ΒΟΑ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ» ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ: ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ! ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ, ΝΤΟΓΙΑΚΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ

    «Καταπέλτης» ήταν ξανά ο καθηγητής Δημοσίου Δικαίου και Κοινωνικής Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, Ξενοφών Κοντιάδης, μετά την εξόφθαλμα προκλητική γνωμοδότηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου με την οποία επιχειρεί να μπλοκάρει τις προσπάθειες της ΑΔΑΕ για την αποκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών, και το «τσουνάμι» δημοσιευμάτων που εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Σε τηλεοπτική του εμφάνιση του Open ο Ξενοφών Κοντιάδης το πρωί της Τετάρτης στηλιτεύει την απόφαση του Ισίδωρου Ντογιάκου ξεκαθαρίζοντας ευθύς εξ’αρχής: «Έχει δύο προβλήματα αυτή η γνωμοδότηση. Έχει δημοσιευτεί αναρμοδίως. Δεν έχει αρμοδιότητα ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να ορίζει και να οριοθετεί τις αρμοδιότητες μίας Ανεξάρτητης Αρχής. Είναι έξω από τον ρόλο του. Όπως είναι και έξω από τον ρόλο και των άλλων εξουσιών να ασκούν προληπτικό έλεγχο στο έργο ανεξάρτητων αρχών και να τους υπαγορεύουν τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν. Αυτό είναι το πρώτο πρόβλημα».

    Και συνέχισε: «Είναι έξω από κάθε λογική να μπαίνει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και να λέει σε μία Ανεξάρτητη Αρχή “αυτό μπορείς να κάνεις”, “αυτό δεν μπορείς να το κάνεις” και “αν το κάνεις θα έχεις ποινικές κυρώσεις”. Αυτό είναι αδιανόητο. Αν δεχτούμε πως είχε την αρμοδιότητα να εκφράσει τη γνώμη του για τις αρμοδιότητες μίας ανεξάρτητης Αρχής συνταγματικά κατοχυρωμένης, ο τρόπος με τον οποίο ερμηνεύει την ισχύουσα νομοθεσία και το σύνταγμα είναι απολύτως εσφαλμένος και προκύπτει από μία σειρά από λογικά σφάλματα τα οποία μπορώ να σας εξηγήσω».

    Πρόσθεσε επίσης: «Δεν υπάρχει δική μου ερμηνεία. Το λέει σαφέστατα ο νόμος στο άρθρο 6 του νόμου 3115 του 2003 δεν άλλαξε με τον νέο νόμο. Αυτό το άρθρο 6 προβλέπει την ελεγκτική αρμοδιότητας της ΑΔΑΕ. Προβλέπει πως έχει την αρμοδιότητα να εποπτεύει τις μεγάλες εταιρείες που είναι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας για την τήρηση προστασίας του απορρήτου. Αυτό που κάνει ο εισαγγελέας είναι το εξής σφάλμα. Λέει: “με τον νέο νόμο δεν μπορεί να γίνεται γνωστοποίηση των ενδιαφερόμενων αν έχουν ή δεν έχουν παρακολουθηθεί παρά μόνο από μία τριμελή επιτροπή (που συμμετέχει ως μέλος και ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ) και μετά την πάροδο τριών ετών. Ανεξάρτητα από το πώς μπορούμε να σχολιάσουμε αυτή τη νέα διάταξη, αυτό δεν έχει καμία σχέση με το κατά πόσο η ΑΔΑΕ μπορεί να εποπτεύσει τις εταιρείες παρόχους και κατά πόσο εφαρμόζουν ή παραβιάζουν τη νομοθεσία».

    «Γιατί δεν μπορεί να ρωτήσει για πρόσωπα; Ποιο είναι το πρόβλημα; Πώς θα κάνει από εκεί και πέρα ο έλεγχος και αν τηρούνται τα μέτρα προστασίας του απορρήτου από τις εταιρείες -παρόχους;» διερωτήθηκε.

    Καταπέλτης και η ανακοίνωση του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

    Η πρόσφατη γνωμοδότηση για τις υποκλοπές του Eισαγγελέα του Αρείου Πάγου και εκτελεστικού βραχίονα της Νέας Δημοκρατίας, Ισίδωρου Ντογιάκου (γνωστός και ως “ψηλός παναθηναϊκάκιας”) αποτελεί ντροπή και όνειδος για τη Δικαιοσύνη.

