“ΒΟΜΒΑ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ! ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ- ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ- ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ

    Κοινοποίηση:
    λαθρομεταναστες

    Στο Αρχείο θα μπουν υποθέσεις μεταναστών που έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας ή ακόμα και αν έχουν παρανομήσει, καθώς απαγορεύεται πλέον η απέλασή τους. Μια απόφαση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, που καταγράφει ένα από τα κεφαλαιώδη αρνητικά άρθρα του νέου Ποινικού Κώδικα, το άρθρο 74, το οποίο διαγράφει με μια μονοκονδυλιά ένα τεράστιο αριθμό εκκρεμών δικαστικών αποφάσεων που διατάσσουν την απέλαση αλλοδαπών και την απαγόρευση επανεισόδου τους στην Ελλάδα, λόγω των παράνομων πράξεων που διέπραξαν εντός του Ελληνικού εδάφους ή εισήλθαν παράνομα στην χώρα μας.

     Η Ανωτάτη Εισαγγελία της χώρας, υποδεικνύει με σαφήνεια στους κατά τόπους εισαγγελείς ότι πρέπει άμεσα να αρχειοθετήσουν όλο αυτό τον μεγάλο αριθμό υποθέσεων που μετά από δικαστικές αποφάσεις διατάσσουν την απέλαση αλλοδαπών, οι οποίοι πρέπει τώρα να αφεθούν ελεύθεροι.

    Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης, μετά από ερώτημα του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας (Διεύθυνση Αλλοδαπών) σχετικά με το τι γίνεται με τις εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις που διατάσσουν την απέλαση αλλοδαπών μετά την εφαρμογή του άρθρου 74 του νέου Ποινικού Κώδικα που δεν επιτρέπει τις απελάσεις, εξέδωσε την υπ΄ αριθμ. 2/2021 γνωμοδότηση, στην οποία αναφέρει ότι οι υποθέσεις αυτές πρέπει άμεσα να τεθούν στο αρχείο.

    Το άρθρο 74 του νέου Ποινικού Κώδικα που ισχύει από 1.7.2019 καταργεί την απέλαση αλλοδαπών η οποία διατάσσεται με δικαστική απόφαση και παράλληλα καταργεί το μέτρο που επιβάλλεται ταυτόχρονα με την ίδια δικαστική απόφαση ως παρεπόμενη ποινή και απαγορεύει την επανείσοδο του αλλοδαπού στην Ελλάδα.

    Στην γνωμοδότησή του ο κ. Βουρλιώτης αναφέρει ότι ο νέος Ποινικός Κώδικας με το άρθρο 2 καθιερώνει την αρχή της αναδρομικότητας του επιεικέστερου ποινικού νόμου, ο οποίος ίσχυσε από την τέλεση της πράξης έως το χρόνο της αμετάκλητης εκδίκασης της υπόθεσης και προσθέτει ότι «επιεικέστερος νόμος είναι εκείνος που περιέχει ευμενέστερες για τον κατηγορούμενο διατάξεις», δηλαδή «εφαρμόζεται η επιεικέστερη διάταξη, ακόμη και μεταξύ περισσοτέρων του ενός νόμου».

    Παράλληλα, ο κ. Βουρλιώτης επικαλείται την εισηγητική έκθεση του τότε νομοσχεδίου του νέου Ποινικού Κώδικα, η οποία αναφέρει:

    «Σαφώς προκύπτει ότι η δικαστική απέλαση η οποία έχει επιβληθεί από το δικαστήριο, είτε ως μέτρο ασφαλείας είτε ως παρεπόμενη ποινή» και πριν αυτή εκτελεστεί, «δεν μπορεί αυτή να εκτελεστεί», καθώς καταργήθηκε ρητά η πρόβλεψή της.

    Περά από αυτά, αναφέρει ο κ. Βουρλίωτης ότι η παράνομη επάνοδος στην χώρα αλλοδαπού που είναι καταχωρημένος στον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθύμητων Αλλοδαπών εξακολουθεί να αποτελεί αξιόποινη πράξη κατά τις διατάξεις του νόμου 33896/2005.

