ΒΟΜΒΑ ΠΟΥΤΙΝ: ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ. ΠΡΟΩΡΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΤΟΥ BILL GATES ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

    Κοινοποίηση:
    putin

    Ο Ρώσος πρόεδρος είχε τηλεδιάσκεψη με επιστήμονες και επιτελικά στελέχη του συστήματος Υγείας
    Στην προοπτική να υπάρξει ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού ήδη από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο αναφέρθηκε ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, απευθυνόμενος στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης σε γενετικούς επιστήμονες και επιτελικά στελέχη του Συστήματος Υγείας. Ο Ρώσος ηγέτης επικρότησε τις εκθέσεις και εισηγήσεις των επιστημόνων, εκφράζοντας την έντονη επιθυμία του «το έργο σας να ολοκληρωθεί στις προθεσμίες, τις οποίες τώρα αναφέρατε, ώστε η καταχώρηση αυτού του εμβολίου κατά του κορωνοϊού να πραγματοποιηθεί το Σεπτέμβριο».

    Αρκετές συζητήσεις γίνονται για το εμβόλιο, που προετοιμάζεται εντατικά και συντονισμένα από πολλά ρωσικά κέντρα και επιστήμονες, υπό την επίβλεψη του Κέντρου Ιολογίας και Βιοτεχνολογίας «Βέκτορ», κορυφαίο στον κόσμο, το οποίο μεταξύ άλλων φημίζεται για τα εμβόλια κατά της αιμορραγικής ευλογιάς και του ιού Έμπολα. Ο Ρώσος ηγέτης κάλεσε μάλιστα τους επιστήμονες να μην παραλείψουν να σκεφτούν εγκαίρως και επιμελώς τα θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας από την ανακάλυψή τους, τα οποία θα πρέπει «αναμφίβολα να κατοχυρωθούν», καθώς διαμορφώνεται ένα πιεστικά ανταγωνιστικό διεθνές κλίμα γύρω από το θέμα του εμβολίου.

    Κατά τον Ρώσο υπουργό Υγείας, Μιχαήλ Μουράσκο, τα πρώτα δείγματα ρωσικών εμβολίων θα χρησιμοποιηθούν για εμβολιασμούς κατά του κορωνοϊού περί τα τέλη Ιουλίου. Νωρίτερα ο πρόεδρος Πούτιν είχε συγχαρεί τους γενετικούς επιστήμονες γιατί «ανοίγουν το δρόμο» στη δημιουργία εξελιγμένων τεστ, εμβολίων και φαρμάκων, μεταξύ άλλων και κατά του κορωνοϊού.

    Η Ρωσία έχει καταφέρει να πετύχει από τις χαμηλότερες θνησιμότητες παγκοσμίως σε σχέση με τον πληθυσμό της και τη 2η θέση παγκοσμίως σε καταγεγραμμένα κρούσματα (252.245), αλλά και να πραγματοποιήσει εκτεταμένες εξετάσεις στους Ρώσους πολίτες, ξεπερνώντας τα 6 εκατομμύρια τεστ. Ο συνολικός αριθμός των νεκρών από την επιδημία του κορωνοϊού στη Ρωσία είναι 2.305, με το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών να απαιτεί διαψεύσεις από αγγλόφωνες εφημερίδες, όπως οι Financial Times και οι New York Times, οι οποίες υποστήριξαν, αβάσιμα και αναπόδεικτα κατά τη ρωσική πλευρά, ότι αποκρύπτεται έως και το 72% των απωλειών, που συνδέονται με τον κορωνοϊό.

    Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ακόμη και εάν ίσχυαν απολύτως όσα υποστηρίζουν οι αγγλόφωνες εφημερίδες, προφανώς ενοχλημένες από την σε γενικές γραμμές ικανοποιητική και ελεγχόμενη διαχείριση της πανδημίας στη Ρωσία, η κατάσταση δεν θα άλλαζε δραματικά από άποψη στατιστικής και θα συνέχιζε να απέχει «έτη φωτός» από την τραγική αντίστοιχη σε Μ.Βρετανία και ΗΠΑ, όπου οι νεκροί μετριούνται σε δεκάδες χιλιάδες, τα κρούσματα σε εκατομμύρια και κατά τις εκτιμήσεις των ειδικών αναπόφευκτα θα πλησιάσουν τις χειρότερες των προβλέψεων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Εμεις στην Ελλάδα θα παρουμε του Μπιλ…θα του εχουν δωσει κ παραγγελία…οσοι το κανουν πρωτοι θα ειναι τα πειραματόζωα…κ εμας οτι αχρηστο υπαρχει εδω ερχετε…μεχρι να βρεθει ενας Δυνατος Κυβενητης….να σηκώσουμε Ανάστημα οι Έλληνες.