    Μετά τις απειλές προς δημοσιογράφους, έφτασε στο επαίσχυντο σημείο να «προβλέπει» βαρύτατες ποινικές ευθύνες για το προσωπικό της ΑΔΑΕ που ως ανεξάρτητη Συνταγματική Αρχή θα έπρεπε να κάνει απερίσπαστη το έργο της!

    Η χώρα πρέπει να οδηγηθεί άμεσα εκλογές ώστε να δώσει επιτέλους ο λαός την πρέπουσα απάντηση στην κυβέρνηση της διαφθοράς και της διαπλοκής. Κάθε ημέρα παραμονής του Μητσοτάκη και της συμμορίας του στην εξουσία, είναι μια ακόμα μαχαιριά στην συνταγματική νομιμότητα και την λαϊκή κυριαρχία.

    ΕΛΛΗΝΕΣ – Γραφείο Τύπου

    Σήμερα στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ ξεσκεπάζουμε ολόκληρο το διεφθαρμένο σύστημα Ντογιάκου – Μητσοτάκη 

    exofyllo11-1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. ΑΥΤΟΣ Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΣΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ Ν.Δ- Α.Ε. Υ.Γ ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ!!!!!!!!

    2. Αν υπήρχε εθνική κυβέρνηση εκτός από χιλιάδες βουλευτές, δημοσιογράφους, αστυνομικούς, στρατιωτικούς, κληρικούς θα είχε οδηγήσει πρώτα στην κρεμάλα τους δικαστικούς. Αν γιατί με τα βραδύνοα που ψηφίζουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και λοιπά κατακάθια απορώ πως επιβιώνουμε.
      Και μην ξεχνάμε τους παρόχους τηλεπικοινωνίας που θα έπρεπε να είχαν κλείσει την επόμενη μέρα για αντισυνταγματική παραχώρηση ιδιωτικού απορρήτου…

    3. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ,ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.

    4. Αφού έκλεισε την Χ.Α φυλακή εντελώς παράνομα και χωρίς λόγο,πήραν τα μυαλά του αέρα,τώρα δεν τον πιάνεις,θα κάνει ό,τι γουστάρει

    5. Αυτός είναι και αν μας αρέσει ! Άγεται και φέρεται ανάλογα με το πως του χτυπάνε το ντέφι ή ότι του κατεβάσει η ξερη του γκλάβα, αυτός και τα αφεντικά του καλά κάνουν όλοι οι υπόλυποι πχ δικηγορικοί σύλλογοι τι πράτουν έτσι ώστε να επανέλθει η ένομη τάξη ?

    6. Πρέπει να διώξουμε με διαδικτυακό τσαμπουκά τον Ντογιάκο αμέσως και να τον στείλουμε Αγύριστο!!!!
      Πρέπει να κάνουμε ανελέητο συντονισμένο διαδικτυακό πόλεμο κατά Ντογιάκου!!!

    7. Ντογιάκο κάθαρμα ρουφιάνε του Κούλη παραιτήσου και να πας Αγύριστο!!!!
      Να πας Αγύριστο Ντογιάκο!!!

    8. Μαζί τα τρώνε δικαστές και πολιτικοί. Ακόμη να γίνει η δίκη του εισαγγελέα που έδινε κόκα σε ανήλικα για να τον πηδανε. Γιατί να μην κάνει το ίδιο και ο Ντογιακος όπως ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ, να τον κρατανε με στοιχεία και να τον εκβιάζουν. Γιατί λοιπόν ο Ντογιακος να μην έχει τα ίδια χούγια?

    9. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΕ ΑΛΗΤΟΚΑΘΑΡΜΑ

    10. Ν α σας θυμίσω αγαπητέ τα ονόματα ΤΕΡΤΣΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΖΩΪΔΗΣ.
      ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΑΓΝΩΣΤΑ

    11. Ο φίλος του ο μητροπολίτης τον καμαρώνει για όλα αυτά ;

    12. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ………ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΟΣΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΨΕΥΤΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙ

    13. Προκαλεί πολύ ο χαρτογιακάς δικαστάκος του Δημοσίου. Παράνομος και αντισυνταγματικός και χωρίς τσίπα. Έλεγχο κάνει φίλε μου η Αρχή, τι φοβάσαι; Δεν θέλεις έλεγχο; Ε..; Π/στη. Ποιοι φοβούνται τον έλεγχο; Προφανώς τα τσιράκια του κούλη.

