ΒΑΘΙΑ ΧΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ. ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΣΕ ΕΠΙΖΗΛΗ ΘΕΣΗ. ΔΙΕΡΕΥΝΩΝΤΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ “ΠΕΛΑΤΕΣ” ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΛΠΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙEΡΩΝΥΜΟΣ ΛΙΑΠΗΣ;

    Κοινοποίηση:
    ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ-ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ

    Ο κλοιός στενεύει και τα ονόματα που βγαίνουν στην επιφάνεια (κατά την κατάθεση της 12χρονης) προκαλούν τρόμο. Η σύνδεσή του με την εκκλησία και το “καλό πρόσωπο” του Ηλία Μίχου διασπάται καθημερινά. Ανάμεσα σε αυτούς που είναι “μπλεγμένοι” σε αυτή την ιστορία, ανάμεσα σε αυτούς που οδήγησαν τη 12χρονη σε σκοτεινά μονοπάτια φέρεται να είναι και αρχιμανδρίτης – κολλητός του Ιερώνυμου, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες αναζητείται.

    Ξέρει κάτι γι’ αυτό να μας διαφωτίσει και εμάς ο Ιερώνυμος ή όλα βαίνουν καλώς στους κόλπους της εκκλησίας;

    Την ίδια ώρα, η 12χρονη αναγνώρισε τρία ακόμα άτομα τα οποία θέλησαν να συνεβρεθούν με ένα παιδί! Τα ονόματα και τα κινητά των συγκεκριμένων ανδρών έχουν βρεθεί στο κινητό της 12χρονης τους οποίους και αναγνώρισε η ίδια σε μια από τις καταθέσεις της αστυνομία.

    Πρόκειται για άνδρες ηλικίας 32 με 35 ετών, τους οποίους αναγνώρισε το θύμα και έτσι ανοίγει ο κύκλος των περαιτέρω συλλήψεων για την υπόθεση βιασμού.

    Η αστυνομία εκτιμά ότι οι βιαστές της 12χρονης είναι πολλαπλάσιοι. Στις καταθέσεις της η 12χρονη έχει ήδη αναφέρει ότι τουλάχιστον 10 με 11 άτομα την έχουν βιάσει, περιγράφοντας το αρρωστημένο και εγκληματικό σχέδιο που είχε στήσει ο 53χρονος μαστροπός και βιαστής Ηλίας Μίχος.

    Στις 17 Σεπτεμβρίου, η 12χρονη κατέθεσε ότι πολλές φορές ο 53χρονος ερχόταν μαζί της στα ραντεβού.

    «Μου έλεγε ακόμη και αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα», είπε στους αστυνομικούς. «Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα. Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα. Υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο που ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού», πρόσθεσε.

    «Θέλω απλά να μπει στη φυλακή. Με τον δεύτερο άνδρα έχω πάει σε ραντεβού τέσσερις φορές. Αναγνωρίζω τα συγκεκριμένα άτομα στις φωτογραφίες που μου δείχνετε» κατέθεσε η 12χρονη.

    Ποιος είναι ο “Μιχάλης” που αναζητείται;

    “Έπαιρνα τα χρήματα που μου έδιναν και του τα παρέδιδα. Εκείνος τα άφηνε στο κατάστημα. Υπάρχει και ένα δεύτερο άτομο που ερχόταν μαζί μου στα ραντεβού”. Με αυτά τα λόγια, η 12χρονη επιβεβαίωσε στους αστυνομικούς την υποψία που υπήρχε για ύπαρξη συνεργού του 53χρονου.

    Ο… “Μιχάλης” όπως κατονόμασε τον συγκεκριμένο άνδρα η ανήλικη κατά την αρχική της κατάθεση στις 17 Σεπτεμβρίου, φέρεται να έκλεινε τα ραντεβού με τους βιαστές, ενώ συνόδευε το κορίτσι στο μετρό των Σεπολίων όπου είχε οριστεί ως μόνιμο σημείο συνάντησης. Σε άλλο σημείο της κατάθεσης της, η 12χρονη ανέφερε ότι όταν ο 53χρονος κατηγορούμενος μαστροπός την ακολουθούσε στα ραντεβού, φρόντιζε να μένει σε απόσταση, υποδεικνύοντας της τα αυτοκίνητα των “πελατών”.

    “Μου έλεγε ακόμη και αριθμούς από πινακίδες για να μπαίνω στα αυτοκίνητα”, είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς. Όταν τα στελέχη της Ασφάλειας της έδειξαν το πρόσωπο του 42χρονου Γιάννη Σοφιανίδη, τον αναγνώρισε αμέσως, λέγοντας ότι την είχε βιάσει μέσα στο αυτοκίνητο του 4 φορές.

