“ΒΟΜΒΑ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΜΠΕΡΤ ΜΠΟΥPΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΤΗΣ PFIZER! «ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ – ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙ 6 ΜΗΝΕΣ!» – ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ! ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΡΟΜΟ

    Κοινοποίηση:
    εμβολίο Pfizer BioNTech

    Για πρώτη φορά ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά και έχων στενή επαφή – πόσο «στενή» θα δείξει- με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, παραδέχθηκε ότι η ανοσία που εξασφαλίζει το εμβόλιο τεχνολογίας mRNA των Pfizer/BioNTech κατά του Covid-19 διαρκεί μόλις 6-12 μήνες και ότι όλοι όσοι το έχουν κάνει θα πρέπει από το τέλος Μαΐου, να το ξανακάνουν!

    Είχε προηγηθεί δήλωση ανώνυμου στελέχους της Pfizer ότι «Πιθανόν να πρέπει να υπάρξει εκ νέου εμβολιασμός μετά από 8-12 μήνες»

    Τώρα ο Άλμπερτ Μπουρλά, κατεβάζει το όριο στους 6 μήνες!
    To θέμα είναι αν γνωρίζει με ακρίβεια το κράτος ποιοι έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer στην Ελλάδα και πότε, έτσι ώστε να τους προειδοποιήσει ότι έχουν μόνο για έξι μήνες ανοσία!

    «Είναι πιθανό να χρειάζεται νέος εμβολιασμός, σε διάστημα από έξι έως δώδεκα μήνες μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης. Η ανοσία τελειώνει. Θα πρέπει να κάνετε και άλλες δόσεις» δήλωσε σε συζήτηση που φιλοξενήθηκε από το δίκτυο CNBC ο κ. Μπουρλά και αποκάλυψε ότι «Η τρίτη δόση στοχεύει στη θωράκιση από τα μεταλλαγμένα στελέχη κορωνοϊού, ενώ ήδη 144 εθελοντές έχουν δηλώσει συμμετοχή στις δοκιμές»!

    Τι σημαίνουν όλα αυτά: Απλά ότι το περίφημο «τείχος ανοσίας» που θα μας εξασφάλιζε δήθεν ο εμβολιασμός, απλά δεν θα υπάρξει, γιατί η ανοσία τελειώνει και θα πρέπει εκ νέου ο πληθυσμός να εμβολιαστεί από την αρχή από τον ερχόμενο Μάϊο, προκαλώντας χάος στο εμβολιαστικό πρόγραμμα που στην Ελλάδα, αλλά και γενικότερα στις χώρες της ΕΕ, σέρνεται, λόγω της εγκληματικής ολιγωρίας των Βρυξελλών.

    Και βέβαια η Pfizer θα θησαυρίσει: Νωρίτερα, η φαρμακευτική εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει κατά 10% την παραγωγή της.

    Η Pfizer παραδέχθηκε εν συνεχεία ότι «Το εμβόλιό μας εξασφαλίζει ανοσία για τουλάχιστον έξι μήνες απέναντι στη βρετανική μετάλλαξη».

    Ο Άλμπερτ Μπουρλά γνωστοποίησε ότι η Pfizer βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την χορήγηση επιπλέον δόσεων του εμβολίου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Εμβολια μεχρι να γινετε ρομποτ

    2. Κάποιο το αποκαλούν εμβολιασμό, ανοσία, κλπ. Άλλοι το αποκαλούν με το όνομα του: Έλεγχο και μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

    3. Τα καλύτερα εμβόλια λέγονται “άνοιξη” και “καλοκαίρι”.

    4. Εφαγε τα λεφτα αυτος ο λμαλακας και θελει κι αλλα

    5. Μετα θα βγει αλλος και θα πει οτι πρεπει και καθε 2 μηνες να εμβολιαζομαστε για την καθε μεταλλαξη και παει λεγοντας..κι εμεις θα πρεπει να γινουμε σαν τα πρεζακια της ηρωϊνης,να κυκλοφοραμε με μια συριγγα.Εαν δεν βρεθει φαρμακο ή εστω τα μονοκλωνικα που λεει ο Κουβελας,να τελειωνει την αρρωστια στην αρχη της,κανενα τοιχος ανοσιας δεν θα χτιστει με τα εμβολια,γιατι πολυ απλα δεν εχουν μεγαλη διαρκεια ζωης.Μεχρι να εμβολιαστουν οι μισοι,εχουν χασει την ανοσια οι αλλοι μισοι…

    6. Συγνώμη, δεν ήταν λογικό αυτό;;
      Τι, επειδή ΔΕΝ το ανακοίνωσαν στους πολίτες;;
      Εμείς, μυαλό δεν έχουμε;;;;
      Ή μήπως αποδεικνύεται περίτρανα ότι τα σαΐνια τής μπίζνα-κυβερνήσεως είναι σαφώς πιο έξυπνα από εμάς και κάνουν ό,τι θέλουν;;
      Ε, δεν το θέλουμε αυτό…
      Κι έτσι αλωνίζουν αυτοί ελεύθεροι κι εμείς κοιμόμαστε, σαν την “Ωραία κοιμώμενη”, κανονικά.
      Και ζούνε αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα.

