ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ! – ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΧΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ!

    Κοινοποίηση:
    401ac67fdeb782c60897bd4d8c3a5c59-278

     

    Κωνσταντίνος Κατσίφας που σκοτώθηκε από τους αλβανούς αστυνομικούς στη συμπλοκή η οποία έγινε την ημέρα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, από μικρό είχε εκδηλώσει την αγάπη του γι την Ελλάδα και για τη Βόρεια Ηπειρο.

    Σε μικρότερη ηλικία ο Κατσίφας μιλά για την Ελλάδα, τους Έλληνες και για το πως αντιμετωπίζεται η ελληνική ομογένεια στη Βόρεια Ήπειρο. Αναφέρει ότι οι νέοι δεν αγαπούν την πατρίδα τους κι ότι αυτός είναι εξαίρεση, ίσως γιατί είναι Βορειοηπειρώτης.

    Σε μία από αυτές γράφει πριν από λίγες ημέρες:

    Είναι Υποχρέωση Όλων μας 28η Οκτωβρίου Να Τιμήσουμε τους Προγόνους μας στο μνημείο πεσόντων στους ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ. Και τη μνήμη σας το Έθνος χαιρετά γονατιστό!!!
    Έλληνες,
    τώρα θα αποδείξωμεν εάν είμεθα άξιοι των προγόνων μας και της ελευθερίας, την οποίαν μας εξησφάλισαν οι προπάτορές μας. Όλον το Έθνος ας εγερθή σύσσωμον, αγωνισθήτε διά την Πατρίδα, τας γυναίκας, τα παιδιά σας, και τας ιεράς μας παραδόσεις.

    Νυν υπέρ πάντων ο αγών

    Ιωάννης Μεταξάς

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Συγκρίνετε την φατσα του παλικαριου με τις κολοφατσες των αλβαναριων που λιγδωσε το αντερακι τους οταν περάσαν παράνομα τα σύνορα μας και τους κάναμε Έλληνες και αφήσαμε τους δικους μας πισω.Τα συμπεράσματα δικα σας

    2. Μήπως το παρακανε και αυτος και την ειδε παλι λοκατζης.για πιο λογο πηρε το καλασνηκοφ και πυροβολουσε .εγω παντος κραταω μια επιφύλαξη.για πιο λογο η αλβανική αστυνομία δεν επιτέθηκε στους αλους που γιόρταζαν και αυτη με ελληνικες σημαίες.σκεφτείτε εναν Αλαβάνο να πυροβολεί ελληνες αστυνομικούς πια θα ειταν η καταλη.ακριβώς η ίδια θα τον σκότωναν.γιαυτο λεω Μήπως το παίξε παλληκαρας στους αστυνομικούς.

      1. Γιωργο η καταπιεση και οι εκβιασμοι που εχουν δεχθει ολα αυτα τα χρονια οι βορειο ηπειρωτες εχουν κανει να ξεχειλησει το ποτηρι…ποτε δεν ανταπεδωσαν την φιλοξενια που καναμε εμεις στους Αλβανους να κανουν και αυτοι το ιδιο στην ελληνικη μειονοτητα…ακομα και ακραιος να ηταν το παλικαρι, οι Αλβανοι σαν κρατος που ειναι και που θελει να εχει καλη γειτονια με μας αλλα και τη ευρωπη επρεπε να τον συλαβουν και να μην τον σκοτωσουν…αλλα τετοια σκυλια που ειναι τι περιμενες?? δηλαδη τι θα πρεπε να κανουμε εμεις στο καθε εγκληματια αλβανο?? αλλα τωρα φαινονται ολα πεντακαθαρα και οι τελευταιες μασκες επεσαν

        1. ρε Αντρεα δεν κατάλαβες οτι ασχολείσαι με εναν τηγανοκεφαλομόγγολο
          που του μάθαμε να γράφει και Ελληνικά,
          ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΙ τούτο μόνο σας λεω…… ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΚΡΙΒΑ !!!

    3. Μας παραμυθιασανε με τις ευρωπες και την -ισχυρη Ελλαδα- και ενα σωρο μαλακιες και δεν κοιταξαμε διπλα μας την αληθεια καταματα…αυτα τα παιδια βαστανε θερμοπυλες και στην ελλαδα παρελαζουν οι γκεη και φωταγωγουμε την βουλη στα χρωματα του πουστη…δεν ξερουμε που παν τεσσερα και πεφτουμε με ταχυτητα στο γκρεμο…αν δεν θρυνησουμε νεα μικρασιατικη καταστροφη σιγουρα βλεπουμε το κυκνιο ασμα της Ελλαδος..
      ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ…ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ…ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…

    4. Εδώ τά κομμουνια και ό κουλης – τσιπρας έχουν Ινδάλματά ζακ και φύσα…

    5. Α Θ Α Ν Α Τ Ο Σ !

      Υ.Γ. Πραγματικα ανατριχιασα μ’αυτο που ειπε το 2ο παιδακι στη συνεντευξη στο βιντεο:
      “Μας αφησαν οι Ελληνες …επρεπε να βαλουν τα συνορα εδω…ειμαστε Ελλαδα”!

    6. “Γιατι μας αφησαν απ’εξω; Ελληνες ειμαστε , να τραβουσαν τα συνορα παρα περα να ειμαστε και εμεις μεσα.”.. Ειπε το τελευταιο παιδακι , και οποιος το ακουει αυτο και δεν δακρυζει δεν ειναι Ελληνας.

    7. Για γρηγοροπουλο και φυσα ξεσηκωθηκαμε…για τον κωνσταντινο;

    8. ψόφο σε κάθε ανθέλληνα μετά έχουν σειρά τα αλβανοτουρκομογγόλια..

    9. ολοι οι αριστεροι μισελληνες αναρχοκομουνιστες πανηγυριζουν για τη δολοφονια του παιδιου μας απο τους τουρκαλμπαν προλεταριους τους
      θαρθει η ωρα σας μπολσεβικοι μαζι με τους τουρκαλμπαν σας τους μπουλγκαρομακεντοσνκι σας και τους τουρκους ταξικους αδερφους σας……

    10. ΤΑΤΙΑΝΑΣ γιοί Αλβανοί έρχεται η ώρα που αυτή τη φορά θα αφήσετε εσείς τα κόκαλά σας σε Ελληνικό έδαφος.
      Τα ΧΥΤΑ θα φιλοξενήσουν τόσο εσάς όσο και τους μπολσεβίκους με τα ταξικά τους αδέρφια τους ισλαμοπηθίκους

    Comments are closed.