ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Image1 (2)

    Με βασικό θέμα στην ατζέντα την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχτηκε στο Μεγαρο Μαξιμου τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, Αλέξη Τσίπρα.

    Ο διάλογος τους
    «Έκανες αλλαγές» είπε ο κ. Τσίπρας στον πρωθυπουργό, μπαίνοντας στο γραφείο του. «Αλλαγές μικρές», απάντησε ο κ. Μητσοτάκης.
    «Βλέπω ξεκίνησες τις μεταρρυθμίσεις», συνέχισε ο κ. Τσίπρας, χαμογελώντας.

    Ο πρωθυπουργός δεν έριξε ουτε την παραμικρή μπήχτη στον Α. Τσίπρα για ότι έχει ακουστεί από το στόμα του βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου.

    Τι είχε πει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου

    Τι έχει προηγηθεί; Μιλώντας προεκλογικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Μπάμπης Παπαδημητρίου είχε σχολιάσει ένα δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Liberation, ειρωνικό για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με τίτλο για τον «μικρό Κούλη», ως εξής: «Υπάρχουν ανταποκριτές ξένου Τύπου που κάνουν εξαιρετική δουλειά και ξέρουν τα θέματα, αλλά και όταν δεν τα ξέρουν κάθονται και τα κοιτάζουν σωστά, αλλά υπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους. Περί αυτού πρόκειται».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ…ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΛΑΣΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΟΛΥΤΑΡΙΑ…

    Comments are closed.