    7. Καμμιά πανδημία στο παρελθόν δεν πέρασε με εμβολιασμούς!!!!!!!!!!! Πάντα εξαφανίζονταν μετά την έλευση φυσικής ανοσίας και εξασθένησης των ιών. Ομως όλοι αυτοί με τους οποίους μπλέξαμε απεχθάνονται σφόδρα την φυσική ανοσία, και…λιβανίζουν τα εμβόλια για ευνόητους λόγους!!!!!!! Αφήστε που με τα εμβόλια δυστυχώς συμβαίνουν ευκολότερες μεταλλάξεις και διαιωνίζεται το πρόβλημα και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό!!!!!!

    8. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ΛΟΓΟ ΕΜΒΟΛΙΟΥ 6 ΜΗΝΕΣ – ΤΣΑΜΠΑ ΨΟΦΑΤΕ !

      Ναι ρε δε το ξερανε τωρα το μαθανε ..α ω ρε δουλεμα .. ενα δις πειραματοζωα δεν τσεκαραν εναν 2 χρονια τωρα .. οι ανθρωποι ειναι κατσαπλιαδες ! ελεηνοι ..

      ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ !

      Δεν εχει αποχτει καμια ασφαλεια των εμβολιων ηδη 4 πρεπει να καταργηθουν χτες γιατι εχουμε σαφης αποδειξεις για θανατους ! Ποσο μαλλον για καρκινους η οτι αλλο στο μελλον ! Ναι ρε δε το ξερουνε γεμισαμε περενεργιες και νεκρους και διεθνως αναγνωριστηκαν κι ακομη κανουν την παπια ! Ηδη απο τα ελαχιστα ατομα που δοκιμασε στις αρχες η εταιρεια ειχαμε ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΘΡΟΜΒΟ ! Καταλαβαινετε οτι ξερουν και το κανουν επιτηδες ? Ουτε επι ναζι ελεγαν εμβολιο με μικρες πιθανοτητες θανατου ελευθερο… ( που φυσικα και δεν ειναι μικρες αφου δε το μετραν επιστημονικα )

      ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΜΕ ΣΑΦΗΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΕ !

      Ουτε η αποτελεσματικοτητα τους εχει αποδειχθει μην ακουτε τα καναλια, οταν λεν 75% παει να πει 1 στους 4 δε βγαζει αντισωματα ευτυχως γιατι δε θα εχει κινδυνο να ψοφησει , αλλα οι αλλοι 3 δε παει να πει οτι δε μεταδιδουν οτι δε κολλανε η οτι δε πεθαινουν .. κι οταν κολλας τον ιο αντισωματα βγαζεις .. κι σκεφτειτει οτι κι αυτο το 75 % σιγουρα μουφα ειναι ..

      ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ !

      ρε σεις εχει περασει τοσος καιρος που επρεπε να εχουνε απαντησεις σε απειρα ερωτηματα οπως εδω κι 1,5 χρονο επρεπε να ξερουν ποσο διαρκουν τα αντισωματα σε οσους κολλησαν τον ιο .. κι ουτε αυτο δε σου λενε .. δηλαδη χαζος να εισαι αντιλαμβανεσαι οτι σε δουλευουνε και απλα προωθουνε αυτο που θελουν να κανουνε διχως ιχνος επιστημονικοτητος !!!! Οταν εχεις 2 χρονια και τοσα δις και μυρια πειραματοζωα ε και δε μετρας και καλα ποσο διαρκουν τα αντισωματα κι χιλιαδες αλλα πραματα .. ε προφανως το κανεις για να εξυπηρετησεις συμφεροντα

      ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΛΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΤΟ ..

      Κυβερνησεις διεθνως δε τσεκαρουν καν μονες τους βασικα πραματα αλλα ακουνε ενα δυο μαλακες της ΕΜΑ .. νταξει καταντα κωμικο στην ΕΛλαδα να μην εχουνε κανει μια απομονωση και καλιεργεια του ιου να δουν επιτελους ποσοι ασυπτωματικοι εχουνε και μεταδιδουν τον ιο η αν τσαμπα μιλαμε για κρουσματα .. ουτε και διεθνως ε αντιλαμβανεστε οτι ολο ειναι στημμενο ..

    9. Κάθε έξι μήνες εμβόλιο μέχρι να τα
      Τιναξετε ζαβά.

    10. Ε, μα πρέπει να πάρουμε πίσω τη ζωή μας.(λέει ο κόσμος)
      Ξεχάστε τη ζωή που κάνατε, έτσι όπως τα κάνατε. (λέω εγώ)

    11. Στις πισίνες λέει δεν αντέχει πάνω από 30 δευτερόλεπτα ο κορόιδοιος από το χλώριο. Ξαφνικά τώρα κρίνονται ασφαλής.Τωρα πως τον ανιχνεύουν στα σκατα οι skatology με τόση χλωρίνη και απορρυπαντικά απορίας άξιον.

