«ΑΧΡΗΣΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΑ LOCKDOWN», ΔΗΛΩΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ Η ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ… ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑΣ;

    Κοινοποίηση:
    KOBINT

    Μετά από δύο χρόνια άνευ προηγουμένου κυβερνητικής τυραννίας στο όνομα της καταπολέμησης ενός ιού, οι κύριοι υποκινητές αυτής της ύβρεως περπατούν ελεύθεροι, γράφουν βιβλία και παραδέχονται ανοιχτά ότι είπαν ψέματα ξανά και ξανά.

     

    Πάρτε για παράδειγμα τη συντονίστρια του Τραμπ για την αντιμετώπιση του Covid στον Λευκό Οίκο, Deborah Birx. Ήταν, όπως επισημαίνει σε πρόσφατο άρθρο ο Τζέφρι Τάκερ του Ινστιτούτου Brownstone, η κύρια αρχιτέκτονας της καταστροφικής πολιτικής του «lockdown» που κατέστρεψε περισσότερες ζωές από τον ίδιο τον Covid. Η Birx γνώριζε ότι το lockdown μιας χώρας ήταν μια ριζοσπαστική κίνηση που δεν θα εγκρίνονταν ποτέ. Έτσι, όπως παραδέχεται στο νέο της βιβλίο, είπε ψέματα γι’ αυτό. Όπως έγραψε στο νέο της βιβλίο, Silent Invasion, «Δεν είχα ακόμη τους αριθμούς που ήθελα, αλλά είχα δύο εβδομάδες για να τους αποκτήσω». Η υστερία που δημιούργησε οδήγησε σε αμέτρητες επιχειρήσεις που καταστράφηκαν, αμέτρητες αυτοκτονίες, μεγάλες καταθλίψεις, εθισμοί στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Οδήγησε σε αμέτρητους θανάτους λόγω καθυστερήσεων στη θεραπεία άλλων ασθενειών. Είναι το μεγαλύτερο έγκλημα στην σύγχρονη ιστορία.

     

    Την περασμένη εβδομάδα σε συνέντευξή της στο Fox News αποκάλυψε ξανά την έκταση της προδοσίας της. Μετά από μήνες ανηλεούς απαίτησης από όλους τους Αμερικανούς να λάβουν τα εμβόλια Covid, αποκάλυψε ότι τα «εμβόλια» ήξερε ότι δεν ήταν καθόλου εμβόλια! «Ήξερα ότι αυτά τα εμβόλια δεν επρόκειτο να προστατεύσουν από τη νόσο», είπε στο Fox. «Και νομίζω ότι παρακάναμε τα εμβόλια. Και κάναμε τους ανθρώπους να νομίζουν ότι πρόκειται να προστατευτούν από σοβαρές ασθένειες και νοσηλεία».

     

    Από πότε το ήξερε λοιπόν; Το ήξερε όταν είπε στο ABC στα τέλη του 2020 ότι «αυτό είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά εμβόλια που έχουμε στο οπλοστάσιό μας για μολυσματικές ασθένειες. Και γι’ αυτό είμαι πολύ ενθουσιώδης με το εμβόλιο»; Αν ήξερε από παλιά ότι τα «εμβόλια» δεν ήταν εμβόλια, γιατί μας το είπε αυτό; Γιατί, όπως παραδέχεται στο βιβλίο της, πιστεύει ότι είναι καλό να λέει ψέματα στους ανθρώπους για να τους κάνει να κάνουν αυτό που θέλει. Παραδέχτηκε επίσης ότι χρησιμοποίησε το αφεντικό της – τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ – λόγω της άγνοιας του, για να εφαρμόσει τις πολιτικές του Covid. Επομένως, δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είπε ψέματα στον αμερικανικό λαό για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων Covid. Το μεγάλο ερώτημα τώρα, μετά από αυτό που φαίνεται να συμβαίνει, από ένα τσουνάμι θανάτων που σχετίζονται με τα εμβόλια, είναι ποιος θα πληρώσει γι’ αυτά τα ψέματα; Θα λογοδοτήσει κανείς για τις ζωές που χάθηκαν από την αλαζονεία των Birxes και Fauci;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Και βεβαια το ηξερα ολοι οι μεγαλοι!
      Ο Μπορις Τζονσον εκανε κορωνοπαρτι στη Ν. στριτ,
      αν γνωριζε οτι κινδυνευει,
      θα επετρεπε το παρτι;
      Ολοι το γνωριζαν ακομα και οι δικοι μας.

