Ο ΕΒΡΟΣ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ: ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ! «ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ»

    Κοινοποίηση:
    μακελειο

    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και μηχανοκίνητη πορεία στις Φέρες για λήψη μέτρων κατά των λαθροδιακινητών

    Ο κόσμος του Έβρου αντιδρά με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και μηχανοκίνητη πορεία στις Φέρες όπου θα υπάρξει κλείσιμο των δρόμων, για την λήψη μέτρων κατά των “δολοφόνων” λαθροδιακινητών.

    Η πορεία έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο και ώρα 10:00 π.μ. με μηχανοκίνητη ειρηνική συγκέντρωση στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Θα ακολουθήσει πορεία στην παραλία και στο κέντρο της πόλης με προορισμό τις Φέρες. Εκεί αναμένεται να ενωθούν και αγρότες με τα τρακτέρ τους και θα υπάρξει κλείσιμο των δρόμων, αφού τα όσα αποφασίστηκαν στην προχθεσινή σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υπό τον αρμόδιο υπουργό Γιάννη Οικονόμου, δεν θεωρούνται ικανοποιητικά.

    Το κυρίαρχο αίτημα, πέρα από την αυξημένη αστυνόμευση, είναι η τοποθέτηση ειδικών καρφιών στην Εγνατία Οδό και όπου αλλού χρειάζεται, ώστε να αποτραπεί η αντίθετη κυκλοφορία των οχημάτων-καρμανιόλες των λαθροδιακινητών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Οι διοργανωτές αντί να ζητήσουν απελάσεις, ανάκληση παράνομων Ελληνοποιήσεων και ισόβια στους δουλέμπορους και κλείσιμο των μκο, ζητάνε ασφάλεια στους δρόμους! Ο Ηλίας που τα ζητάει αυτά με ένα νεύμα του από τη φυλακή πήρε 5%. Και τώρα πάει φουλ για δήμαρχος πάρα τη συμμαχία Μπακογιάνη, Ζαχαριάδη και κεερφα λαθρομεταναστών! Όλοι Ηλία για Αθήνα Ελληνική. Τα καλύτερα έρχονται και οι ανθέλληνες κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

    2. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΜΕΣΑ!!!! Γ@ΜΗΣΙ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ !!!!

    3. Και πολύ το άργησαν….οι υπόλοιποι αντί να ξεσηκωθούν μάλλον κοιμούνται
      Ηλεκτρικός προς Πειραιά σήμερα μεσημέρι, δύο πάκια ή αφγανά γύρω στα 20 πιο άθλιοι πεθαίνεις έκαναν χειρονομίες στον κόσμο σήκωναν μπλούζα έλεγαν 700 ευρώ (μάλλον τόσο χρέωναν) χτύπαγαν τις πόρτες κ γενικότερα προκαλούσαν…. φαντάζεστε τι άλλα κάνουν κ πόσα τέτοια τομάρια έχουμε μαζέψει

    4. Ελπίζω στην πορεία να δώσει το παρόν και ο κουμπάρος μου, ο οποίος προσπαθούσε να με πείσει να ψηφίσω Μητσοτάκη ,αφού όπως έλεγε ήταν ο καταλληλότερος και ο πιο ικανός για να αναλάβει ως πρωθυπουργός… Τώρα το έχει ήδη μετανιώσει… Υπομονή…. Λίγη υπομονή ακόμη…. ή μήπως λήγει η υπομονή….?

    5. Αμα δεν θελετε λαθρο και διακινητες εβριτες,να μην ψηφιζετε τους μαφιοζους που τους βαζουν σκοπιμα μεσα.
      Αν ψηφιζετε πρωτα τους μαφιοζους και μετα περιμενετε να σταματησουν την εισβολη,χρειαζεστε ψυχιατρο.

    6. Μεσημέρι Παρασκευής και ήδη έχουν εισβάλλει 253 (καταγεγραμμένοι) από το πρωί! 3.000 μουσλιμια μόνο τον Ιούλιο!! Είναι που είναι απροσπέλαστα τα σύνορα, γαλάζια γελοία υποκείμενα.

    7. …βλέπε 2017-2021 Ιταλια, Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία …& τώρα 22-23 “Ελλάδα μπορείς”
      έ αυτές οι ομάδες rebel – βίας λέγανε από 2012-2015
      Αγιορίτες μοναχοί σε σεμινάρια ότi στην ελλάδα θα χρησιμοποιήσουν όλων τον ειδών όπλα…ακόμα & αυτοκίνητα σε μορφή τεχνητών τρακαρισμάτων.

    8. ολοι οσοι εχουν ευθηνη για τουσ δρομουσ εκει τι κανουν?
      το κρατοσ ειμαστε εμεισ!
      ο μπατσοσ δεν μπορει να ειναι παντου,,, οταν το εμαθε τι εκανε?
      ο δημαρχοσ το ιδιο,,,
      τι εκαναν ολοι αυτοι οταν ενημερωθηκαν?
      εχουμε νεκρουσ,,,

    9. το πρόβλημα είναι οι λαθροδιακινητές, όταν πάνε καραβάνια με τα πόδια δεν τρέχει μία….41% ξύλο και @@@@@@ στον ραγιά…

    10. Το 20% ΤΨΡΜ (Τι Ψηφίσατε Ρε Μα κ@κές) και το 49% πήγατε για καφέ ή για μπάνιο, καλά να πάθετε!

    11. Τώρα είναι αργά έχουν τέσσερα έτη μπροστά τους ακόμα για εισβολές λάθρο.

    Comments are closed.