ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!! ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ “ΝΥΦΕΣ” ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ISIS – ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΒΙΤΡΙΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΖΕΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ

    Κοινοποίηση:
    isis

    Προβληματισμός φαίνεται να επικρατεί αναφορικά με πιθανή παρουσία θυλάκων τζιχαντιστών στην Ελλάδα.

    Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στις διωκτικές Αρχές έχουν φτάσει πληροφορίες για την ύπαρξη και ενδεχομένως δράση γυναικών που έχουν ασπαστεί τον ισλαμισμό και βρίσκονται στη χώρα μας. Συγκεκριμένα ερευνάται είτε η ύπαρξη «νυφών του ISIS» από άλλες χώρες στην Ελλάδα, είτε ακόμη κι Ελληνίδων οι οποίες θέλουν να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος και να γίνουν «νύφες» των Ταλιμπάν.

    Οι έρευνες είναι συνεχείς και εντάθηκαν τον τελευταίο καιρό μετά και τη σύλληψη 34χρονου Ιρακινού ο οποίος, όπως αποδείχθηκε, ήταν σημαίνον μέλος του ISIS.

    Αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ εκτιμούν ότι ενδεχομένως στην Ελλάδα βρίσκονται θύλακες Ταλιμπάν, ορισμένοι εκ των οποίων και ακραίοι, οι οποίοι πέρασαν τα προηγούμενα χρόνια τα σύνορα, μαζί με τα καραβάνια των προσφύγων. Ίσως κάποιοι από αυτούς να προσηλυτίζουν και κορίτσια τα οποία θα μπορούσαν να ενταχθούν στις τάξεις του ISIS ως «νύφες» των στρατιωτών του «Χαλιφάτου» κι αφού πρώτα ασπαστούν τον μουσουλμανισμό.

    Έγιναν έρευνες και για την αποκάλυψη μιας εταιρείας – βιτρίνας, πίσω από την οποία κρύβονται άνθρωποι που εμπλέκονται με τον ISIS κι ενδεχομένως «νύφες» που προετοιμάζονται για την ενσωμάτωσή τους στο ισλαμικό χαλιφάτο. Η συγκεκριμένη εταιρεία, ωστόσο, πρόκειται για «σφραγίδα», ένα «κουφάρι» δηλαδή στο οποίο δεν εμφανίζονται φυσικά πρόσωπα, αλλά… ένα κινητό τηλέφωνο. Ένα κινητό το οποίο δείχνει να είναι απενεργοποιημένο και να μην αφήνει προς το παρόν «ίχνη» πάνω στα οποία θα μπορούσαν να «πατήσουν» οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν τους κατόχους. Σε κάθε περίπτωση οι Αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν το τηλέφωνο για να βρουν ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από αυτό και ποιες είναι οι επιδιώξεις τους.

    Ανώτατοι υπηρεσιακοί παράγοντες έλεγαν ότι προς το παρόν υπάρχουν μόνο ενδείξεις και κάποιες καταγγελίες που έχουν γίνει ανωνύμως. Θα είναι, ωστόσο, πρωτόγνωρο να βρούμε Ελληνίδες, μικρά κορίτσια, που στρατολογούνται από τους Ταλιμπάν και θέλουν να εγκαταλείψουν τη χώρα μας και να ενταχθούν σε κάποιο στρατόπεδο ισλαμιστών.

    Γι’ αυτό συνιστούν μεγάλη προσοχή σε ό,τι αφορά ειδικά νέα κορίτσια που προσεγγίζονται και προσηλυτίζονται από μουσουλμάνους οι οποίοι συνδέονται με τον ISIS.

