“ΑΦΟΡΙΖΟΥΝ” ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ!!!! ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ!!! “ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ” ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ – “Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ”!!! ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΠΙΣΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ;;;

    Κοινοποίηση:
    4887_0

    «Έχουμε εμπιστοσύνη στους επιστήμονες και στους γιατρούς. Το εμβόλιο είναι ο μόνος τρόπος για να στηθεί ένα τείχος ασφάλειας και υγεία» σχολίασε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο εκπρόσωπος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, Μητροπολίτης Αθηναγόρας.

    Ο ίδιος αποκάλυψε ότι η πλειοψηφία των Μητροπολιτών πρόκειται να εμβολιαστεί.

    Αναφέρθηκε στην εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου για τα εμβόλια που θα μοιραστεί και θα διαβαστεί την ερχόμενη Κυριακή σε ΟΛΟΥΣ τους ιερούς ναούς της χώρας.

    Σε αυτή την εγκύκλιο, σύμφωνα πάντα με τον κ. Αθηναγόρα, περιλαμβάνονται και οι «θεωρίες συνομωσίας» σχετικά με τα τσιπάκια:

    «H aξία του εμβολίου είναι θεμελιωμένη μέσα στην Αγία Γραφή. Ο Θεός δίνει τους γιατρούς και τα φάρμακα, δηλαδή στους ανθρώπους την δυνατότητα να εφεύρουν τα φάρμακα και στις δύσκολες στιγμές της ζωής τους, να μπορούν να προστατευθούν.

    Τα ερωτήματα που στείλαμε στον κ. Τσιόδρα και απαντήθηκαν έχουν σχέση με συνωμοσιολογίες. Όπως πχ αν το εμβόλιο περιέχει νανοσωματίδια ή τσιπάκι».

    Ξεκαθάρισε ότι η επίσημη εκκλησία δεν έχει καμία σχέση με τους πολίτες που διαδηλώνουν κρατώντας σταυρούς και ελληνικές σημαίες.

    Σχολιάζοντας τις χθεσινές διαδηλώσεις κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων δήλωσε:

    «Τα φαινόμενα που βλέπω κι εγώ στην τηλεόραση, προέρχονται από ομάδες που δεν έχουν καμία σχέση με την εκκλησία. Είναι παραπνευματικές παραφυάδες και βλέπουν με άλλο τρόπο την κατάσταση.

    Σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις παρεισφρέουν τέτοια στοιχεία που δεν έχουν καμία σχέση με την επίσημη εκκλησία της Ελλάδας, της οποίας οι πιστοί έχουν άλλο τρόπο για να εκφράσουν μια διαφορετική άποψη.

    «Υπάρχουν συγκεκριμένες ομάδες ακόμα και μέσα στην εκκλησία, που ακόμα και αν πειστούν για κάποια πράγματα δεν θα πειστούν. Γιατί στο μυαλό τους έχουν μια συνωμοσιολογία για τα πράγματα ή ότι κατέχουν την αλήθεια περισσότερο από τους άλλους».

    Και συνέχισε επιβεβαιώνοντας τη σύμπλευση Εκκλησίας και ειδικών:

    «Ο ρόλος της εκκλησίας είναι η συνεργασία με την επιστήμη και η πειθώ. Ο λόγος είναι αυτός που μπορεί να πείσει κάποιους ανθρώπους. Αν πειστούν».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    38 Σχόλια

    1. Εχουμε ένα μείζον θρησκευτικό εκκλησιατικό πρόβλημα.Οί άθεοι δέν μπορούν νά αφορίζουν.Απολύτως αδύνατον.Επομένως οί ανεμβολίαστοι πρέπει νά τούς δώσουν 10 μέ 15 μούντζες.
      ΓΙάννης Λάκων

    2. “ΜΑΚΡΙΑ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ”!!! Ν.Καζαντζακης.

    3. Κωλορασοφόροι ευθύνονται για όλες τις δυστυχίες όλων των Εθνών χιλιετίες τώρα. Τι περιμένατε δηλαδή από τον kinky Jeronimo Groovy ?????? Και μην ξεχνιόμαστε αύριο γιορτάζει μια μεγάλη πούστρα ο Αθηναγόρας μαζί με όλες τις κολλητές του ρασοφόρες, οι οποίες πού τις χάνεις, πού τις βρίσκεις, συνέχεια στο Mykonos island ντυμένους στα πολιτικά να συναναστρέφονται με κάθε λογής πουσταριά εγχώρια και μη. Για ευνόητους λόγους προτιμούν ως συνήθως τους ξένους με αδυναμία σε Λατίνους ιπτάμενους φροντιστές από τα τσάρτερ ισπανικής εταιρείας που φαίρνει εβδομαδιαία πολλούς ως επί τω πλείστω Λατίνους τουρίστες στο πουστονήσι.

    4. Σιχάματα , κάτι τέτοιους παπάδες έχουμε και δεν περνώ ούτε έξω από εκκλησία .

