ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ! ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ

    Κοινοποίηση:
    nosokomeiooo-thumb-large--3-thumb-large

    Ένα βήμα πριν την φάση 3 – όπως λένε οι αρμόδιοι – βρίσκεται η χώρα. Τι σημαίνει αυτό; Απλά δείτε τι συμβαίνει τώρα στην Ιταλία για να καταλάβετε. Παρά την φίμωση του ΜΑΚΕΛΕΙΟ και τα εντάλματα σύλληψης για τον Στέφανο Χίο, τα γεγονόταν τρέχουν και επιβεβαιώνουν την εφημερίδα με το πρωτοσέλιδο της που στηρίζεται σε πληροφορίες και όχι μπουρδολογίες.

    Δεν πέρασε ούτε μία ημέρα από την έκδοση του ΜΑΚΕΛΕΙΟ και ήρθε η επιβεβαίωση. Πριν από λίγα λεπτά, ολοκληρώθηκε νέα σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό όπου εξετάστηκαν περαιτέρω μέτρα για την ανακοπή της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

    Αναφορά έγινε και στα σούπερ μάρκετ, στα οποία αναφέρεται το πρωτοσέλιδό μας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ η λειτουργία τους με παράλληλη περαιτέρω ενημέρωση για να αποφεύγονται ο συνωστισμός και η τήρηση απόστασης 2 μέτρων μεταξύ των πολιτών.

    Επίσης, το ίδιο έγινε και με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς όπου ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ.

    Στη σύσκεψη μετείχαν, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Άκης Σκέρτσος, ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, η Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Ελένη Σουρανή και ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης.

    Τώρα λοιπόν μπορείτε να βάλετε τα εντάλματα σύλληψης εκεί που πάει το μυαλό σας. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ συνεχίζει ακάθεκτο παρά τις προσπάθειες φίμωσης.

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Α ρε Στέφανε Όσο και να φωνάζεις δυστυχώς είναι πολλά τα μηχανάκια και τα κουκιά για να μην σε φιμώσουν. Αλλά όσο και να προσπαθούν πες τους να πάνε να γ@@@@ γιατί πόσο πια Σανό να φάμε. Αν θέλανε μέτρα κλειστά όλα και κατέβασε τον Στρατό και θα σου πω εγώ ποιος θα κάνει διακοπές…

      1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΟΥΛΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ; ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΟΥΛΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ;

    2. ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΟΥ Ν.ΗΛΕΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ -Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ – ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΟΥΛΑΡΙΣΤΟΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ Τ’ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ!!!!!

    3. Καταστράφηκε ο κόσμος οικονομικά.Με τις κλοπές των 300 πουστηδων με τα ΔΝΤ και τα μνημόνια με τους ιούς πόσο να αντέξει.Δεν υπάρχει μια δεν πληρώνουμε τίποτα

    4. Σκέφτομαι μήπως σε κάθε ΑΤΜ να υπάρχει υπάλληλος που κάθε φορά που κάποιος κάνει ανάληψη να απολύμανη τα κουμπιά.
      Ειδάλλως θα πρέπει να είμαστε δύο άτομα.
      Ο ένας με γάντια να βάζει/βγάζει την κάρτα,
      να πληκτρολογεί τον κωδικό με το ένα χέρι και το άλλο από πάνω για να κρύβει τον κωδικό συν απόδειξη.
      Ο άλλος πάλι με γάντια να βγάζει μόνο τα λεφτά και να μην ακουμπά σε κανένα μεταλλικό σημείο.

    5. Ο/Η Περιμένετε να γίνουμε Ιταλία για να κάνετε αυτό που πρέπει... ΖΩΑ!!! λέει:

      ΤΡΑΠΕΖΕΣ(!), Σούπερ Μάρκετ, ΚΑΖΙΝΟ(!), Λέσχες, ιδιωτικές επιχειρήσεις που απασχολούν πολλά άτομα και το περιβάλλον είναι αποπνικτικό(; )

      Για όλα αυτά;;; ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ!!!

    6. ΕΝΑΣ ΓΕΡΟΝΤΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΛΕΕΙ ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ Κ ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ!!!!!!! ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ…..ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ…. ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΜΑΣΚΑ Κ ΓΑΝΤΙΑ Κ ΜΕ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΟΥΦΟ!!! ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΑΝΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΞΩ ΤΑ ΓΥΦΤΟΠΛΑΚΙΑ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΠΙΧΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΥΞΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ…ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΑ ΚΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ Κ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΟΥ Σ/Μ…. ΟΤΑΝ ΕΒΑΛΑ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝ Κ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΝ ΕΦΥΓΑΝ…. Κ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ……..ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΓΥΦΤΟ ΟΥΤΕ ΙΡΑΝΙ ΟΥΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΟΔΑΠΗ ΦΥΛΗ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΛΕΩ ΕΓΩ…..ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΘΕΡΙΣΜΑ……Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ…..

    7. μα στα supermarket και στις τραπεζες γινεται το ελα να δεις….μονο εξω στην ΑΤΜ και μετα καθαρισμα τα χερια και μακρια ο ενας απο τον αλλο στην σειρα…τωρα το super ειναι γεματο ατομα και στα ταμεια περιμενει ο ενας πισω απο τον αλλο …….δουλευομαστε μεταξυ μας με τα δηθεν μετρα
      κατα τα αλλα αυτοφωρο και μηνυσεις αμα δεν κανεις το προβλημα γαργαρα

    Comments are closed.