ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!!! Η 12ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΚΑΙ ΕΞΕΔΙΔΕ Ο ΜΙΧΟΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΩΣ “ΠΕΛΑΤΗ” – ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΟΝΟΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΩΜ@ΛΙΑΡΗ “ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑ” ΠΟΥ ΠΗΔΟΥΣΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

    Κοινοποίηση:
    mixosd-1-1-1-1

    Ένα συγκλονιστικό στοιχείο για την υπόθεση του παιδοβιαστή Μίχου που βρίσκεται με επίσημο τρόπο ως κατάθεση στην δικογραφία που αφορά τον βιασμό και την μαστροπεία σε βάρος της 12χρονης, έρχεται στο φως.

    Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το edolio5.blogspot.com, η 12χρονη μίλησε για έναν ακόμη κακοποιητή της. Περιέγραψε το πρόσωπο αυτό με την χαρακτηριστική φράση: “τον έχω δει να μιλάει πολλές φορές μέσα στην βουλή”. Είναι προφανές ότι αναφέρεται σε πολιτικό.

    Η 12χρονη δεν μπόρεσε να γίνει πιο συγκεκριμένη αφού οι αστυνομικοί αλλά και η ανακρίτρια δεν μπορούσαν να τις δείξουν φωτογραφίες όπως έκαναν μέχρι σήμερα λόγο του γεγονότος δεν ξέρουν από που να αρχίσουν και που να τελειώσουν. Η μικρή σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας μας υποσχέθηκε πως μόλις τον ξανά δει σε εφημερίδα ή στην Βουλή θα τον “ονοματίσει”.

    Κάποιος στο Κοινοβούλιο νιώθει καυτή την ανάσα της ξεφτίλας αλλά και της φυλακής…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Το κομματόσκυλο Μίχος φυσικά και “βόλευε” τα ανώμαλα φιλαράκια του από το κόμμα και ίσως όχι μόνο…έχουμε κάτι ξηρονήσια να τους στείλουμε όλους εκεί, ξύλο και αλμυρό νερό….στην ανωμαλία.

    2. Στις κόλπο της συγκαλειψης οι δικαστές δηλαδή. Τόσο δύσκολο να δείξουν φωτογραφίες από Καμμια 200αρια βουλευτές όταν βρίσκουν φωτογραφίες ανάμεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες άτομα? Θα δείτε πως θα το πνίξουν το θεματακι οι δικαστές, κανένα κάθαρμα πολιτικός δεν θα ανακαλυφθεί.

    3. Κατά τη γνώμη μου εξυφαίνεται κάτι “καλό” από τις δυνάμεις ασφαλείας του καθεστώτος. Βάζω στοίχημα ότι θα κατηγορηθεί αντιπολιτευόμενος… Μας έχει συνηθίσει ο Κούλης στι συνωμοσίες.

    4. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΓΙΑ 100 ΑΤΟΜΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
      ΔΙΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ

    5. ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΕΦΑΝΕ ΒΓΆΛΕ ΤΑ ΆΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΌΡΑ
      ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΙΣΠΙΡΙΝΓΚΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΙ
      ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΌ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΝΆΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΊΒΕΙΑ
      ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΧΟ.
      ΕΠΕΙΔΉ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΈΣ ΖΟΡΊΖΟΝΤΑΙ
      ΤΑ Μ@ΥΝΑΚΙΑ.

    6. Α,ναι,αυτό δεν το περιμέναμε,μας ξάφνιασε… Γιατί δεν το ρωτησαν το παιδακι αν ο Μίχος ,εκτός από το στούντιο της Κασσάνδρας το είχε παει και στο μπ@υρδελο “Βουλή” ? Αλλά τι λέω τώρα, σίγουρα 40 “καθηγητές” θα γνωματευσουν ότι τέτοιες πράξεις βουλευτών καλύπτονται από τη “βουλευτική ασυλία”… το μόνο εύκολο…

    7. Τι σημαίνει δεν ξέρουν από πού να αρχίσουν και πού να τελειώσουν; στα 12 χρόνια της πόσους βουλευτές έχει δει , βγάλε τις γυναίκες πόσοι μένουν; σιγά μην κουραστουν, αλλού είναι το θέμα.

    8. ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΑΜΑΡΙ ΜΗΠΩΣ?

    9. συνεχίστε, είναι πολύ πικάντικες αυτές οι ιστοριούλες….

    10. Μηπως δε μπορουν να της δειξουν φωτογραφιες ολων των βουλευτων γιατι φοβουνται μην αναγνωρισει καμια εκατοστη ?? Λεω εγω τωρα.

    11. Σκασμός ρεεεεε.
      Ασχοληθείτε με την ΚΙΒΩΤΟ και αφήστε ήσυχους τους εθνοπατέρες…..

    12. Έστω και μετά από χρόνια μπορεί να μιλήσει…να δούμε πως θα το καλυψουν οι εγκληματίες…

    13. Ψάχνουν τα «χαμένα» 8,5 εκατομμύρια ευρώ από την υπεξαίρεση «μαμούθ» του Λαρισαίου πρώην ταμεία του ΟΑΕΔ πρώην συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ (ΝΔ)
      Πρώτη η ΝΔ στα σκάνδαλα

    14. οποιος και να’ναι η Κουλα θα τον καλυψει οπως τον Γεωργιαδη

    15. Ποιος είναι;;; Τον περιμένουμε στο αυριανό εξωφυλλο…..

    16. Έχει να αρπάξει λεφτά η μαμά για μην τον ονοματίσει που θα πάψει πολύ σύντομα να βλέπει εφιάλτες.

    Comments are closed.