ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ – Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ

    Κοινοποίηση:
    4-5

    Οι αλλαγές που συμβαίνουν στην Τουρκία τα τελευταία δέκα χρόνια και ιδιαίτερα τα δύο τελευταία χρόνια είναι πολύ γρήγορες. Κανένα θέμα δεν συζητείται και δεν διαπραγματεύεται επαρκώς. Αναφέρεται πως “Εγώ θέλησα, εγώ το έκανα” και συμβαίνει. Αυτό είναι κάτι που απομακρύνει το κράτος από την αρχή του δικαίου.

    Με την αλλαγή του στάτους της Αγίας Σοφίας από μουσείο σε τζαμί και την τέλεση της πρώτης προσευχής η 24η Ιουλίου 2020 από κάθε πλευρά πέρασε στην ιστορία.

    Μόνιμα υπήρχε μία ανάγκη να καταστεί η Τουρκία περιφερειακή δύναμη. Αυτό πολιτικά ήταν ανάγκη να είναι εγκατεστημένο πάνω σε μία κοινότητα πιστών. Το αίτημα για την επαναφορά του χαλιφάτου ήταν ένα από αυτά τα τεμάχια. Αποτέλεσμα τούτου άλλωστε ήταν ότι αμέσως μετά από την Αγιά Σοφία κάποιοι άρχισαν να ζητούν την επαναφορά του χαλιφάτου.
    Κανείς να μην εκπλαγεί αν στο σύντομο μέλλον, κάνουμε μία στρατιωτική επιχείρηση σε ένα από τα νησιά μας που κατέχει παράνομα η Ελλάδα.

    Δεν είναι δική μας εκτίμηση. Δείτε τι είπε ο τούρκος αντιπρόεδρος Οκτάι για τα ελληνικά νησιά μόλις πριν τρεις μέρες:

    ¨Ο Τούρκος αντιπρόεδρος είπε ακόμη ότι σε εκείνη την περιοχή θα έχουν και μια άλλη κόκκινη γραμμή και έχουν ξεκινήσει διαδικασίες σχετικά με αυτό. “Αφορά την αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου που πηγάζει από τις συμφωνίες που υπογράφηκαν πριν από 100 χρόνια. Δηλαδή αν κοιτάξουμε, αντίθετα με τι συμφωνίες τα νησιά του Αιγαίου έχουν στρατικοποιηθεί. Αυτό είναι απαράδεκτο για την Τουρκία. ‘Ο,τι απαιτείται γι αυτό θα γίνει. Άλλωστε αυτή τη στιγμή σε αυτό το πλαίσιο έχουν ξεκινήσει εργασίες νομικών διαδικασιών”.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Καλά ας κοιτάξει η Τουρκία να κάνει όλα όσα είναι υποχρεωμένη να κάνει και μετά τα λεμε

      1. Το θέμα είναι ότι η σκατοτουρκία αποδεικνύεται multitasking μαλάκας, που κάνει άλλα, αλλά χωρίς διακοπή κάνει κι αυτά.
        Οπότε, μάλλον εμείς πρέπει να κυττάξουμε να ξεστραβωθούμε…

    2. Ο/Η ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΑΣ "ΜΙΝΙ ΠΟΛΕΜΟΣ" ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΦΤΙΑΧΤΟΣ".... λέει:

      ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΜΙΑ “ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ” ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΗ..ΓΙΑ ΜΙΑ “ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ” ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΛΙΓΩΝ ΩΡΩΝ Η 1-2 ΗΜΕΡΩΝ ΣΕ ΕΝΑ Η ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑΣ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ..ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ..ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΥΘΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΦΡΕΓΑΤΑ, Η ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΥΡ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΝΗΣΙΑ-ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΟΒΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΛΑΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ. ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΙΟ ΕΧΕΙ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑΣ “ΜΙΝΙ ΠΟΛΕΜΟΣ” ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ..Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ..ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ Η.Π.Α ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ….ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ….ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ “ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ”..ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ 3 Π.Π….ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟΘΕΜΑ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΟΠΩΣ ΦΥΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΥΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ,ΦΑΚΟΥΣ-ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΦΩΣ, ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ-ΣΠΙΡΤΑ ΓΙΑ ΦΩΤΙΑ,ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΧ ΥΓΡΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ-ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ-ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ-ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ-ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ.ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ….ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ.

