ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ Π.Ο.Υ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΩΤΗΡΑΣ. ΜΥΔΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ – ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

    Κοινοποίηση:
    tromdias

    Στην κόντρα μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ με τον ΠΟΥ με αφορμή την Κίνα και την προέλευση του Covid-19, αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της απογευματινής ενημέρωσης ο Σωτήρης Τσιόδρας.

    Σε ερώτηση για τις κατηγορίες Τραμπ κατά του ΠΟΥ και Κίνας περί κατασκευασμένου ιού, ο λοιμωξιολόγος τόνισε πως δεν πρόκειται για ιό που προέκυψε από εργαστηριακό πείραμα.
    Όπως ανέφερε “προέκυψε από τη φύση και ο πιο στενός συγγενής του υπάρχει στις νυχτερίδες. Πώς πέρασε προς τον άνθρωπο, η επικρατέστερη θεωρία λέει ότι έγινε μέσα από έναν μυρμηγκοφάγο” και πρόσθεσε: “Δεν συμμεριζόμαστε θεωρία συνωμοσίας”.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    48 Σχόλια

    1. Έχασε την μίζα ο Τσιοδρας και αγχώνεται παλικάρι;;;
      Τέτοιες μαλακιες δεν έχω ξανακούσει στην ζωή μου.
      Κυρ εισαγγελέα τα τρελάδικο έχουν χώρο, γιατι με τέτοιες μαλακιες που αμολάει παιδί, το για εγκλεισμό..

    2. Ο ανθρωποφάγοι λένε ότι η αιτία είναι ο μυρμηγκοφάγος…. κατα τα άλλα επιστημονικη κοινότητα.
      Μάλλον φταίνε τα “πράσινα άλογα”.

    3. Εντάξει τον σταυρώσαμε κι’ αυτόν. Ποιός άλλος έχει σειρά?

    4. Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, αμαθείς κι ημιμαθείς, γίνονται κριτές καθηγητή παγκόσμιου κύρους! Αθάνατη Ελλάδα… Μικρόψυχοι και μικρόνοες, κρυμμένοι πίσω απ’ τα πληκτρολόγια πλάθουν σενάρια στ’ αρρωστημένο “υπερεγώ” τους αμφισβητώντας ως και νεκρούς! “Η Ζωή εν τάφω” κι η Ελλάδα ακολουθεί με πολίτες που προτιμούν ν’ αντιγράφουν θεωρίες συνωμοσιών κι όχι να σκέφτονται τι έχουμε γλιτώσει ακούγοντας και πειθαρχόντας στον Τσιόδρα και στο Μόσιαλο.

    5. Εμεις τις συμμεριζομαστε ομως κ.Τσιοδρα, αν εσεις ειστε λοβοτομημενος σε εκεινο το σημειο η δαιμονοπληκτος, δεν σας φταιει η αληθεια ..Για τις δημοσιευσεις κ.τλ που ειναι ιστορικα ντοκουμεντα θα μας πειτε κατι;

    6. Περίεργα μαςτα λένε. Πριν λίγο βγήκε η φον ντε λαινεν και άρχισε να ψελλίζει κάτι για… διαφορετικούς κόσμους, διαφορετική ζωή και παγκόσμιοποίηση!! Είπε για συγκρούσεις και γεωπολιτικες αλλαγές!! Όλα αυτά για τον…. ιό? Έρχονται θύελλες, όλα τα γραπτά βγαίνουν επακριβώς. Ρε @@, γιατί απαγορεψατε το Χριστος ανέστη από τα μεγάφωνα των εκκλησιών? Για να μας φέρετε τον δικό σας μεσια της παγκόσμιοποίησης και την παγκόσμια διακυβέρνηση βάζοντας τον κόσμο να καθαρίζει τα χέρια του για να δεχτεί τον παγκόσμιο αφέντη? Γιατί θέλετε να ακυρώσετε το Πάσχα και την ανάσταση ρε μ@υνια, ποιος ο σκοπός σας???

