην πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής προϋπολογισμού, Μέντα Στογιάνοβα, καθώς και η σύμβουλος ΜΜΕ του Μπορίσοφ, Σεβνταλίνα Αρναούντοβα, συνελήφθησαν επίσης, ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.

    «Μια επιχείρηση μεγάλης κλίμακας βρίσκεται σε εξέλιξη σε σχέση με 120 υποθέσεις της ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στη Βουλγαρία. Έρευνες και κατασχέσεις πραγματοποιούνται σε πολλές διευθύνσεις. Οι Boyko Borisov, Vladislav Goranov, Menda Stoyanova και Sevdalina Arnaudova κρατούνται αυτή τη στιγμή», ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Ναι, γιατί η βουλγαρική κουραδομηχανή είναι “μιά αθώα”… Τι μαλακίες λες;;;

    2. Πολύ απελπισμένο σε βλέπω. Ξέρεις εσύ τι να κάνεις. Μην περιμένεις από τους άλλους.

    3. Ο ΒΑΓΓΟΣ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ… ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΑΙΤΙΑ!

    4. Άντε σιγά σιγά να παίρνουν σειρά και τα δικά μας τα καθάρματα

    5. Πέρα από αναγούλα για τις πρακτικές των τυράννων των Βρυξελλών, μου βγαίνει να ευχηθώ άντε, και στα δικά μας, καθώς τουλάχιστον 2-3 πρώην πρωθυπουργοί πρέπει να μπουν φυλακή.

    6. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΙΤΑΝΤΖΗΔΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΥΝΗΓΑΝΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥΣ….ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΟΥΛΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ……..

    7. Βλαδίμηρο πατά το κουμπί τωρα Π@ουτανα όλα να γίνουν

    8. Αντε ντε…αρχιστε κι εδω…απο το Αβουρι το πατσαβουρι…μεχρι τον Μιζοτακη τον γ@μιεσαι..!!! Αντε να αρχισει να ξεβρωμιζει η χωρα απ’ τις βδελλες που της ρουφουν το ”Αιμα” εδω και δεκαετιες…!!! Ζητειται Ενας Ζηλιαρης Αδιαφθορος !!! να κανει το Καθηκον του. Αν υπαρχει….

    9. ΚΡΑΥΓΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ! ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ…

    10. Οι Νεοταξίτες δεν μπορούν να αγγίξουν τον Πούτιν και θα βγάλουν όλη την ψευτομαγκιά τους στον Μπορίσοφ.

    11. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ “ΠΟΓΚΡΟΜΑΡΟΥΝ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ

    Comments are closed.