ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ – “ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΙ” ΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝΔΙΑΣ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    webp.net-resizeimage-17-1

    Τις τελευταίες ημέρες Τούρκοι στρατιώτες έχουν στρατοπεδεύσει και έχουν καταλάβει ελληνικό έδαφος στον Έβρο με την Ελλάδα να ετοιμάζεται (όπως πάντα) για… διαβήματα σε Άγκυρα και νέο κύκλο επαφών και τηλεφώνων σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

    Συγκεκριμένα στην περιοχή Μελισσοκομείο στο Νότιο Έβρο σε θύλακα ελληνικού εδάφους έχουν στρατοπεδεύσει άντρες της τουρκικής στρατοχωροφυλακής, οι οποίοι αρνούνται να αποχωρήσουν δηλώνοντας πως πρόκειται για τουρκικό έδαφος.

    Η Τουρκία διεκδικεί μια περιοχή η οποία φθάνει τα περίπου 16 στρέμματα γης.

    Αρχικά εμφανίστηκαν γύρω στα 10 άτομα τα οποία είχαν τοποθετήσει σκηνή εντός του τουρκικού εδάφους. Στη συνέχεια όμως οι δυνάμεις αυτές άρχισαν να ενισχύονται φθάνοντας τα 35 και άτομα, τα οποία βρίσκονται πλέον εντός ελληνικού εδάφους, το οποίο έχουν αποψιλώσει.

    Η περιοχή τον χειμώνα πλημμυρίζει και συνήθως δημιουργείται μια μικρή νησίδα, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες που η στάθμη του ποταμού πέφτει εμφανίζεται μια μικρή έκταση περίπου 16 στρεμμάτων.

    Οι χάρτες τους 1923, σύμφωνα με τους οποίους έγινε η χάραξη των συνόρων, αναφέρουν ότι οι προσχώσεις αποτελούν Ελληνικά εδάφη, ωστόσο αυτό αμφισβητείται πλέον από τις Τουρκικές αρχές.

     Τούρκοι αστυνομικοί έχουν μόνιμα αναπτυχθεί στην περιοχή παρεμποδίζοντας τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων και της ΕΛΑΣ να προχωρήσουν στα οχυρωματικά έργα τα όποια έχουν αποφασίσει να πραγματοποιήσουν οι Ελληνικές αρχές.

    Το τελευταίο διάστημα, στελέχη της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού επισκέφθηκαν την περιοχή για να μελετήσουν που θα στηθούν οι πάσαλοι για την επέκταση του φράγματος στον Έβρο. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην τουρκική πλευρά, που θέλει να έχει ανοιχτές τις διόδους για να εργαλειοποιεί λ@θρομετανάστες, με αποτέλεσμα να αρχίσουν εκφοβιστικές βολές και διαρκείς προκλήσεις.

    Αργότερα κατέφθασαν και από την τουρκική πλευρά στελέχη της αντίστοιχης γεωγραφικής υπηρεσίας, λέγοντας ότι θα στήσουν κι αυτοί ανάλογο φράχτη. H τουρκική πλευρά –κατά την ίδια πηγή– έχει αρνηθεί επίμονα να παρουσιάσει τα στοιχεία που επικαλείται όταν υποστηρίζει πως πρόκειται για τουρκικό έδαφος και έχει αποκλείσει οποιαδήποτε συζήτηση για το θέμα.

    Το ζήτημα έχει περάσει πλέον στο υπουργείο εξωτερικών, όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι η Τουρκική πλευρά δεν επιθυμεί να αποχωρήσει ούτε να συζητήσει το οτιδήποτε καθώς δηλώνει αποφασισμένο να προσαρτήσει αυτή την περιοχή στην Τουρκία

     Στην Αθήνα εξετάζονται διάφοροι τρόποι αντίδρασης και ήδη έχει ενεργοποιηθεί η διπλωματική οδός, δίχως να αποκλείεται και η επίδοση διαβήματος προς το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Μετά την πρωτοφανή δήλωση του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια αναφορικά με την κατάληψη Ελληνικού εδάφους από Τούρκους στρατοχωροφύλακες, λέγοντας πως «δεν θέλει να δημιουργεί εντάσεις για μερικές δεκάδες μέτρα» (αυτά να τα πει, όταν του πάρει ο γείτονας μέρος του κήπου της βίλας του) ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ @ΡΧΙΔΙ@…ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ γιατί δεν έχουν μάθει ακόμα στη γειτονιά του Μαξίμου, πως ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ και πως η Ελλάδα έχει σύνορα, για αυτό μετά το τρίτο ΑΛΤ ΤΟΥ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΜΑΣ αν ο στρατοχωροφύλακας παράνομος εισβολέας εξακολουθεί να ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ (έστω και με πλαστικές σφαίρες)…..
      Ίσως μετά από ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΣΟΝΙΑ ο Σουλτάνος ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ! ! !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

    2. Ούτε σπιθαμή της πατρίδας μου άσε κανέναν μογγολο. Ας περάσουν 2 f16 να τους κάνουν ισωμα

    3. Σιγα μωρε !! Οταν φτασουν σαλονικη σφυριξτε κλεφτικα

    4. Εντάξει ΔΕΝ ΈΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΆΚΙ.
      ΑΝ ΠΕΡΆΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΊΩΝ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΧΑΜΌΣ…

    5. Καί αντί ο Μιχαλολιάκος όταν συνάντησε τον Παπούλια να του πει ότι ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΘΑ ΚΛΗΘΕΙΣ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ! αυτός άρχισε τα ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ..ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ!!!
      Τώρα έφυγε και ο Λιάκος και μια εθνική προσπάθεια πήγε στον πάτο. Και πήγε και η Ελλάδα στον ΑΠΟΠΑΤΟ με τις θλιβερές 300 γαμιολες!
      Και βγαίνουν οι γαμιολαντζες να μιλήσουν για μερικές δεκάδες μέτρα!
      ΜΩΡΗ ΦΑΛΑΚΡΗ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΟΥΣΤΡΑ,ΑΝ ΠΙΑΣΩ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΗΔΗΞΩ,ΤΙ
      ΘΑ ΠΕΙΤΕ; ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ;;;
      ΑΛΗΤΕΣ,ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ.

