“ΒΟΜΒΑ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    γεραπετριτης

    Μία “βόμβα” έριξε ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου με μία περίεργη ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Επιτίθεται στον υπουργό επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, τον οποίο -όπως ακούσατε και στην εκπομπή Ραδιομακελάρηδες- εμπλέκει με σκοτεινές υποθέσεις που απασχολούν την Δικαιοσύνη και την δημοσιότητα.

    Μεταξύ των σκοτεινών υποθέσεων στις οποίες αναφέρεται ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου είναι και αυτή με την συμμορία παιδοβιαστών που έδρασε στον Κολωνό με θύμα το δωδεκάχρονο κορίτσι και σύμφωνα με καταγγελίες δικηγόρου βίασαν γνωστός καναλάρχης της Αττικής και κοινοβουλευτικός.

    Ακούστε τι είπε ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου στον Στέφανο Χίο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Κάθαρμα Σαμαρά, ήξερες να τα βάλεις με τις αγάμητες άγαμες. Ο Γιωργάκης ήταν πιο έξυπνος. Που να καταντήσουν η πουτάνα η κόρη σου και η πουτάνα η γυναίκα σου στα μπουρδέλα. Ρε μαλάκα, όποιος τα βάζει μαζί μας τετέλεσται. Από μας υπάρχει η Ελλάδα. Οι τελευταίες τίμιες σε αυτό τον τόπο είναι οι άγαμες. Οι παλαιές άγαμες ξευτίλα.

    2. Ένας, ε, και τι έγινε, ένα γυφτάκι γάμησαν. Αυτοί είναι οι σπουδαίοι, οι άρχοντες του τόπου που πρέπει όλοι να τους κάνουν τεμενάδες. Σκουλήκια, στο πρόσωπο αυτού του κοριτσιού βιάσατε την Ελλάδα. Άντε ρε Τζανερίκο, μίλα. Τί φοβάσαι; Μη φοβάσαι.

    3. Να κάτσεις να σε γαμήσει αυτό το τέρας..
      Εμετός! Πόσο μάλλον το μικρό κοριτσάκι!

    4. Σαμαράς
      Πατούλης
      Γεραπετρίτης
      Μαρκόπουλος
      Βρυώνης
      Ρώμας

      1. ‘Ολοι αυτοί πήδηξαν;;;

    5. Χωριο που φαινεται κολαουζο δεν θελει λεει ο λαος!

    6. Αυτή την μ@λακια που γράφεται και ξαναγράφεται….. , θα επέμβει εισαγγελέας? Όχι ρε, ΔΕΝ θα επέμβει κανεις εισαγγελέας γιατί απλά ελέγχονται πλην ελαχίστων εξαιρέσεων πλήρως και είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Σταματειστε λοιπόν να ρωτάτε μ@λακιες. Όταν είναι να πάρουν το σπίτι κάποιου φτωχού ή να βράζουν συνταγματικά πρεσπες μνημόνια ή οτιδήποτε είναι ενάντια στο συμφέρον του λαού, τότε μόνο θ; επέμβουν κατόπιν κυβερνητικών εντολών.

    7. Θα επέμβει άραγε κάποιος εισαγγελέας; θα κάνει ο Γεραπετρίτης αγωγή για συκοφαντία; μάλλον όχι. Ο άλλος ο Τζανερίκος είχε δώσει μια προθεσμία μέχρι το Μ. Σάββατο για να βγουν οι μεγάλοι, ανώτατοι πολιτικοί άρχοντες και να ξεράσουν τα περί δωροδοκίας. Μάλλον, ήθελε να πει σας “δίνω προθεσμία μέχρι το Σάββατο, για να μου κάνετε καλύτερη προσφορά για να μη σας δώσω στην ψύχρα” ή μπορεί το predator να βρήκε αμαρτωλά στοιχεία για τον δικαστή και να το βούλωσε. Πάντως ούτε ο ένας ούτε ο άλλος βγήκαν να κάνουν δηλώσεις …. ελληνική δικαιοσύνη.

    8. Ο άνθρωπος φαίνεται απ’τη φάτσα. Λαμόγιο βουτηγμένο στα σκατα.