    3. Θέλουν να μπουκάρουν με περίπατο και ατουφέκιστοι. Ορέ μπουνταλά αρκαντάς νούκου του παραδέξ μπρέ; Έχετε να φάτε αιγαιοπελαγίτικον πεοκέφαλον που θα ισιώσει το άντερο σας.

    4. Πολλοί ρωτούν αλλά δέν υπάρχει πειστική απάντηση: Ρωτούν λοιπόν :
      1) Οι Γερμανοί μήπως “κρατούν” τόν μητσοτάκη καί τόν εκβιάζουν ?
      2) Γιατί οι Σαμαράς καί Καραμανλής δέν ανατρέπουν τόν μητσοτάκη τώρα πρίν ο τελευταίος προδώσει τήν Ελλάδα καί παραδώσει τήν εθνική κυριαρχία ?
      3) Γιατί, σέ τελευταία ανάλυση – ο Στρατός δἐν ανατρέπει τόν μητσοτάκη αφού ο Στρατός υποχρεούται (από τό Σύνταγμα) νά υπερασπίζεται τήν εδαφική ακεραιότητα, τήν κυριαρχία καί τά σύνορα τής Ελλάδας έστω κι άν αμελούν ή υποχωρούν ή προδίδουν οι πολιτικοί ? Γιατί δέν αναλαμβάνουν πρωτοβουλία όταν βλέπουν τήν εθνική προδοσία τών πολιτικών? γιατί δέν αφουγκράζονται τήν ψυχή καί τόν παλμό τού Ελληνικού λαού νά αντισταθεί καί νά υπερασπισθεί τά σύνορα (θαλάσσια καί χερσαία) τής Ελλάδας μέ ΚΑΘΕ κόστος και ΚΑΘΕ θυσία ? γιατί ανέχονται μέχρι τώρα νά παίζουν τόν διακοσμητικό ρόλο τής “γλάστρας” , τόύ υποτακτικού τών όποιων προδοτών πολιτικών πού τό μόνο πού ενδιαφέρονται είναι οι βουλευτικοί μισθοί τους καί η έπαρση τής εξουσίας ?
      4) μήπως κάποιος ή κάποιοι από αυτούς τούς (όποιους) προδότες πολιτικούς ήθελαν νεκρό τόν Δημοσιογράφο Στέφανο Χίο ?
      Αυτά (καί άλλα πολλά) ρωτούν πολλοί. Τώρα, ποιός μπορεί νά απαντήσει σ’ αυτά τά ερωτήματα ?

      1. 1) Ανέκαθεν τον κρατούσαν από τα τέτοια…
        2) Ποιός Καραμανλής; Ποιός Σαμαράς ; O Τρύφων ίσως…
        3) Ο στρατός μας ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας και της Frontex για να σταματήσει ένα τσούρμο πεζούς και άοπλους γύφτους. ΠΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΑΟΠΛΟΥΣ !
        4) Πολλοί πολιτικοί δε γουστάρουν το Στέφανο.

    5. Λόγω κορονοιου, ειναι επικινδυνο κάποιος να πηγαίνει σε εφορίες να πληρώνει γιατί μπορεί να νοσησει.

