ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ “ΚΛΩΤΣΙΔΙΑ” ΜΑΖΕΥΕΙ Ο ΕΝΟΠΛΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ. ΑΠΛΥΤΟΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ “ΤΑΞΙΤΖΗ”. ΜΙΑ ΚΟΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ

    Κοινοποίηση:
    LISITIS2

    Πήγαν να υποκριθούν τους αντιεξουσιαστές και λήσταρχους τραπεζών και ο ένας ξαπλάρει στο ΚΑΤ και ο άλλος στο κελί τής ΓΑΔΑ.

    Λίγο μετά τις 20:30,  βράδυ Δευτέρας, δύο δράστες εισέβαλαν στο κατάστημα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη, επί της οδού Αναπαύσεως, και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν τις εισπράξεις. Μάλιστα  πυροβόλησαν τους  αστυνομικούς, που έφτασαν έξω από το σουπερμάρκετ και οι οποίοι τραυμάτισαν τον έναν δράστη και συνέλαβαν τον άλλον, έπειτα από καταδίωξη στην οδό Χελμού.

    Συγκεκριμένα:

    Οι δράστες εισέβαλαν στο κατάστημα και με την απειλή όπλων, αφού ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους, αφαίρεσαν τις εισπράξεις από τα ταμεία. Βγαίνοντας πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών που στο μεταξύ έφτασαν έξω από το σουπερμάρκετ, οι οποίοι απάντησαν στα πυρά, τραυμάτισαν τον έναν δράστη και συνέλαβαν τον άλλον. Ο τραυματίας κακοποιός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ και ο άλλος στην ψειρού.

    Πρέπει να σημειωθεί ότι η ληστεία έγινε σε αρκετά φυλασσόμενη περιοχή, αφού κάτω από το σούπερ μάρκετ, κατά πληροφορίες, βρίσκεται η οικία στρατιωτικού ακολούθου του ΝΑΤΟ, ενώ στον παράλληλο δρόμο, η οικία του Μιχάλη Τσαμάζ, Πρόεδρου και Διευθύνοντα Σύμβουλου του Ομίλου ΟΤΕ. Αποτέλεσμα είναι, στην ευρύτερη περιοχή, οι ομάδες Δίας να εκτελούν συνεχώς περιπολίες.

    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάθε φορά που κάποιος προκαλεί ή λέει μ@λ@κίες είναι η συριζοάπλυτος ή συριζοκούρ@δο! Που ξέρετε ότι δεν είναι ΚΚ€, ΚΙΝΑΙΔΑΛ, ΡΗΜΑΔ, ΑΝΤΙΦΑ, ΚΕΕΡΦΑ ή και νεοφιλελέ ΝΔ; ακόμα και πατριώτης ΑΝΕΛαίος μπορεί να είναι (λέμε τώρα). Δηλαδή όλοι οι μ@λ@κες μαζεύτηκαν στον συριζα και δεν περισσεύει για τους άλλους. Αφού γράφει ανώνυμα μπορεί να είναι οτιδήποτε!

    2. Ποιοι είναι οι αστυνομικοί γτ ασκούν βία;να βγουν τα στοιχεία τους στην φόρα για άσκηση βίας κ διαθεσημοτητα.πρεπει να προστατεύουν τους πολίτες.ειμαστε σε δημοκρατία και όχι σε φασισμό η κουμουνισμο.για των Αλέξη που φάγανε μόκο;πουτανες όλες ότι σας συμφέρει.

    3. Σιγα τα σουτια ρε παιδια.Εγω να δείτε πως κοπανάω μουλούς φασιστες,θα πάθετε πλακα.

      1. ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΚΟΠΑΝΑΩ ΑΠΛΥΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΝΙΚΟΛΑΚΗ.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΕΣ.

      2. Το πολυ πολυ να κοπανησες το χερι στο τραπεζι και να εσπασες το νυχι σου συριζοκουραδο.

    4. Χαιρομαστε για τις κλωτσιες…. Ενω επρεπε να ειναι και οι δυο νεκροι , μιας και πυροβολησαν πρωτοι. Τωρα θα βγουνε με τον νομο παρασκευοπουλου και θα ξαναπροσπαθησουν
      Καλα κρασια μπατσοι , ουτα να σημαδευετε δεν ξερετε αχρηστοι.

    5. mi deihnete tetoia.tha treksoun oi syriza–anel kai tha yperaspistoun tous listes,ta paliotomara.

    6. ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ….ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΙΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΓΚΕΙ ΤΡΑΝΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΙΠΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟ

    7. Βάρδα και μην είναι τίποτα αλλοδαποί οι δράστες και…. παρδαλές…. Στα Γκουλάγκ θα τους στείλουν τους καψερούς αστυνομικούς …. οι σταλινοφασίστες που μας κυβερνούν και οι Βαλλιανάτες…

    8. Έτσι θέλουν οι κατσαπλιάδες. Φουτσα και ξύλο. Σιγά μη τους κεράσουμε και φοντανάκι.

    Comments are closed.