ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΡΕ ΑΘΕΟΙ – ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ – ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΥΠ.ΕΞ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ “ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ” !

    Κοινοποίηση:
    1-300

    Τη διατήρηση της Αγίας Σοφιάς ως μουσείο και τη μη μετατροπή της σε τζαμί ζήτησε με παρέμβασή του ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο.

    Ο κ. Πομπέο κάλεσε την τουρκική κυβέρνηση να μην προχωρήσει στη μετατροπή του ναού σε μουσουλμανικό τέμενος αλλά να διατηρηθεί το υπάρχον καθεστώς. «Προτρέπουμε την κυβέρνηση της Τουρκίας να συνεχίσει να διατηρεί την Αγία Σοφία ως μουσείο, ως παράδειγμα της δέσμευσής της να σέβεται τις θρησκευτικές παραδόσεις και τη διαφορετική ιστορία που συνέβαλε στην Τουρκική Δημοκρατία και να διασφαλίσει ότι παραμένει προσβάσιμη σε όλους», δήλωσε ο ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ, ενώ πριν από μερικές ημέρες υπήρξε παρέμβαση μέσω δημοσίευσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον  Σαμ Μπράουνμπακ ο οποίος είναι  αρμόδιος για τις διεθνείς θρησκευτικές ελευθερίες των ΗΠΑ, ο οποίος έγραψε χαρακτηριστικά ότι : «η Αγία Σοφία έχει τεράστια πνευματική και πολιτιστική σημασία για δισεκατομμύρια πιστούς διαφορετικών θρησκειών σε όλο τον κόσμο. Καλούμε την κυβέρνηση της Τουρκίας να τη διατηρήσει ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και να διατηρήσει την προσβασιμότητα σε όλους υπό το υπάρχον μουσειακό καθεστώς της».

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
      Μονιμη Αντιπροσωπια Της Ελλαδας στην Ουνεσκο
      —-
      H UNESCO είναι διεθνής οργανισμός που ανήκει στο σύστημα των Ηνωμένων Εθνών.   Έχει την έδρα της στο Παρίσι και  αντικείμενό της είναι η Εκπαίδευση, ο Πολιτισμός  οι  Επιστήμες και η Επικοινωνία και Πληροφόρηση . ..Έμβλημά της είναι η πρόσοψη ενός αρχαίου ελληνικού ναού (του Παρθενώνα) όπου τη θέση των δωρικών κιόνων έχουν πάρει τα αρχικά του ονόματός της. Ο συμβολισμός μιλάει από μόνος του και δε χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση.
      Η UNESCO ιδρύθηκε στις 16 Νοεμβρίου 1945 με κύριο στόχο την παγίωση της *-ειρήνης-* μέσω πολιτιστικών δράσεων και εκφράσεων. Είναι κέντρο επικοινωνίας και συνάντησης λαών και πολιτισμών,**- αλλά είναι επίσης και  κέντρο στο οποίο συνομολογούνται ή και τίθενται σε εφαρμογή διεθνείς συνθήκες και συμφωνίες, καταβάλλονται προσπάθειες για –την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων–**, τη διασφάλιση της ελευθερίας της έκφρασης, την περιφρούρηση της παγκόσμιας κληρονομιάς, υλικής και άυλης, την ενίσχυση και διάδοση της εκπαίδευσης, ιδίως σε λιγότερο ευνοημένες ζώνες του πλανήτη, την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης και εμπορίας των πολιτιστικών αγαθών κτλ.
      Μέσα στο _2015_ετοιμάζεται να γιορτάσει με ιδιαίτερα πανηγυρικό τρόπο τα 70 χρόνια της ζωής της. Εμβληματική μορφή του εορτασμού αποφασίστηκε να είναι ο ~Νέλσον Μαντέλα~ ο οποίος θεωρήθηκε ότι συμβολίζει τις θεμελιακές αξίες του Οργανισμού: μεταξύ άλλων, <~την προσήλωση στη *δημοκρατία και στις αρχές της *ισότητας και της *ισονομίας των ανθρώπων, την *ανεκτικότητα, τον την και στην ~ειρηνική~ διευθέτηση των διαφορών. Με δυο  λόγια σε όλες εκείνες τις υψηλές πολιτιστικές αξίες που αποτελούν ή θα έπρεπε να αποτελούν τις μεγάλες κατακτήσεις της ανθρωπότητας.
      …Η Ελλάδα ανήκει στην Ομάδα 1, μαζί με τις ευρωπαϊκές χώρες της Δύσης (προ της διάλυσης της ΕΣΣΔ), τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Μετέχει επίσης και στην ομάδα των χωρών-μελών της ΕΕ. ….Η Γενική Διάσκεψη των χωρών-μελών, στην οποία παρίστανται αρχηγοί κρατών, υπουργοί, οι πρέσβεις – Μόνιμοι Αντιπρόσωποι, αλλά και παρατηρητές, ~~όπως διάφορες διακυβερνητικές οργανώσεις και *ΜΚΟ~~, συνέρχεται ανά διετία  (τον  Νοέμβριο ) και εκλέγει Το Εκτελεστικό Συμβούλιο, που είναι 58μελές, με 4ετή θητεία και συνεδριάζει δυο φορές το χρόνο. …
      ______
      Η Ελλαδα ανηκει στην Ομαδα 1..(Εχει καποια σχεση η Ουνεσκο με τα πειραματα στην Ελλαδα;; Με το βραβειο νομπελ στα νησια μας για τους καφρομεταναστες;
      Με το νομπελ πρωτιας υπακοης στο συστημα, με καραντινα , πρωτιας στα λιγοτερα θυματα κοροδοιου-κ καλα..; Με τις ΜΚΟ; Εμβολια ; ….κλπ)

