ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΑΝ ΦΥΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ “ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ” – ΜΠΛΟΚΑ, DRONES ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ – ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ “ΜΥΣΤΙΚΑ” ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΣΕ ΒΙΛΕΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ

    Κοινοποίηση:
    1100_d0963533-fe72-4e5d-a094-ffab90599815

    Ανήμερα τα Χριστούγεννα 


    Η σύσταση είναι αν αποφασίσετε να μεταβείτε σε κάποιο σπίτι να το κάνετε το μεσημέρι αφού και στις 25 Δεκεμβρίου απαγορεύεται η κυκλοφορία μετά τις 10 το βράδυ.

    Και ανήμερα τα Χριστούγεννα πρέπει να είναι μέχρι 9 άτομα στο τραπέζι από έως δυο οικογένειες.
    Πως θα πάτε στην εκκλησία
    Η θεία λειτουργία των Χριστουγέννων θα γίνει στις μικρές εκκλησίες με 25 πιστούς και στους μητροπολιτικούς ναούς θα επιτρέπονται τα 50 άτομα.

    Για τον λόγο αυτό σε πολλές ενορίες έχει ζητηθεί από τους πιστούς να δηλώσουν συμμετοχή στην θεία λειτουργία ενώ σε άλλους έχει αποφασιστεί μόλις συμπληρώνεται ο επιτρεπόμενος αριθμός να κλείνουν οι πόρτες.

    Η μάσκα είναι υποχρεωτική μέσα στην εκκλησία.

    5.000 αστυνομικοί στους δρόμους
    Περίπου 5.000 αστυνομικοί θα επιτηρούν τα περιοριστικά μέτρα με πλόκα παντού. Drones επίσης θα επιτηρούν την κίνηση αλλά και όσους αποφασίσουν να κάνουν πάρτι σε ταράτσες και πλατείες. Ειδικά από τις 10 το βράδυ οι έλεγχοι θα είναι αυστηροί και θα γίνονται μπλόκα παντού.

    Όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Θεόδωρος Χρονόπουλος:«Η αστυνομία θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στις μετακινήσεις μετά τις 22.00 το βράδυ και δεν αποκλείεται να προχωρήσουμε και σε διακοπή κυκλοφορίας σε κεντρικούς οδικούς άξονες ώστε να ελεγχθούν όλοι αυτοί που μετακινούνται εκείνες τις ώρες. Όπου διαπιστωθούν παραβάσεις, θα επιβληθεί πρόστιμο 300 ευρώ».

    Μπλόκα έχουν στηθεί σε:
    · διόδια

    · κομβικά σημεία στο οδικό δίκτυο,

    · εισόδους-εξόδους των πόλεων,

    · υπεραστικά λεωφορεία και ΚΤΕΛ, πλατείες

    · και οπουδήποτε μπορεί να δημιουργηθεί συγχρωτισμός.

    Πονοκέφαλος και «συναγερμός» στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. μετά από πληροφορίες που αναφέρουν μεγαλεπίβολες προετοιμασίες για τα Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν της υψηλής κοινωνίας.
    Οι αστυνομικές αρχές που όπως επαναλαμβάνεται εδώ και μέρες από το κυβερνητικό επιτελείο, ετοιμάζονται για σαρωτικούς ελέγχους σε όλες τις περιφέρειες, προκειμένου να εμποδίσουν φαινόμενα συντονισμού σε εορταστικά τραπέζια, βρίσκονται ήδη σε επιφυλακή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες  στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μπει μεγάλες παραγγελίες εταιριών catering που αναλαμβάνουν την προετοιμασία των εδεσμάτων για τα ρεβεγιόν. Ο αριθμός που αποφασίστηκε από την κυβέρνηση (όχι όμως και από την επιτροπή λοιμωξιολόγων) για όριο 9 ατόμων σε κάθε σπίτι, σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με ορισμένες παραγγελίες που έχουν δεχτεί κάποια catering.

    Το πάρτι του εφοπλιστή στη Βουλιαγμένη
    Ταυτόχρονα, στο αρχηγείο της αστυνομίας εξετάζεται μια λίστα επωνύμων κυρίων και κυριών που είναι γνωστοί για την διοργάνωση πάρτι και εκδηλώσεων που συνηθίζουν να αφήνουν… εποχή. Καλεσμένοι σε αυτά τα πριβέ πάρτι και επώνυμοι τραγουδιστές που αναλαμβάνουν να διασκεδάσουν με τις επιτυχίες τους τους προσκεκλημένους. Ένας εξ αυτών μάλιστα, γνωστός εφοπλιστής ο οποίος διατηρεί πολυτελή κατοικία στην περιοχή της Βουλιαγμένης και ετοιμάζει φαντασμαγορικό  ρεβεγιόν με θέα τη θάλασσα. Το εορταστικό μενού των καλεσμένων του εφοπλιστή έχει αναλάβει να ετοιμάσει βραβευμένος τηλε-σεφ ο οποίος διατηρεί δύο εξαιρετικά επιτυχημένα εστιατόρια.