    Τέλος, ο κ. Βουρλιώτης, στην γνωμοδότησή του, αναφέρει: «Οι εισαγγελικοί λειτουργοί επιβάλλεται να προβούν σε ανάκληση των σχετικών με τη δικαστική απέλαση, παραγγελιών τους προς τις αρμόδιες Διευθύνσεις της Αστυνομίας και ακολούθως να αρχειοθετήσουν την υπόθεση, εκδίδοντας σχετική προς τούτο αιτιολογημένη πράξη».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    79 Σχόλια

    1. Τέτοιοι εισαγγελείς που διατάζουν προφυλακίσεις Ελλήνων, τέτοιοι θα διαλύσουν την Ελλάδα. Ο μόνος εχθρός του έθνους είναι η δικαιοσύνη

    2. Ο/Η κυβέρνηση ανθελλήνων σατανιστών-εκκλησία ιερόδουλου κουράδας λέει:

      Χίο βγάλε επιτέλους μια λίστα με τους νόμιμους μισθούς των δικαστικών “λειτουργών” να δει ο κόσμος ποιοι τρώνε με μαλαματένια κουτάλια στις πλάτες του και από το υστέρημά του.
      Το Ελληνικό ψάρι της “μικράς πλήν τιμίας Ελλάδος-ψωροκώσταινας” βρωμάει και στις τρείς εξουσίες.
      Δες τι έχουμε για πορδηπουργό και γκούβερνο.
      Δες τι έχουμε στο μπορντέ της Ηρωδιάδος.
      Δες ένα πεθαμένο ζόμπι που ηγείται της ανθελληνικής εκκλωτσίας με ΜΚΟ και προσφορά στους λαθροεισβολείς ισλαμιστές που εύχομαι να τους κάνουν με κόκκινα γένια, όλους τους.
      Δες το κήτος των ελασιτών (κάτι σαν τον φονιά των Ελλήνων, βελουχιώτη-πουστάρα-κλάπα).
      Δες ένα ένα τα ανθελληνικά στοιχεία που συνοστίζονται στον πάγο του θεού του πολέμου.
      Και τέλος δες τα αρχηγάκια του στρατεύματος που αντί να τους κρεμάσουν για πολλαπλές έσχατες προδοσίες, αρκούνται στα μισθουλάκια τους και μιλούν μόνο όταν αποστρατευθούν- ξυπνήσουν απ΄τη μ@λακία που ζουν.
      Ελπίζω να μην είναι μακριά η Άγια Μέρα που όλοι αυτοί θα υποκύψουν στον βωμό της Ελληνικής Οργής.

    3. Μόνο όποιος πάει κοντά σ αυτά τα μαγαζιά θα καταλάβει Πόσο τρύπια ειναι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα.

    4. Η Ελλάδα τέλειωσε το ’90 όταν μούκαραν οι Αλβανοί , οι Ρωσοπόντιοι. Τούτοι εδώ είναι η ταφόπλακα.

    5. Μπορει αυτα να ψηφισαν οι προδοτες του συριζα αλλα μπορουσαν οι δικαστες να βγαλουν αντισυνταγματικο τον νομο που απαγορευει την απελαση αλλοδαπων δολοφονων. Για να γινει αυτο πρεπει να εχουν κοτσια οι δικαστες και να εχουν μαζι τους την κυβερνηση που επρεπε να φερει νεο νομο για να τους διωχνει τους αλλοδαπους δολιφονους. Οταν ο κουλης φτιαχνει παντου χοτ σποτ λαθρομεταναστων, τι να κανει ο εισαγγελεας; ψηφιστε κασιδιαρη γιατι αλλιως θα μας φανε. Και το λεω εγω που δεν τον ψηφισα ποτε. Να μην βρουν ουτε την ψηφο τους οι εθνομηδενιστες. Τερμα τα ψεματα, να ξεσηκωθουμε αλλιως θα μας τελειωσουνε.

    6. Μπράβο σε όλους τους “μακεδονομάχους” που διαδήλωναν με τον Γεωργιάδη κατά της συμφωνίας των Πρεσπών και ψήφισαν Μητσοτάκη για να σώσει την πατρίδα, μπράβο ζώα φάτε τώρα τους λ@θρο και μείνετε φυλακισμένοι στα σπίτια σας κορόϊδα, γιατί σήμερα η όλα αυτά μοιάζουν αστεία μπροστά στην καταστροφή που συντελείται καθημερινά από τους αντίχριστους νεοταξίτες του Μητσοτάκη.

