ΒΙΤΡΙΟΛΙ: “ΒΟΜΒΑ” ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ – “ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΨΕ”

    Κοινοποίηση:
    efi-nontas-ioanna-640x330

    Σοκαρισμένος αλλά και οργισμένος παρακολουθεί τις εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, ο 40χρονος Νώντας που φωτογραφίζεται ως η πέτρα του σκανδάλου στην πρωτοφανή αυτή υπόθεση.


    Ο δικηγόρος του Δημήτρης Γκαβέρας, μιλώντας στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου και του Γιώργου Καραμέρου στο Open, έριξε νέες βόμβες σχετικά με την εμπλοκή του εντολέα του ο οποίος, όπως είπε, είναι ξαφνιασμένος και ενοχλημένος με την τροπή που έχει πάρει το θέμα. Δεν μιλάει σε κανέναν, έχει κλειστό το κινητό του και μετακόμισε στο σπίτι οικείου προσώπου.

    Δείτε εδώ την συνέχεια

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Ελπίζω να μην μείνουμε μόνο σε τίτλους. Κανείς δεν θα έριχνε ένα μπόντο βιτριόλι για τις δικαιολογίες που έχουμε μέχρι τώρα ακούσει. Ακόμα κι αν ακούσω κάποιο άλλο λόγο δε σημαίνει ότι αθωώνεται η Εφη-ός.
      Έχω δύο απορίες :
      1) Αν έχουν μπει τρεις συσκευές εντοπισμού στο αυτοκίνητο της Ιωάννας γιατί δεν έχει μπει καμία στο αυτοκίνητο του Νώντα? και ποιος τις παρακολουθούσε. Μήπως ήταν τοποθετημένες σε άλλο αμάξι? και κάποιες από αυτές τις παρακολουθούσε άλλος?
      2) Στις 11/06/2020 βγήκε κάποια συγγενής της κατηγορουμένης και είπε ότι δεν θα το έκανε αλλά την πληρώσανε. Και μετά σιωπή.
      Όσο για την προσωπική τους ζωή θεωρώ ότι από το 1980 μέχρι και σήμερα καμία δεν έχει βάλει το χέρι στην τσέπη να πληρώσει όταν συνοδεύεται!!!
      Κάποιοι χαρακτηρισμοί που γράφτηκαν για την Ιωάννα, μέχρι σήμερα δηλώνουν και την ηθική των ίδιων που γράφουν εδώ.

      1. Ρε άνθρωπε σε παρατηρώ καιρό πες μας την αληθεια,η Ιωάννα γκόμενα σου είναι;αδερφή σου;συγγενή σου;συνάδελφός σου;το έχω απορία,για να υπερασπίζεσαι τόσο πολύ τον βιο της κάποιο λόγο θα έχεις.

        1. Νάσαι καλά ρε άγνωστε άνθρωπε. Τίποτα από όλα αυτά. Μάλλον δεν παρατηρείς. Έχω γράψει ότι δεν γνωρίζω καμία κοπέλα. Επίσης και την ηλικία μου. Θα σου πω ότι μένω πάνω από 150 μίλια ανατολικά. Η άποψή μου είναι ότι η Ιωάννα σύμφωνα με όσα έχω διαβάσει και ακούσει έκανε ότι κάνουν όλες οι Ελληνίδες σήμερα. Τα παιδιά που γεννήθηκαν το 1985 και μετά τα μεγαλώσαμε αλλιώς. Ε ΔΕΝ ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ. Και δεν μπορώ να χωνεψω ότι η Έφη το έριξε για κάποια like. Ούτε να βλέπω τα όσα κάποιοι διαταραγμένοι γράφουν για την προσωπική ζωή (και των δύο) και τα βλέπουν συγγενείς.

    2. Βιζιτάκια που ηθελε το ένα να ξεφυγει από το κύκλωμα και βάλανε την άλλη να τη συναιτίσει

    3. Ένας πατέρας αδελφός θείος παππούς βλέπει τη κοπέλα σε αυτή τη κατάσταση καταστραμμένη νμε φοβερούς πόνους χωρίς να μπορεί να φάει να μιλήσει με καταστραμμένο μέλλον τι πρέπει να κάνει ??????
      Αφήνει δικηγόρο να την υπερασπιστεί τη δραστιδα??
      Επιτρέπει να την έχουν μόνη της σε κελί ??
      Αν θέλει να την μεταφέρει ΗΠΑ η Γαλλία πιος πληρώνει ???
      Πιος θα απαντήσει στις ερωτήσεις ????
      Εγώ έχω απάντηση το όπλο

    4. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΕΣ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΓΓΛΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΧΩΝΑΝΕ ΙΣΟΒΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ? ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ? ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ? ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ?
      ΣΤΕΦΑΝΕ ΨΑΞΤΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.ΤΡΑΒΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΚΕΙ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΑ. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΣΧΗΜΑ.

      1. γαμώντας, το ρήμα είναι γαμάω/γαμώ, όχι γαμιάω/γαμιώ

    5. Τα περισσότερα εγκλήματα και οι απόπειρεs γίνονται πρώτον για οικονομικούs λόγουs και δεύτερον από φανατισμό.Εδώ φανατισμό δεν έχουμε.Το κίνητρο είναι οικονομικό.Που τα βρήκε τόσα λεφτά το θύμα για να κάνει τέτοια ζωή.Με το μισθό λογιστή.Μη τρελαθούμε τελείωs.;Oλοι γνωρίζουμε πάνω κάτω τι παίζει,μη μαs περνάνε για βλάκεs

    6. Ανοίχτε τους λογαριασμούς των “κοριτσιών” και θα βρείτε σίγουρα τους λόγους τη ς πράξης

      1. Αυτό ακριβώς λέω από την αρχή,αν θέλουν να πέσει φως σε αυτή την υπόθεση θα πρέπει να ξεκινήσουν από τους λογαριασμούς τους.Για την Ιωάννα ξέρουμε τι δουλειές έκανε να μάθουμε και για την αλλη.Στεφανε μόνο εσύ μπορείς βάλε τα δυνατά σου.