    2. Ποιοι θα φωναξουν για την Αγια Σοφια
      οι αφορισμενοι,αυτοι λυσαξαν εναντιων της Εκκλησιας ,εναντιων τηςΟρθοδοξιας
      επιτηδες κουβαζησαν και τους λαθρομουσουλμανους στην Ελλαδα
      για να κρεμισουν και να βεβυλωσουν τις Εκκλησιες και στην Ελλαδα
      και ουτε συλλαμβανουν κανενα και ουτε διαμαρτυρωντε
      τορα για Αγια Σοφια που βρισκεται σε τουρκομουσουλμανικη κατοχη θα ενδιαφερθουν
      θα ειναι ουτοπια να πιστευουμε και πολυ περισσοτερο να περιμενουμε κατι τετοιο

    3. Αντι να φωναζουν οι oρθοδοξοι Ρωσοι , φωναζουν οι αμερικανοι .. Περιεργα πραγματα ..

      1. Που είχαν για σχεδόν 100 χρόνια κομουνισμό και αθεία και τώρα είναι σύμμαχοι και κάνουν μπίζνες με τον μουσουλμάνο Σουλτάνο.Για το χρήμα γίνονται όλα και όταν μιλάει το χρήμα οι Ρώσοι μια χαρά ξεχνάνε την Ορθοδοξία.Όχι ότι θα μας σώσουν και οι Αμερικανοί αλλά πραγματικά πιο αναξιόπιστοι παπατζήδες και κωλοτούμπες απο τους Ρώσους δεν υπάρχουν.Απο το 1821 θα περιμέναμε ακόμη τον Μόσχοβο να μας ελευθερώσει.Ένα ακόμη περίεργο είναι ότι ακόμη και την Ελληνική επανάσταση του 1821 το πρώτο κράτος στον κόσμο που την αναγνώρισε επίσημα ήταν οι ΗΠΑ.

    4. Αρκετοί Αμερικανοί διαβάζουν ιστορία και ξέρουν τις σφαγές έκανε το Ισλάμ και πως έπεσε η Κωνσταντινούπολη και το πόσο σημαντική είναι η Αγία Σοφία.Τώρα απο εμάς ποιός να φωνάξει ο Κούλης και ο Αλέξης?Η μήπως οι δεκάδες χιλιάδες ραγιάδες νεο-Ελληναράδες που πηγαίνουν κάθε χρόνο για διακοπές και ψώνια στην Τουρκία.

    5. Να ανακηριχθει η Κωνσταντινούπολης ελληνικό έδαφος

    6. Ο ερντογαν δεν πολυασχολειτε η εφημεριδες και η υπουργοι του το ριχνουν για σπασιμο στην ελλαδα… το δικαστηριο θα πει οτι αυτη την αποφαση την εχε παρει ο ατατουρκ και θα πρεπει να παραμεινει μουσειο και μονο ο ιδιος ο ερντογαν μπορει με προεδρικη αποφαση να την αλλαξει αλλα και αυτος παει αυριο στο θειο στο καταρ να μαζεψει κανενα φραγκο ο καθενας τα συμφεροντα του κοιταει..

    7. Παρτακια, τομαρι εσυ κοι ομοιοι σου κατεστρεψατε αυτην την χωρα! Γιατι ψηφιζεις οποιον σου πεταει λιγα ευρω για να σου το βουλωσει κ να σου στειλει πακια! Κοιτα ρε θρασος, τογραφει κ δεν ντρεπεται ου να χαθεις…πασοκος μαυρος η νουδουλος! Αισιχτιρ ζω@

    8. Αν επροκειτο για …κανενα Φλοιντ, Ζακ, Γρηγοροπουλο κλπ ,τα αθλια υποκειμενα θα χαλουσαν τον κοσμο, για το Μνημειο αυτο της Χριστιανοσυνης, που ο παλιοτουρκος θελει να το κανει τζαμι, δεν κουνιεται φυλλο!!!!!! Μιλαμε για εναν λαο αποπροσανατολισμενο, χωρις Εθνικη συνειδηση, χωρις πιστη και κυβερνωντες ανδρεικελα που με τις ξευτιλισμενες πολιτικες τους καταστρεφουν την χωρα!!!!!!!!

