“ΒΟΜΒΑ” ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ!!! “ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗ ΣΟΥΔΑ;;;;” – ΣΠΙΤΩΝΕ ΤΑ “ΓΚΟΜΕΝ@ΚΙΑ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ΦΟΝΙΑΣ;;; – ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΨΩΜΙ ΑΚΟΜΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    katerinopoulos-gia-glyka-nera-ola-osa-eipe-vinteo_1623916186

    “Η υπόθεση δεν τελείωσε. Συνελήφθη ένας άνθρωπος, ομολόγησε. Δεν έχει τελειώσει η υπόθεση” είπε με νόημα σχετικά με την δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ., Αθανάσιος Κατερινόπουλος χθες το βράδυ στην εκπομπή Φως Στο Τούνελ.

    “Ο ανακριτής έχει δουλειά και αν χρειαστεί τη συνδρομή της αστυνομίας μπορεί να τη ζητήσει νομιμότατα. Μπορεί να υπάρχει συνεργός σε άλλα επίπεδα, σε άλλες φάσεις” πρόσθεσε. “Να μην μένουμε σε μια ζηλοτυπία και ένα καβγαδάκι” τόνισε.

    “Η γλώσσα του σώματος είναι σημαντική. Είδατε πόσο ευθυτενής ήταν όταν περπάταγε με τις χειροπέδες και το αλεξίσφαιρο και πώς κοίταζε τις κάμερες ή δεξιά και αριστερά. Καμία σχέση η σημερινή παρουσία με την εμφάνιση του όταν έκανε δηλώσεις στα κανάλια. Αυτός ο άνθρωπος μοιάζει ψυχοπαθής; Για προσωπικότητα ψυχοπαθητική; Γιατί θα τρελαθούμε!” τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος.”Βεβαίως και μέσα στο σπίτι δεν υπήρχε συνεργός, αλλά δεν χρειάζεται να είναι παρών ο συνεργός στο σημείο του εγκλήματος. Μπορεί να είναι κάποιος ηθικός αυτουργός αλλού. Να μιλάει, να κατευθύνει…Τι συμβαίνει με το τηλέφωνο θα εξερευνηθεί. Δεν οφείλεται το εγκλημα, όπως είπα στην αρχή, στις μεταξύ τους διαφορές. Οι διαφορές βέβαια αυτές υπήρχαν και πιθανόν να οφείλονται σε άλλα πράγματα, σοβαρά, σημαντικά. Θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε κι άλλους στην πορεία, αν ψαχτεί καλά το θέμα, κατηγορούμενους” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατερινόπουλος.

    “Υπάρχει κι αλλο ερώτημα… Ποιος από το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Κρήτη, κοντά στις 10 Απρίλη, και είδε και σπίτι για να νοικιάσει στην Σούδα και για ποιον λόγο; Είναι κάτι αυτό, πιστεύω θα το ψάξουν αυτό οι Αρχές. Είναι πληροφορία πάρα πολύ καλή, βεβαίως μπορούν να βρουν και το πρόσωπο που νοίκιαζε τα σπίτια και να τους δώσει κατάθεση. Ήταν ο άνδρας, ήταν η γυναίκα; Ήταν μόνοι τους; Ήταν με παρέα;” συμπλήρωσε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. άντε καμιά εβδομάδα ακόμα με το Μπάμπη το σουγιά, μετά; πέρασε το εργασιακό χωρίς να ανοίξει ρουθούνι στην βουλή… αυτό δεν σας ενδιαφέρει; όχι βέβαια αν έχει καλό μισθό ο μπαμπάς και καλη σύνταξη παππούς γιαγιά είσαι κομπλέ. Αρε όρνια τις φύσεως … έχει πολλά ακόμα να τραβήξει αυτή η δόλια χώρα!

    2. κοιτά η αστυνομία ψάχνει εχει υπομονη την ενδιαφέρουν πολλά είναι καλο αυτό που κανει κινητέ διαφορετικα ,,λένε ο στρατος ανήκεις στον λαο η αστυνομία στο κράτος ,,,,,πολλές φορες ,εχει γινεί κατι τελείως διαφορετικό αντίστροφο η αστυνομία ανηκει στον λαο και ο σρατος στο κράτος αυτήν την εποχη έχουν αντιστραφεί οι ρολοι ,,,ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΩΝ ΛΑΟ ,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,ο ιατροδικαστάς νέο πρόσκοπο κούκλος βγάζει μια αυρα σιγουριάς σπάνιας ράτσας για Ελλαδα θέλουμε παρουσίαση ποιος είναι τα παντα

    3. Σε μαφίες ήτανε ανακατεμένος. Δεν μας λέτε πόσα παιρνει χειριστής ελικοπτέρου; γιατί η οικονομική επιφάνεια δεν εξηγείται! πάρε δώσε είχε με μαφίες, η κοπέλα ήξερε, για αυτό τον έλεγε και stupid. Στο ημερολόγιό της γράφει, δεν πιστεύω πως θα κάνει κακό στο παιδί. Γιατί να πιστεύει πως ο Μπάμπης ίσως ήταν ικανός να κάνει κακό στο παιδί; Γιατί αναρωτιέσαι για αυτό; Στην επιλόχια καταθλιψη, φοβάσει πως θα κάνεις εσύ κακό στο παιδί σου, όχι ο σύζυγός σου.

    4. Καποιος τον εχει βοηθησει ειχε συνεργο…πως εδεσε τα χερια του??..
      Και τα κοσμηματα της κοπελας τα εχει δωσει στους συνεργους του….τα πεταξε λεει παραμυθια..