    7. Oι πιο πολλοι εδω μεσα που σχολιαζουν μου φαινεται κανουν τους κινεζους. Κυριοι κι εσεις οι ιδιοι να ησασταν το ιδιο θα κανατε. θα δεσμευοσασταν απο τον νεο ποινικο κωδικσ. Οι δικαστες ασχετως ολων οφειλουν να ακολουθουν τον ποινικο κωδικα. Ακομα και αν ειναι ο χειροτερος νομος που υπαρχει. Ασχετα απ αυτο η δικαιοσυνη στην Ελλαδα ειναι δυστυχως σε χαμηλη θεση. Λοιπον να χαιρεστε τον “αριστερο” αλ6 με το ανοιχτο…μυαλο. Ξεχνατε πολυ γρηγορα μερικοι. Αλλαξαν τον ποινικο κωδικα πριν τις εκλογες οπως οπως προς οφελος ΠΟΙΩΝ ? Των εξης μπαχαλακηδων τρομοκρατων βιαστων λαθροεισβολεων βαρυποινιτων και καθε ειδους παρασιτων γιατι ειναι τετοιοι ακριβως. Παρασιτα σαλτιμπαγκοι της πλακας. Μισ-Ελληνες. Βλεπουν Ελληνα και παθαινουν διοτι απλα ειναι μ@υνι@. Και κατι ακομα παιδια. Μην νομιζουν καποιοι πως εχουν..δικαιωματικα τον τιτλο του πατριωτη και του αγνου ατοφιου Ελληνα επειδη και μονο εχουν μια συγκεκριμενη πολιτικη θεση προτιμηση. ΑΝ κανω λαθος συγγνωμη.

    8. Πιάστε τους Αεροπαγίτες που έβγαλαν αυτή την απόφαση και πετάξτε τους μέσα σε μια δομή. Θέλουν και αυτά τα παιδιά να ξεχαρμανιάσουν κάπου.

    9. Nα μαζέψουμε όλα τα σκατά των λαθρομεταναστών και να τα πετάξουμε στον Άρειο Πάγο!!!

    10. Μια ερώτηση πόση ελληνες μας κυβέρνησαν ? Η γονείς τη ψηφίζανε τόσα Χρόνια για την πατρίδα η το ατομικό συμφέρον αφού δεν έχουμε παιδεία δες μονο τα πανεπιστιμια και θα κατάλαβες η αναρχωαπλητη μια μετά θα κυβερνήσουν

    11. ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ
      ΚΑΝΑΝΕ ΜΑΓΙΑ. ΔΗΛΑΔΉ Ο ΡΥΘΜΌΣ ΠΟΥ
      ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΕΞΙ ΦΟΡΕΣ
      ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ.ΣΕ 50 ΧΡΌΝΙΑ
      ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΝΉΝΤΑ
      ΚΑΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΔΕΚΑΠΈΝΤΕ. ΤΙ ΔΕΝ
      ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ;;;;;;;

    12. τι γινεται;;τελειωσε η Ελλαδα πλεον..
      Ειμαστε η τελευταια γενια..
      Μολις φυγουμε,,,, εχουνε
      αρκετη υπομονη, θα
      σβησει ο ελληνισμος για παντα..η ΝΤΠ εχει εισχωρισει παντου…

    13. Αν δε σηκωσετε κ@λομερι απο τη καρεκλα δεν θα αλλαξει τιποτα. Ο φουφουτος σχολασε ζωαδια

    14. ποιος ειναι αυτος που το λεει ??? σκοτωμα θελει τιποτα αλλο !!!!!!!!!!

    15. ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΚΆΝΕΙ …
      ΙΡΑΝ ,,, ,,, ΠΑΚΙΣΤΆΝ.
      .
      .
      .ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.
      .
      ΌΣΟ ΠΕΘΑΊΝΕΙ Η ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ.
      .
      ΤΌΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΕΛΆΝΕ ΤΟ ΚΟΥΛΗ.
      ΤΟ ΑΔΩΝΙ
      ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ.
      ΚΑΙ ΤΑ ΆΛΛΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ .
      ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΉΚΙΑ.
      ΠΡΟΔΌΤΕΣ.
      ΓΙΑ ΕΣΧΆΤΗ ΠΡΟΔΟΣΊΑ ΚΑΤΆ ΤΉΣ ΕΛΛΆΔΑΣ.
      .
      ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΣΤΟΥΝΝΝ

    16. Έχει μείνει ακόμα κανείς, που να πιστεύει ότι είναι συνωμοσιολογία το όλο θέμα ?

    17. Η Νομοθετική εξουσία , αβαντάρει την εκτελεστική εξουσία….
      Το αποκορύφωμα της Κοινοβουλευτικής Δικτατορίας….

