ΒΙΝΤΕΟ: “ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ; ΞΕΡΩ ΓΩ…ΑΛΛΑΞΟΚ@ΛΙΕΣ ΚΑΝΑΝΕ, ΚΥΡΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΜΟΥ; ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ”. ΠΕΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΣΤΟ ΑΡΤ ΜΕ ΣΤ.ΧΙΟ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΖΕΥΓΟΣ

    Κοινοποίηση:
    Image1 (34)

    Οι σημερινές αποκαλύψεις του δημοσιογράφου στο εκρηκτικό δελτίο στο κανάλι ΑΡΤ με την Σοφία Παραδείση και τον Σπύρο Σταθάκη

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Μπράβο Στέφανε είμαστε μαζί σου ξεφτιλιζεις το σύστημα τους ώμος να προσέχεις είναι αλήτες

    2. Γιατί δεν λες Στέφανε ότι τα τεστ είναι παραμύθι,κανένας δεν έχει προσφύγει στο δικαστήριο για το ότι δεν ανιχνεύουν τον κορωνοιο.Οι Πορτογάλοι δικαστές είναι μαλακές;η ψεκασμενοι;
      Έναν δικαστή δεν ξέρει κάποιος;Να τον ρωτήσει,αν τα βλέπει όλα αυτά;Τι παραμύθια για θάνατους αφού είναι λάθος τα τεστ.

    3. Ήθελα να πω στον Στεφ ότι οποίοι κάνουν εμβόλια από μικρή ηλικία ,επειδή αυτά στρέφονται κατά ιών και μικροβίων, αναπτύσσονται στη θέση τους πολλά παράσιτα στο έντερο. Αυτό φαίνεται και από την ύπαρξη ανοσοσφαιρίνης Α. Τα παράσιτα είναι υπεύθυνα για τις αλλεργικές αντιδράσεις.

    4. O Μπόρις Τζόνσον τι εμβόλιο θα κανει ζωντανά βιταμίνης © ? Και ο δικος μας προσκυνημένος αλητης το ιδιο θα κανεί να τον δουν τα πρόβατα.

    5. Θα ήθελα να το πιστέψεις αυτό που γράφω άσχετα αν δεν τολμήσεις ποτέ να το υποστηρίξεις δημόσια αφού 100% δεν θα βρεις ποτέ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.

    6. Γιατί οι γνώμες αγαπητέ Στεφ είναι σαν τις κωλοτρυπίδες ο καθένας έχει κι από μία.
      Και μπορεί να μην τόση έχει αξία για το αν διαφωνούμε, στο αν ο Κούλης θα πάει σ’ εκλογές ή όχι, αλλά στο αν όλα τα εμβόλια είναι τοξικά ή μη ασφαλή έχει ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΞΙΑ!!!!!!!!!!!!!!
      Επειδή εκατομμύρια μύγες τρώνε σκατά δε σημαίνει ότι πρέπει να φάμε κι’ εμείς.
      Θα ήθελα να τα ρωτήσεις αυτά σ’ έναν γιατρό να σου απαντήσει για ποιον λόγο δεν είναι κατά ΟΛΩΝ των εμβολίων.
      Κι όσον αφορά το ψευδοαφήγημα ότι μειώνουν τις λοιμώξεις, αυτό το πετυχαίνουν αυξάνοντας ταυτόχρονα τις αλλεργικές αντιδράσεις και τ’ αυτοάνοσα νοσήματα.
      Αν λάβεις τη διαφορά μεταξύ θετικών και αρνητικών αποτελεσμάτων, το συνολικό ΚΑΚΟ που κάνουν είναι μεγαλύτερο από το ΚΑΛΟ!
      Οι γιατροί αν τ’ απορρίψουν όλα τα εμβόλια, θα πρέπει να απορρίψουν την επιστήμη τους και ταυτόχρονα να διαγραφούν απ’ τον ιατρικό σύλλογο και να παραδώσουν τις άδειες τους!!

    7. Θα ήθελα να πω στον Στεφ ότι εκείνα τα εμβόλια που έκανε στο Στρατό καμία σχέση δεν είχαν σε σχέση με τα σημερινά.
      Ας σκεφτεί πως ήταν οι φαρμακευτικές τότε και πως σήμερα. Μετά το 1980 αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουνε την έννοια πρόληψη ως πρόσχημα για να διευρύνουν τα κέρδη τους ανά δις δολλάρια ανά την υφήλιο.Απο τότε και μετά άρχισαν με ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ να ρίχνουν επιτηδες τα όρια των διαφόρων παθήσεων (χοληστερίνης, πίεσης, ζαχάρου, κλπ) έτσι ώστε να συμπεριλάβουν στα κέρδη τους εκατομμύρια νέους πελάτες οι οποίοι θα προέκυπταν από την διαφορά των αρχικών τιμών με των τελικών τιμών των ορίων.
      Σαν το Βέγγο «ΠΕΛΑΑΑΑΑΑΤΕΣ ΜΟΥ!!!!»
      Αλλά και τα υλικά που χρησιμοποιούσαν τότε σε σχέση με τα σημερινά, είναι πολύ τοξικότερα, όπως το αλουμίνιο, η θυμεροσάλη (περιέχει υδράργυρο),η φορμαλδεΰδη,το MSG, τ’ αντιβιοτικά για να μην αναπτυχθούν βακτήρια.
      Που προκαλούν αντίστοιχα: Αλτσχάιμερ,σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, κολίτιδες, γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, ρινοφαρυγγικούς καρκίνους κ.ά.
      Υ.Γ. Το σχόλιο ξέρω ότι θ’ απορριφθεί.
      Όμως θέλω να ρωτήσω τον ΣΤΕΦ.
      ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ;;;;
      ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.

    8. Αυτή τη Μαρεβογραία για ξεκάρφωμα την έχει, τον τινάζει τον κουραμπιέ και φαίνεται από τη διστακτικότητα στις πολιτικές του επιλογές ο ντίντης

    9. Μια χαρά τα είπες. Και ναι, εκφράζει τα μηνύματα των Ελλήνων που στέλνουμε στο μακελειό.

    10. ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟ ΑΜΑΝ ΠΙΑ !!!!!!!!!!

    Comments are closed.