    2. ΕΥΧΟΜΑΙ όπου πάνε να κάτσουνε να φυτρώνει μια πούτσα και να τους μπαίνει στον κώλο.Σε όλη τους τη ζωή.

      1. Αυτο μπορει και να τους αρεσει. Δεν λες καλυτερα να τους μπαινει στον κωλο μια συριγγα με το γνωστο εμβολιο;

    3. η χωματερή θα τα φάει τα επόμενα εμβόλια εκτός από κάτι κοιμησμενους που βρίσκονται στον ύπνο του δικαίου

    4. ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ..ΟΛΟΙ ΤΟΞΕΡΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ..ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ Κ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ…ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ

    5. Μας τα λένε κατάμουτρα κι εδώ τα γίδια πάνε για την 4η δόση

    6. Χρυσά λόγια τού καθηγητή Ιωάννη Ιωαννίδη
      “Τό σκληρό Lockdown αυξάνει τά κρούσματα καί τούς θανάτους”.
      Η Ελλάδα είχε τό σκληρώτερο lockdown τού κόσμου.Η κούλα κατέστρεψε έκ προθέσεως τήν ελληνική οικονομία.
      Καθηγητής Ιωαννίδης
      “Τό Lockdown σκοτώνει περισσότερες ζωές από ότι σώζει”.
      Γιάννης Λάκων

    7. Να παραπεμφθουν οι εγκληματιες αυτοι για γεννοκτονια και να τιμωριθουν παραδειγματικα.

    8. Tο δούλεμα συνεχίζεται περιμένουν να πιστέψουμε ότι ο Τραμπ είχε άγνοια; Εδώ γελάμε. Και να μας πουν και τα παιδιά στην Ιντερπόλ τι παιχνίδι παίζουν κι αυτοι. Όλο ανακρίσεις και αποτέλεσμα μηδέν.

    9. Αυτό που δεν θα μας πει ποτέ η κυρία είναι το πόσα πήρε από την Βig Pharma για να παίξει το παιχνίδι της… Πάντως αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο εμάς τους Έλληνες είναι τα ντόπια παλιοτόμαρα (πολιτικοί, γιατροί, δημοσιογράφοι, ΜΜΕ) που έπαιξαν το βρώμικο παιχνίδι της προπαγάνδας, της παραπληροφόρησης,των εκβιασμών, της εκδίκησης στους αντιστεκόμενους στο φασισμό τους. Τους περιμένουμε στη γωνία. Σε πρώτη φάση στις εκλογές…

    10. Παίρνουν πίσω τα φασιστικα νεοταξιτικα μέτρα τους εξαιτειας της π@υτσας που έφαγε ο Μακρόν μέσα στο κοινοβούλιο από το πατριωτικό κόμμα της Λεπέν. Δεν μπόρεσε να περάσει τα μέτρα. Ήθελε λέει από τέλη Ιουλίου να βάλει μάσκες στους ανθρώπους και να κυκλοφορούν μόνο με πιστοποιητικά σαν τα γελάδια. Είδατε λοιπόν γιατί τρέμουν στο άκουσμα πατριωτικό κόμμα? Αυτό τρέμουν. Ήδη στην Γαλλία ξεκίνησαν δυναμικές κινητοποιήσεις. Και ετοιμάζονται τεράστιες διαδηλώσεις από Σεπτέμβριο στην Γερμανία. Ο κόσμος αντιδρά πλέον. Στην Ελλάδα βρίζετε τον Μητσοτάκη στο ίντερνετ, πωπω μάγκες που είσαστε!!!

    11. Πολιτικα εργαλεια του καθε κωλομαλακα οπως ειναι ο Μητσοτακης! Χαρδαλια μην νομιζεις οτι σκαπουλαρες οπως λεν και στο χωριο σου υφυπουργαρα του κωλου!
      Θα το θυμασαι πολυ καλα το 13033 και το δαχτυλο που κουναγες στους Ελληνες βωθρογιδι!

    Comments are closed.