    18. και τα εξοδα τους να τα πληρωνουνε απο του μισθους τους

    19. Σου εύχομαι , όλοι όσοι ελευθερώσεις να έρθουν και να σε κάνουν τον κ..ο αρχαίο τάλαντο ρε σκουπίδι.

      Ζώα νεοέλληνες ψηφοφόροι , να είστε υπερήφανοι για το τι ψηφίζετε τόσα χρόνια, δεν σας αξίζει καμία σωτηρία ..

    20. Καποτε πρεπει να καταλβουμε οτι οι δικαστες εφαρμοζουν τους νομους που ψηφιζει το κοινοβουλιο.Τα”βαρη” στους πολιτικους που κυβερνανε.

      1. Εσύ έχεις πάρει χαμπάρι οτι η δικαστική εξουσία είναι ανώτερη της πολιτικής εξουσίας με βάσει το Σύνταγμα; Θέλετε και επανάσταση ρε ραγιάδες, και δεν ξέρετε που πάν΄τα τέσσερα. Ε αφού ψηφίσατε νεκροθάφτες, ετοιμαστείτε και για τον τάφο.

    21. Υπαγορευθηκε από την παλαβη ρατσίστρια με οτιδήποτε ιερό και Ελληνικό μέσα από το προεδρικό η απόφαση. Κολληταρι με τον βουρλιωτη η ανθελληνιδα ρατσίστρια στο προεδρικό. Την βλέπετε να παριστάνει δήθεν την χαμηλων τονων αλλά είναι λυσσασμενη υαινα που τα μόνα αισθήματα που έχει μέσα της είναι η κακία το μίσος και η έχθρα για την Ελλάδα και τον λαό της. Το γεγονός ότι κατέβασε από το προεδρικό κάθε εθνικό και ιερό σύμβολο δεν σας λέει κάτι? Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί. Η λυσσασμενη υαινα στο προεδρικό ξέρει πως οι λαθρομετανάστες εισβολείς είναι οι μόνοι που μπορούν να τελειώσουν τον λαό και την Ελλάδα εκ των εσω για αυτό πιέζει να δοθεί χάρη σε βιαστές παιδεραστές δολοφόνους ληστές παράνομους εισβολείς.

    22. Ο Βουρλιώτης απλά είπε ότι λέει ο Νόμος ο νέος Ποινικός κώδικας δηλαδή τον οποίον έφεραν και υπερψήφισαν στην Βουλή οι προδότες που είναι εκεί μέσα. Οι Εισαγγελείς ακολουθούν κατά γράμμα τον Ποινικό Κώδικα. Δεν φταίει ο Βουρλιώτης αλλά ο πούστης Ελληνικός λαός που ψηφίζει προδότες να τον κυβερνούν.

    23. Κάθαρμα μητσοτέ μην κρύβεσαι πίσω από κάθε ανθελληνική προδοσία, θα πάρεις την οργή του κόσμου στις επόμενες (πρόωρες) εκλογές κάθαρμα. Φυσικά θα λογοδοτήσουν και οι εγκάθετοι που εκτελούν τις εντολές του.

    24. και μετα υπαρχουν ηλιθιοι που κανουν μηνυσεις για αντισυνταγματικους νομους και περιμενουν απ τη δικαιοσυνη να ενεργησει..

    25. Εγώ πάλι δεν αγχώνομαι,πιστεύω ότι θα τους πετάξει στη θάλασσα ο βάτραχος φλώρος μαζό με τον αποστολάκη άλλους ουκάδες.’Όπως τότε που φάγαμε την ξεφτίλα με τα ίμια.
      Αν πάλι όλοι αυτοί οι πολέμαρχοι κομάντος που πληρώνουμε μείνουν άσφαιροι όπως κάνουν για περισσότερα από 50 χρόνια,θα φύγω με την κουράδα των οκτώμιση.Άλλωστε οι μόνοι που θα μείνουν και θα επιβιώσουν στο τέλος θα είναι δημόσιοι υπάλληλοι ένστολοι και μη καθώς και οι αλλοδαποί γαμιάδες τους.
      Βγάλτε σχόλια και μην τα πνίγετε

    26. ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ .
      ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ .
      ΤΙ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙ Η ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛ,ΜΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΨΗΦΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ .

    27. …η μόνη δυνατότητα είναι η διοικητική απέλαση

    28. Είμαστε προτεκτοράτο αυτό φάνηκε εδώ και καιρό.
      Γιατί αναρωτιόμαστε λοιπόν για ότι μας συμβαίνει?