    9. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΩΡΕ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΞΥΣΙΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΙΔΡΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΙΔΙΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΥΣΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΡΟΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ…..

    10. Ο/Η Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα πράγματα στη ζωή και την καθημερινότητα... λέει:

      …από την Αγία Σοφία και τι αυτή θα απογίνει. Μιλώντας ειδικά για μία χώρα που δε μου έδωσε (εμένα προσωπικά) τίποτα, με συγχωρείτε αλλά δεν έχω χρόνο για τέτοια. Προηγείται η οικογένειά μου, η δουλειά μου, τα λεφτά μου και πώς θα τα διασφαλίσω από τους Ελληνες κλέφτες.

      1. Με λιγα λογια η παρτη σου,οπως ολοι δηλαδη.γιατι και οι αλλοι αυτα τους νοιαζουν.πουθενα λοιπον ιδανικα και αξιες!!!!!!!

      2. ΒΡΕ ΒΟΥΡΟΛΥΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
        ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕς;;;;
        ΑΝ ΕΙΑΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝ ΤΩΡΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΠΟΝΤΙΟΥς ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΕΣ,
        ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΣΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΗΤΑΜ ΧΑΝΟΥΜΙΣΕΣ ΣΕ ΧΑΡΕΜΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΟΙ ΣΟΥ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ.
        ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ….

    11. Ποιός θα ενδιαφερθεί?Η μασωνική σέχτα που μας κυβερνάει?

    12. Ποιος να φωνάξει ρε Στέφανε? Αυτοί που κυβερνούν λογίζονται για Έλληνες? Ένα μάτσο @@ είναι όλοι τους, απαταιωνες λαμογια παιδεραστές αδερφές μιζαδοροι. Όχι μόνο δεν αντιδρουν αλλά τον Σεπτέμβρη λέει θα ανοίξουν και το τζαμί στο βοτανικό! Οι μισοί πως θα κονομησουν από καμιά μίζα και οι άλλοι μισοί πως θα τους πηδηξει κάνας γκομενος. Λες ρε φίλε και ο Θεός διάλεξε όλα τα σιχαματα της κοινωνίας και τους έβαλε στην βουλή. Δεν υπάρχει αυτό,λες και περνάμε μια δοκιμασία. 300 μ@υνοπανα κυβερνούν τον τόπο Στέφανε, 300 μ@υνοπανα.

    13. Τι μας νοιάζει εμάς τους Έλληνες για την Αγιά Σοφιά; Να πάνε οι ρωμιοί οι απόγονοι της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας να υπερασπιστούν τα πρωπύργιά τους. Οι Έλληνες είμαστε θύματα του Βυζαντίου και όλης της χριστιανικής μούργας που έκανε μεγαλύτερο κακό στην Ελλάδα κι από τα 400 χρόνια της Τουρκοκρατίας. Τουλάχιστον οι Τούρκοι τα αρχαία ελληνικά μνημεία τα σεβάστηκαν και δεν τα κατέστρεψαν όπως οι χριστιανοταλιμπάν.

      1. Σωστα τι δουλεια εχουμε εμεις οι Ελληνες με αυτους τους σλαβους καριοληδες Ντραγκατς;;;;;

        1. Ναι ρε πιθηκοειδή.
          ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
          ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΗΘΙΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΤΖΑΡΑ ΣΤΟ ΚΩ@Ο ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΑΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ…
          Και ξεχνάς βλάκα πως η Εκκλησία ήταν αυτή που στην κατστροφη του ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ στον ξεριζωμο του ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ στην μικρασιατικη καταστροφή έδωσε το παρόν κοντα σε όλο τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ.
          ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΝ Η ΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙΠΑΠΑΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΕΔΙΝΑΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΟΥΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
          ΓΚΕΓΚΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ.
          Και κάτι ακόμα.,Οταν έρθει η ώρα που θα κρέμεται η χατζάρα παν από το κεφάλι σου (που θα έρθει για κάτι υπόλοιπα σαν εσένα) τότε θα πέσεις ατα γόνατα και θα παρακαλάς γιά έλεος….
          ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ….

    14. ας βγουν στους δρόμους οι LGBTPIQ+++, δεν είναι κατάσταση αυτή….

    15. Τι να φωναξουμε Στεφανε? Ασε μας στην πολυθρονα να τρωμε κανα φυστικι.Μια φορα ζουμε και απολαμβανουμε την ωραια φυση και την ησυχια μας. Οι πραγματικοι ενδιαφερομενοι φυγανε εδω και 1500 χρονια τωρα!!