    7. NA ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ.
      ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΡΑΣΗΣ ΜΕΧΡΙ 1 ΜΕΤΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.
      ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΙ ΤΡΑΓΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΝ ΟΣΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.
      ΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΟΥΛΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕΛΛΟΝ. ΤΟΝ ΦΡΑΠΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΝ ΗΠΙΕ. ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΡΑΦΑΝ ΣΤ` ΑΡΧ@@Α ΤΟΥΣ.
      ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ ΕΞΕΛΗΞΕΙΣ.

    8. Μια στιγμη ρε παιδια μην τον παρουμε τον ανθρωπο στον λαιμο μας ,τον τοποθετησαν σε αυτην την θεση γιατι είναι ο ανθρωπος επιστήμονας ,δεν είναι πολιτικος ουτε λαμογιο, τι θελατε δηλαδή κανεναν Αδωνι στην θεση του ; η μηπως σας ελλειψε ο Πολακης; Ας του δωσουμε λιγο χρονο και μετα κρινουμε

    9. Tσορδα δε θα παψω ΠΟΤΕ να υποστηριζω το δικαιωμα τις ελευθεριας του λογου σου και ας μη συμφωνο μαζι σου.
      GO ON TRUMP ……..

    10. Τσιόδρα σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι έκλεισες με τις μαλακίες σου τον κόσμο μέσα λόγο εντολών των προδοτων της Βουλής θα φας και εσύ την τσαπού…

    11. Προφανώς από ότι φαίνεται παίζει για καμιά θεσούλα(θεσάρα μάλλον) στον Π.Ο.Υ…..τι δεν καταλαβαίνετε;;;

      1. Μπαααα….τι να παει να κανει εκει τωρα θα πεθανουν στην πεινα αφου εκοψε τα μπικικινια ο τραμπας.
        Μαλλον με εντολη απο μπιλ γκειτς θα του δωσει κανα υπουργειο το κουλη.
        Πιαστηκε και η θεση του προεδρου με την κουμουνιστρια κατινα αλλιως μαλλον αυτον θα βαζανε.καλυτερο πιονακι που θα βρησκανε τους καψανε ολους τους αλλους.

    12. Σαν φοβισμένο σκουλήκι μιλάει και κοιτάζει το φακό…..
      Εχει να φας μπούφλες και μηνύσεις από τους επιχειρηματίες.
      Μικρούς και μεγάλους.

      1. Δεν μιαλει για την ακριβεια….διαβαζει το κειμενο που του στελνουν απ εξω.
        Σκεψου καθηγητης που δεν μπορει να αρθρωσει μια σκεψη μονος του.
        Εγω πιστευω οτι αυτος ουτε πτυχιο εχει ουτε εχει διδαξει ποτε.
        Σαν τον ΓΑΠ και τον τσιπρα ενα πραμα.

    13. ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΝ ΙΔΡΥΣΑΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡ……. Ο ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΠΛΥΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕΣΩ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ…… ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΑΝ ΠΟΥΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ……. (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΠΕΙΡΑΝ ΤΟΝ ΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ….) ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ……. ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΚΑΙ Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ……. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ ΑΜΑΣΗΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, (ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕ 1 Η 2 ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ…. ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!) ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟΝ ΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΑ! ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΠΑΣΧΑ, ΚΑΙ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ……………… ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΗ ΔΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΡΩΑ!!!

    14. Επιτρεπεται να συκοφαντει και να λοιδωρει Αδελφος τον Αδελφο οταν βεβαιως υπαρχει σκοπιμοτητα.
      Τοσα χρονια ακομα να καταλαβετε το παιχνιδι τους.Ειστε ανεπιδεκτοι μαθησεως.Τα μυαλα σας τα βαζετε στο μπλεντερ μαζι με τα κουκουτσια.

    15. Ο ΙΟΣ ΦΕΡΕΙ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΟΥ ΕΙΤΖ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΡΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟΣ 100% Ο ΤΡΑΜΠ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΣΗ ΤΟΥΣ. Ο ΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΕΙ ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ ΑΝΟΣΟΚΑΤΑΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ. Ο ΜΑΖΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΝΣΟΚΑΤΑΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΜΥΝΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΘΑ ΠΟΙΚΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΣΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΡΔΕΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ. Η ΜΑΝΙΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ (ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ ) ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ. ΑΣ ΔΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ. ΤΟΣΟ ΠΙΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ. https://www.researchgate.net/publication/338957445_Uncanny_similarity_of_unique_inserts_in_the_2019-nCoV_spike_protein_to_HIV-1_gp120_and_Gag?fbclid=IwAR11A1qFlGJ3SKarn_8Dn4AyY_0YLbnf8d4X4kJZivHRnFVHJSWMyIg_ThU

    16. Τσορνταν δε θα παψω ΠΟΤΕ να υποστηριζω το δικαιωμα της ελευθεριας του λογο σου και ας μη συμφωνω μαζι σου.
      Go on Trumpie bear.