    29. ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΩ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ ΕΙΠΕ Ο ΓΚΟΥΡΛΟ ΤΟΝ ΙΟΎΝΙΟ ΤΟΥ 2018 ΣΕ ΦΌΡΟΥΜ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΉΞΕΡΕ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΑΠΌ ΤΌΤΕ ΌΤΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    30. Αυτα δεν γινονται πουθενα αλλου!!!!!!! Το θεμα που αναφερετε ειναι παρα πολυ σοβαρο και σεις μου ….κοψατε το σχολιο!!!!!!! Δεν καταλαβαινω!!!!!!! Καλα λεω, να τους δοσουν και βραβειο, οι ανεγκεφαλοι Ανθελληνες!!!!!!!!

    31. Αν δεν πέσουν κεφάλια δουλειά δεν γίνεται. Η διαφθορά βρωμάει από τα μεγάλα κεφάλια.Και όσο καθόμαστε στα πληκτρολόγια και στον καναπέ μας περιμένουν χειρότερα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Αλλά έχουμε μεγάλη ευθύνη και εμείς σαν λαός. Οταν τους δίνουμε σπίτια για να μείνουν και τους παίρνουμε στις δουλειές μας αυτά και χειρότερα θα έχουμε. Μόνο ενας γερός,οργανωμένος ξεσηκωμός μας σώζει.ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

    32. Ο/Η Ζαίοι=αλβανογενείς,σλαβογενείς,τουρκογενείς,αραβοκρητικοί λέει:

      Το δικαστικό σώμα είναι το πιο βρώμικο στην Ελλάδα! Υπάρχουν κλίκες και μαφίες και το έχει ζήσει από κοντά συγγενικό πρόσωπο! Να βλέπεις δικαστές να οδηγούν τον αλλοδαπό κατηγορούμενο να πει πως λήστεψε για να φάει, δηλαδή να του λένε κανονικότατα “ληστέψατε για να φάτε, έτσι δεν είναι;” για να του δώσουν μικρότερη ποινή! Αν αυτό δεν είναι παράνομο, τότε τι είναι; Τα δικηγορικά γραφεία βγάζουν εκατομμύρια από τους λαθρό, οι δικαστές επίσης! Όποιος μπορεί, ας πουλήσει ό,τι μπορεί και να πάει να ζήσει σε καμιά πολιτισμένη χώρα και αν του πουν και τίποτα να τους πει και ρατσιστοφασίστες, έτσι για να πάρει και το αίμα του πίσω…..

      1. … είσαι μαλάκας. … αυτό νομοθέτησαν τα τσιριζανελ πριν εγκαταλείψουν την εξουσία … με βάση το Σύνταγμα τους αναγκαστικά εφαρμόζεται αναδρομικά αυτό-ως ο ευνοϊκότερος νόμος, δηλαδή η μη εκτέλεση της δικαστικής απέλασης…τι δεν κατάλαβες;

    33. Φίλτατοι συνέλληνες καί φίλτατες συνελληνίδες, κακώς κατηγορείτε τους δικαστές, διότι όπως είπε ο Ρωμαίος πολιτικός Κικέρων, “οι δικαστές είναι οι ερμηνευτές των νόμων”. Επί του προκειμένου, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, πρό ετών, θεσμοθετήθηκε ο “Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων”, εντός του οποίου αναφέρεται ρητώς ότι απαγορεύονται οι συλλογικές απελάσεις. Έτσι, βάσει αυτού ακριβώς του όρου, δεν μπορεί μία Ελληνική κυβέρνηση να τους απελάσει, αν δεν καταγγείλει τον επίμαχον “χάρτη”. Εάν το επιθυμείτε, μπορώ να σας παραθέσω το σχετικό κείμενο σε πρώτην ευκαιρίαν.-

      1. Ποίο σημαντικός από αυτόν τον χάρτη είναι το Ελληνικό Σύνταγμα! Το ότι είμαστε στην ΕΕ δεν σημαίνει ότι θα αποδεχόμαστε κάθε ανοησία της Ευρώπης. Πάνω από όλα η Ελλάδα! Έχουμε το δικαίωμα να μhν τηρούμε αυτά που προβλέπει (απελάσεις και επαναπροωθήσεις μεταναστών), να κάνουμε του κεφαλιού μας και ας μας επιβάλλουν πρόστιμα και ας μας κράζουν (Γερμαναράδες και λοιπές λούγκρες των Βρυξελλών!)