      1. Θα πάρουν τα εμβόλια του Μπίλαρου και τα άλλα μισά πρόβατα θα πάρουν το Ρώσικο εμβόλιο βότκα LADA σφήνάκι του Βλαδίμηρου.Όπότε για όλα τα πρόβατα θα έχει ο μπαξές μην αγχώνεσαι.Εσένα σε βλέπω πάντως κατευθείαν για το Ρώσικο και ζωή σε λόγου μας.

    2. Δεν υπάρχουν εμβόλια για τους Ιούς.
      Οι ιοί μέταλασονται και εξασθενούν..
      Κάθε χρόνο θα σας εμβολιάζουν με άχρηστα εμβόλια και εσείς θα νομίζετε ότι θα σας προφυλαξουν.
      Όλα για τα λεφτά γίνονται.
      Παίζουν με την υγεία σας.
      ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

      Γερμανός καθηγητής κατεδαφιζει το lockdown :Τα μέτρα είναι επικίνδυνα όχι ο Κορωνοϊός

      Μιλάει ένας γιατρός και τα εξηγεί όλα αυτά.
      Το όνομα αυτού Sucharit Brakdi.

      Διαδώστε το παρακαλώ Στέφανε.

      Αγγελική Αχαρναί

      1. οταν ψεκαζουν να καλυπτεσαι για το καλο σου

      2. τα παιδια να μην κανουν εμβολια για ιο ιλαρας μηνιγγητιδας κλπ κλπ
        Τι να σου πω σε λυπαμαι

      3. Τι γράφεις κυρά μου ότι δεν υπάρχουν εμβόλια για τους ιούς; Ποιοι βλάκες σου είπαν αυτές τις χαζομάρες και τις πιστεύεις; Η Ιλαρά, η ερυθρά , η παρωτίτιδα, η ανεμοβλογια, κτλ από τι προέρχονται; Από ένζυμα; Ιογενείς λοιμώξεις δεν είναι; Εμβόλια δεν έχουμε; Ποιος σχιντζής γιατρός σου είπε αυτές τις μπαρούφες και δεν του παίρνουν την άδεια άσκησης επαγγέλματος; Εκτός εάν κατέληξες μόνη σου στο συμπέρασμα, οπότε μακάριοι οι φτωχοί…..

    3. Ρε πάτε καλά στα μυαλά σας ή η ξαφνική ζέστη έκαψε τα εγκεφαλικά σας κύτταρα; Ποιο εμβόλιο έχει ο Πούτιν; Σας κοροιδεύουν και τα χάφτετε. Το μόνο που έχει ο Πούτιν είναι κανένα σφηνάκι βότκας , κανέναν S-400 , πετρέλαιο για εντριβή και ίσως κανένα παλιό Λάντα. Ξέρετε από Ρωσία ή πιστεύετε ότι σας ξεφουρνίζουν οι επαναστάτες της δεκάρας; Έχετε πάει στο Πέρμ, στο Ιρκούτσκ, στο Ομσκ, ή στο Καζάν και το Γιακούτσκ να δείτε σε τι κατάσταση είναι οι άνθρωποι και πως ζουν 10-15 χλμ έξω από τις πόλεις με 100-150 δολ το μήνα; Ελληνικά χωριά ρε του 1950 με τις τουαλέτες έξω και σπίτια ξύλινα χωρίς θέρμανση που καίνε κάρβουνο και ξύλα και δρόμους μες στην σκόνη και τη λάσπη . Οι συγγενείς της γυναίκας του φίλου μου από το Τομσκ εάν έρθουν Ελλάδα τον Οκτώβρη πάνε και ρίχνουν εμβόλια για την γρίπη γιατί στην Ρωσία το 90% των φαρμάκων και των εμβολίων είναι γενόσημα , κοστίζουν του κόσμου τα λεφτά και είναι και τζούφια. Τα νοσοκομεία προχθές που είχαν άτομα με κορονοιό πήραν φωτιά από τζούφια μηχανήματα αναπνευστικής υποστήριξης που εκρηγνύονταν με πολλόύς τραυματίες και νεκρούς, δείτε το στο ίντερνετ. Προχθές μίλαγα με την συγκεκριμένη φίλη και μου είπε ότι σε πολλές κωμοπόλεις της Ασιατικής Ρωσίας οι γιατροί δεν πάνε επί σκοπού για δουλειά γιατί δεν έχουν ούτε στολές , ούτε γάντια αλλά και ούτε καν μάσκες και τα νοσοκομεία σχεδόν έκλεισαν. Όποιος πάει με συμπτώματα και μιλάει για κορονοιό τον κυνηγούν και φεύγουν νοσοκόμοι και γιατροί μακρυά τρέχοντας. Τι καταγραφή κρουσμάτων και θανάτων να γίνει εκεί ρε αφού όποιος μιλά για κορονοιό τον περνούν για λεπρό; Ποια τέστ ; Μιλάτε τώρα για το εμβόλιο του Πούτιν. Έστω και εάν το βρουν ποια φαρμακευτική ρε σεις θα το παράξει αφού η Ρωσία δεν παράγει φάρμακα παρά μόνο γενόσημες ασπιρίνες; Τι είναι ρε τα εμβόλια; Τάνκς, αεροπλάνα, ή αντιαεροπορικοί πύραυλοι; Ή μήπως NIVA, Tupolef, Yakovlef και Sukhoi; Και όποιος διαφωνεί να πάει να του το κάνουν και καλά σαράντα….