    5. Τη έγινε ρε παιδιά τα λύσαμε όλα τα προβλήματα του Ελλαδιστάν πιάνοντας τον δολοφόνο ….και οκ ? Τη γίνεται με τα προβλήματα που εχει η Ελλάδα με τους γρικηλους ? Καλύπτουμε αλά ? ….και άσε τον ελληνικό λαό να τρώει (Μπάλα , και το φονικό με την κοπέλα ?)

    6. Ο Μπάμπης τους κρατάει. Ο Φουρθιωτη τους κρατάει. Αν είναι έτσι, τι γίνεται ρε παιδιά σ’αυτη τη χώρα;

    7. Γράφεται η ιστορία της Ελλάδας και εμείς παρακολουθούμε το γεγονός αυτό αποχαυνωμενοι. Ας δούμε το δάσος και όχι το δέντρο.

    8. γιατί έχουμε κολλήσει σε μια τραγική αλλα αδιάφορη οικογενειακή υπόθεση ενώ ισοπεδώνονται όλα απο την ΝΤΠ;;;;;;

    9. Είναι κάτι πολύ περισσότερο από όλο αυτό το θέατρο… Ο “Μπάμπης” είναι ίδιος με τον ηθοποιό στη διαφήμιση του Οπαπ που λέει “γυναίκα γύρισα”… Με λίγα κιλά παραπάνω… Τόση έμφαση σε όλη την ιστορία… Σε άλλες ιστορίες δεν δίνουν τόση σημασία… Μήπως είναι όλο αυτό στημένο… Μήπως είναι κάτι άλλο από αυτό που φαίνεται?

    10. Το θέμα κούρασε γιατί δεν έχουν κάτι άλλο να ασχοληθούν. Τελικά ο δολοφόνος δεν ήταν ο επικίνδυνος Εσκομπαρ αλλά ο φλουφλης σύζυγος που θα πλήρωνε διατροφές… Ο κορονοιος τελείωσε… Οι εμβολιασμοί προχωράνε… Η καραντίνα μας άφησε χρόνους… Οι Τούρκοι βρίσκονται σε καλοκαιρινές διακοπές.. Η οικονομία τελικά δεν καταστράφηκε ούτε μπήκανε λουκέτα… Άντε κλείστε το μάγκες καλό καλοκαίρι από Σεπτέμβρη τα νέα θέματα

    11. Βρήκαν θέμα για να ασχολούνται τα πορνοκαναλα…. Για δολοφονία Καραιβαζ… Απόπειρα Χίου… Άχνα

    12. Ο πατέρας της πρέπει να είναι πολύ άρρωστος αν όμως είναι στη νοημοσύνη του εντάξει ας αναλάβει να τον μαραγκιασει με τις γνωριμίες που θα έχει μεσω Βρετανίας Αν και η γνώμη η δίκη μου ότι χάνει κάποιος το παιδί δεν θέλει τη ζωή μετά που τελειώνεις το φονιά Καλά κάνουν στην Ασία και Αφρική τους κλείνουν σε δωμάτιο με μια καρέκλα και 2 φίδια Καλά ξεμπερδεματα τέλεια δίκη η τους ευνουχίζουν

      1. Μα τι βλακειες λετε μερικοι.Ενας ηλικωμενος με δυσκολια να μετακινηθει ειναι ο πατερας.ΟΚ ηταν αξιωματικος του στρατου.Ε και;Θα παρει τηλεφωνο τον Τζειμς Μποντ η μηπως τον Τζεισον Σταθαμ που υπηρετουσαν μαζι,κι αυτοι θα’ρθουν να σκοτωσουν το φονια γαμπρο του.Θα’ρθουν κι ο Σταλλονε,ο Μπρους Γουιλις αλλα κι ολοι οι “Αναλωσιμοι”..Ρε μπερδευετε τις ταινιες με την πραγματικοτητα.

        1. Πετάγεται ο Κατερινόπουλος (πρώην διευθυντής Αντιτρομοκτρατικής) και σου λέει ” ‘Εχει πολύ ψωμί η υπόθεση”. Επιμένεις ακόμα για ταινίες ? Περίμενε πρίν γράψεις γιατί μετά δεν θα προλαβαίνεις να τα μαζεύεις φίλε.

    13. Το ομολογησε, τον πιασαν και μπορει να ειναι και μαφιοζος. Καπου εδω πρεπει να τελειωνει το παραμυθι ρε φιλε. Εχουμε μεγαλυτερα εξωτερικα και εσωτερικα θεματα στο Ελλαντα, πατριωτακια μου, για να ασχολουμαστε μ αυτον τον αχρηστο. Πισω στη γραμμη σας και προσω ολοταχως να διωξουμε τους τυραννους του εθνους μας.

    14. Σαφώς αυτός ……αλλα για ποιο λογο ? ειναι σίγουρα στρειτ ο άθλιος ?

    15. Εγω πιστευω οτι ο μπαμπινος τους κραταει απο τα @@ και αν παθει κατι θα εχει δοσει εντολη να βγουν στον αερα καταστασεις με στοιχεια που θα ριξουν τον πολιτικο, και οχι μονο, κοσμο στον καιαδα. Ο μπαμπινος μονο φλωρος δεν ειναι.

    16. …εχοντας φορεσει αλεξισφαιρο προσωπικα, πραγματικα σε κραταει απο μονο του ευθυτενη. Εχεις πολυ μικρα εως μηδενικα περιθώρια ευλυγισιας με αλλα λογια πας λες και εχεις καταπιεί μπαστουνι…

    Comments are closed.