    34. οταν ειχαν φερει στη βουλη το νομο περι ιθαγενειας πριν χρονια μου ειχε κανει εντυπωση την χολη που εβγαζαν οι βουλευτες εις βαρος των Ελληνων, να τους χαιρεστε, εγω ανθελληνικα τουρκακια ποτες μου δεν ψηφισα

    35. Ε καλά τώρα…. πως κάνετε έτσι για μερικά εκατομμύρια κακόμοιρους εγκληματιες ισλαμοπιθηκες…..
      Το σημαντικό είναι ότι οι κακούργοι είναι στην φυλακή , έτσι είμαστε όλοι πια ασφαλείς και η Ελλάδα είναι πιο φωτεινή .
      Την επόμενη φορά να ψηφίσετε ότι του φανεί του λολοστεφανη….. που σας έπεισε ότι ο μουλος της φοράδας θα είναι καλός πρωθυπουργός , μόνον και μόνον γιατί ο ίδιος ήταν θυμωμένος με τον Ηλία ….. είστε άξιοι της μοίρας σας , ζα.

    36. Υπαρχει λυση που θα ξεπερασει το προβλημα αυτο .Αυτο που λεει ο Τζημερος βαλτε τους σε Ξερονησια οπου εκει θα πανε και οι μκο και εκει η’ θα φαγωθουν μεταξυ τους η’ θα σιχαθουν και θα φυγουν.Αφου εκει δεν θα εχουν επιδοματα παρα μονο το ελαχιστο φαγητο και τιποτα αλλο

      1. Ο τζημερος φιλε ειναι υπερ των μνημονιων. Υπαρχει λυση, Ηλιας!

        1. Αν βγει ο Ηλιας εχει ανατραπει σε δεκα μερες και εχει ερθει κουμουνιστικη χουντα χειροτερη απο του ΤσιπροΚουλη

    37. ΑΛΗΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ!!!!
      ΡΕ ΟΥΣΤ ΛΑΘΡΟΦΙΛΕ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΝΤΠ!!!

    38. …..ΕΕΕ ΚΑΛΑ!!!…ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ!!!….???….ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΕΙ Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (‘Η ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ) ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ…..ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΑΙΝΕΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ (ΣΤΥΛ STAR WARS)ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ TON ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!….ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ….ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΛΕΙΖΕΡ!!!…ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ!!!

    39. Μάλιστα . Είναι σαν να ελευθερώνουν ύαινες σε περιφραγμένη περιοχή όπου ζουν τα αμνοεριφια. Το Εθνικό Πάρκο Σερεγκετι στην Αφρική . θα το έχετε ακουστά.

    40. Με τα κυάλια θα ψάχνουμε να βρούμε έναν Έλληνα…ήδη πολλές πόλεις έχουν γίνει σαν τν Κομοτηνή…παντού μουσουλμανικές φάτσες με ότι συνεπαγεται:φόβος,παρενοχλήσεις,διακίνηση,συμμορίες,τζαμια,πολλαπλασιάζονται κιόλας τρομάρα τους με τα επιδόματα κάνουν και από δύο, τρία παιδιά..!!!!!!!

    41. Αυτή είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη του Κώλου υπέρ λαθρομεταναστών και κατά της Ελλάδος και του ελληνικού λαού!!!
      Αυτή είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη του Κώλου που αποτελείται από Λασπωμένα τομάρια προδότες εθνομηδενιστές και μάλιστα λαδωμένους κωλοτρυπίδες!!!

    42. Απο την στιγμη που ολοι αυτοι παραβιασαν μαζι με τα συνορα μας και τις ζωες μας και απο την στιγμη που οι ντοπιοι λεχριτες δεν επιβαλλουν την ταξη αλλα μας τους επιβαλλουν με το ζορι στην ουσια παρανομοντας …Η λυση ειναι μονο μια …την εχω ξαναγραψει, ειναι ακραια μεν αλλα εδω που φτασαμε και εκει που πανε να μας καταντησουν ειναι η μοναδικη που θα μας απαλλαξει. μια και καλη ..Ολοι μα ολοι εξω με ενα οπλο ο καθενας για κυνηγι … …και ολοι θα φαμε και απο εναν, μαζι και τους 300 της βουλης…μαζι και τα αθλια τραγομορφα εβραικα ξερατα που μας καταντησαν μιζερα ανθρωπακια που τις τρωνε και δεν αντιδρανε και που βγαζουν τους σταυρους για να πανε να νταντεψουν τα ισλαμικα μουλικα ναι μαζι και αυτους… …Αλλα πρεπει να ειμαστε ολοι μαζι σε αυτο… ολοι ομως ….Με λιγα λογια παιρνουμε τα πραγματα στα χερια μας… και … ψεκαστε σκουπιστε τελειωσατε…γιατι οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος… Η αυτο …η θα αναγκαστουμε στο τελος να παρουμε τα οπλα οταν θα ειναι πολυ αργα ….