      1. Έγραψες!!!!!!
        Αλλά δυστυχώς αδερφε μου η κοινή λογική μετανάστευσε εδώ και χρόνια απ’ την Ελλάδα!!!!
        Τι να λέμε τώρα….

      2. σωστος μα δε τους κοβει ολλων να κανουν συνειρμουν σε ενα σορο αυτονόητα και γιαυτο τα προβατα μπεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    12. Η τεράστια ιατρική απάτη άρχισε τό 2009 όταν ή πρώην πρόεδρος τού Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ή κινέζα Μαργκαρέτε Χάν ανακήρυξε τήν γρίπη τών χοίρων ώς επιδημία καί προκάλεσε πανικο.Μάλιστα δήλωσε ότι ή επιδημία είναι λίαν επικίνδυνη καί επέβαλε τόν ανωτατον βαθμό
      επιδημίας τό 6.Η κυράτσα από τήν Κίνα τά ειχε κάνει πλακάκια μέ τίν μεγάλες φαρμακευτικές
      εταιρείες.Συνεργάτης της ήταν τότε ό Δρ.Χρίστιαν Ντρόστε σήμερα διευθυντής τού ινστιτούτου
      Ρόμπερτ Κοχ πού προμηθεύει τήν καγκελάριο Μέρκελ μά τούς ηψηλούς αριθμούες “κρουσμά-
      των πού είναι αναγκαία γιά σκληρά λόκντάουν.Η Γερμανία παρήγγειλε 50 εκατομμύρια αμπούλες
      πού κόστισαν 1 δισεκατιμμύρια ευρώ.16 εκατομμύρια αμπούλες πού απόμειναν κάηκαν στούς υψικαμίνους τής πόλης Μαγκτενμπούργκ.Τή μεγάλη κονόμα έκαναν οί φαρμακευτικές εταιρείες.
      Η αγγλική GlaxoSmithKline,ή ελβετική Novartis καί ή γαλλική Sanofi.
      Στήν ελβετική Novartis παρήγγειλαν οί τρείς απατεώνες Δημήτρης Αβραμόπουλος,ο Σωτήρης Τσιόδρας καί ό υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης 16.000.000 εκατομύρια εμβόλια,τά οποία εκαψαν στήν Μεγαλόπολη.Καί οί τρείς απατεώνες είναι ελευθεροι καί οί δύο Τσιόδρας καί
      Κοντοζαμάνης πιάνουν πάλι μίζες από τόν ΕΒραίο Μπουρλά.
      Γιάννης Λάκων

      1. Eτσι ακριβώς Γιάννη…..αλλά δυστυχώς ο τρομαγμένος ….ο πανικόβλητος….δεν..έχει λογική. Κατα συνέπεια ούτε μνήμη…

    13. Αφού τα ψεκασμενα τρέχουν και κάνουν τα εμβολια, γιατί να μην το εκμεταλλευτεί ο μπουρλα;

    14. Τι με δύο εμβόλια νομίζατε ότι γλυτώνατε; Άμα σου λένε και εμβολιασμένος κολλάς ιό καταλαβαίνετε τι δούλεμα πέφτει. Και ναι θέλουν ετήσιους εμβολιασμούς και ενήμερα πιστοποιητικά για να μας επιτρέπουν να κάνουμε το οτιδήποτε. Το σχέδιο εξ’αρχής αυτό είναι.

    15. Ο/Η Telika ena με τροποποιησαν σε τεμαχιο με το πνευμα της ανατολης.... λέει:

      …….τελικα μας καταντησαν ολους βου’ρλα.

    16. τι σχέση με την υγεία και τους εμβολιασμούς ένας εβραίος επιχειρηματίας κτηνίατρος;;;; μάλλον ό,τι και ο Μπιλλ Γκέιτς που δεν έχει καν πτυχίο σε κάτι σήμερα που έχουμε γεμίσει ειδικούς

    17. Θα αυξήσει την παραγωγή αλλά αύξησε και την τιμή. Έχουν να φάνε το καταπέτασμα.

    18. Σκοτωνουν τον κοσμο για το χρημα. Τους κανει πελατακια ο κτηνίατρος κανοντας τους παραλληλα πειραματόζωα.

      Εδώ ο κοσμος πεθαινει με μια και μονο δοση, φαντασου τι παρενέργειες θα εμφανιστουν στο σωμα, αν πρεπει να το κανεις το εμβολιο 2-3 φορες το χρονο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σκοτωσει εκατοντάδες εκατομμύρια αυτή η ιστορια.

      Ζουμε το μεγαλυτερο υγεινομικο σκανδαλο των τελευταίων 100 χρονων.

    Comments are closed.