«ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΤΑΜΕ ΧΑΡΤΑΕΤΟ(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    f18ddb7fab56400ea3914b0816aa56f9

    «Η Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία (EFA) εργάζεται για να κάνει την ιδέα μιας ‘Ευρώπης των Λαών’ πολιτική και πολιτιστική πραγματικότητα σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο», αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της οργάνωσης στο ίντερνετ.

    Και συνεχίζει το κείμενο:
    «Είναι ένας οργανισμός-ομπρέλα που συγκεντρώνει 49 εθνικιστικά, περιφερειακά και αυτονομιστικά κόμματα σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), που εκπροσωπούν έθνη χωρίς ιθαγένεια, αναδυόμενα νέα κράτη, περιφέρειες και παραδοσιακές μειονότητες στην Ευρώπη. Επικεντρώνει την δραστηριότητά του στην προώθηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών, των ανθρωπίνων, πολιτικών και πολιτικών δικαιωμάτων, της δημοκρατίας, της εσωτερικής διεύρυνσης, της πολυεπίπεδης διακυβέρνησης, της μεταβίβασης εξουσιών, της πολιτιστικής και γλωσσικής πολυμορφίας, καθώς και για τον εθνικισμό, την περιφερειοποίηση, την αυτονομία και την ανεξαρτησία. Το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο του προγράμματος και της ιδεολογίας της EFA.

    Η Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία είναι ένα Ευρωπαϊκό Πολιτικό Κόμμα που αναγνωρίζεται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από το 2004. Χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τα μέλη της EFA. Είναι ταξινομημένος ως μη κυβερνητικός οργανισμός (asbl/vzw) σύμφωνα με το βελγικό δίκαιο.

    Η Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία είναι ένα φιλοευρωπαϊκό κόμμα που υποστηρίζει τις αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή τις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας, του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών και του κράτους δικαίου. Μέσω των κομμάτων-μελών της, η Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία εκπροσωπεί λαούς από περισσότερα από 19 κράτη μέλη της ΕΕ. Μαζί εργαζόμαστε για την αυτοδιάθεση, για μια Ευρώπη των λαών, για την ειρήνη και τη γλωσσική δικαιοσύνη, για έναν βιώσιμο πλανήτη, για περισσότερη ισότητα των φύλων και κοινωνική δικαιοσύνη. Το κάνουμε αυτό με αλληλεγγύη για όλους τους λαούς και το δικαίωμά τους να αποφασίζουν, συμπεριλαμβανομένων των νέων γενεών».

    Ένας οργανισμός λοιπόν, ο οποίος βοηθάει τους ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥΣ μειονοτήτων και αναδυομένων νέων κρατών (εδώ δεν θεωρείται κακή η λέξη) και ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, στο οποίο εκπροσωπείται και η Ελλάδα!

    Τι έκανε αυτός ο οργανισμός πριν τρεις μέρες;;;

    Προχώρησε σε ανάρτηση στο Twitter, στην οποία αναφέρει:

    «Η αδικαιολόγητη καταστολή από το ελληνικό κράτος κατά της «μουσουλμανικής τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης» πρέπει να σταματήσει. Θέλουμε να εκφράσουμε την συμπαράστασή μας στους επικεφαλής της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», που έχουν κληθεί από την αστυνομία για την ειρηνική πορεία που διοργανώνει ο σύλλογος»

    Η οργάνωση, η οποία επικαλείται πληροφορίες του κόμματος τουρκοφρόνων Θράκης DEB, στηρίζει λοιπόν την «εθνικιστική ομάδα των Τούρκων» στην Θράκη, κάνοντας μάλιστα λόγο για «τουρκική μειονότητα» και όχι «μουσουλμανική», όπως ισχύει, με απώτερο σκοπό, όπως όλοι γνωρίζουν, την δημιουργία ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΡΑΚΗΣ με εδάφη που θα αποσχισθούν από την Ελλάδα στο πλαίσιο αλλαγών συνόρων.

    Αν λάβουμε δε, υπόψη την πρόσφατη συνάντηση τουρκοφρόνων και ψευδομακεδόνων στην «Μακεδονία του Αιγαίου» και σκοπό την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ για να μπει στην Ελληνική Βουλή, τότε η Ευρωπαϊκή αυτή Οργάνωση, με λεφτά των Βρυξελλών, θα στηρίξει και την προοπτική «μακεδονικού ανεξαρτήτου κράτους».

