“ΒΟΜΒΑ”! ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ «ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ»! ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΕΘΑΨΑΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ PFIZER!

    Κοινοποίηση:
    pfizer

    Ούτε κατά διάνοια δεν θα αναφερθούν τα εγχώρια κανάλια σε αυτό το γεγονός, το οποίο, αν μπορούσαν, θα απαγόρευαν να προβληθεί και στο διαδίκτυο!

    Στην Ελλάδα όχι μόνο προωθούν τα εμβόλια, τα οποία ανοιχτά πλέον αμφισβητούνται λόγω σοκαριστικών ευρημάτων από επιστήμονες, αλλά με χαρά προσφάτως, εγκαινίασαν τα νέα γραφεία της Pfizer στην Ελλάδα, παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Αυτό που δεν πρόκειται να δείξουν ποτέ τα εγχώρια μέσα ενημέρωσης, όμως, είναι η αντίδραση των Γάλλων πολιτών απέναντι στην εν λόγω εταιρεία. Ο Έλληνας δεν πρέπει να βλέπει τέτοιες σκηνές!

    Το βίντεο που γυρίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Παρίσι της Γαλλίας δείχνει χιλιάδες διαδηλωτές να περικυκλώνουν τα κεντρικά γραφεία της Pfizer στην πρωτεύουσα της και να φωνάζουν «δολοφόνοι!» σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις εντολές εμβολίων αλλά και τις αμέτρητες παρενέργειες και τους θανάτους που ξεφυτρώνουν εδώ και εκεί μετά από εμβολιασμούς.

    Δείτε εικόνα των συγκεντρωμένων, οι οποίοι φωνάζουν «Δολοφόνοι» και κρατάνε πλακάτ με την φράση «θανατηφόρα εμβόλια»:

    Οι διαδηλώσεις μαίνονται στην Γαλλία εδώ και πολύ καιρό, καθώς το κλίμα έχει κλιμακωθεί από τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν που παραδέχτηκε τον περασμένο μήνα ότι μέρος της «στρατηγικής» του για την αντιμετώπιση του COVID είναι να «τσαντίζει» όσο το δυνατόν περισσότερο τους ανεμβολίαστους περιορίζοντας τις ελευθερίες τους και αναγκάζοντάς τους να κάνουν εμβόλια.

    Φαίνεται πως στην Ελλάδα οι Έλληνες έχουν αντοχές απέναντι στην πολιτική που ακολουθεί απέναντι στα εμβόλια η κυβέρνησης της ΝΔ!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Αυτοι ολοι γιατι δεν φορανε μασκα?Α, συγγνωμη, μασκα φορανε οι ανθρωποι, οι βρυκολακες οχι!!

    2. Μακρόν, Τριντό, Μητσοτάκης . Και οι 3 διεστραμμένοι, με σεξουαλικές ανωμαλίες να πλανώνται έχουν ενα κοινό. Ολα τους ειναι τέκνα του αρχιανώμαλου διεστραμμένου Κλάους Σβαμπ, του γέρου με τις ζαρτιέρες. Ακολουθούν πιστά τις εντολές του αφέντη τους για ολοκληρωτισμό. Ποιος θα περίμενε ότι ακόμα και ο αγράμματος κατσαπλιάς Τσίπρας να είναι εν τέλει πιο φιλελεύθερος από το ολοκληρωτικό σταλινοειδές τον Κούλη.
      Ρίξτε τους.

    3. O Κούλης και πολλοί απ’ την αντιπολίτευση θα κάνουν ότι συμφέρει στην Pfizer και στα μεγάλα αφεντικά. Αυτό βέβαια το κάνουν και άλλες κυβερνήσεις. Eκείνο που δεν κάνουν όμως οι άλλοι αλλά το κάνουν οι δικοί μας προδοτες είναι να καταπιέζουν κτηνωδώς και να διχάζουν τους πολίτες τους τη στιγμή που διατρέχουμε φοβερούς εξωτερικούς κινδύνους. Η Ελλάδα δεν είναι Γαλλία να συνορεύει με την Ιταλια, την Ελβετία και το Βέλγιο. Συνορεύει με την Τουρκία που διώχνει τους ψαράδες μας από τα ύδατα μας, κάνει γεωτρήσεις σε περιοχές που μας ανήκουν βάσει του διεθνούς δικαίου,στέλνει τα αεροπλάνα της να παραβιάζουν τους ουρανούς μας και να πετούν πάνω από τα νησιά μας και γενικά τσαλαπατάει κάθε μέρα τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Την ίδια στιγμή οι ντόπιοι προδότες τιμωρούν, βρίζουν,απειλούν και εκβιάζουν πάνω από τους μισούς Έλληνες πολίτες (30% ανεμβολίαστοι+30% εκβιασθέντες εμβολιασμένοι) υπονομεύοντας την ομοψυχία και το φρόνημα του λαού. Ας γνωρίζουν όμως ότι θα πληρώσουν ακριβά. Γιατί την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τους προδότες ουδείς.

    4. 2:36 του βίντεο.. “τη θεραπεία και τη συμμόρφωση των ασθενων” .. η συμμόρφωση θα έρθει μέσα απο το ηλεκτρονικό χάπι (digital pill), το οποίο θα ειδοποιεί ηλεκτρονικά μέσα από το στομάχι του ασθενή, για το αν ο ασθενής πήρε το χάπι ή όχι. οι τεχνολογίες είναι έτοιμες.. απλως ψάχνουν τους αφέντες και τους δούλους.

    5. Το εγκληματικο προδοταριο της χωρας και οι 24.000 δολοφονημενοι.
      Το καινουργιο μαγαζι το εχουν πληρωσει οι Ελληνες φορολογουμενοι.
      Ειναι δωρο προς τους δολοφονους της Pfizer.
      Που ειναι ο εισαγγελεας? Ησυχια….κοιμαται

    6. Ο Πλεύρης που ησυχία σε κανένα πλευρό να μη βρει, καταργεί τα pcr στα διεθνή ταξίδια.
      Στην Αγγλία καταργούν ακόμα και τα πιστοποιητικά γιατί οι πολίτες κάνουν μαζικές αγωγές κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμενου.

      1. Για όσους έρχονται στη χώρα από έξω από 7 Φεβρουαρίου.
        Αν υποθέσουμε ότι πολλοι άνθρωποι που θέλουν να επισκεφθούν τη χώρα μας ως τουρίστε, δεν χρειάζονται πλέον πιστοποιητικα εμβολιασμού στις χώρες τους γιατί έχουν καταργηθεί, τοτε είναι εμφανής η προσπάθεια του εκτός από το ήδη διαλυμένο σύστημα υγείας να επιθυμεί να διαλύσει και ότι έχει απομείνει από τον Ελληνικό Τουρισμό.

    7. Αποκάλυψη-σοκ Δρ. Michael Yeadon: Ο Μπάιντεν χορηγεί περισσότερα θανατηφόρα μπόλια σε πολιτείες…ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ για να σκοτώσει την πολιτική αντιπολίτευση με ό, τι σημαίνει αυτό!!!

    8. …..ΕΔΩ ΣΤΟ ΣΠΙΟΥΝΙΣΤΑΝ 7 ΣΤΑ 10 ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ ΓΡΕΚΑ ΤΡΕΞΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ….ΖΗΤΩ Η PFIZER!!!

    Comments are closed.