ΘΑ ΜΑΣ ΚΛ@ΣΕΤΕ ΤΟΝ..! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: “ΘΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ” – ΕΛΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    Erntogan-1021x576

    Ο Ισμέτ Μπουγιουκαταμάν, γενικός γραμματέας του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (MHP) το οποίο συγκυβερνά την Τουρκία μαζί με το AKP του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε προκλητική επίθεση προς την Ελλάδα απειλώντας με τουρκική εισβολή (μεγάλης έκτασης) στην ελληνική επικράτεια και εθνοκάθαρση των Ελλήνων!

    Η επίθεση στράφηκε και κατά του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, λόγω δηλώσεών του για την Γενοκτονία των Ποντίων στις 19 Μαΐου.

    «Η συμβουλή μας προς το ελληνικό κράτος είναι να δέσει ένα λουρί στα εγγόνια εκείνων που διέπραξαν ελαφρά την καρδία τις σφαγές ενάντια στο τουρκικό έθνος μεταξύ του 1919 και 1922. Διαφορετικά, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το τουρκικό έθνος εξακολουθεί να διαθέτει συνεχιστές του Ατατούρκ και ότι αυτή τη φορά μπορεί να χρειαστεί να κολυμπήσουν μέχρι τη Σικελία».

    Ismet28

    «Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης, και αυτοί οι αγνώμονες που έκαψαν την τουρκική σημαία επιτέθηκαν στον Ατατούρκ και το τουρκικό έθνος με το όνειρο για ένα “Κράτος του Πόντου” και αυτή η κωμωδία έχει μετατραπεί σε απύθμενο μίσος. Αλλά να μην έχει κανείς αμφιβολία: Θα μετατρέψουμε τα όνειρά τους σε εφιάλτη», ανέφερε ο γενικός γραμματέας του εθνικιστικού κόμματος.

    Συνεχίζοντας το παραλήρημά του, ο ίδιος πρόσθεσε: «Οι πρόγονοι των σημερινών Ελλήνων είναι από εκείνους που γνωρίζουν καλά τις ανθρώπινες αρετές του τουρκικού έθνους και πως έζησαν ελεύθερα για αιώνες κάτω από την τουρκική κυριαρχία. Δεν έχει αιμορραγήσει ούτε μία μύτη ελληνική, εκτός από των εισβολέων Ελλήνων στρατιωτών, τους οποίους ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ στραγγάλισε στους άγιους τόπους της πατρίδας», είπε ο Τούρκος πολιτικός.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Την καραμέλα των “εθνομηδενιστών” ξέρετε και την πιπιλάτε εσείς οι πατριδοκάπηλοι εθνικιστές! Απέναντι σε μια Ρεπούση κι ολίγον Φίλη, σας έχουν πάρει τις ψήφους και τα…σώβρακα κάτι γελοίοι τύποι σαν το Λοβέρδο που ζητάει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου πελάγους και της Ανατολικής Μεσογείου! Τον Καιρίδη, που αρνείται τη Γενοκτονία των Ποντίων! Τον Αυγενάκη και το Σταμάτη που πιστεύουν περισσότερο τον Ερντογάν κι όχι τον τότε πρωθυπουργό Τσίπρα! Τον Παπαδημητρίου που συμφωνεί με τον Μαυρίδη (liberal – Φιλελεύθερος) για δικαιώματα της Τουρκίας στο Αιγαίο! Τη Ντόρα Μπακογιάννη Μητσοτάκη Κούβελου και την ομάδα της που επιζητούν “πάση θυσία” ολική συμφωνία με τους γείτονες… Αλλά για σας σημαντικό είναι που καπνίζει ο Πολάκης! Όσο για τους θαυμαστές της χούντας, ας διαβάσουν τα προδοτικά μορφωτικά πρωτόκολλα Παπαδόπουλου με Ντεμιρέλ, το 1968. Ας θυμηθούν την απόσυρση της ελληνικής μεραρχίας το 1968…Ας θυμηθούν τις μπούρδες του δικτάτορα για συνομοσπονδία Ελλάδος και Τουρκίας…

    2. Της μάνας του….

      ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ

    3. Υ. Γ. Πραγματι υπαρχει πεμπτη φαλαγγα στο εσωτερικο, Ανθελληνες που υποστηριζουν τουρκικες θεσεις, τους ακουνε οι τουρκοι και ….τριβουν τα χερια τους!!!!!! Οταν π. χ. βουλευτης του Ελληνικου Κοινοβουλιου λεει, τι εγινε αν μας παρουν οι τουρκοι δυο τρια νησια και δεν τον εχουν κρεμασει οι Ελληνες στο Συνταγμα, αλλα τον ξαναψηφισαν, ε τοτε τι μελλον περιμενετε να εχει αυτη η χωρα;;;;;;; Να τους χαιρεσθε!!!!!!!!

    4. Άμα έχει νεφρί ας έεθει να δοκιμάσει. Στο ντουνιά ή τα κερδίζεις ή τα χάνεις όλα. Μόνο,που αν χάσει θα είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Δεν έχει έξοδο διαφυγής.Από τρεις μεριές θάλασσα κι απ την άλλη τα βουνά της Αρμενίας, η Γεωργία, οι Κούρδοι κι η Συρία του Άσαντ. Χώρια,που τον περιμένουν κι οι Εβραίοι στη γωνία…Γκέλ, γκαριστερμά, γκελ!

