ΒΟΜΒΑ – ΣΟΚ!!! ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ!! ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ – ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ

    Κοινοποίηση:
    nero-eurokinissi_0

    Αν ένας λογαριασμός που αφορούσε τη λειτουργία επιχειρήσεων και νοικοκυριών ήταν φθηνός, αυτός ήταν του νερού. Θα αλλάξει αυτό; Έτσι φαίνεται, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη στελέχη των εταιρειών νερού συζητούν μεταξύ τους την πιθανότητα αύξησης των τιμολογίων.

    Η ιδέα που έχει πέσει είναι για αυξήσεις της τάξεως του ενός ή δύο ευρώ, με τις αυξήσεις αυτές να προορίζονται για ενίσχυση των εσόδων και των κερδών των εταιρειών. Ας μην ξεχνάμε πως οι σχετικές μετοχές στο Χρηματιστήριο Αθηνών, παρά την καλή αποτίμηση των εταιρειών νερού, έχουν μείνει πίσω σχετικά με το ράλι που έχει σημειώσει η αγορά. Μια αύξηση στα τιμολόγια θα έδινε τη δυνατότητα επίσπευσης του επενδυτικού προγράμματος, ενίσχυσης της κερδοφορίας και βεβαίως ενίσχυσης της τιμής των μετοχών τους.

    Βέβαια, αναμένεται και η απόφαση της υπεύθυνης ρυθμιστικής Αρχής, καθώς οποιαδήποτε αύξηση στα τιμολόγια πρέπει να εγκριθεί από αυτήν. Η σκέψη πάντως, έχει πέσει στο τραπέζι και αναμένεται και η απόφαση της υπεύθυνης ρυθμιστικής Αρχής, καθώς οποιαδήποτε αύξηση στα τιμολόγια πρέπει να εγκριθεί από αυτή αν (κυρίως το πότε) θα δοθεί το πράσινο φως για τις αυξήσεις στα τιμολόγια.

    Υπενθυμίζεται πως η τιμολογιακή πολιτική της ΕΥΔΑΠ ασκείται μέσω της εφαρμογής των γενικών κανόνων κοστολόγησης και τιμολόγησης υπηρεσιών ύδατος που θα καθοριστούν με υπουργική απόφαση, ενώ τα τιμολόγια υπηρεσιών ύδατος για τις διάφορες κατηγορίες καταναλωτών και χρηστών εγκρίνονται με απόφαση πενταετούς ισχύος της ΡΑΑΕΥ. Μέχρι την έγκριση των νέων τιμολογίων, η ισχύς των τιμολογίων της εταιρείας παρατείνεται.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ, ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ.
      ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ, ΑΦΟΥ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕΣΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ;
      Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΘΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ.

    2. Το τοξο του κλουβιου με τις τρελλες θελατε μ@λακες, ξυπνηστε δεν ειναι Ελληνες αυτοι,θελουν να σας τελειωσουν.

    3. Στα 10.000.000 υπάρχουν και 2.000.000 με πολύ χρήμα! Είναι αυτοί που γεμίζουν τα μπουζούκια κάθε σάββατο, πάνε τριήμερα και διακοπές και κυκλοφορούν με υπερπολυτελή αυτοκίνητα!

    4. Το νερό στην Αττική είναι υπερβολικά φθηνό. Η αλήθεια να λέγεται, υπάρχει σπατάλη. 20-30 ευρώ δεν είναι λογαριασμός, είναι δύο ποτάκια για δύο ωρίστες για τους αθηναίζους.

    5. ΤΟΥΡΚΟΡΑΓΙΑΔΕΣ, 41 τακατο θέλατε, πάρτε τα τώρα! Καλά να πάθετε, εύχομαι να το αυξήσουν 100%…

    6. ΕΥΔΑΠ και ΕΥΔΑΘ εκτός χρηματιστηρίου και % τοις % κρατικές.
      Μία μεγάλη κοινωφελής επιχείρηση περιλαμβανομένων και τις αντίστοιχες των μεγάλων πόλεων.

    7. Τι μ@λάκες είσαστε ρε κουλοχέρηδες? Tώρα θα σας βάλει πράσινα, μπλέ,κίτρινα τιμολόγια στο νερό.

    8. Τρώνε από το τζοκερ με στημένους διαγωνισμούς και νούμερα και κάτω από το τραπέζι και ας με διαψεύσει ένας όλοι το ξέρουμε αλλά 7 μισή εκατομμύρια σε κάποιο λαμογιο πάλι κλασικά από ΒΠ ξέπλυμα και πάλι ξέπλυμα πως θα πληρώσουν αλώστε του παίχτες που έχουν αγοράσει με τα εισιτήρια στα γήπεδα 7 μισή εκατομμύρια ανά δύο βδομάδες σς πιου πάνε την τσέπη????? Ταναπου υπουργε ???

    9. Για να φανταστείτε την κατάντια των σημερινών γυναικών έφτασαν οι άντρες να λένε ότι η κόρη του Παλαιοχριστιανού είναι η πιο όμορφη γυναίκα που έχουν δει τα τελευταία δέκα χρόνια στο X
      Αυτό γιατί το ανθρώπινο μάτι δεν αντέχει πια να βλέπει τη παρα-ΜΟΡΦΩΣΗ από τις πλαστικές.
      Εσείς βολευτειτε με τον πεσμένο κωλο καμίας πατσαβούρας κι αφήστε τις διαχρονικές γυναίκες με πνευματικότητα μακριά .
      Δε ταιριάζετε .

    10. Ο/Η Ο αγράμματος μοιάζει με δέντρο που δεν βγάζει καρπούς λέει:

      Σε ένα κύκλο συζητών γινόταν λόγος για το καλύτερο είδος μορφώσεως. Οι μεν έλεγαν, ότι η καλύτερη μόρφωση είναι η φιλοσοφία, άλλοι έλεγαν, ότι ήταν οι καλές τέχνες, άλλοι υποστήριζαν την στρατιωτική κατάρτιση και άλλοι την πολιτική πείρα. Αφού είπε ο καθένας την γνώμη του, ρώτησαν και τον φιλόσοφο Αντισθένη, ο οποίος απάντησε: ”Για μένα η καλύτερη μόρφωση είναι, το να ξεμάθει κανείς την κακία”.

      1. Το 41% είναι μειοψηφικό. Αυτά έχει ο Κοινοβουλευτισμός…
        Λοιπόν με αποχή ρεκόρ 47,2% στο εκλογικό σώμα αντιπροσωπεύει το κόμμα σου 21,8% κ αυτό με την υποστήριξη των κακοποιών, που ελέγχουν τα ΜΜΕ.
        Βγάλε το σκασμό!

    11. ποια ρυθμιστικη αρχη και πρασινα αλογα οι κυβερνωντες ειναι υπευθυνοι για ολα σε συνεργασια με αφεντικα τους απο οπου παιρνουν οδηγιες και διαταδες.

    12. Θα τα πουλήσουν όλα και για τους πολίτες της χώρας θα είναι όλα πανάκριβα! Το μπουκαλάκι θα φτάσει 5 ευρώ όπως σε κάτι νησιά.

      1. Και πως εξηγείς από περιέργεια το ότι οι δρόμοι είναι τίγκα στην κίνηση όλη μέρα και είναι τίγκα σε ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ αυτοκίνητα; Καμία ιδέα;

        1. Νοικιάρικα είναι ρε φίλε. Μόλις τελειώσουν τα λεφτά θα δείς γέλιο…

    Comments are closed.