ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΜΕ ΚΟΝΤΑΡΙΑ, ΣΧΟΙΝΙΑ ΚΑΙ ΓΚΛΟΜΠ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΒΑΡΚΑ – ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΑΙΟΥΣ – ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ Ή ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ;

    Κοινοποίηση:
    1

    Ένα βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το πλήρωμα σκάφους της τουρκικής ακτοφυλακής να χτυπά βίαια πρόσφυγες που επιβαίνουν σε βάρκα δημοσίευσε το Kalymnos-news.

    Όπως φαίνετα στο βίντεο, οι Τούρκοι λιμενικοί  μεταξύ των οποίων υπάρχουν γυναίκες και παιδιά, τους χτυπούν με κοντάρια, σχοινιά και γκλομπ. Οι φωνές και τα ουρλιαχτά των θυμάτων που ακούγονται καταδεικνύουν τη βιαιότητα που βιώνουν μεσοπέλαγα.

    Επιπλέον, το τουρκικό σκάφος με επικίνδυνους ελιγμούς πλησίον της βάρκας προκαλεί κυματισμούς με σκοπό να την απωθήσει ή και να την ανατρέψει.

    Δείτε το σχετικό βίντεο

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. καλα κανουν εδω δυστηχως κτυπανε τους ελληνες και χαιδευουν αυτους

    2. Τους αρέσει το τούρκικο ξύλο γιατί δεν άκουσα ποτέ κανέναν λαθρό να πηγαίνει την Τουρκία στο διεθνές δικαστήριο, μέσω των δικηγόρων των ΜΚΟ, για να απαιτήσει αποζημίωση, όπως κάνουν σε εμάς. Εμάς μας μισούνε γιατί είμαστε χριστιανοί, το μουσουλμανικό ξυλίκι δεν τους ενοχλεί. Άρα καλά να πάθουν για μένα.

      1. Έχεις δίκιο. Εμείς είμαστε τα κορόιδα τους. Ξέρουν πόσο θύματα είμαστε. Πως τρώμε βρίσιμο από κάποιους Έλληνες κατ’ όνομα που θέλουν την χώρα κέντρο διερχομένων.

    3. Ο κουλης ο φιλεσπλαχνος θα τους φερει μεσα στην χωρα.
      Οχι γιατι ολη η μαφια γυρω του ξεσκιζετε στην κονομα και υλοποιειται το σχεδιο καλεργκι αλλα επειδη ειναι πονεσιαρης.
      Αν δεν το ξερατε η οικογενεια των βρυκολακων παντα ενδιαφεροταν για τον ανθρωπο.

    4. Όταν όμως το κάνουν αυτό οι ελληναράδες λιμενικοί και στρατιωτικοί, είναι όλα καλά.

    Comments are closed.