    16. Περί άλλων ….τυρβάζουν!!!! οι άθεοι καί πανάθλιοι τού καρκινο-βουλίου καί υπολοίπων αρχόντων καί ισταμένων. Όλοι των εισίν άκρως απασχολημένοι πρός υπεράσπιση τών ανωμάλων καραπουσταράδων (οι οποίοι βεβηλούντες, κρατούν Ιεράς εικόνας έμπροσθεν τών νεκρών γεννητικών των οργάνων) καί όσων γυμνών παρελαύνουν σκέποντες τό ρυπαρόν καί δυσώδες σαρκίον των μέ τήν Ελληνική σημαία καί πρός υποστήριξη τών ανωμάλων καραπουταναριών κρατούντες πανώ αναγράφων «νά πεθάνει η Πατρίς νά …. ζήσουμε ημείς!!!!». Εξ άλλου, τά κυβερνητικά στελέχη, εισίν επίσης άκρως απασχολημένα καί διά φροντίδος αποκαταστάσεως τού …. «εύ ζήν»!!!!! τού κάθε λαθρομουσουλμάνου τζιχαντιστή, πρακτόρων τής τουρκιάς καί κάθε άλλον άσπονδο εχθρό ημών καί μελλοντικό σφαγέα τών Ελλήνων Χριστιανών. Εισίν όμως απασχολημένοι καί πρός δίωξη τού ευσεβέστατου καί λίαν σεβάσμιου γέροντος αγωνιστή αρχιερέως Αμβρόσιου (ο οποίος ελέγχει καί θίγει όλα τά κακώς καί αισχρώς κείμενα τών μισελλήνων τού καρκινο-βουλίου). Οπότε μέ τοιαύτη …… πολυδιάστατη απασχόληση (τών κυβερνητικών, δικαστικών καί άλλων πολιτειακών φορέων) δέν απομένουν περιθώρια χρόνου ασχολίας πρός κρατικά καί Εθνικά θέματα!!!!! Μοχθούν …καταϊδρωμένοι!!!! (πρός αφανισμό τού Ορθόδοξου Χριστιανισμού καί τής Πατρίδος).

    17. Ο κουλης και η οικογένεια του Ντορα Κουβελοσ και η παρέα του εινε στη μασονική στοά μέλη
      Ο Δένδιας υπεύθυνος που πρέπει μιλήσει γι αγια Σοφία,εινε το αφεντικό της πρώτης στοάς της Ελλάδας στην Κέρκυρα και δικηγόρος Εβραίων και Ρότσιλντ Εινε ένας και ένας στη Νέα Δημοκρατία μακριά από αυτούς επικίνδυνοι εφιάλτες

    18. Βρε ας την κάνουν τζαμί να καταλάβει όλος ο κόσμος τι ζώα είναι… όμως το σίγουρο είναι είναι κάμποσα εκατομμύρια Τούρκων δεν συμφωνούν με τον Ερτο.. απλά δεν έχει χώρο να τους χώσει όλους μέσα…

      1. και τόσο σίγουρο αυτό. Στα κ@λοκάναλα λένε για πρόσφατη δημοσκόπηση με αποτέλεσμα περίπου 80% υπέρ της μετατροπής. Ούτε οι σκατότουρκοι έχουν σωτηρία.

    19. ΔΕΝ χρειάζονται φωνές. Σταματάνε οι Έλληνες να πηγαίνουν στην Τουρκία, κόβεται ο παράς που εμείς τα βόδια αφήνουμε εκεί και να δεις για πότε θα συμμορφωθεί ο Ερντογάν.

    20. το όνειρο των Πεζοναυτώνείναι να ανάψουμε κεριά στην Αγία σοφια !!!!

    21. τι λες ρε μπαμια .. να παει ο θεος να καθαρισει για το μαγαζι του .. ας την κανουν κοτετσι ..

      1. Ετσι που το πας, θα μας πης να σηκωθη ο Περικλης να υπερασπιστη την Ακροπολη,γιατι & αυτην θσ διεκδικησουν οι Τουρκοι,επειδη ειναι δικο του εργο.Ρε αντε να χαθειτε ριψασπιδες.

      2. Πανω παιδι μου για τη Αγια του Θεου Σοφια μιλαμε για το υπερτατο συμβολο της Ορθοδοξου Πιστεως, συνελθε σε παρακαλω.

    22. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΟΥ-ΛΙΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΘΕΟς ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΕΣΚΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΗΣΙΕς ΤΟ ΠΑΣΧΑ Κ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΜΙΣΘΩΤΟ Κ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ,ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ,ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ

      1. ΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΔΕΊΤΕ.
        .
        .
        .
        🇬🇷ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ 🇬🇷

    Comments are closed.