    9. Εμφιετζόγλου, που ήσουν τόσα χρόνια που είχες τόσα λεφτά να ξεμπροστιάσεις το ανθελληνικό τόξο; Γιατί έκανες κόμμα στα 86 σου; Γιατί λες στον Γεραπετρίτη για τη 12χρονη και δεν λες για την συνάντησή του με τον Αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου που ο ίδιος λέει ότι πήγανε να τον δωροδοκήσουν; Όλοι Εισαγγελέα Κανελλόπουλο. Και αν τον σποκλείσουν να φροντίσουν να έχουν κάνει δεύτερο κόμμα με στελέχη τους. Ποιον Εμφιετζόγλου, στα 86 του; Για να κόψει τον Ηλία που τον έχουν άδικα στη φυλακή και ο Εμφιετζόγλου δεν λέει κουβέντα που πάνε παράνομα να τον αποκλείσουν;

      1. Δίκιο έχεις, στα 86 τι πας να φτιάξεις, τίποτα. Εμείς θέλουμε κάτι για το μέλλον, από ανθρώπους που να έχουν μέλλον. Αλλά σε αυτή τη χώρα όλοι έχουν από ένα κόμμα. 5-6 έπρεπε να είναι τα κόμματα το πολύ. Με τόσο πλυθησμό Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Αγγλία, ΗΠΑ και έχουν 2-6 κόμματα. Έλεος πια.

    10. Κρεμάλες για Βοθροκοπρίτη και τους μούλους της Κουλοσυμμορίας

    11. Αν αποκλείσουν τον Κασιδιάρη θα ψηφίσουμε όλοι Εμφιετζογλου…..

      1. Ναι…ναι έχει κι έναν 136 χρονών..που μπορεί να είναι καλύτερος και να μας σώσει !!! Γινε Άρης..να γουστάρεις!!! Μόνο Ηλία..όλοι οι άλλοι να πα να γ@…με !!!

    12. Αυτα ειναι τα αποβρασματα που ψηφιζει ο Ελληνικος λαός. Μετα αναρωτιεστε γιατι ειμαστε γιατι εχουμε σαπια κοινωνια

    13. Φυλακή θα πάει αυτός και όσοι κλέψαν; Τα άλλα είναι λόγια

    14. ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΡΝΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ

    15. Μια εικόνα χίλιες λέξεις!!! Ο Νταβέλης και Ο Κακαράπης μαζί.

    16. καμια ψήφος στην εγκληματικη πολιτικη οργάνωση με παρανοικο δικτατορίσκο αρχηγο και στελέχη, απατεώνες, ανώμαλους, παιδοβιαστες, ληστές, δολοφόνους, ΟΧΙ στο κομμα των συστημικών ελληνόφωνων σφουγκοκωλάριων.!! κάθε ψήφος προς αυτούς ειναι μια σφαίρα στο κεφαλι κάθε Έλληνα.!!
      ο απολυτος εξευτελισμος του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος, και τους υποτιθέμενους ΘΕΣΜΟΥΣ που προστατεύουν την λειτουργια του πολιτεύματος, αποδεικνύουν πως ειναι ενα μάτσο σφουγκοκωλάριοι, ανθρωποι ευτελούς προσωπικότητας, ψωνισμένους απο καποια ΧΥΤΑ (παναθηναικακια).!!
      σε σοβαρο κράτος κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και με ανεξάρτητους σοβαρούς ΘΕΣΜΟΥΣ ο Μητσοτακης θα είχε συλληφθεί και η Ν.Δ θα είχε αποβληθεί απο την προσεχή εκλογηκη αναμέτρηση.!!

    17. Η πιο άσχημη υπόθεση του αιώνα. ψήφος στον εμφιετζογλου. κάτω από τα πόδια μας ο αντίχριστος Κυριάκος χρυσος, ο ψευδοπροφητης τσιπρας (ο) κατερ@@@α καινουργ@@@υ διότι είναι άνδρας δηλαδη η τριαδα της ανομιας και όλοι οι εχθροί μας.

      1. ΤΟ ΚΑΤΕΒΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ “ΤΒΑΒΕΛΙ-ΚΑΛΟΥΤΑ”

    18. Αν ο Σατανάς έπαιρνε ανθρώπινη μορφή θα είχε τη δική του.

    19. Πω, πω, Θεέ μου, δεν μπορώ να τη βλέπω αυτή τη φάτσα. Σαν να βγήκε από το Σαλό του Παζολίνι. Ο Παζολίνι, που κατά κόρον χρησιμοποιούσε ερασιτέχνες ηθοποιούς, σίγουρα θα τον έβαζε στο 120 μέρες στα Σόδομα και τα Γόμμορα.

      1. ….τα σοδομα και γομορα ηταν ελληνικες πολεις που ο λωτ ο γυφτοεβραιος προσπαθησε να ανοιξει μπουρδελα αλλα δεν μπορεσε γιατι τον κυνηγησαν και αυτος ο λωτ σκοτωσε την ελληνιδα γυναικα του και βιασε τις δυο κορες του…… αυτοι οι ατοφιοι ασιατες-γυφτοι.

    Comments are closed.