ΒΟΜΒΑ!!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΘΝΙΚΟ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ – ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ “ΚΟΥΤΙ” Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    mathitiki-parelasi-thessaloniki-gennimata

    Ψαχνόντουσαν εδώ και μέρες να ματαιώσουν παρελάσεις λόγω εθνικής εορτής, “ευαισθησία” που δεν επιδεικνύουν στις συγκεντρώσεις των λ@θροπακιστανών και τον ομοφυλόφιλων. Με “αφορμή” το εθνικό πένθος λόγω του θανάτου της Φώφης Γεννηματά, οι “Φωστήρες” του Μαξίμου ματαίωσαν την μαθητική παρέλαση που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 27 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

    Η απόφαση Μητσοτάκη για κήρυξη εθνικού πένθους λόγω του αιφνίδιου θανάτου της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, συμπίπτει με την ημερομηνία διεξαγωγής της μαθητικής παρέλασης στην πόλη, ως εκ τούτου αποφασίστηκε η ματαίωση της.

    «Μετά την κήρυξη από τον Πρωθυπουργό της Χώρας της 27ης Οκτωβρίου ως ημέρας εθνικού πένθους για την εκδημία της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, πρώην Αναπληρωτή Υπουργού, πρώην Υφυπουργού, πρώην Νομάρχη Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών – Πειραιώς και Βουλευτή, Φωτεινής Γεννηματά δεν θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση της 27ης Οκτωβρίου στη Θεσαλονίκη» αναφέρει η ανακοίνωση.

    Η απόφαση αυτή αφορά μόνο στην πόλη της Θεσσαλονίκης, καθώς οι υπόλοιπες μαθητικές παρελάσεις που έχουν προγραμματιστεί στους υπόλοιπους δήμους θα διεξαχθούν κανονικά. Δεν θα εκπλαγούμε αν τις επόμενες ώρες ματαιωθούν οι παρελάσεις σε άλλες πόλεις “εις μνήμην” της Γεννηματά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Χαμενα τα εχει η κυβερνηση η δεν κραταει τα προσχηματαΤι χαλια ειναι αυτα ρεεεε Καταργειτε τον τροπο που επι χρονια τιμουμε την ιστο ρια μας Βγαλατε τις μασκες και φανηκε ποιοι πραγματικα εισαστε και τι επιδιωκεταιΑ να χαθειτε ελεεινα ανθρωποειδη

    2. Κατοικίδια τις ΣΙΏΝ……. ΈΝΑ ΝΑ ΘΥΜΆΣΤΕ…… ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΌΛΑ… ΠΑΝΆΚΡΙΒΑ…… ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΑΙ…… ΜΌΝΟ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣΩΝΑΡΙΑ……. 🇬🇷✝️🇬🇷✝️🇬🇷✝️

    3. Σεβομαι τον θανατο της γυναικας γιατι ο καρκινος μονο αυτος που τον εχει ξερει τι ειναι… Αλλα οχι και ακυρωση .. ελεος πια ρε παιδια.

    4. επειδή πέθανε η γυναίκα του φάμελλου. Εγώ λέω να ακυρώσουν και την στρατιωτική παρέλαση για τον γύφτο που πάτησε με το χιουντάι τους αστυνομικούς στο Πέραμα

    5. Εθνικό πένθος για την Φώφη.
      Τι ήταν ρε Κούλη Μασόνε.
      Ηρωιδα πολέμου;Ρε τους ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ τι κάνουν για να καταστρέψουν τίς ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ….

    6. ενταξυ, οι γελοιοι μονο γελοιοτητες σκεφτονται.

    7. ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ…!!! ΤΟ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ…!!!

    8. Ποια ήταν η Γεννηματά, και κήρυξαν εθνικό πένθος τα πολιτικά κοπρόσκυλα, ενώ για τον Ήρωα Κ.ΚΑΤΣΙΦΑ, μούγκα. Στο τέλος θα ακυρωθεί και η 28 Οκτωβρίου,με τους Ανθέλληνες που μας κυβερνάναι.

    9. Ένα αόρατο χέρι άλλαξε το placebo και έβαλε το θανατηφόρο…
      Το ίδιο ακριβώς που είχε “πειράξει” το πρωθυπουργικό Falcon του Γιάννου Κρανιδιώτη…
      Όποιος είναι μάγκας κι όχι ουτιδανός πρεσβειών, ΧΤΕΣ ΚΙΟΛΑΣ δημοσιεύει έρευνα για θάνατο Κρανιδιώτη… κι όλοι θα καταλάβουν…

    10. Καιρός είναι να καταργηθούν όλες οι παρελάσεις φτάνει πια

    11. Κλασσικοί νεοταξίτες. Μία πολιτικός επισκιάζει το έπος του ’40. Αν είναι δυνατόν.

    12. Το ξαναγραφω εκατοστη φορα.Οσο κοιμομαστε θα μας βουλιαζουν.Ολοι στο Συνταγμα καθε Κυριακη στις 6. Θελετε να πεθανετε ;; Θελετε να σας τα παρουν ολα ; Ριξτε εναν υπνακο ακομη.Εχετε καιρο κοιμισμενα αιγοπροβατα για την λυτρωση σας. Μπεεεε !

    13. Όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς από αυτούς που κατήργησαν την πρωϊνή προσευχή στα σχολεία.

    14. ε οχι και εθνικο πενθος ελεος πια σε αυτην την χωρα το ξεφτυλισανε πια

    Comments are closed.