    Σύμμαχοι σε αυτή την προσπάθεια θα είναι οι μουσουλμάνοι αλλοδαποί άλλων χωρών, για τους οποίους η Ελλάδα χτίζει υπερδομές-υπεροικισμούς στην γραμμή Έβρου-Ρόδου, ενώ προσφάτως μάθαμε πω ο κ. Μηταράκης συμφώνησε για να έρχονται εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί από Πακιστάν (ΣΥΜΜΑΧΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ) και Μπαγκλαντές για να δουλεύουν στα χωράφια!

    Μαζεύονται όλα τα κομμάτια του παζλ και για αυτό οι Έλληνες τρομοκρατούνται με τον κορωνοϊό, ώστε να μην δίνουν σημασία σε αυτά που ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

    el.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. ΟΛΗ,Η “ΑΠΑΤΗ”,ΣΥΝΟΨΙΖΕΤΑΙ..ΣΕ ΜΟΛΙΣ 3 ΛΕΞΕΙΣ! “ΕΘΝΗ ΧΩΡΙΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ” !!! Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ,ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ,ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ= “ΟΜΟ ΑΙΜΟΝ”-“ΟΜΟ ΓΛΩΣΣΟΝ”-“ΟΜΟ ΘΡΗΣΚΟΝ”-“ΟΜΟ ΤΡΟΠΟΝ”!!! – ΗΡΟΔΟΤΟΣ -. Υ.Γ.ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΜΟ-ΑΙΜΟΝ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 3 ΑΛΛΩΝ..”ΕΘΝΟΣ” ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ!!! ΔΙΟΤΙ ΤΑ 3,ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ-ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ-ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ,ΕΙΝΑΙ “ΕΠΙΚΤΗΤΑ”!! ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΙ! ΑΛΛΑΖΟΥΝ! ΤΟ 1ο,ΤΟ ΟΜΟΑΙΜΟΝ,ΕΙΝΑΙ “ΕΓΓΕΝΕΣ”!! ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ,Δ Ε Ν ΑΠΟΚΤΑΤΑΙ,Δ Ε Ν ΑΛΛΑΖΕΙ!!! ΕΙΝΑΙ D.N.A.-ΓENETIKOΣ KΩΔIKAΣ!!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ..ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

    2. Ό κάθε σκατομπινές, ανευρίσκεται σέ μιά ΜΚΟ…
      Άρα.. κάποιοι συνεργάζονται προωθώντας μία ατζέντα…
      Ευρωπαϊκά σκατά! Αντί νά βελτιωθούμε ώς άνθρωποι, προάγοντας τήν ευημερία της Ελλάδας, αναζητήσαμε μέσα στην απελπισία μας, λύσεις στήν Ευρώπη..
      Καί πήραμε τ’ αρχίδια μας!!!
      Γιά προσέξτε με: Σουβλάκι.. σούπερ!! Ή μία ωραία ρέγγα ψημένη, με φρέσκια ντομάτα κι αγνό λαδάκι τού χωριού, με φρέσκο ψωμί καί βλάχικη φέτα!!!
      Τί νά κλάσει ή Ευρώπη?? Άντε ρε πάμε νά φύγουμε.. Από τό σφαγείο τών συνειδήσεων!
      Ακόμα καί στό Μάστερ Σέφ παρατηρώ ότι δέν προωθείται ή Ελληνική κουζίνα αλλά κάτι γαλλικούρες, κάτι Ευρωπαϊκές παρασκευές, κάτι ιταλιάνικα.. Δεν εχω ακούσει ακόμα την λέξη τζατζίκι!!! Άσε τό άλλο: Παρ(γ)μεζανα χρυσό μου! Τά Ελληνικά τυριά,δεν μάς κάνουν…
      Πέστε μου ρέ: Λέω ψέμματα;🤔😲

    3. ουτε για γελια ουτε για κλαματα και του χρονου εις ανωτερα türkisches protektorat griechenland. μεχρι το 2050 μαλλον θα ειστε κομπλετ αποροφημενοι απο τους επιχειρηματικόuς συνεργάτες των Γερμανων…………

    4. 100% είναι μέσα και οι ελληνικές μειονότητες της Τουρκίας,Αλβανίας , Σκοπίων , Ουκρανίας Γερμανίας και λοιπών…..
      Αααα ξέχασα….δεν υπάρχουν πλέον …… εξαφανίστηκαν δια μαγείας σαν τους Μάγιας!!!