    Ανοίγουν οι λογαριασμοί του 53χρονου

    Την παρέμβαση του προέδρου της Αρχής κατά του ξεπλύματος μαύρου χρήματος και επίτιμου αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλμπου Βουρλιώτη, προκάλεσε η υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης από τον Κολωνό.

    Ο κ. Βουρλιώτης παρήγγειλε κατεπείγουσα έρευνα για να ανοίξουν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του 53χρονου που έχει ήδη οδηγηθεί στη φυλακή, αλλά και του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος, δηλαδή της συζύγου και του γιου του, όπως επίσης και της μητέρας του ανήλικου θύματος.

    Σκοπός της έρευνας είναι να εξακριβωθεί εάν έχει τελεστεί το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα μέσω των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

    Στην περίπτωση που από την έρευνα διαπιστωθεί ότι έχουν διακινηθεί χρηματικά ποσά προερχόμενα από τη μαστροπεία, τότε τα χρήματα θα δεσμευτούν και θα σχηματιστεί δικογραφία. Παράλληλα, θα ασκηθεί στους εμπλεκόμενους δίωξη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, αδίκημα το οποίο τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Υβριδικοι παπαδες παιδερες σφυριζομπασοκικοι παραμενουν στις θεσεις τους βολεμενοι εδω και 30 χρονια ενσωματωνοντας πλυθησμους τις ανωμαλιας. Ολοι γαμιουντε και βολευοντε σε αυτη την γαμημενη χωρα των πουστροραγιαδων μιζαδορων αναρχοπιθικων σκατοχωριατλαμαδων ελληνοποιημενων ταταρογυφτοσπορων.

    2. Ο Αρχιεπίσκοπος δυστυχώς έχει γίνει μέρος αυτού του σάπιου συστήματος και πως να μη γίνει, αφού εξαρτάται από το Βατικανό και το Βατικανό εδώ και αιώνες είναι γεμάτο από παιδεραστές και μασόνους. Δυστυχώς και ο Ιερώνυμος και ο Βαρθολομαίος ακολουθούν τα βήματα του Πάπα

    3. Λυπαμε που θα το πω, αλλά δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τους ρασοφόρους, άπληστοι, ανώμαλοι, κομπλεξικοί…μαζί με πολιτικούς , δικηγόρους, γιατρούς και δημοσιογράφους.

    4. Ρε ξεφτίλα ιερώνυμε φαντάσου τι έχει να γίνει έτσι και πάρουν είδηση οι δημοσιογράφοι και τις φωτογραφίες σου με τον άλλο απατεώνα τον Κοτονιά και τις δουλειές που κάνατε μαζί…

    5. Δεν πιστεύω να είχε κάποιος καμία αμφιβολία ότι μέσα σε αυτόν τον βόθρο δεν θα υπήρχαν και ρασοφόροι!!! Αυτοί είναι πρώτοι σε αυτά!

    6. Η που….να με το στικάκι τι έγινε; Βγήκε για να εκβιάσει και να κονομησει; Αν έχεις τέτοια τρανταχτά στοιχεία βγάζεις 20 κόπιες και μοιράζεις παντού. Στην αστυνομία, στους αρχηγούς κομμάτων, σε εφημερίδες, στα κανάλια όχι μια φωτοβολίδα και μετά; Περιμένει προσφορές μάλλον.

    7. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΜΠΑΝΙΑ…… ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΛΕΟΝ…
      ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ…
      Κ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΦΟΔΡΑ!!!
      ΠΑΙΔΕΡΕΣ-ΑΔΕΛΦΑΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ… ΜΑΣΣΩΝΟΙ.
      ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
      ΠΑΙΔΕΡΕΣ ΔΕΞΙΟΙ !!!
      ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ.

    8. Συνήθως τους αρέσουν τα αγοράκια….

