ΚΤΗΝΩΔΙΑ: 44ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ 20ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΙΣΜΟ!

    Κοινοποίηση:
    190118-xeiropedes

    Ανατριχίλα προκαλεί μια ακόμη υπόθεση βιασμού με θύμα ΑμεΑ. Συνελήφθη 44χρονος Πακιστανός με την κατηγορία ότι κακοποίησε σεξουαλικά νεαρό αγόρι με νοητική υστέρηση.

    Ο 44χρονος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και τη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.

    Ο Πακιστανός ζει και εργάζεται στις Αχαρνές.

    Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν με την κατηγορία ότι βίασε τον 20χρονο που πάσχει από αυτισμό.

    Η υπόθεση ανασύρει μνήμες από το θρίλερ στη Ρόδο. Πριν λίγους μήνες είχε γίνει γνωστό ότι δύο άνδρες, 20 και 23 ετών, βίασαν 19χρονη που έχει ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%.

    Όπως είχε αποκαλύψει η δικηγόρος της, δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη. Η κατάσταση είναι ακόμα δύσκολη για εκείνη.

    Συγκλόνισε το γεγονός ότι οι δράστες ανάγκασαν την κοπέλα σε ασελγείς πράξεις ασκώντας πάνω της σωματική βία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα κύριος τζαβέντ ασλάμ, κάποια στιγμή πάνω στην κορύφωση του πύρινου λόγου που εκφώνησε στις 28/3/2019 στο “αντιρατσιστικό” συλλαλητήριο της Νίκαιας τόνισε, ότι : «και οι μετανάστες έχουν χέρια που μπορούν να τα σηκώσουν κάποια στιγμή στις απειλές που δέχονται ….».
      Ερωτώ :
      α) για το εν λόγω “μπουμπούκι” θα πράξει κάτι, θα πάρει θέση ή θα κάνει την πάπια ;;
      β) επειδή κι’ εμείς ως Έλληνες έχουμε και χέρια και άλλα “βαρειά” όργανα, μήπως θα πρέπει να νουθετήσει τους υποτακτικούς του να κουλάρουν, γιατί άλλο μουσαφίρης σε μια χώρα κι’ άλλο γηγενής κάτοικος και εκ γενετής πολίτης με δικαιώματα.

      Ας τα σκεφτεί λίγο αυτά ο εν λόγω πρόεδρος, γιατί σαν πολύ αέρα έχουν πάρει τα μέλη της κοινότητάς του και μήπως και είναι κοντά ο καιρός που θα ισχύσει το “οφθαλμόν αντί οφθαμού”….

    2. ΣΦΑΞΤΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΧΑΛΑΛ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΥΧΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΝΤΕΡΛΙΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ……

    3. Για κατι κτηνη σαν κι’ αυτον επρεπε να ισχυει η θανατικη ποινη!!!!!!!! Αντε καραγκιοζηδες στειλτε στην πατριδα τους τα κτηνη που κουβαλησατε μεσα στην χωρα, δεν θα αργησει ο καιρος που θα παρουν οι Ελληνες τον νομο στα χερια τους, γιατι το κακο εχει παραγινει με τα αποβρασματα που μαζεψαν οι ανεγκεφαλοι στην χωρα!!!!!!!!!

    4. Απευθυνόμενος στους ιδεολόγους, συμπατριώτες μου πολιτικούς, δημοσιογράφους κ.τ.λ. όπου με τόσο δέος υποστηρίζουν τους Μετανάστες*, θέλω να δείξουν την αγάπη τους και να πάρουν στο σπίτι τους Μετανάστες* να συμβιώσουν και να δώσουν την αγάπη, τη θαλπωρή και τη συμπόνια τους.
      Σας προκαλώ να μην είσαστε μόνο λόγια ιδεολόγοι και φιλεσπλαχνοι συμπολίτες.
      Ξεκινήστε αιτήσεις να τους φιλοξενήσετε. Ελπίζω να υπάρχει ανταπόκριση και να μην είσαστε μόνο στα λόγια ιδεολόγοι και φιλεσπλαχνοι συμπολίτες μου.
      Σας ευχαριστώ για τις καλές Σας προθέσεις.

    5. Οί Πακιστανοί δέν ειναι άνθρωποι είναι άγρια κτήνη υπάνθρωποι δίποδα τέρατα.Ο Πάκης μέ τή
      σκυλομουσούδα τούς κουβάλησε στήν Ελλάδα.”Σάς ευχαριστώ πού διαλέξατε τήν χώρα μου”.
      Γιά νά γίνεις πρόεδρος τού κράτους στήν Ελλάδα πρέπει πρώτα νά τήν επικοίσης μέ κάφρους
      καί μέ βάρβαρους από τήν Ασία καί τήν Αφρική.Ο Πάκης θέλει κρέμασμα από τήν προβοσκίδα του καί να τόν αφήσουν κρεμασμένο γιά νά τόν φάνε οί κουρούνες καί τά κοράκια.Ετσι τιμωρού-
      σαν παλιά στήν Ευρώπη τούς τοκογλύφους εβραίους.
      Γιάννης Λάκων

    6. Στην πατριδα του ηδη θα ηταν νεκρος απο λιθοβολισμο.Εδω πιστευω να του δωρισουν και διαμερισμα να μενει,οπως και υπηκοοτητα να ψηφιζει.Και μετα αναρωτιομαστε γιατι μας γαμ@@ει συνεχεια ο τουρκος.

    7. Σωστά ο πατέρας να τον κσθαεισει και να τον κόψει κομμάτια και να τον πετάξει σε βόθρο να μην τον βρουν ποτέ. Γιατί αλλιώς θα βρεθεί κανένας αλήτης δικηγόρος από κάποια ΜΚΟ να τον βγάλουν έξω από την φυλακή. Αν πάει.

    8. ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ.

    Comments are closed.