    Διανυκτέρευση για να αποφύγουν τα μπλόκα
    Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν φτάσει στην ασφάλεια, οι οικοδεσπότες θα ανοίξουν τις πόρτες του event πριν τις δέκα το βράδυ που ξεκινά η απαγόρευση κυκλοφορίας, ενώ οι καλεσμένοι θα αποχωρήσουν μετά τις πέντε το πρωί όπου λήγει ο περιορισμός και έτσι θα ξεφύγουν από τα αστυνομικά μπλόκα.

    Την ίδια στιγμή, συναγερμός επικρατεί και στην ΓΓΠΠ μετά τις εικόνες συνωστισμού στους δρόμους της Αθήνας που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες ημέρες. Λοιμωξιολόγοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις εικόνες που θυμίζουν Λονδίνο και αναμένεται να οδηγήσουν σε νέα έκρηξη κρουσμάτων, σε συνδυασμό με τις συναντήσεις στα οικογενειακά τραπέζια. Δεν αποκλείεται μάλιστα, μετά τις εισηγήσεις των ειδικών για περισσότερους περιορισμούς, να αποφασιστούν πιο σκληρά μέτρα για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Γιατι γκρινιαζετε παλι; οι περισσοτεροι απο εσας ΝΔ ψηφισατε …

      1. Ένα δίκιο το ‘χεις αλλά για πες μας, εσύ τον προδότη της Μακεδονίας ψήφισες;;;;;
        Ή τον αυτιστικό χουντικό ψεύτη;
        Γιατί στο ανθελληνικό τόξο σε κόβω.

    2. Λόγια για να σπείρουν τρόμο…έκανα χτες το βράδυ 300χλμ από Βόλο για Αθήνα. Έφτασα στην Αθήνα μετά τις 12. Τόσα διόδια…ούτε ένας δε με έλεγξε…ακόμα και στις Αφίδνες είδαν το αυτοκόλλητο του ιατρικού συλλόγου του προηγούμενου ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και με χαιρέτησαν ευχόμενοι για τα Χριστούγεννα. Κατά τα αλλά θα κλείσουν τους δρόμους και θα κάνουν σαρωτικούς ελέγχους…λόγια λόγια λόγια…..για να τρομοκρατήστε!

    3. βρε οταν θα ερθει η ωρα τους δεν τους σωζουν ουτε 20000 μπατσοι

    4. ΣΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ Χ.Α. ΛΕΓΑΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ. ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΜΠΑΑΑΑΑΑΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΕΡΑΛΟΙΦΕΣ . ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

    5. Σιγά μην πάνε σε πάρτυ της ελίτ οι μπάτσοι. Σε αυτούς θα κάνουν τα στραβά μάτια. Μόνο στην πλέμπα θα κάνουν τους καμπόσους.

    6. Αρχίζουμε συνεχή τηλεφωνήματα για … πάρτι αλλά δίνουμε διευθύνσεις από σπίτια αστυνομικών.
      Έτσι για να δουν τη γλύκα και να τρέχουν άσκοπα.
      Άσε που θα τη γλυτώσει και κανένας Χριστιανός.

    7. οποιος πραγματικα νομιζει πως ολα αυτα γινονται για τον ιο που μας βγαζει την γλωσσα ε τοτε οντως ειναι ψεκασμενος..το δογμα Κισινγκερ καλα κρατει..

    8. ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΎΣΕΙ Η ΝΔ ΊΣΑ ΙΣΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΊΝΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΉ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΘΑ ΕΊΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ

      1. Και μάλιστα πολλοί κάτοικοι στο κέντρο της Αθήνας είναι τρισευτυχισμενοι γιατί λένε επιτέλους μπορούν να κοιμηθούν χωρίς ηχορύπανση και ασύδοτη κυκλοφορία λαθραίων!!!!

    9. Αν δούνε τον άγιο Βασίλη ας του κλασουν τ αρχιδια

    10. Στην πλ. Βικτωρίας πάντως και εκεί γύρω, λαθρομετανάστες κυκλοφορούν κανονικά χωρίς μάσκες χωρις τίποτα και σε ένα σπίτι μαζεύονται Καμμια 10αρια από δαύτους δίχως να τους ενοχλεί κανείς.

      1. Που να δείς στη πλατεία Αμερικής τον καθημερινό λαθροσυνωστισμό των ναρκεμπόρων
        που ελεύθερα και άνετα διαλαλούν την πραμάτεια ,
        εννοείται ότι οι μπατσοκατσαπλιάδες τα κονομάνε χοντρά.
        Άσε που τσαντίζονται όταν οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την προστασία που παρέχουν στους ναρκέμπορους.