    5. αυτα τα εργατικα χερια που στα κομματια χρειαζονται? θα τρελαθουμε τελειος!

      1. ΓΑΠ

        Χρειαζονται για τις ΕΟΖ (Ειδικες Οικονομικες Ζωνες), που θα δημιουργησουν Γερμανια και Τουρκια, στην Θρακη!

        1. εχω γερασει και ακομη ακουω για αυτες τις οικονομικες ζωνες,ο λογος ειναι αλλος ,απλα η αλλοιωση του πληθυσμου.Πακισταν και Μπαγκλαντες= κοντα 400 εκατ

    6. Η απογραφή το 2021 μπορεί να σου δίνει αυτό των πληθυσμό αλλά δεν υπάρχει Ελλάδα τα δύο χρόνια και πάνω νόμιμα η παράνομα και μέσω Ευρώπης ας ήταν κλειστά σύνορα έφυγε μια πολλή μεγάλη μερίδα πληθυσμού από Ελλάδα είναι δύσκολο αλλά αληθινό έχεις πολλή λίγο πληθυσμό νέο άνω τα 20 και πολλή πληθυσμό άνω τα 55 κουρασμένο πληθυσμό και νέο εγκλοβισμενο διότι δεν μπόρεσε να διαλέξει αυτός ο νέος πληθυσμός δεν θέλει να ακούσει όχι για γκόμενο η γκόμενά αλλά και για γάμο

    7. Για να δεις πόσο έχει μειωθεί ο πληθυσμός πηγενε μια βόλτα στα κεντρικά σημεία Μεταξουργείο Πειραιώς κάποτε ζούσαν Κινέζοι σήμερα είναι πολλή λίγοι κλπ,έχει μειωθεί ο πληθυσμός πολλή μην κοιτάς της κεντρικές αρτηρίες στείλε έναν δημοσιογράφο ομόνοια τώρα να δει κάποτε αυτήν την ώρα ήταν γεμάτο κόσμο και δεν φτει εδώ η καραντίνα τώρα ζήτημα εάν υπάρχει λαμπτήρας αναμενος η Πατησίων σίγουρα κλειστά όλα τα φώτα μην τρελαθούμε τώρα εδώ και ο ποντιακος νέος πληθυσμός γκοριτσας έχει εξαφανιστεί μόνο γέροι και μικρά παιδιά και γυναίκες πίσω εάν έχουν μείνει εδώ

    8. Για να δεις πόσο έχει μειωθεί ο πληθυσμός πηγενε μια βόλτα στα κεντρικά σημεία Μεταξουργείο Πειραιώς κάποτε ζούσαν Κινέζοι σήμερα είναι πολλή λίγοι κλπ,έχει μειωθεί ο πληθυσμός πολλή μην κοιτάς της κεντρικές αρτηρίες στείλε έναν δημοσιογράφο ομόνοια τώρα να δει κάποτε αυτήν την ώρα ήταν γεμάτο κόσμο και δεν φτει εδώ η καραντίνα

    9. Ρε φίλε η Γερμανία είναι μια εταιρεία που παρέχει καμουφλάζ στους οβριους σε οτιδήποτε και για οτιδήποτε.Για να καταλάβεις σου λέγω ότι άλλη η συμπεριφορά,το ντύσιμο,η γλώσσα του στη πατρίδα και άλλη στη Γερμανία.Στη Γερμανία εργάζεται πίσω από φιμε τζάμια ενώ σε κοινή θέα έχει μαύρους ασπρους κίτρινους.Ενω στη πατρίδα του άμα βλέπει μαύρο κίτρινο λάθρο πρόσφυγα τον φτύνει και τον κλωτσαει.

    10. Ενας Εβραίος ό προαιώνιος εχθρός τού Ελληνισμού είναι υπουργός τών λαθρομουσουλμάνων ό ζουμπάς ό κοντοπόδαρος τό σιχαμερό χοντρογούρουνο τό Μηταράκι πού διοργανώνει τήν αλλαγή πληθυσμου τής πατρίδας μας.Στή Γερμανία προπολεμικά οί Εβραίοι είχαν γίνει ανυπόφοροι,αναιδείς,ή προσωποποίηση τής αυθάδειας καί τού θράσους.Οί συνέπειες είναι γνωστές.
      Γιάννης Λάκων

      1. ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΕΒΡΑΙΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΣΟΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…………….

    11. ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

    Comments are closed.