ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΡΟΥΜΠΙΝΙ: “ΕΡΧΕΤΑΙ “ΩΡΑ LEHMAN” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ – ΣΟΚ ΣΤΟ BLOOMBERG! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    Nouriel Roubini of New York University's Stern School of Business speaks during the Skybridge Alternatives (SALT) Conference in Las Vegas, Nevada May, 9, 2012. SALT brings together public policy officials, capital allocators, and hedge fund managers to discuss financial markets. REUTERS/Steve Marcus (UNITED STATES - Tags: BUSINESS EDUCATION)

    Ο «Dr.Doom» Ν.Ρουμπινί προειδοποιεί: «Έρχεται “ώρα Lehman” για την Ευρώπη»!
    Αποκαλυπτική πρόβλεψη στο Bloomberg

    Ο οικονομολόγος χαρακτήρισε «Lehman moment» για τη Γηραιά Ήπειρο την περίπτωση της ελβετικής τράπεζας
    Τον κώδωνα του κινδύνου για το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα κρούει με ανάρτησή του ο Νουριέλ Ρουμπινί, χαρακτηρίζοντας «Lehman moment» για τη Γηραιά Ήπειρο τη «βόμβα» της Credit Suisse.

    Ο κ. Ρουμπινί έγραψε στην ανάρτησή του ότι ο ελβετικός τραπεζικός όμιλος είναι «πολύ μεγάλος για να πέσει και πολύ μεγάλος για να σωθεί», δίνοντας το στίγμα των ομοιοτήτων με την κατάρρευση της Lehman Brothers στις ΗΠΑ, αποτέλεσμα της οποίας ήταν η μεγάλη οικονομική κρίση, με ολέθρια αποτελέσματα -ειδικότερα- για την Ελλάδα.

    Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο διεθνούς φήμης οικονομολόγος: «Όπως επεσήμανα στη συνέντευξή μου στο Bloomberg TV σήμερα το πρωί, η κρίση της Credit Suisse είναι η “στιγμή Lehman” για τις ευρωπαϊκές και παγκόσμιες αγορές. “Πολύ μεγάλη για να αποτύχει και πολύ μεγάλη για να σωθεί”. Δεν είναι καν σαφές, ποιες είναι οι ζημίες της σε τίτλους και άλλα περιουσιακά στοιχεία».

    Η ανάρτηση του Ρουμπινί:

    Υπενθυμίζεται ότι σήμερα η Credit Suisse έχασε σχεδόν το ένα τέταρτο της αξίας της, ενώ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι εντόπισε «ουσιώδεις αδυναμίες» στον έλεγχο των διαδικασιών υποβολής εκθέσεων για τα οικονομικά έτη 2022 και 2021, προκάλεσε την αναστολή της μετοχής της, με τις απώλειες να ξεπερνούν το 27%.

    Λόγω των μεγάλων απωλειών, οι Societe Generale, Monte dei Paschi και UniCredit τέθηκαν νωρίτερα σε προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Η πτωχευση της credit suisse group θα γινει 23.03.2023. Εχω εδω και μηνες ειχα προβλεψει το δυσαρεστο …. η εμπιστοσυνη των καταθετων και των μετοχων εχει χαθει … η Τραπεζα δε σωζεται.
      Ακολουθουν η Deutsche Bank και η Commerzbank AG στην Γερμανία… στις επομενες εβδομαδες χιλιαδες τραπεζες ανα τον κοσμο και δεκαδες χωρες θα πτωχυνουν … καταρρεύσουν…. Ειδικα η πτωχετση της Ελλαδος θα γινει Μαιο 2023 … κοντος ψαλμος αλληλούια…

    2. Ανησυχούν οι Εβραίοι εκατομμυριούχοι για το μέλλον τους

    3. Εκκατομυρια θα βγαλει απο το σορταρισμα ο μαλακας για αυτο τα λεει αυτα.

    4. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Το ότι βρίζουμε τον ρουμπίνι ότι είναι μασόνος Εβραίος σιωνιστης και εμείς σαν Έλληνες
      Ψηφιζουμε 40 χρόνια τώρα μασόνους Εβραίους σιωνιστες έχει πολύ πλάκα ρε ξυπνάτε ρε ο μιζοτακης ο τσιπρας και όλο το δημοκρατικό τόξο τι νομίζεται πως είναι Έλληνες ορθόδοξοι;

    5. πωπω τι χαζαρομογγολικη φάτσα……δουλειά είναι κ. αυτή =κραχτης των οβριων ότι θα πεινασει ο κόσμος κ. θα ΥΠΡΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ροκφέλερ κ. ροτσιλντ. όμως
      ΆΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΠΡΕΣΒΕΎΕΙ Κ. ΠΡΆΤΤΕΙ.

    6. Αφού οι κορονογιατροι των ΜΜΕ έγιναν πάμπλουτοι τώρα ήρθε η σειρά των οικονομολόγων. Άντε να δούμε τί θα δούμε πάλι.

    7. ΡΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΛΑΓΝΕ ΠΑΠΑΡΑ ΟΥΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΗΣΟΥΝΑ !!!!! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ. Υ.Γ. ΔΕΝ ΠΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ???

    8. MEΓΑΛΟΣ ΚΟΥΒΑΣ Ο ΡΟΥΜΠΙΝΙ…ΟΛΟ ΕΞΩ ΠΕΦΤΕΙ…ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ-ΜΑΣΟΝΟΣ…

    9. πρέπει απο τωρα να απαγορευθεί η έξοδος απο την Ελλαδα Μητσοτακη κ` ολης της κοινοβουλευτικής ομάδας Ν.Δ, σφουγκοκωλάριων συνεργατών, κ` ΜουΜουΕδων λίστας ΠΕΤΣΑ σε λιγο ο λογος που θα τον ζήσουμε ολοι οι Ελληνες … όλα οσα μας διαβεβαίωναν περι οικονομίας, περι σωστής πλευράς στην Ιστορια στο Ουκρανικο,. περι ι-19, κλπ, ήταν ψέματα, απατη κ` αρλούμπες.!!

    10. ΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΠΟΔΕΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ

      1. Τι να κλασει και ο κοντός δικτάτορας και πρώην Καγκεμπιτης. Αφού η Ρωσία έχει ΑΕΠ ισο μόλις με αυτό της Ισπανίας αλλά με τριπλάσιο πληθυσμο απο την Ισπανία. Δηλαδή αδύναμη οικονομία σχεδόν της πλάκας! Ρώσος ολιγαρχης δήλωσε ότι μετά απο τις απίστευτες κυρώσεις. Το πολύ μέχρι το 2024 η Ρωσία θα έχει ξεμείνει απο λεφτά.

    11. Ο Νουριέλ Ρουμπινί είναι Εβραίος από Ιράν, γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη μεγάλος στην Ιταλία.

    12. Το μεγαλυτερο τρολλ στο αμερικα..χαχαχαχ

    Comments are closed.