ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! ΕΚΑΝΑΝ ΣΙΚΑΓΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ Κ@ΛΟΓ@ΦΤΟΙ – ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΜΕΛΕΤΙΟΥ – Ο ΑΙΜΟΦΥΡΤΟΣ ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΗΣ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    perastikos-traumatias-agiou-meletiou_1TELIKO

    Βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει τη στιγμή των πυροβολισμών μεταξύ τσιγγάνων φονιάδων σήμερα στα Σεπόλια, στην συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Αγίου Μελετίου, καθώς και τον αιμόφυρτο πολίτη ο οποίος δέχθηκε τις σφαίρες τους.

    Στα πλάνα, όπως μπορεί κανείς να διακρίνει, φαίνεται καθαρά ο τρόμος που επικρατεί στους ανθρώπους από τους πυροβολισμούς που πέφτουν στην γειτονιά και τους ανυποψίαστους πολίτες που τρέχουν να σωθούν.

    Σύμφωνα πάντα με το βίντεο στην περιοχή επικράτησε πανικός με τους ανθρώπους να προσπαθούν να προστατευτούν.

    Όπως φαίνεται, η κίνηση των οχημάτων έχει διακοπεί και προσπαθούν άνθρωποι και οχήματα να απεγκλωβιστούν προκειμένου να μην χτυπηθούν από αδέσποτη σφαίρα.

    Μάλιστα φαίνεται καθαρά ο τραυματισμός του άτυχου μοτοσικλετιστή ο οποίος οδηγώντας το μηχανάκι του κινούμενος στην πορεία του, ξαφνικά δέχεται ένα πυροβολισμό στο αριστερό πόδι, παρατάει το δίκυκλο και τρέχει κουτσαίνοντας να καλυφθεί.Το τραύμα του είναι ακόμα «ζεστό» και μπορεί να περπατήσει έστω και κουτσαίνοντας γιατί μετά από λίγο φαίνεται πως το μηχανάκι του να το παίρνει κάποιος άλλος και να το βάζει στην άκρη.

    Στο βίντεο διακρίνονται κάποιοι από τους δράστες, οι οποίοι έρχονται στα χέρια πάνω στην οδό της Αγίου Μελετίου ενώ η κυκλοφορία έχει διακοπεί λόγο των πυροβολισμών και το μηχανάκι του τραυματισμένου οδηγού να βρίσκεται στη μέση του δρόμου.

    perastikos-traumatias-agiou-meletiou_1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης , η περιθωριοποίηση τους εκ μέρους της ρατσιστικής κοινωνίας μας , η υπερκινητικότητα τους , τα λόγια του παπά…. Δεν φταίνε πάντως οι ευπαθείς γιουφταραιοι . Στο κάτω κάτω η Ελλάδα είναι τώρα πιο φωτεινή , οι επικίνδυνοι για την χώρα εγκληματιες θα πάνε φυλακή, η Δημοκρατία νίκησε!!!
      Τι; νομίζατε ότι όταν μιλανε για δημοκτρατια εννοούσαν την δίκη σας ;;;;;
      Όχι , εννοούσαν την Δημοκρατία των καταπιεσμένων κακόμοιρων ευπαθών , να σας σκοτώνουν βιάζουν ληστεύουν τρομοκρατούν , να μπουκάρουν στα σπίτια σας , και να παίζουν πιστολίδι στους δρόμους σας… ενώ εσείς μόνον θα πληρώνετε, δημοκρατικά πάντα , τις ζημιές.

    2. Και τη ζημιά την έκανε ο πρώτος αρκουδόγυφτος καρα αμάν αλής που τους Ελληνοποίησε δίνοντας τους ψήφο, ώστε μετά να αποτελούν υπολογίσιμο παράγοντα.
      Βέβαια τη μεγαλύτεη ζημιά κάνουν τώρα που τους δίνουν ανεξέλεγκτα επιδόματα από το υστέρημα του Ελληνικού λαού.
      Αίσχος.

    3. καλά είναι!!! ακούνε με προσοχή τα διαβήματα!!!!!

    4. Ρε πανηλιθιε Κουλη γιατι χαϊδευεται ολους αυτους τους αρκουδογυφτους?ερωτηση τι περιμενετε δεν μπορεις να κατεβεις στο κεντρο,καλα δεν μιλαμε για τον αλλο τον καραγκιοζη Δημαρχο της πλακας που εχει καταντησει την Αθηνα την χειροτερη ….¨”πρωτευουσα” της Ευρωπης,σχετο μπουρδελο.καμαρωστε ανικανοι μαλακες τα χαλια σας.Αυτο το κωλοσογο εχει καταστρεψει μια ολοκληρη χωρα,αμετε στον γεροδιαολο κοπριτες !!!!!! για να ελθει κανενας Ελληνας Πατριωτης που να αγαπα πραγματικα την Ελλαδα και τους Ελληνες !!!!!!!

    5. Γιατί απλά οι τελευταίοι νορμάλ άνθρωποι δε φεύγετε από αυτή τη χαβούζα της Ελλάδας και μετά να την κάνουμε χωράφι με τίποτα πυραύλους;

    6. Φυλακή πρέπει να πάνε όλοι οι πολιτικοί… αλλιώς δεν ξεβρωμιζει ο τόπος.

    7. Μια χαρά δουλεύει η αστυνομία…..μισή στους βουλευτές και οι άλλοι μισοί χωμένοι σε γραφεία…..χαχαχαχ άχρηστοι…..ε αύριο θα πιάσουν κανένα τελειωμένο πρεζακι με το φιξακι του….αποτρέψαμε την εγκληματικότητα…..καλύτεροι αστυνομία του κόσμου…..

    8. Αν τους πεις σκατόγυφτους,θα σε πούνε και ρατσιστή

    9. μπατσοναρκέμποροι που αφήνουν ασύδοτη την λαθροεγκληματικότητα
      διότι βγάζουν μεροκαματάκι
      Σεπόλια,Αχαρνών,Πλατεία Αμερικής τα γκέτο υπο την προστασία των ένστολων που
      έχουν λεπ(φ)τά αισθήματα στις ντρόγκες.

    10. Χα χα χα! Άναρχοαπλυτοι και αριστεροί βρωμιαριδες συμπολίτες μου. Αυτό δεν είναι τίποτα. Σε λίγα χρόνια να δείτε τι θα πάθετε Εγώ πάντως τα απολαμβάνω όλα αυτά και εύχομαι τα χειρότερα! Ζώντας σε μια χώρα αριστερών το μόνο που σας αξίζει είναι σφαίρες από βρωμιαριδες κωλογυφτους και ξυπόλητους βρώμικους λαθραίους ουρακοτάγκους!
      Α και τώρα που θα μπουν τα παλικάρια της Χρυσής Αυγής φυλακή, κοιμηθείτε ήσυχοι. Δεν κινδυνεύετε από κανέναν!
      Καλά γαμησια!

    11. …..ΤΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ…ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΩ!!!

      1. Ξεχασες την υπόλοιπη οικογένεια των δράκων

    12. ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ…ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΙΑ…1 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΤΟ ΠΟΛΥ…ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ

    13. Εκει την καταντησαν την ελλαδα τα γαμιολια ο τσιπρας και ο κουλης

    14. φυλακη ολοι οι πρωην κυβερνητες της Ελλαδος

    15. Ψηφοφόροι του Κούλη και του Τσίπρα όλα καλά;

    Comments are closed.