    43. Αυτα δεν γινονται πουθενα αλλου!!!!!!!! Εγω λεω και να τους βραβευσετε, ανεγκεφαλοι καταστροφεις της χωρας, που δινετε εντολη να μην απελαθουν, αλλα να παραμεινουν και να συνεχισουν να εγκληματουν εις βαρος των Ελληνων πολιτων και της χωρας!!!!!!!! Ξεπερασατε και τους Συριζαιους!!!!!! Αυτες οι αποφασεις ειναι απαραδεκτες και Ανθελληνικες!!!!!!!!!!

    44. Μητσοτακης και Τσιπρας για παντα!!!!! Αυτοι αξιζουν σε αυτον τον πανηλιθιο λαο.
      Ακομα αναρωτιεστε γιατι σας κλεινουν μεσα;;;;

    45. Εχω κατι να πω προς ολα τα λαθροπιθικια : ΚΛΕΨΤΕ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
      Για τους πολιτικους και τους νομοθετες ΓΡΑΨΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΧΩΣΤΕ ΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΓΓΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ
      Για ολους εμας : SMITH & WESSON ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΛΥΜΕΝΑ

    46. Το σχέδιο είναι η αλλαγή του πληθυσμού. Γι’αυτό και διώκουν τους Έλληνες με συνεχείς παραλογισμούς:γραφειοκρατία,κρατική ασυδοσία,εξοντωτικά πρόστιμα,αποκλεισμοί,εκβιασμοί κλπ.

    47. αυτη ειναι αμεμπτη δικαιοσυνη οχι η διαεφθαρμενη της Κολομβιας..

    48. Οπως ψηφισατε θα κοιμηθειται με τους λαθροπιθηκους,,,,ελλαδιστανοπιθηκοι μου

    49. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΟΝΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΝΤΩΣ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ KAI STRAIGHT ΔΙΩΚΕΣΑΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.

      1. ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ,,,, ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΣΕΣ, ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ…ΕΙΧΕΣ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ

    50. Οποια πέτρα και να σηκώσεις προδότες, διαφθορείς και μισέλληνες.

    51. θυμάμαι που τους έλεγα το 2010 ότι θα μείνουν όλοι εδώ και είναι εποικισμός και μου έλεγαν ότι αυτοί θέλουν να πάνε στην Γερμανία και στις χώρες της βόρειας Ευρώπης, τον όχλο και τον ραγιά μπορείς να τον δουλεύεις και με τα πιο ηλίθια επιχειρήματα

    52. Ψηφηστε μετα Νουδουλα, Τσυριζα,Κιναιδαλ την σαυρα τον Μπαρουφακη η τον τσαρλατανο με τισ κεραλοιφες κοιταξτε τον εαυτο σας στον καθρεφτη και μουτζωστε τον

    53. Παιδιά ειλικρινά οι δικαστές είναι οι μεγαλύτεροι Ανθέλληνες. Έχουμε ξεπουλημένη δικαιοσύνη χρόνια τώρα. Θα φύγω από Ελλάδα, τετέλεσται

      1. Αυτο ακριβως θελουν, να φυγεις εσυ κι εγω και ολοι. Ειναι μεν η εποχη της παγκοσμιοποίησης, αλλα για σκεψου, ολοι εκεινοι οι προγονοι, που τραβηξαν πολυ χειροτερα απο εμας, σκεψου να ελεγαν το ιδιο με εμας.

      2. Να φύγεις στο καλό κανένας δεν θα στεναχωρηθεί που θα φύγεις!

    54. Τι αλλο θα περιμενε κανεις απο πουλημενους μπολσεβικους

    55. Μια χαρά…. (και δύο τρομάρες) 🙂

    56. Ψηφίσατε την Νουδουλάρα για να αλλάξει τον νόμο Παρασκευόπουλου;…Πάρτε να ‘χετε τώρα γίδια.