    Πάντως, η έρευνα των διωκτικών αρχών δεν έχει τελειώσει, συνεχίζεται με απόλυτη μυστικότητα και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν υπάρχουν αποτελέσματα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. ουυυυυυυυυυυσσσσσττττ ρεεεεεεε
      Θανατος σε οτι δεν ειναι ελληνικο
      πουστδες αριστεροι και σια και βαθυ φουνταρισμα.
      ρεεεεεεεεεεεε ουυυυυυυυυσσσσσττττ

    2. Μα σήμερα είχε καλέσει κάποιες με μπούρκα κι έκανε προπαγάνδα…

    3. Οσες κουβαλανε τετοιο μυαλο,ας εχουν ετοιμο και τον ταφο τους.

    4. Δε τη φοβαμαι την ελληνιδα γυναικα.Αν δεν ειμαι gucci η κελεμπια και δεν εχει i phone εκει που θα παει δεν παει πουθενα

    5. Της γαργαλάει το μο@@η τους. Οι Έλληνες δικαιούνται μια σύζυγο ενώ οι μουσουλμάνοι 18 + 4 γκόμενες.

    6. Μόνο οι χαζές και οι αμυαλες ακόμα και να εκβιάσουν πρέπει να μιλήσουν ,,,,,,,, ισλάμ Βατικανό Βαρθολομαίος συμφώνησαν,,, φεξε μου και γλίστρησα δηλαδή,,,,, ,His All-Holiness: Proper religious education “prepares children & young men or women to participate in the creation of a world of peace, where human beings can see in the face of their fellow human beings a brother & sister, rather than a threat or enemy.,,,”Asia nea efimerida

    7. Η ΙΣΙΣ η θεα ΙΣΙΔΑ δημιουργηθηκε με την συμμετοχη Σαουδικης Αραβιας Ισραηλ και Αμερικης ως η προφαση για να χτυπηθει η Συρια και ο Ασσαντ . Οπως αντιστοιχα ειχαν δημιουργηθει οι Ταλιμπαν με τους διδυμους πυργους για να γινει το χτυπημα στο Αφγανισταν επι Μπιν Λαντεν. Και οι δυο ουσιαστικα ειναι παρακλαδια της επισημης Αλ Καιντα δηλ της Τρομοκρατικης Οργανωσης του Σουνιτικου Ισλαμ ! ΣΟΥΝΙΤΕΣ σας θυμιζει κατι ?? ο Ασσαντ ειναι αλεβιτης και η Συρια οπως το Ιραν κατα κυριο λογο Σιητες .. Σουνιτες ειναι οι Τουρκοι !
      ΙΣΙΣ!!! ISIS ..ΑΙΣΙΣ αν το προφερουμε στα Ελληνικα μια τρομοκρατικη οργανωση που εμπλεχτηκε ενεργα και η Τουρκια και της Εκπαιδευει στα συνορα με την Συρια ωστε να χτυπαει τον Ασσαντ. Κοινο μυστικο οτι στο Γκαζιεν Τιεπ της Τουρκιας στρατολογειται το μεγαλυτερο μερος της ΙΣΙΣ.! τωρα ποιες ελληνιδες ασπαζοναι της ΙΣΙΣ ! σιγουρα αυτες κατα ΞΑΝΘΗ ΜΕΡΙΑ ΑΡΧΙΚΑ αλλα παντα μια μοδα ειναι επιφοβη και στο dark web ηδη προσυλιτιζουν πολλες κοπελες σε ολο το κοσμο σε αυτη την μοδα
      ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ! ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΣΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΙΣ.. για αυτα δεν μιλαει κανεισ.. κακως.. ο πολεμος στη Συρια εχει μεγαλη συνδεση με την Ελλαδα

    8. Μπραβο οι ελληνιδαρες! Αφου οι μισοι ελληνες γινανε αδερφες ψαχνουνε τα…25 εκατοστα στους πεινασμενους για sex μουσουλμανους!
      Τζαμπα σκροφες δηλαδη σαν τις κυριες καποτε του ανατολικου μπλοκ οι οποιες το κανανε για να παρουνε ενα κομματι ψωμι να φανε!

    Comments are closed.