ΒΑΖΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΝΕΡΟΠΟΝΤΕΣ. ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ, ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ – “ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@ΜΙΕΣΑΙ”

    Κοινοποίηση:
    σχολειο λουκετο

    Κλειστά θα είναι αύριο (15/10) όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Αττική με απόφαση της Περιφέρειας, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος».

    Κλειστά τα σχολεία σε Χαλκιδική και Εύβοια αύριο, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος»
    Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Χαλκιδική και Εύβοια την Παρασκευή, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, κατά την έκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη της κακοκαιρίας «Μπάλλος», το απόγευμα της Πέμπτης.

    Ο υπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν σχολικές μονάδες και σε άλλες περιοχές. Οποιαδήποτε απόφαση αναμένεται μέχρι το βράδυ.


    Νωρίτερα, με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, είχε ανακοινωθεί ότι δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, σε όλη την Αττική τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα οποία λειτουργούν τις απογευματινές και βραδινές ώρες, για προληπτικούς λόγους ασφάλειας εξαιτίας της κακοκαιρίας.

    Κατόπιν της σχετικής ανακοίνωσης της Περιφέρειας Αττικής, με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένεται να πλήξουν την Αττική τις επόμενες ώρες, διακόπτεται σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, η δια ζώσης λειτουργία των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ) Μαθητείας του ΟΑΕΔ σε όλη την Αττική, για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών και εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης που πιθανόν προκύψουν εξαιτίας της κακοκαιρίας.

    Λουκέτο στα σχολεία στο Μεσολόγγι
    Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Μεσολογγίου, «λόγω της κακοκαιρίας, που σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ αναμένεται να πλήξει και τον Δήμο Μεσολογγίου, με απόφαση του δημάρχου, Κώστα Λύρου, δεν θα λειτουργήσουν σήμερα όλες οι σχολικές μονάδες, παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ του δήμου».

    Τροποποιήσεις και στην Κεφαλονιά

    Με έντονες βροχοπτώσεις κάνει αισθητή την εμφάνισή του ο «Μπάλλος», στο νησί της Κεφαλονιάς.

    Λόγω της κακοκαιρίας, ο δήμαρχος Σάμης αποφάσισε να ανακοινώσει ότι «σήμερα, 14 Οκτωβρίου 2021, όλες οι σχολικές μονάδες προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, θα παραμείνουν κλειστές, λόγω δυσμενών καιρικών φαινομένων».

    Ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του δημοτικού σχολείου και του νηπιαγωγείου Πόρου. Η απόφαση του δημάρχου Αργοστολίου ήρθε λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που επικρατούν στα χωρικά όρια του δήμου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Νεροποντή χειρότερη απ’ τη σημερινή το 2006 στην Αθήνα,το θυμάμαι γιατί εκείνη την εποχή το κοριτσάκι μου πήγαινε πρώτη γυμνασίου, πλημμύρισε και το σχολείο και οι γύρω δρόμοι….
      Ξεχείλισαν οι υπόνομοι,κυριολεκτικά περπάτησα μέσα στα σκατα και εγώ και το παιδί μου για να μπορέσουμε να γυρίσουμε σπίτι….
      Κυβέρνηση Βούδα της Ραφήνας….
      Δεν έκλεισαν τα σχολεία την επόμενη μέρα….
      Τα λέω αυτά γιατί πιστεύω πως γονείς και παιδιά πρέπει να μάθουν να μην ζουν σε γυάλα….
      Οι δυσκολίες φτιάχνουν χαρακτήρες….

    2. Καλά κάνουν γιατί πλημμύρισε ο τόπος και σήμερα κόντεψαν να πνιγούν τα παιδιά στα σχολεία!

    3. Και που πάνε τα ΜΟΥΛΙΚΑ βγαίνουν από τα σχολεία και ψηφίζουν ΝΔΟΥΛΑ… Εύγε…

    Comments are closed.