    6. Οι πολιτικοί και τα παρασημοφορημένα μπιμπελό του ΓΕΣ (ανοιχτοκωλοι γαρ) έχουν μπερδέψει οι μεν τις επαφές, οι δε τις εμπλοκές με το μαμησι.

    7. Ψυχραιμία. Εμείς παρακολουθούμε διακριτικά. Τι; Να θυμωσουμε τους Τούρκους; Θα μπορούσαμε να κάνουμε το μέρος αυτό τεχνίτη λίμνη με ότι υπάρχει πάνω αυτή τη την στιγμή. Μερικες οβίδες και θα γινόταν εκεί λίμνη. Όμως αυτές είναι ενέργειες αυτοδύναμων, αυτοκυριαρχων κρατών. Εμείς είμαστε σαν τους πολιτικούς που εκλέγουμε. Καληνύχτα Ελλάδα!

    8. Όταν φτάσουν στην Αθήνα ρε φραγκόκοτες θα τους ρίξετε;

    9. Μπραβο στους τουρκαλαδες…
      Αυτοι κανουν τη δουλεια τους…
      Τα κοπροσκυλα και τα κομματοσκυλα τα δικα μας, τι κανουν…?

      1. Βγάζουν λεφτά και παίρνουν μίζες από ευρωπαϊκά προγράμματα εγκατάστασης λαθρομεταναστων, αυτό κάνουν. Ζήλεψαν τους συριζαιους που εξαφάνισαν 2δις ευρωπαϊκή βοήθεια για τα λαθραία, λεφτά που κανείς δεν ξέρει που πήγαν και κανενα μέσο δεν λέει τίποτα, και κάνουν το ίδιο και στην ΝΔ. Καταστρεφεται η χώρα για να βγάζουν λεφτά ο τσιπρας με τον Μητσοτάκη.

    10. πότε εξετάζεται η πιθανότητα επίδοσης διαβήματος; Απ’ το 1996;;;

    11. ΕΡΤΟΓΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ?
      ΓΙΑΤΙ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ?
      ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΤΕ. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΑΘΗΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΗΝΘΗΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΤΑΝ ΦΘΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΗΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΑΡΑΓΚΕΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΕΣ Η ΤΣΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΟΘΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΙΟ, ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΚΗ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΗΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ.
      ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΟΝΕΙΡΟ.

      1. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ. Ξέχασες όμως να γράψεις ότι έχουμε τις καλύτερες μπάντες τού στρατού για να τούς δεχθούν με τιμες οι στρατηγουλιδες με τα παράσημα της ρουφιανιας

    12. θα το πουνε στον μπαμπα (ηπα) και στην μαμα (γερμανια) να κανουν ντα ντα τους τουρκους. ετσι ειναι οι πολιτικοι μας βλεπουν την σκια τους και φοβονται

    13. ΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΔΩ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΙΝΗΤΗ Κ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΛΔ ΚΑΙ ΕΔΑΦΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΤΙΜΩΜ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ.Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΑΝ Κ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΕΝΤΙΜΕΣ Κ ΗΘΙΚΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!

      1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΠΕΛΕΚΥΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ…. ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΜΟΙΑ 20ΑΡΙΑ ΔΙΑΣΠΑΡΤΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΘΥΣΙΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ…

    14. Τετοιες πουτ@νες που ειμαστε σαν λαος καλα να παθουμε. Τουλαχιστον αν μας καταλαβουν οι Τουρκοι θα κοπει η σωματεμπορια του ινστ@γκραμ και θα δηνιουργηθουν παλι οικογενειες. Μακαρι!

    15. Τι τους θυμιαζετε ρε καραγκιοζηδες, οι Τουρκοι πουλουν τρελα και ολο διεκδικουν!!!!!!!!!! Το λες μια φυγετε, το λες δυο και αν δεν φυγουν το κανεις το μερος που πηγαν χωρις να τους ανηκει παραναλωμα του πυρος!!!!!!!! Αλλη γκριζα περιοχη πανε να δημιουργησουν, οπως στα Ιμια;;;;;;;;; Καψτε τους ρε να βαλουν μυαλο, τι τους φυλατε;;;;;;; Αντε ρε γελοιοι υποστηρηξτε μια φορα την εδαφικη ακαιρεοτητα της χωρας, αλλιως πηγαινετε σπιτια σας, γιατι το εχετε ξευτιλισει με την αδρανεια σας!!!!!!!!!

    16. Ο Μητσοτάκης είναι μεγάλη προδοτική κότα, μεγαλύτερη από τον Τσίπρα, απλά προσπαθεί να μην το δείξει παραέξω γιατί το προφιλ του θα το πάρει ο άνεμος.

    17. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΥΡΑ.

    Comments are closed.