    17. Θυμηθειτε τι λεει το πιονακι του μπολ γκειτς ο τσιορδας γιατι συντομα θα βγουν οι αποδειξεις απο την αμερικη και θα το παιζει κινεζος ο κουμουνιστης λακες.

    18. Ρε Τζιόρδα δεν είπε ποτέ ο πρόεδρος Τραμπ ότι σίγουρα ο ιος είναι φτιαγμένος σε εργαστήριο της Ουχάν.Απλά είπε ότι εξετάζουμε και αυτή την πιθανότητα.Αυτό που σίγουρα είπε ο Τραμπ είναι ότι ο άχρηστος ΠΟΥ δεχόταν όλα τα ψέυτικα στοιχεία που του έδιναν οι σαβουροφάγοι Κινέζοι όταν στην Ουχάν γινόταν ήδη χαμός χωρίς να ελέγξει τίποτα!!!Επίσης ο πρόεδρος είπε ότι ο ΠΟΥ δεν έκανε σωστά την δουλειά του για να μην ενοχληθεί το κουμουνιστικό καθεστώς της Κίνας.Τέλος ο Τραμπ είπε ότι αν είχε κάνει σωστά την δουλειά του ο ΠΟΥ θα είχε περιοριστεί το κακό μόνο στην Κίνα.Όλα σωστά τα είπε ο πρόεδρος Τραμπ και σωστά έκοψε την Αμερικανική χρηματοδότηση στον άχρηστο ΠΟΥ.Τραμπ βάστα γερά είσαι η μόνη μας ελπίδα γιατί και η ΕΕ της χοντρό Μέρκελ Κινεζόδουλη είναι και τρέμει να πεί κάτι εναντίον της Κίνας.God bless you mister president!!!

      1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΡΟΝΑ ΜΙΝΤΙΑ!

      2. Δωωσε πονο πατριωτ !!!
        _————\
        Κινεζος νυχτεριδοφαγος ;;; ΛοΛ

    19. Ανθρωπος – υποτιθεται – της εκκλησιας και δεν ξεστομισε, ουτε μια ευχη, λογω των ημερων. Καρφωνεσαι, Αντιχριστε! Καρφωνεσαι! Παρτην, αλλιως!

      1. Μην ξεχναμε οτι και οι μασονοι αν τους ρωτησεις χριστιανοι δηλωνουν.
        Αναλογα ποιος θα τους ρωτησει δηλωνουν οτι τους συνφερει.

        1. Εγω ξερω, οτι μονιμη καραμελλα τους ειναι, να δηλωνουν, οτι δεν εχουν, καμμια σχεση, με τις θρησκειες! Εχουν αλλες, αγαθες προθεσεις! Μπαρμπουτσαλα!

          1. Αν εσυ η οποιοσδηποτε πιστευει οτι ο κουμουνιστης μπορει και να ειναι χριστιανος μαλλον ψωνισε απο σβερκο.
            Δεν πιστευουν πουθενα.υπηρετουν τους σατανιστες αφεντικα τους και δηλωνουν οτι τους πουν.

    20. ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΑΣΚΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ, ΠΑΡΟΤΡΥΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ. ΑΛΛΑ! ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΟ: ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ! ΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ; ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ! ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΠΑΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΑΡΙΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΚΟΡΩΝΟΚΡΟΥΣΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΘΕΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ. ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΜΕ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

      1. Μην μου πεις οτι δεν πιστευεις τους μεγαλυτερους απατεωνες του πλανητη?
        Ε οχι παει πολυ ….μην γκρεμισουμε καθε ενοια δημοκρατιας των τραπεζιτων.

