ΒΑΡΥΣ Ο ΦΟΡΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ – ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: 21 ΝΕΚΡΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ! ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΤΡΟΧΑΙΟ

    Βαρύς εξακολουθεί να είναι ο φόρος αίματος, στην άσφαλτο. Μόνο τον Μάιο, στην Αττική, 21 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαία.

    Σύμφωνα με την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, σε ένα μήνα σημειώθηκαν 578 τροχαία ατυχήματα με 675 παθόντες και ειδικότερα:

    • 20 θανατηφόρα με 21 νεκρούς,
    • 17 σοβαρά με 19 σοβαρά τραυματίες,
    • 541 ελαφρά με 635 ελαφρά τραυματίες.

    Τα κυριότερα αίτια των τροχαίων αυτών ήταν η οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, η παραβίαση ρυθμιστικών πινακίδων και η παραβίαση των κανόνων κυκλοφορίας από πεζούς, ενώ η μη χρήση προστατευτικού κράνους από τους οδηγούς και επιβάτες των δικύκλων επέτεινε, σε πολλές περιπτώσεις, τη σοβαρότητα του τραυματισμού τους.

    Παραβάσεις

    Το ίδιο χρονικό διάστημα στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων που εφαρμόζει η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής για την τροχονομική αστυνόμευση και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας στην περιοχή της Αττικής, βεβαιώθηκαν 19.803 παραβάσεις από τις οποίες 844 σε βαθμό πλημμελήματος.

    Ενδεικτικά βεβαιώθηκαν:

    • 410 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, από τις οποίες οι 41 ήταν σε βαθμό πλημμελήματος,
    • 839 παραβάσεις ορίου ταχύτητας,
    • 156 παραβάσεις για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη,
    • 430 παραβάσεις για χρήση κινητού τηλεφώνου,
    • 897 παραβάσεις για μη χρήση ζώνης ασφαλείας,
    • 957 παραβάσεις για μη χρήση προστατευτικού κράνους και,
    • 41 παραβάσεις για επικίνδυνους ελιγμούς.

    Η Τροχαία επισημαίνει ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις, τόσο για την ασφαλή μετακίνηση όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Στεφανε ο λόγος είναι τα μπολια. Οι οδηγοί χάνουν αντανακλαστικα και συνειδηση. Χάνουν προσανατολισμό. Ο ζομπισμος των μπολιων….

    2. Το θέμα του Κούλη ήταν τα μπολία,δεν τον ένοιαζε-νοιάζει για κανένα ώστε να βρει τι μπορεί να γίνει να μην χάνονται στους δρόμους ο κόσμος. Ανοίξτε τα μάτια σας και αφήστε τις μαγκιές με τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια.Αυτά είναι καλά μόνο όταν σε κόβει που και πότε και πόσο να τρέχεις

    3. Μαλακοκάγκουρες που οδηγούν σα ραλίστες με πειραγμένα αμάξια, νεόπλουτοι που οδηγούν τα 50+ χιλιάδων αμάξια τους με τη νοοτροπία του “ξέρεις ποιος είμαι εγώ”, φλώροι με πατίνια σε κεντρικές αρτηρίες, ντελιβεράδες ντόπιοι, αλβανοί και πάκηδες που χώνονται παντού, δρόμοι κεντρικοί και στενά μόνο λακούβες και σαμάρια, διαγραμμίσεις που υποθέτεις που περίπου πας. Όλοι αυτοί πάνε με πολύ πάνω από τα όρια. Και η τροχαία αστικός μύθος, να τον διηγούμαστε στις επόμενες γενιές. Αυτή είναι η καθημερινότητα σε μία Ελλάδα που μοιάζει περισσότερο με υποσαχάρια Αφρική κι όχι με Ευρώπη

    4. Τέτοια γίδια που είστε, δεν θα έπρεπε να ζουν τα 3/4 των τσιφτετελλήνων..!!!🤮

    5. Αν υπήρχαν κάμερες στούς δρόμους και έπεφταν πρόστιμα σε χορό ντετέ για παραβάσεις θα είχαν μειωθεί τα ατυχήματα . Η απουσία τους κανει τους οδηγούς ανεξέλεγκτους . Βεβαιως έχουμε καί ελλείψεις σέ Σημάνσεις, όπως συμβαίνει μέ τις αόρατες Διαβάσεις Πεζών κοκ

    6. Απίθανοι πολιτικοί απατεώνες αντι να βάλουν τα τροχαία στην προεκλογική ατζέντα να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες για ασφαλή οδήγηση και το πως αφανίζεται άσκοπα τα Ελληνικά νιάτα αυτοί μιλάνε για βλακείες αυτοδυναμίες συνεργασίες και όλες τις βλακείες που γεννάει το κεφάλι τους
      Ξυπνείστε Έλληνες ψηφίζετε συνέχεια τους καφενόβιους που πήρα πτυχία στα Βαλκάνια

    7. Ήταν που ήταν η κατάσταση,ήρθε και η τσιγγάνικη μουσική ραπ και το κάθε ζώων την βάζει στο τέρμα και πατάει και τέρμα γκάζι και όποιον πάρει ο χάρος,η λύση είναι δημόσιο μαστίγωμα με ζώνη προς παραδειγματισμό

      1. Πρώτον ή Rap τούβλο και άσχετε είναι καθαρά Αμερικανική και ΟΧΙ τσιγγάνικη ή γυφτικη σαν εσένα.Δεύτερον ή Ελλάδα δεν έχει Rap απλά κοροϊδεύουν οι ατάλαντοι τον κόσμο ως δήθεν Rap και εσύ ως πρόβατο το πιστεύεις.Και τρίτων όταν οι οδηγοί μέσα στο μυαλό τους έχουν την κρίση την φτώχεια τα δανεικά τις μειώσεις μισθών τις υποχρεώσεις που δεν μπορούν να ανταποκριθούν την άθλια καθημερινότητα και πολλά άλλα δεν μπορούν να είναι αφοσιωμένοι στο τιμόνι.

    8. Κάθε μέρα η Καβάλας κι η λεωφόρος παρνηθος γίνονται πίστες για αλβανούς και εγχώριους καγκουρουπανθρωπους.η τροχαια γνωρίζει αλλά δεν πράττει. Είναι διεφθαρμένη ως τον τελευταίο μπάτσο.
      Θετικό να σκοτώνονται καγκουρες πάντως.

    9. Πολλά τα αίτια. Οδηγούν υπό την επίδραση αλκοόλ και άλλων ουσιών, άλλοι για να πουλήσουν μόστρα στη γκόμενα, άλλοι είναι αφηρημένοι λόγω προβλημάτων και έχουμε και γέρους 90ετων που το χάνουν και οδηγοούν αντίθετα. Διπλώματα δίνονται έναντι αμοιβής. Η λύση είναι η Τροχαία να επιβάλει γερά πρόστιμα και συχνά αλκο-τέστ. Λόγω σημερινής εορτής εύχομαι το Αγιο Πνεύμα να φωτίσει όσους έχουν άχυρα στο μυαλό τους.

    10. ΑΛΒΑΝΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

      ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

      1. Oι ελληνάρες αλήτες που τρέχουν φόρμουλα1 για να δείξουν στο πορνίδιο δίπλα τους ότι το αμάξι φυσάει.., είναι καλύτεροι;

        1. ΠΕΣ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ “ΑΛΛΟΙ” ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΟΙ, ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΛΠ… ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΛΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    Comments are closed.