    11. Η πολιτική ελίτ χρησιμοποιεί τις ένοπλες δυνάμεις ΜΟΝΟ για να φυλάει και να επιβάλλει αυτά που η ίδια θεωρεί σημαντικά για τον εαυτό της και τη κλίκα της. Η αστυνομία και ο στρατός δεν είχαν ΠΟΤΕ ως σκοπό να φυλάνε τον Έλληνα πολίτη, αυτό παλιότερα ίσως να προσποιούνταν πως το φρόντιζαν (κυρίως λόγω του φιλότιμου των αστυνομικών), πλέον ούτε τα προσχήματα δε κρατάνε δεν έρχονται ποτέ να σε προστατέψουν και σου λένε να κάνεις πως κοιμάσαι ενώ όποιος λάθρο βιαστής/δολοφόνος γουστάρει να περάσει τα σύνορα τα περνάει. Ο σκοπός τους είναι να φροντίζουν τη ΜΑΣΟΝΙΑ που κυβερνάει και έχει πιάσει όλα τα πόστα, για αυτό άλλωστε και βλέπεις πιο πολλοί να είναι οι αστυνομικοί που φυλάνε πολιτικούς δημοσιογράφους επιχειρηματίες και λοιπούς παρά όσοι μένουν για να περιπολήσουν. Και αυτοί που μένουν πιο πολύ χρησιμοποιούνται για να σκλαβώνουν τους πολίτες στην ελίτ παρά για να τους προστατεύουν.

      Δυστυχώς, όλα τα κόμματα της Βουλής είναι στο κόλπο και δε πρόκειται ΠΟΤΕ να δείτε σωτηρία με εκλογές. Αυτό σας το υπογράφω, αν νομίζετε πως αυτή η ιστορία θα τελειώσει σύντομα και θα πάμε στο “φυσιολογικό” είστε πολύ γελασμένοι, χωρίς να χυθεί αίμα στο δρόμο αργά ή γρήγορα απλά θα εξαφανιστούμε από το χάρτη για να αραιώνει ο πληθυσμός από τους “άχρηστους φαγάνες” και να απολαύσουν τη Γη η κλίκα των Μασόνων για πάρτη τους. Θα πρέπει να αφήσετε τους εγωισμούς τα πάθη και τους φθόνους και να ενωθείτε για να πολεμήσετε τη μούργα. Κι όταν ξεπεταχτούν καθαροί ηθικά άνθρωποι με μυαλό να μπουν μπροστά, θα πρέπει να τους ακολουθήσετε χωρίς να μπαίνει ο εγωισμός σας μπροστά και το “ξέρεις ποιός είμαι εγώ ρε”. Όλο κλαίγεστε πως ο Θεός δε σας στέλνει Άγιους ανθρώπους να αναλάβουν την ηγεσία σας, αλλά όταν σας τους στέλνει τους απορρίπτετε όλους. Αν εγώ έβγαινα να μπω μπροστά ποιός θα με ακολουθούσε; Κανείς. Άμα σας έρθει ο Κούλης να σας τάξει διορισμό θα πάτε όλοι. Μη κλαίγεστε λοιπόν.

    12. Όλα αυτά είναι ένας νεοταξικός παραλογισμός που ξεπερνά τα όρια του αίσχους από την χούντα ΝΔ ΑΕ που έχει ήδη καταρεύσει.

      1. ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΎΣΕΙ Η ΝΔ ΊΣΑ ΙΣΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΊΝΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΉ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΘΑ ΕΊΧΕ ΔΙΑΛΥΘΕΙ

    13. τρομολαγνείας το ανάγνωσμα!!! κανένας δεν θα κάνει τίποτα όλα πρίμα!!!! το αληθινό φακέλωμα θα έρθει με το εμβόλιο

    14. Τόσα χρόνια που ήταν όλη αυτή η αστυνομία???? Που και πότε δούλευαν όλοι αυτοί????? Α ρε Ελλαδαρα !!!

    15. Ούτε η στρατονομία στο καιρό της χούντας δεν καταπάτησε περισσότερο τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, τώρα η δυναστεία Μητσοτάκη προσπαθεί να καταστείλει κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα των Ελλήνων. Έλληνες, πρέπει να αντιδράσουμε στο φασισμό του πατερούλη, δεν βρισκόμαστε στη Σοβιετία του Στάλιν. Ούτε είναι πιστευτό πως θέλουν το καλό μας, αυτοί για το δικό τους καλό ελπίζουν.

    16. Γουσταρω να δω κανα drone να πεταει απο πανω μου , σε σκονη θα το μαζεψουν.

      1. ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΑΠΑ. ΕΤΣΙ ΝΕΟΡΑΓΙΑ. ΕΤΣΙ ΤΣΑΠΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ.

        1. ΕΣΎ ΜΗ ΜΗΛΑΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΌ ΤΌΞΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΆΛΛΩΝ ΤΡΑΒΆΜΕ ΑΥΤΑ ΕΊΣΤΕ ΟΙ ΠΡΏΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ

    17. μια ερώτηση αυτοι δε εχουν οικογενειες ??? θελουν να τους κανουν τα ιδια συναδερφοι τους ??? η αυτοι μεταξει τους τα βρισκουν ??? οι μπατσοι ας ψοφισουν στο να γραφουν προστιμα κι τα αλοδαπα να γυρνανε ανενοχλιτα να κλεβουν να σκοτωνουν κι η αστυνομια πεταει χαρταετο

    Comments are closed.