      1. Όποιος έχει ταξιδέψει Ρωσία ξέρει.Εντάξει η Μόσχα άντε και η Αγία Πετρούπολη αλλά έξω στις μικρές πόλεις και χωριά φτώχια καταραμένη για τους πιο πολλούς Ρώσους.Όντως χειρότερα και απο Ελλάδα της δεκαετίας του 50′.Και δεν είναι ότι είμαστε κατά του Πούτιν η της Ρωσίας αλλά να λέμε την αλήθεια!!!Ο Πούτιν συμμάζεψε το ΧΑΟΣ που άφησε πίσω της η διαλυμένη Σοβιετική Ένωση.Έδωσε δουλειά και ψωμί στον μέσο Ρώσο που κυριολεκτικά ΨΟΦΟΥΣΕ της ΠΕΙΝΑΣ αλλά όπως και να το κάνουμε ο απλός μέσος Ρώσος παραμένει αρκετά φτωχός.

    4. Λατρευω Πουτιν!Αντρας με πραγματικα @@!
      Μακαρι να υπηρχε ενας πολιτικος στην Ελλαδα που να του εμοιαζε εστω λιγο!

      1. Έχουμε, σχεδόν όλοι το ίδιο με αυτόν είναι είναι. Όπως αυτός πούλησε αντιαεροπορικά στον Τούρκο που του έριξε το αεροπλάνο, κάπως έτσι και οι δικοί μας… δίνουν προφυλακτικά σε όποιον μας πηδάει !

      2. εσυ απο αυτο κρινεις τα παντα σου θυμιζω οτι τα οπλα που πηρε η χωρα απο τους δολοφονους των λαων ηταν οτι σαβουρα ηταν για πεταμα θες τα υποβρυχια απο τους αλλους που γερνουν? τις υποκυψεις των κυβερνησεων για ολη την ελλαδα θυμησου τα εμβολια του αβραμοπουλου που τα ειχαν για πεταμα και τα πηρε η ελλαδακαι αλλα πολλα το εμβολιο σε πειραξε επειδη θαναι ρωσικο εσυ παρε του κειτζ και κανε δεν σε πιεζει κανεις . ιοι παντα θα υπαρχουν αλλα οχι σε τραγικη κατασταση οπως την κανουν να φαινετει στην περιπτωση αυτη ο μονος ΙΟΣ ειναι οι κυβερνωντες και κανεις αλλος ενας ιος δεν κολαει στην ν σμυρνη στην αγια παρασκευη στην εκκλησια κλπ και δεν κολαει στην ομονοια στο συνταγμα και στα τζαμια ξυπνηστε επιτελους μας δουλευουν για τα καλα εχουν την προπαγανδα και εργαλειο τους η τηλεοραση οτι σου πασαρουν το χαβεις βαζουν πεντε υποεπιστημονες να παρουσιαζουν τα πραγματα τραγικα και τα προβατα μενουν με ανοιχτο το στομα και τρομαζουν κανενα εμβολιο δεν πρεπει να κανει κανεις και ειδικα του κειτζ αυτος απο χρονια φωναζει για την μειωση του πληθυσμου λες και ζουνε στην καμπουρα του οι λαοι αυτον να φοβοσαστε ειναι υπουλο κατακαθι

