ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ ΜΕ ΤΟ «ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠ’ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ! ΠΝΙΓΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΚΑΡΑΒΑΝΙ

    Εκατοντάδες είναι καθημερινά οι λαθρομετανάστες που επιχειρούν να περάσουν παράνομα μέσω του ποταμού Έβρου από την Τουρκία στην Ελλάδα.

    Μπορεί να φτάνουν και τους 2.000 όσοι επιχειρούν κάτι τέτοιο καθημερινά και έχουν στις προσπάθειες τους την ξεκάθαρη βοήθεια από τους Τούρκους στρατοχωροφύλακες, οι οποίοι χρησιμοποιώντας και στρατιωτικά οχήματα τους μεταφέρουν και τους βοηθούν, ενώ ενεργούν χωρίς την παραμικρή προφύλαξη, ως διακινητές, με μοναδικό στόχο να “σπρώξουν” προς την Ελλάδα τους λαθρομετανάστες.

    Φέρνουμε στο φως της δημοσιότητας αυτό το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ από την περιοχή του νοτίου Έβρου. Φαίνεται ξεκάθαρα το στρατιωτικό όχημα της τουρκικής στρατοχωροφυλακής που έχει αποβιβάσει δεκάδες λαθρομετανάστες, πάνω από 100 άτομα και τους προωθεί προς τον ποταμό Έβρο για να περάσουν στην ελληνική όχθη.

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ 

    Όπως διαπιστώνει εύκολα κανείς, δεν χρειάζονται διακινητές, αφού τον ρόλο αυτό έχει αναλάβει η τουρκική στρατοφυλακή και το περιβόητο “Καραβάνι του Φωτός” έχει ξεκινήσει, με έναν διαφορετικό τρόπο και τις απόπειρες να περνούν στην Ελλάδα τους λαθρομετανάστες κατά εκατοντάδες σε όλο το μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Οταν γινεται εισβολη στα συνορα σου, για να περασουν παρανομα καθε καρυδιας καρυδι Ασιας και Αφρικης, κανεις χρηση και των οπλων για να τους αποτρεψεις!!! Τα οπλα τα κουβαλουν για πλακα;;;; Ουτε για εκφοβισμο δεν τα χρησιμοποιουν και καθε μερα περνουν μεσα στην χωρα κατα δεκαδες στον Εβρο!!!! Μ’ αυτους θελουν να λυσουν το δημογραφικο αυτοι που ψηφιζετε!!!!!

    2. Α ρε μητσοτακουλα για ενα πραγμα σωστο ειχες κανει το 2020 που εμποδιστηκε ολος αυτος ο οχλος να μπει μεσα και τελικα απ αυτο θα πεσει η κυβερνηση σου πανιβλακα γιατι σε ολα μα σε ολα παιρνεις μηδεν…

    3. Ελατε ολοι…πατριδα μας η γη . Τι ειμαστε Ιταλοι να ξυπνησουμε, η ουγκροι? το τι λετε για ουρακοταγκους,μπανανες,λαθροπιθηκους κλπ εχει γινει πλεον γραφικό. Το θεμα ειναι το ποσο θα μ@λ@κιστουμε στης επομενες εκλογες παλι, και ποσο ακομα θα επαναλαμβανουμε ξανα και ξανα την βλακεια μας και θα κανουμε μαγκες τους Τσιπρες,και το Μητσοτακεϊκο/Μπακογιανεϊκο !! δεν λεω να ξυπνησουμε….δεν γινεται αυτο με τιποτα. Γι αυτο λοιπών….ας κανουμε εμπροσθιες καμψεις οπως παντα, και ας σχολιάζουμε , ετσι για να περνα η ωρα

    4. Αφού ο στρατός τα ξύνει παραβιάζοντας τον όρκο που έχει δώσει , να βγουν οι κυνηγοί και να καθαρίσουν τον Έβρο . Σπρώχνουν τον κόσμο κάνει ότι δεν κάνει η κατάντια του επίσημου κράτους.

    5. Οι αχριστεροί πήγαν να τους υποδεχτούνε με ανοιχτά τα πόδια

    6. Που ειναι ο στρατος της Ελλαδος φρουρος,
      για φυλαει τα συννορα,τον κατηργησαν απ αυτη την
      υπηρεσια ,τον χρεισιμοποιουν για αλλους σκοπους
      Αν ετσι εχουν τα πραγματα θα πρεπει ο λαος να υπερασπιστει
      την πατριδα π.χ μην προσεροντας τους τα προς το ζειν
      αποδοκιμαζοντας τους ,ασκοντας ψυχολογικη καταπιεση
      μη προσφεροντας γη και υδωρ
      και αν χρειαστει δια των οπλων.
      Οι πολιτικοι ειναι η μειοψηφια ,εμεις ειμαστε η πλειοψηφια η δικη μας αντισταση
      θα συντριψει την λαθροεισβολη και τα υποχθονια καιο κερδοσκοπικα σχεδια των πολιτικων

    7. Πυροβολήστε ρε γίδια καταστρέφετε η χώρα τόσο μαλακία κουβαλάτε; Αν τον αφήσετε θα σας βάλει μέσα όλη την Ασία και την Αφρική.

    8. Μυταρακη εισαγωγη μπανανες και γρηγορα να υποδεχτουμε τις λαθρομαιμουδες!
      Κανα μανγκο, ανανας δεν θα τους χαλαγε! Ειμαστε…φιλοξενος λαος!

    9. Το καραβάνι του συνταγματικου τόξου.
      Τι ψηφίζετε ρεεεε

    10. Δε νομιζω να μας απασχολεί ιδιαίτερα ολο αυτό το γεγονός. Αύριο το πρωί να γινουν εκλογές οι μισοί δε θα πάμε, και οι άλλοι μισοί θα αναλωθούμε στα ίδια μπάζα για να οικοδομήσουμε την επόμενη μέρα..

    11. ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΟΛΟΙ οι ΕΥΡΩΜΑΣΩΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΣΟΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ…ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ KALLERGI-GUDENHOFF ΓΙΑ ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΦΥΛΗ ΜΕ ΜΙΞΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ

    12. Αυτό το φαινόμενο έχει αρχίσει τουλάχιστον τριάντα έτη πριν.

    13. Μα πως γινεται αυτο αφου εμείς εχουμε το φραχτη που μας προστατεύει.
      Τι οχι;

    14. δεν μπορω να καταλαβω ολοκληρη ευρωπη να την χορευει ο τουρκαλας οπως θελει….τελειωστε τους μια και εξω … κουρασε ολο αυτο τοσα χρονια

    15. ……οι περσοεβραιοι μια ζωη κωλοχανεια και μονιμα λεηλατες -καταστροφεις……γ@μω τους ”αγιους” Βαγωες τους….τους πορνοεγκληματιες γυναικωτους.

    Comments are closed.