    7. Στέφανε κάνε κάτι να βγει η αλήθεια,μόνο εσύ μπορείς,μας τρελανανε οι πληρωμένοι και τα παπαγαλάκια,η υπόθεση βρωμάει από χιλιόμετρα.

    8. OΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜOΡΙΑ

      odysseia.tv

      ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      1. ΒΑΛΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΡΩΜΑΕΙ ΜΑΓΚΕΣ.ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ.ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ . Η ΒΙΤΡΙΟΛΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΗΔΗ ΚΑΜΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΙΑ ΜΟΥΓΚΑ .ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥΓΚΑ.???? ΓΙΑΤΙ???????? ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ.ΠΟΙΟΣ Θ ΑΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΝ ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ? 3 ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ? ΓΙΑΤΙ? ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΠΟΙΟΣ? ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ? ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ? ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ…ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ? ΜΙΛΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!! ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΧΕΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΤΟΥΣ.ΕΧΩ ΑΠΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.ΔΕ ΜΑΣΑΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΛΙΑΡΗ ΝΩΝΤΑ.ΕΓΩ ΜΥΡΙΖΩ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΑΦΙΑ……..ΜΕ ΜΠΑΤΟΣΥΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ…..

    9. Η αστυνομία βρήκε ότι γι αυτόν έγινε η εγκληματική επίθεση φαίνεται ο δικηγόρος του με Κεχαγιόγλου συνονοουνται για καλό και για τους δυο η εγκληματιας να φάει έως 2 χρόνια και να το σκάσει σίγουρα εξωτερικό και ο άλλος να μην φανεί ώστε να ξεχαστεί η υπόθεση
      Ας ήταν στην Βρετανία αυτή η υπόθεση με δικηγόρους πολιτικής αγωγής αετούς από Mayfair και θα έβλεπαν δεν θα έβγαινε έξω με τίποτα και ο τύπος θα την πλήρωνε επίσης
      Αυτοι οι δικηγόροι στο Λονδινο που εινε πανάκριβοι εινε 3 γνωστοί από γνωστά γραφεία από μυρμήγκι κάνουν την υπόθεση ελέφαντα και θα την χρέωναν 50 εκατομμύρια αποζημίωση για εγχειρήσεις άντε να βγει από φυλακή

    10. η Αστυνομια προσπαθησε να πουλησει την παραμυθα οτι ολα εγιναν για ενα friend request…..Χιο ,σταματα να καθεσαι στον Υ/Η και τραβα να κανεις ρεπορταζ στην Αμφιλοχια…..ακουγονται πολλα και για τις 2 !

      1. θα τα βγαλει ο Χιος μη νομιζεις ,αλλα οταν θα ειναι ετοιμος και σιγουρος ομως .σιγα μην εχαψε κανεις οτι εγινε γι αυτο το λογο . οακομα και οι ψυχοπαθεις δολοφονοι δεν σκοτωνουν για τοσο ασημαντο λογο

        1. μα για αυτο το λεω , επειδη εχω απαιτησεις απο τον Στεφανο…..πρεπει να ειναι καποιος ηλιθιος για να πιστεψει οτι αυτη η τυπισσα μονη της εβαλε 3 συσκευες εντοπισμου στο οχημα……η Αστυνομια παει να το κουκουλωσει

          1. δεκαρι ειδικα αυτο με τις συσκευες εντοπισμου που τις φορτιζε κιολας , κανει μπαμ .κενα η υποθεση πολλα κενα . ποιος ξερει τι κρυβεται .παντως κ εγω εχω εμπιστοσυνη στον Χιο .δεν λεει μα@@@@κιες.πρωτος εβγαλε για την ξαδερφη κ να που αποδειχθηκε αληθεια μετα ,ενω μερικοι τον εβριζαν .

      2. Αυτό λέω και εγώ από την πρώτη στιγμή δυστυχώς όμως δεν θέλουν να βγει η αλήθεια γιατί δεν συμφαιρει πολλούς και νομίζουν ότι είμαστε μαλακές και τρώμε σανο.Το φωνάζω από την αρχή Απο πού η Ιωάννα τόσα πολλά χρήματα,δικό της σπίτι,πολυτελή ταξιδια,πανάκριβα ρούχα από τον μισθό τηςΔεν αναφέρω δικαστήρια,μηνύσεις,παντρεμένους έως και τον άντρα της ξαδέρφης της.Δεν πείθουν ούτε διχρονο.Σε όλα αυτά εσείς που βλέπετε το αθώο, καλό,άξιο,εργατικό,κοριτσι;Εγώ πάντως πουθενα.

    11. Εδώ σε θέλουμε ΜΑΚΕΛΕΙΟ.Πιο ήταν το κίνητρο.Για μάθε και πες μας ώστε να μας φύγει η απορία.

      1. Αφού δεν μιλάει κανείς και όλοι καλύπτουν πως να μάθουμε την αλήθεια;την μια την βγάλανε εμμονικη την άλλη Αγία και στη μέση ο γόης,Έλα όμως που δεν είναι έτσι τα πράγματα,δεν είμαστε χαζοί να τρώμε ότι μας σερβίρουν.

    12. Ε καλά αυτό το ξέραμε από την αρχή και δεν πιστέψαμε τίποτα αποσα ακούγονται.

    Comments are closed.