    5. Χρονια τωρα με Σιμητηδες με Τσιπρες και Μητσοτακηδες εχουν οι κοπριτες αποθρασυνθει, γιατι βλεπεις δεν τους εκαψαν στα Ιμια και επαιρνε και την σημαια ο αερας κλπ , κλπ να μην αναφερθω, θελουν μια γερη κατραπακια να κανουν εκατο χρονια να συνελθουν και να τους κοπει η παρλα και οι απειλες, αλλα για να γινει αυτο πρεπει να κυβερνουν πατριωτες και οχι ανδρεικελα και κοτες, που δεχονται την μια καρπαζια πισω απο την αλλη χωρις να αντιδρουν!!!!!!!!!

    6. Φαντάσου χέσιμο οι Τούρκοι, που είμαστε μια χούφτα άνθρωποι κι αντί να μας την πέσουν θρασυτατα τόσα χρονια, απειλούν και γαυγιζουν! Κι έχουμε και προδότες νεοταξιτες πολιτικούς.. με αμφιλεγόμενες
      ανθελληνικές πολιτικές.Φαντάσου ζόρια που τραβάνε με την πάρτι μας. Τέτοια ζώα καλύτερα να σε μισούν. Είναι ευλογία. Ας γαυγίζει ο τουρανομογγόλος.

    7. Με τ’αρματα…θα μπούμε μια βραδιά παρέλαση να κάνουμε μπρος την αγία ΣΟΦΙΑ!καλός Τούρκος μόνο ο Νεκρός Τούρκος…,φωτιά κ τσεκούρι μεμετια

    8. Γιατι γαυγιζετε συνεχεια μογγολια και δεν το κανετε τελικα,να δουμε ποσα απιδια εχει το σακι?? Να τον πιειτε οπως παντου,οπου ανοιξατε δουλειες.Νομιζετε οτι φοβιζετε κανεναν??για κλα@@μο ειστε παρταλια.

    9. ΅΅σε καιρο ειρηνης΅΅ τετοιες απειλες ειναι αδιανοητες. Μηπως δεν εχουμε ειρηνη αλλα τον υβριδικο πολεμο που μας προειδοποιει οτι πρεπει να αμυνθουμε?

      1. Ο τρίτος παγκόσμιος έχει ήδη ξεκινήσει από την Αραβία και είναι ο χειρότερος πόλεμος όλων των εποχών προς στιγμής. Δεν γίνεται ανοιχτά και ντόμπρα όπως έγιναν οι 2 προηγούμενοι και παρατάσσονται στο τραπέζι της μάχης ύπουλα κόλπα για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και τρομοκρατία των εθνών καθώς και μια νέα αρχή του κόσμου προσβάλλοντας τα ίδια τα έθνη και τις κοινωνίες τους. Σε μια νέα εποχή όπου οι λέξεις Τιμή , Πίστη , Τόλμη , Αξιοπρέπεια , είναι Άγνωστες σε παγκόσμιο κλάδο βιώνουμε τον χειρότερο Πούστικο Πόλεμο όλων των εποχών Ιστορικά , προς ώρας.

    10. Ο/Η Η "ελληνική" πέμπτη φάλαγγα είναι πολύ χειρότερη... λέει:

      Αυτός ο τουρκοτέτοιοιος λέει τέτοιες τουρκοπαπαριές αλλά, και για να μην ξεχνιόμαστε, στην Ελλάδα υπάρχει μία πέμπτη φάλαγγα που λέει, κάνει και θα συνεχίζει να λέει και να κάνει πολύ χειρότερα… Η ρεπούση, ας πούμε, σε ποια μεριά είναι; Ο καθηγητής λιάκος σε ποια μεριά είναι; Ένα πολύ μεγάλο μέρος του καθηγητικού “δυναμικού” με σαφέστατα ανθελληνικές και φιλοτουρκικές θέσεις και τοποθετήσεις, σε ποια μεριά είναι; Η “περίφημη” (τρομάρα της!) “επιτροπή” για το ’21 που μέχρι τώρα έχει υβρίσει και χλευάσει την μνήμη Καποδίστρια, Καραϊσκάκη (και θα συνεχίσει κι εναντίον άλλων Προσώπων του Σηκωμού αν δεν τους σταματήσουμε) σε ποια μεριά είναι και τίνος τα εθνικά συμφέροντα εξυπηρετεί; Της Ελλάδος και των Ελλήνων ή της τουρκίας;

      1. Ο Παπαδοπουλος ενα σφαλμα εκανε μονο. Οτι αφησε τα αποβρασματα να ζησουν.
        Και αυτα απο ευγνωμωσυνη τον βαλανε φυλακη μεχρι να πεθανει.
        Αν εκανε τοτε αυτο που επρεπε η χωρα σημερα θα ηταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…
        Αλλα ηταν Ανθρωπος…

    11. Μεμετη σαλτα κάνε μπιντε . Κανε καλό πλυσιματακι να μας έρθεις guzel . Και εμείς θα σου ξηγηθούμε usum locum.

    12. Ελα να σε δω ….να δουμε ποιος θα κολυμπησει….

      1. Τράβα ρε ΟΥΚΑ μαγείρεψε καμία μακαρονάδα αγκαλιά με τις Ανθελληνικές ΜΚΟ στα νησιά, πάνε σώσε καμιά 20.000.000 εκ.λαθραίους και φέρτους στην Ελλάδα μέσω του Αιγαίου όπως κάνετε, πάρτους και μια πιπα και μετά παρίστανε το πολεμιστής κακομοίρη.

    13. Ίσα μωρή Γαλότσα μογγολική γαλοπούλα

    14. Σκληρο αγόρι η μουστακαλου.
      Θα μας τα ρουφήξει όλα είναι λυσσασμενη.

    Comments are closed.