      Υστ/φο: Δεν είμαι τσόλι συρζαίος.

    14. Έχουν σπουδάσει νομική αυτοί οι εισαγγελείς;

      1. Μπορεί ναι μπορεί όχι, την πρωκτική πάντως σίγουρα την έχουν σπουδάσει στις στοές.

    15. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.
      ΖΗΤΩ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΖΗΤΩ Η ΝΔ ,ΖΗΤΩ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

      1. Τοσο μηδενικό που ουτε το Πρωθυπουργος δεν ξερεις να γραψεις σωστα……
        Τετοιοι ειστε ολοι εκει στη ΝΔ…Αχρηστοι κλεφτοκοτάδες αγραμματοι….Αν εισαι οντως προεδρος Τ.Ο. ΝΔ Νεοχωρίου και δεν γραφεις μέσα απο κανενα κοτέτσι….

        1. Πονας;;; ο Κυριακος Μητσοτακης και η ΝΔ θα κυβερνησουν ακόμα για πολλές δεκαετίες.
          Και θα κανουμε και την Ντόρα μας προεδρο της δημοκρατίας ετσι για να γουστάρουμε.

    16. αισχος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ουστ κηφηνες να μας κοπουν τα χερια αν ξαναδειτε ψηφο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    17. ευτυχως τον ιουνιο συνταξιοδοτειται και θα απαλλαγουμε απ΄αυτον. το θεμα ειναι ποιος θα ειναι ο επομενος, και βεβαια τι θα ειναι.

    18. Δεν θέλουμε φασίστες δικαστικούς που παίρνουν εντολές από την χουντοκυβέρνηση των δωσιλόγων

    19. Φτιάχνουν τους νόμους, τους θεσμούς, για να τους καταλύουν όποτε γουστάρουν. Κατ’ επίφαση νομιμότητα και κυριαρχία του δικαίου. Κράτος εν κράτει τα άθεα δίποδα.

    20. Ο Μητσοτάκης έχει πολυ φασισιστικές ιδεολογίες την ΧΑ λεγανε αλλα άλλοι έχουν την χάρη

    21. Πότε έπιτελους θα βρεθει ενας πατριωτης να φυτεψει μια σφαιρα στην σκατοκεφαλα του Ντογιακου; Ετσι πρεπει να ξεμπερδευουμε με τετοιους αλητες.

    22. Όλα τα σφάζει αυτός και όλα τα μαχαιρώνει, από τα πολιτικά κόμματα έως τις ανεξάρτητες αρχές, με ένα νόμο και ένα άρθρο( από σύμπτωση είναι του Μητσοτάκη). Εάν καταργήσουμε τα πάντα, από τη Βουλή, έως τα πολιτικά κόμματα, την κυβέρνηση, τις ανεξάρτητες αρχές, τη δικαιοσύνη δικαιοσύνη και τους λοιπούς θεσμούς, μπορούμε να ζήσουμε συμμορφούμενο προς τις οδηγίες του κ. Εισαγγελέα. Άρα, να κρατήσουμε μόνο αυτόν για να εφαρμόζει τον υπέρτατο νόμο Μητσοτάκη για να σωθούμε σαν λαός. Αυτή θα είναι η πλέον δημοκρατική, αλλά και ελάχιστου κόστους λύση για τη χώρα. Τα δε χρήματα που θα εξοικονομήσουμε από την κατάργηση των αχρήστων θεσμών, μπορούν να μοιραστούν στο λαό με νέα pass. Ο δε λαός, με βάρδιες, θα ραίνει καθημερινά με βάγια τον μεγάλο ηγέτη, πάντα υπό το άγρυπνο μάτι του κ. Εισαγγελέα.

    23. ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΝΤΟΓΙΑΚΟΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΡΙΕΥΕΙ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ……. ΘΑ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΥΦΛΑ….ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ…. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ?????
      ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΟΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ…..

      1. ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΘΕΝΕΣ

    Comments are closed.