ΒΙΝΤΕΟ: “ΠΟΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ; ΠΟΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ; ΠΟΙΑ ΓΙΟΡΤΗ; ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΙΟΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ; ΚΟΥΛΗΣ-ΚΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ- ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ- ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΣΟΚ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΤΑΝ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ”

    Κοινοποίηση:
    stefanos-xios-art

    Στέφανος Χίος στο “Εκρηκτικό Δελτίο”, παραμονή της 25ης Μαρτίου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ.

    2. Θέλει να το παίζει πρώτη κυρία η βλάχα. Δεν το αντέχει τώρα που είναι η άλλη. Ου να χαθείς τσουλάρα!

    3. Δεν έχουν ανάγκη οι ήρωες της ελληνικής επανάστασης αυτά τα τέρατα να προσδώσουν αίγλη στο μεγαλείο τους. Είναι αυτόφωτοι ή πιο σωστά έχουν καθαρθεί στο φως του Χριστού. Πέρυσι η κακιασμένη σκύλα μόνο που δεν κάθησε να τη γαμήσει ο Κάρολος. Φέτος το παίζει δύσκολη ή ταπεινή η πεινασμένη. Ο Κολοκοτρώνης είπε ότι αν ήτανε τρελοί δεν θα την έκαναν την επανάσταση. Τί σημαίνει αυτό; Ότι μόνοι τους την έκαναν. Η επίσημη στάση των ξένων δυνάμεων(δεν μιλάμε για μεμονωμένους φιλέλληνες, λάτρεις του αρχαιοελληνικού πνεύματος) παραδοσιακά είναι ότι δεν ανακατεύονται στα εσωτερικά ζητήματα των λαών. Παρασκηνιακά με τα εγχώρια όργανά τους σπέρνουν μέχρι σήμερα τον διχασμό στο έθνος μας! Πρέπει, κύριε Χίο, να γράψετε αστυνομικό μυθιστόρημα!

    4. Γιορτάζουν 200 χρόνια γαρίδας και αστακού βουτηγμένα στο αίμα του κοσμάκη. Ο απλός Έλληνας τι γιορτάζει;;; Λιγότερους φόρους πλήρωναν οι Έλληνες επί τουρκοκρατίας και είχαν περισσότερη αυτονομία απ΄ότι όταν γίνηκε το νεοσύστατο νεοελληνικό μπορντελοκράτος…

    5. Μπράβο ρε Στέφανε…. Ζήτω το 1821….Ζήτω η Ελληνική Επανάσταση…..

    6. Τι να πούνε για τον Θοδωρή Κολοκοτρωνη φυλακή μπηκε ο άνθρωπος ταλαιπωρήθηκε εξευτελίστηκε και συχιζεται στην Ελλάδα η παλιάνθρωπος και τον μεγάλο Καποδίστρια τον σκότωσαν Χαμουρηδες τομάρια κ@λαντρες

    7. Συγνώμη ,τον αρχιεπίσκοπο ή κάποιον άλλον δεν τον κάλεσαν ??

    8. Δεν ειναι μονο οτι δεν αντεχουν τα ονοματα των ηρωων. Δεν ειναι μονο οτι δεν μιλανε για απελευθερωση απο την τουρκια(πως να το πουνε οταν κανουν διερευνητικες με τον ερντογαν;). Μιλανε για οικουμενικο αγωνα λες και ο παπαφλεσσας επεσε στο μανιακι για ολο τον πλανητη και οχι για να ειμαστε εμεις ελευθεροι. Τοσο υποτακτικοι στη νεα ταξη πραγματων ειναι. Ας φανε τα οικουμενικα πιατα του λαζαρου αλλα αυριο θα τους πεσει βαρυ το φαι αμα κατεβουμε ολοι στο συνταγμα.

    9. σοβαρη καταγγελία στο fb του ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ οτι ο προδότης κουλης προσέβαλε τον Ρώσο

    Comments are closed.