ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΜΒΑ! ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ, ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ; ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΑΓΕ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΩΤΙΑ! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Παναγιωτοπούλου: Ο Τσίπρας ήταν συμμαθητής με τον γιο μου. Όταν τον ψήφισα με μούντζωσε λέγοντας μου, αυτός πέρναγε τις τάξεις χωρίς να πατάει στο μάθημα…

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Ο πρώτος είναι ή ό τελευταίος … μπορεί νά μήν έχω σπουδάσει σέ ανώτερα ιδρύματα αλλά ρωτώντας άλλους νέους πού σπούδαζαν σέ αντίστοιχους χώρους γιά τά πολιτικά τεκταινόμενα στό χώρο αυτό πού είμαι κάθετα αντίθετος μού είπαν ότι όσοι είναι κοματικοποιημένοι έχουν προνόμια ειδικά τήν περίοδο τών εξετάσεων. Οπότε καί ό νοών νοείτω….

    2. Ο Αλέξης Τσιπρας είναι το τέλειο του μολοτωφακια αρχι-κομιτατζη Εφιάλτη.

    3. Καλά βρε Παναγιωτοπούλου εσύ μορφωμένη γυναίκα πως ξεγελαστηκες από ένα αγράμματο παιδαρελι? Έλα τώρα κρυφοκομουνιστρια είσαι κ πάλι αριστερα θα ψηφίσεις. Είπες ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αριστερά και όμως αυτή είναι η αριστερά το πώς θα οικονομησοουν στην πλάτη του λαού εφαρμόζοντας φασιστικές διαδικασίες και καταστρέφουν τον υγιή ιστό της χώρας οικονομικά πνευματικά ηθικά. Ντροπή σου που τον ψήφισες το παιδί σου σε προειδοποίησε αλλά εσύ εκεί…..τόσο νιονιο έχεις κάτι τέτοιοι μας πήρατε στο λαιμό σας..

    4. Ιδιο καραγκιοζακη σαν τον γιοκα του Γκαβου του Σαμαρα,ετσι και πειραξεις τον κανακαρη τους καηκες,ανθελληνικα σκυβαλα.

    5. Έχει δουλέψει (εκτός από τους Έλληνες) , ποτέ στη ζωή του ?????

    6. Αυτόν τον ΠΡΟΔΟΤΗ καρνάβαλο έπρεπε να κάψουν στην Πάτρα !

    7. Αυτόν ψηφίσατε……
      Τον μεγαλύτερο ανθέλληνα και πολιτικό απατεώνα του πλανήτη !!.!!.!!
      Απλά θέλω να τους δω όλους να λιώνουν σαν κεριά, αυτοί που μας κυβερνούν….
      αυτοί που κυβέρνησαν….. και εκείνοι που ετοιμάζονται να κυβερνήσουν…
      Είναι τόσο προφανές πως μισούν την Ελλάδα και τους Έλληνες
      Εξαιτίας αυτών κάνουν ”μαγκιές” τουρκαλβανοί,γυφτοσκοπιανοί και κάθε τυχάρπαστος.

    8. ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ ΤΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΕΥΩΝ ΕΧΟΥΜΕ , ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΗΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΤΙ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ . Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ , ΤΑ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΑ ΚΟΥΜΟΥΝΑΚΙΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΠΟΛΥ .ΖΗΤΩ Ο ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ-ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΕΝΙΝ , ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΕΙΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ .Η ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ .

    9. Ξεφτίλα. Αυτόν. Ψηφίσατε. Το. Μάγκα που έκανε κοπάνα. Καταλήψεις τώρα να μη μιλάτε καθόλου να το φάτε. Στη μάπα άλλη μια τετραετία γιατί μάλλον θα κάνει νοθεία και θα ξαναβγει

    Comments are closed.