    5. Απο κανέναν δεν θέλουμε εμβόλιο ούτε απο τον Γκέιτς ούτε βέβαια απο τους Ρώσους μεθύστακες που θα μας ξεκάνουν και εμάς που μέχρι τώρα την βγάλαμε καθαρή!!!Τρέξτε τώρα βέβαια μερικοί ψεκασμένοι να κάνετε Ρώσικο εμβόλιο που μόνο βότκα δεν θα έχει μέσα και που κανείς δεν θα ξέρει τι κουσούρια θα σου αφήσει για το μέλλον.

      1. εισαι γενικα αμβολιαστος εσυ ε
        δεν εκανες ποτε τιποτε
        Σαν τους αφρικανους
        εκει που ο μ.ο., ζωης ειναι τα 40 ετη…

        1. Αλλά εμβόλια που υπάρχουν τουλάχιστον 30 χρόνια τα έκαναν οι γονείς μας σχέδον μέχρι και οι παππούδες μας και ξέρουμε ότι είναι εντάξει!!!Σιγά μην τρέξω να κάνω το Ρώσικο μάπα LADA εμβόλιο που θα έχει φτιαχτεί στο πόδι και κανείς δεν θα ξέρει αν το πάρεις αν θα ζήσεις η αν θα πεθάνεις!!!

          1. αν δεν θες δεν το κανεις
            Καταννοω οσα λες λογικα μιλας
            Μονο αν σκασει κανα κυμα δευτερο πιο βαρυ σαν το 1918 τοτε θα βλεπουμε κοσμο να σκοτωνεται ποιος θα το πρωτοκανει
            Αν ο ιος ειναι τεχνητος που λενε δευτερο κυμα δεν θα χει μιας και τεχνητοι ιοι εξασθενουν γρηηγορα με το χρονο και δεν μεταλλασονται

    6. κανένας εμβολιασμός από κανέναν και για τίποτα!!

    7. Θα σας την φερει απο την πισω πορτα Προβατα η ΝΤΠ
      .Καντε το

    8. Γ@μησε τους βρε Πρόεδρε ,παρτους τα σωβρακα. Μακάρι να ήσουν πρόεδρος κ στην Έλλάδα

      1. αλλα θα αντιδρουσε η.. κοινοτητα λοατκι…

    9. τι εμβολιο
      αφου δεν υπαρχει ιος ειναι κοροιδοιος
      Δηλαδη αν κανει εμβολιο ο μπιλ εινια κοροιδοιος και να το κανει ο πουτιν υπαρχει
      Τελοσπαντων οπως εχω πει θα χουμε 4 με 5 εμβολια να διαλεξουμε
      αμερικανικο αγγλικο γερμανικο κινεζικο για κουμουνιστες και ρωσικο αποτι φαινεται
      Επισης δεν θα ναι υποχρεωτικο οποτε οποιος εχει ψεκαστει δεν το κανει και απο δω πανε και οι αλλοι
      Επισης οι ψεκασμενοι μπορουν να μην εχουν και 5G αλλα να επικοινωνουν με σηματα καπνου
      Δημοκρατια εχουμε ο καθενας οτι γουσταρει μη χτυπιεστε χωρις λογο

      1. Όταν προσπαθείς να το παίξεις έξυπνος και τελικά αποδεικνύεις πόσο βλαξ είσαι…

    10. Το έχει ήδη ο Γάτοβλαδίμηρος.

      Απλά το περνάει τελικές δοκιμές.

    11. Σιγά που θα επιτρέψει η νέα τάξη κυκλοφορία ρωσικού εμβολίου στη δύση.

      1. αλλιως πας ταξιδακι αγια πετρουπολη και μοσχα προσκυνας και τον σταλιν στο μαυσωλειο και χτυπας και ενα ρωσσικο

    12. κατα τον Λε -Πα ειναι γατα ο κοντος με την γραβατα……

    Comments are closed.