    21. Η αμερικανική πρεσβεία μήπως στηρίζει κάργα δημοκρατικούς;
      Πρέπει να βάλουμε όλοι πλάτη να ξαναβγεί ο Τραμπ μήπως σταματήσει ο χαβαλές με τα ανοικτά σύνορα και το Made in China.
      Πάντως όλοι οι παγκοσμίως άγνωστοι (και έλισσοι- sykies) δημοσιογράφοι όταν καλούν κάποιον Ελληνοαμερικανό πάντα τον βάζουν να θάψει τον Τραμπ για να μην τον ψηφίσει η ομογένεια.

    22. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ !!!!ΑΚΟΥ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΥΡΜΗΓΚΟΦΑΓΟΣ ???? ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΑ ΑΝΟΗΤΕ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΟΛΛΑΜΕ ΜΠΡΙΚΙΑ???? ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΣΟΝΕ!!!!

    23. Είχαμε τους σεισμολόγους, τους συνταγματολόγους και τώρα αποκτήσαμε και τους λοιμωξιολόγους. Τι κάνουν οι άνθρωποι για τον επιούσιο, ειδικά όταν οι οικογενειακές δαπάνες είναι μεγάλες.

    24. Ο που είναι παγκόσμια λαμογια. Παίρνουν έναν σκασμό λεφτά επί πολλά χρόνια, πολλά δις και το φάρμακο για τον καρκίνο δεν το έχουν βρει ακόμα. Δουλεύουν τον κόσμο και μασάνε λεφτά. Όσο ποιο πολύ παγκοσμιοποιουν τον κόσμο τόσο τον κάνουν χειρότερο. Ας βρει λοιπόν ο που πρώτα το φάρμακο για τον καρκίνο που έχει στοιχίζει δεκάδες δις για έρευνες και μετά να μιλήσουν τα άχρηστα λαμογια.

    25. Ο Τραμπ ειναι και αυτος πιονι των αφεντικων του Τσιοδρα απλα προσποιουνται οτι στην Αμερικη υπαρχουν 2 συγκρουομενες φατριες.Ολα ειναι παραμυθι.Θελουν να παρουσιασουν ενα βλακα που ειναι υπευθυνος για τον θανατο των Αμερικανων που ειναι και επικυνδινος για ολο τον κοσμο.Αυτο θα δικαιολογησει αργοτερα μια παγκοσμια κυβερνηση που θα μας σωσει απο ολους τους τρελλους.

    26. Απο μυρμηγκοφαφο τουλάχιστον τον βρήκαν ή του ξέφυγε. Εαν επιστήμονας πιστεύει σε μυρμηγκοφαγους τότε τι να πεις. Μήπως όταν πήγε η σταχτοπούτα στην γιαγιά της και είδε τον λύκο ο λύκος μαζί με την γιαγιά έφαγε και τον μυρμηγκοφαγο και έφτυσε την σταχτοπούτα και κώλυσε η σταχτοπούτα κοροναιο και γέμισε ολο τον κόσμο.

    27. Μίλησε ο σοφός τής Σιών.Ο ϊός δέν έγινε σέ εργαστήριο.Προέκυψε από τή φύση.Ο κύριος Τσιώ-
      δρας δέν είναι μόνο μεγάλος επιστήμων αλλα καί προφήτης.Λαμβάνει τίς θεϊκές προτροπές από
      τόν Γιαχβέ.
      Γιάννης Λάκων

    28. Ρε τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα;ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και σε λίγο θα γελάει κάθε πικραμένος με όσα ξεφουρνιζει

    29. Μα δεν ξέρουν από που προήλθε. Και αν ξέρουν κάποιοι δεν το λένε. Οπότε η λογική λέει ότι παίζουν όλα τα σενάρια μέχρι της αποδείξεως του εναντίου.

    30. Ο Harry Potter άρχισε να επισημοποιει τις αλχημείες του.

    31. Θά την βγάλει καθαρή πού διέψευσε τόν Trump. Exουν λεχθεί καί χειρότερα γιά τόν διαβολικό Donald από το προηγούμενο αστέρι τής πολιτικής !

    32. Σκουπίδι γιατρός από τα λιντλ.
      Χεσμενο σε έχει ο τραμπ φερεφωνο. Τραβα ψοφα γυμνοσαλιαγκα

    Comments are closed.