    57. δευτερη φορα βλεπω (η πρωτη ηταν του συριζα) στην ζωη μου μια τόσο ανθελληνικη κυβερνηση

    58. μας την τελειωσαν την ελλαδιτσα μας… πατριωτες… και με τον νομο.. της ΝΔ,, ενω ελεγαν το ακριβως αντιθετο.. δλδ οσοι λαθραιοι θα παραβατουν θα απελευνονται αμεσως και θα εχουν απαγορευτικο επανεισοδου…, ψηφισαν το ακριβως αντιθετο και μαλλιστα τωρα ζητησαν απο την εισαγγελια να επιβαλλει την εφαρμογη του νομου αναδρομικα… ,,, μητσοτακης και τσιπρας.. ο ενας χειροτερος απο τον αλλο…θα μνημονευονται ως τους μεγαλυτερους ανθελληνες ανα τους αιωνες…

    59. Βουρλιωτης, Κουτζαμανη, Δενδιας, Ντογιακος, Αθανασιου, Κλαπα, Δημητροπουλου, και η ανεκδιήγητη Λεπενιώτη…τουρκοκινούμενοι ανθέλληνες που ψηφίσατε οσοι τους ψηφισατε.

    60. Άρα τι ακριβώς συνέπειες έχουν αν παρανομούν; Πρόστιμα δε τους ενδιαφέρουν, φυλακή στα @@ τους, θα βγαίνουν σε λίγους μήνες/χρόνια. Βασικά απλά έρχεται όποιος θέλει εδώ και το κάνει Grand Theft Auto για τη πλάκα του. Τι ζούμε ρε π@ύστη….

    61. Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΄΄ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ΄΄ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΩΣ ΄΄ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ΄΄ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΄΄ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ΄΄ , ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ…..

    62. Αφου τους αγαπάει τόσο πολύ ο .. αρεοπαγιτης και ανωτατος εισαγγελευς βουρλιοτης και ολοι οσοι συναινέσατε σε αυτο, σας ευχομαι ολόψυχα να τους παντρευτουν οι κορες, οι γιοι και τα εγγονια σας και να τους κάνετε εσεις τωρα ανθρωπους. Αλλωστε, συγγενεις σας ειναι. Ειναι δικαιο και θα γινει πραξη.

    63. Τελευταίος που τροποποίησε τον ποινικό κώδικα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Συντάκτης του ποινικού νόμου, Αλέξης Τσίπρας. Από τη Σκύλλα πάμε στη Χάρυβδη πατριώτες. Τα δυο κόμματα αποφάσισαν να εξισλαμίσουν τη χώρα, βοηθούν την κατάληψη της χώρας από την Τουρκία, χωρίς οι Τούρκοι να δαπανήσουν ούτε ένα φυσίγγι. Να μας ζήσουν οι ηγέτες μας, τους ψηφίσαμε για υπηρετήσουν ξένες δυνάμεις και να βλάψουν τη χώρα. Αυτή είναι η απώλεια εθνικής κυριαρχίας στην οποία είχε αναφερθεί η κ. Μπενάκη. Φτάσαμε στο σημείο να νομοθετούν οι μκο και εμείς να λέμε πως είμαστε πολίτες της δημοκρατικής Ευρώπης. Δημοκρατία πατριώτες είναι με την ψήφο μου να μπορώ να ορίσω το μέλλον των παιδιών μου, όχι να παρακάμπτεται η ψήφος μου, γιατί η γνώμη μιας βαλτής μκο είναι ισχυρότερη.

    64. Η “ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ”
      ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

    65. ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ …..ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ…και τους κουληδες και τους τσιπρηδες , ειστε αξιοι των επιλογων σας Με το νεο ποινικο κωδικα δηλαδη ο καθε εγκληματιας λαθρομεταναστης οτι και να κανει θα παραμενει στην Ελλαδα και θα τον λουζομαστε ….ωραιοι νομοι απο τους προδοτες πολιτικους που επιλεξατε

    66. Πσρτε όλους τους λαθρομετανάστες να κατοικήσουν στον Άρειο Πάγο και όλοι οι δικαστές, εισαγγελείς, αντεισαγγελέα να τους πάρουν σπίτια τους να κολλήσουν αρρώστιες και ασθένεις και να πεθάνουν αφού απαγορεύουν με φασισμό να μην απελαθούν αλλά γίνονται διακινητές κορονοιού με ασθένειες και αρρώστιες για να σκοτώνουν τον ελληνικό λαό.

    Comments are closed.