    9. Ψάξτε λίγο στη Αργολίδα τι έγινε με 2 ρασοφορους σε περιπτυξεις που τους έδιωξε ο δεσπότης καλύπτοντας το γεγονός, αλλά ξέρει να τα βάζει με την εκκλησία των αγίων. Ισιδωρων, για να καλύπτουν τις πομπές τους…

    10. Τελικα η αληθεια ειναι οτι ξεπερασαμε ακομη και τα λαθροπιθηκια στην ανωμαλια η μια μανα μαστρωπός στο παιδι της η αλλη τα σκοτωνε για να εχει τον γκομενο κοντα της δε παει αλλο ειμαστε βαρελι διχως πατι τελικα

    11. Ένα διαλυμένο κράτος μπουρδελο
      Στα χέρια άχρηστων πολιτικών που δεν έχουν καμμία επαφή με τον ελληνικό λαο

    12. Η υπόθεση του Μίχου μου θύμισε αυτή του Όσβαλντ!Εκεινον οι μυστικές εταιρειες-υπηρεσιες τον προετοίμαζαν καιρό να ρίξει τη ντουφεκια κ να φέρει τα πάνω κάτω στο κόσμο.Κατι στο περίπου αντιλαμβάνομαι ότι εχουμε και εδώ.Οι αστυνομικές αρχές διερευνουσαν καιρό τα στοιχεία για να δέσουν τη υπόθεση(κάνα χρόνο πιστεύω)αλλά μέχρι τότε οι ανώμαλοι τρυπούσαν το παιδάκι.Ωσπου η κολοπετσωμενη τσατσά άρχισε να τους ανεμίζει το στικάκι και όχι μόνο αυτή φανταζομαι.Τοτε αποφάσισαν να τον τελειώσουν υποσχόμενοι φυσικά βασιλική μεταχείριση κατά τη διάρκεια και στο τέλος της ολιγοήμερης ταλαιπωρίας του.Ειμαι κατά του ευνουχισμού και υπέρ της μακροχρόνιας φυλακισης σε διεστραμμένα και φυσικα άτομα που δεν έχουν τίποτα ιερό και όσιο και μολύνουν με αυτές τις απεχθείς πράξεις τους όλη τη κοινωνία.
      Υ.Γ.
      Το γεγονός ότι ενα παιδί ήταν στο κατάστημα και το φόρτωνε κάθε τόσο και λιγάκι στο φορτηγακι και πήγαιναν στα ραντεβού δεν βρέθηκε ούτε ένα υποψιασμένο ρουθούνι εκεί στη γειτονιά?Και με πολύ σοβαρο ύφος προτείνω φυλάκιση σε όλους τους αστυνομικους του Αστυνομικού Τμήματος που επιβλέπει τη τάξη και τη ασφάλεια της περιοχής όπου “εργαζόταν “το παιδί.

    13. Πάντως είναι λαμπρό επιχειρηματικό δαιμόνιο ο ευυπόληπτος οικογενειάρχης και φιλάνθρωπος νεοδημοκράτης, αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Ίσως τον έχουν ήδη πολύ ψηλά στη λίστα για επόμενο υπουργό ανάπτυξης στο κόμμα των ευυπόληπτων οικογενειαρχών και νυκοκοιραίων φιλανθρώπων.

    14. Ο παπά Λιαπης είναι βουτηγμένος στα κατράμια
      Όλη αυτή η μαφία που τον περικλείει είναι ένας και ένας Ανώμαλοι πισωγλεντηδες παιδεραστές μπινεδες Δυστυχώς θα κλείσει η υπόθεση αυτή όπως όπως γιατί θα απείλησαν σίγουρα τον Μίχο μην τον κρεμάσουν και την μάννα του παιδιού για να μην τους φάει η μαρμάγκα Σίγουρα θα είναι μπλεγμένοι παπάδες πολιτικοί δικηγόροι ηθοποιοί επιχειρηματιες που θα τα έσκαγαν χοντρά στο Μίχο για να βιάζουν το άτυχο πλάσμα Μετά μερικοί λένε υπάρχει θεος Του Κ@λου είναι όλα ψεματα

    15. Τα ράσα από κάτω είναι ξεβρακωτα…τον νου σας…

    16. Πώς τολμούν και ακουμπάνε με τα βρωμόχερά τους τα παιδικά κορμάκια; Είναι τέρατα, κτήνη. Καμία ποινή δεν τους αρμόζει πέρα από την αιώνια κόλαση που θα την δώσει ο Θεός.

    17. Π@@στη Συριζόνυμε για αυτό ήθελες τα λαθρομεταναστάκια;;;

    18. Όταν τελειωσετε μ αυτούς τους παπάδες πηγαίνετε και Βόρεια Ελλάδα στο γνωστό μοναστήρι που βίαζε ο ηγούμενος με τα παιδάκια και τους συγκάλυψαν και μάλιστα αδελφός πρώην βουλευτή

    19. Αρχιμανδρίτης πρεσβύτερος άγαμος κατ’ επιλογή, πτυχιούχος Θεολογικής πιθανοί εξ αυτών μητροπολίτες.

      1. Το πρεσβύτερος εδώ τι σημαίνει ακριβώς;

    Comments are closed.