    6. Τη χουντα του 67 την επεβαλλαν οι αμερικανοι, για να επιβληθει – μεταξυ αλλων – το σχεδιο Ατσινσον…στην Κυπρο…Και επειδη εχασαν την υπομονη τους και με τον Παπαδοπουλο…και με το Μακαριο…τον αρχομανη….
      τοτε εβαλαν, τον ΕΒΡΑΙΟ τον Ιωαννιδη και, τον εβραιο γαμπρο του Αλαζρακη
      (επικεφαλη της της εβραικης κυπ στην Ελλαδα) να ριξει τον παπαδοπουλο…οπως και εγινε…
      και να καθαρισει το Μακαριο….οπως και δεν εγινε…δηλ. να κανει αυτος τη βρωμικη δουλεια….
      Οι Αμερικανοι, μεθοδευσαν με τους τουρκαλαδες…στην εισβολη στην Κυπρο…
      και αντι ο Εβραιος ο Ιωαννιδης να παρει το πιστολι και να εκτελεσει…
      τους επικεφαλεις στρατιωτικους που αρνηθηκαν την αποστολη δυναμεων….εκανε το μαλακα…
      Μετα το αλλο το καθικι…ο καραμανλης ειπε το γνωστο… η Κυπρος κειται μακραν…και παπαλα….

    7. οταν σε Ελλαδα και Κυπρο….το πολιτικο συστημα ειναι Ανθελληνικο…? τι μπορει κανεις να περιμενει…
      οποτε…να μην ξαναψηφιστουν…μπας και ερθει κανας αλλος….και δουμε ασπρη μερα…
      μεχρι τοτε…φατε στη μαπα…τα κομματοσκυλα…τους απλυτους….τους τουρκολαγνους…τους Ανθελληνες…
      να μην παραπονιεται κανενας…
      Δυστυχως….

    8. Η Τουρκία δεν μπορεί να επεκταθεί προς δυσμάς και για αυτό έχει λυσσαξει.Υπαρχουν πολύ μεγαλύτερα συμφέροντα από τα οθωμανικά οράματα του Ερντογάν.Αλλωστε,με την τακτική του το μόνο που επιτυγχάνει είναι να βγάζει τους στόλους των Γάλλων και των Αμερικανών στην ανατολική Μεσόγειο.Δημιουργει άθελά του,τετελεσμένα μόνιμης παρουσίας των δυτικών στο Αιγαίο.Το μόνο κακό είναι ότι ίσως μας χρησιμοποιήσουν οι δυτικοί σε κάποιο πολεμικό επεισόδιο μικρής κλίμακας, ώστε να μην έχουν αυτοί απώλειες.Ξυπνηστε επιτέλους.Δεν ορίζουμε τις τύχες μας..

    9. ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ Αλλα περιμενεις απαντηση Δεν νομιζω οτι τους συμφερει να απαντησουνΘαλη

    10. Σε ό,τι τους συμφέρει δλδ επικαλούνται τη τη συμφωνία της Λοζάνης σε άλλη περίπτωση όμως όχι εκεί ότι τους βολεύει σκατομογγολα

    11. ΕΡΩΤΗΣΗ : Γιατί η τουρκία δεν πάτησε πόδι στην Κύπρο από το 1967 έως το 1973 αλλά “μπούκαρε” το καλοκαιράκι του 1974 ; Απάντηση μπορεί να δώσει απλός πολίτης, στρατιωτικός, καθηγητής πανεπιστημίου,, βουλευτής, υπουργός, πρωθυπουργός η και πρόεδρος δημοκρατίας !

      1. Τρέμανε τον Εθνάρχη μας που τον φοβέρισε και η ίδια η Αμερική και τους έγραψε στους όρχεις του ως γνήσιος Έλληνας απόγονος του δοξασμένου έθνους των Ελλήνων Πατριωτών. Επί Παπαδόπουλου είχαμε ισάξιο στρατό σε ισχύ με τους Μογγόλους. Μονάχα όταν έχουν πέσει προδοτικές συνεννοήσεις μονάχα τότε οι Μογγόλοι είναι ικανοί να τα βάλουν με την Ελλάδα. Ποτέ αλλιώς! Ακόμα και η Άλωση της Πόλης έχω αμφιβολίες αν έπεσε από απλή εξουθένωση των υπερασπιστών της.

        1. γιατι ετσι ειναι η Κερκοπορτα. παντα καποιος την αφηνει ανοιχτη η την ανοιγει και μας γαμανε. ΠΑΝΤΑ.

      2. Η χώρα ειναι γεματη χαφιεδες και λαμογια εδω και πολλα χρονια.

    Comments are closed.