    5. Βλέπω αυτούς τους τραγογένηδες στη φωτογραφία κι αναρωτιέμαι! Τι σχέση μπορεί να έχει με τον Θεό αυτή η μαύρη χλαπάτσα μέσα στην ελληνική κοινωνία. Κατα βάθος, το νοητικό μάτριξ, που έχει σκλάβους πολλούς συμπατριώτες μας, είναι πολύ ισχυρό. Δυστυχώς αυτό το πόπολο, που λατρεύει την οργανωμένη λαμογιά, είναι που μας τραβάει από το πόδι ως Έλληνες. Ξυπνάτε ρεεεεε…

    6. Τά νανοσωματίδια καί τά τσιπάκια
      Ενα αποκαλυπτικό επεισόδιο στό αεροδρόμιο του Αμβούργου.
      Ενας νεαρός μέ πλαστογραφημένο πιστοποιητικό εμβολιασμού μπόρεσε νά ταξιδεύσει.Στήν επιστροφή στό αεροδρόμιο του Αμβούργου ήθελε νά συνεχίσει τό ταξίδι του μέ προορισμό τήν Δανία.Στόν έλεγχο πού έγινε από υπαλλήλους τού αεροδρομίου μέ σαρωτές σώματος (bodyscanner)
      συνελήφθη ό νεαρός ώς ύποπτος γιά πλαστογραφία.Οί ελεγκτές τού είπαν επί λέξη:”Σέ σκανάραμέ μέ τόν σαρωτή σώματος καί είδαμε ότι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ.Μηνύθηκε γιά πλατογραφία.
      Γιάννης Λάκων

    7. ΕΝΝΕΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΠΑΝΤΡΕΜΕΝΑΚΙΔΕΣ , ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ;

    8. Όλοι στην Αρχιεπισκοπή να ξυρίσουμε τον τράγο

    9. Ραββίνοι σαπιοκοιλιάδες ομοφυλόφιλοι παιδέρες είναι όχι παπάδες! Η Ελληνική εκκλησία αλλώθηκε πριν 100 χρόνια!
      Λυπάμαι τους θρήσκους που πάνε και τους τα σκάνε για να τους φιλάνε και το χέρι! Αυτές οι μαυροφορεμένες καλιακούδες που βρωμάνε πακιστανίλα κάτουρο και χυσαμόλη είναι ο νούμερο ένα εχθρός της Πατρίδας!

    10. Δεσποτάδες με τις μεγάλες κοιλιές, οι ναοί δεν είναι για να κάνετε την προπαγάνδα σας υπέρ των εμβολίων και μάλιστα με απαντήσεις από τους ακαταδίωκτους! Οφείλουν όλοι οι πιστοί να αντιδράσουν. Δυστυχώς η ηγεσία της Εκκλησίας λειτουργεί σαν τους πολιτικούς. Με το αζημίωτο φαντάζομαι!!!!

    11. Διαχρονικά όποτε κινδύνευε ο Ελληνισμός, οι πρώτοι συνεργάτες των εχθρών του ήταν οι αρχιερείς.
      Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο….
      Εδώ αφόρισαν την Επανάσταση του 1821 και με την αποχώρηση των τούρκων, πέρασαν οι κατακτητές με χρυσόβουλα ολο τον πλούτο της Ελλάδος στους παπάδες…στους ντόπιους στενούς συνεργατες τους.
      Για κοπιάσατε στην Ιασίου στο Κολωνάκι που είναι η φωλιά τους, ροβολήστε μεχρι τον τριτο όροφο και ρωτηστε τον Γενικό Διαχειριστή Εκκλησιαστικής Περιουσίας, να σας πει τι έχουν αποθησαυρίσει αιώνες τώρα…

    12. Παραπνευματικη παραφυαδα εισαι εσυ και ολη η κουστωδια σου.Ντροπη σας, βοηθατε και εσεις πλεον στην
      εξαφανιση της Ορθοδοξης πιστεωας μας.Αν νομιζετε οτι εκπροσωπειται τον Χριστο μας , ειστε πολυ γελασμενοι.
      Ειστε προδοτες, Νεοταξιτες, ανθελληνες και απιστοι.Μετα την Κυριακη θα βλεπεται με το κυαλι πιστους στις
      εκκλησιες.Να δουμε απο που θα παιρνετε τις 4μηνιαιες εισφορες των Ενοριων για να ζειτε εσεις σαν ..πασαδες!!!

    13. Από μια σκοπιά αυτό που συμβαίνει είναι καλό και μόνο καλό. Για να αναγκάσει όποιον έχει στοιχειώδη συνείδηση να αντιληφθεί πως έχουν τα πράματα και τι παίζετε. Πλέον είναι όλο και πιο ξεκάθαρο. Δεν θα υπάρχει καμμία δικαιολογία για κανέναν κατα τα έσχατα χρόνια να πει, δεν το είχα καταλάβει. Οποιος πάει στις εκκλησίες τους και παίρνει μέρος στα μυστήρια με αυτές τις διαδικασίες εμβολίου και μασκοφορίας, και ταυτόχρονα αγνοεί τι έχει γίνει στη σύνοδο κολυμπαρίου, αγνοεί την αλλαγή ώρας ανάστασης, αγνοεί το κλείσιμο εκκλησιών κλπ κλπ τότε κοιμάται όρθιος.

    14. Ο ΘΕΟΣ έδωσε γιατρούς και φάρμακα!! Που τα είδατε τα φάρμακα ρασοφόροι ειδικοί;; Πειραματικά σκευάσματα ακόμα, που τα αποτελέσματα θα φανούν (καλά ή κακά) Ακόμα και οι γιατροί δεν ξέρουν καλά καλά Το σίγουρο είναι ότι τα φάρμακα που ο ΘΕΟΣ και η επιστήμη έδωσε κατά του κορωνοϊού δεν έχουν φανεί ακόμα, εκτός αυτά που δόθηκαν στον Ιερώνυμο (τους έχει και υποχρέωση βλέπεις) και ΔΕΝ δόθηκαν στα χιλιάδες;;;άλλα πλάσματα του ΘΕΟΥ που φύγαν. Δες τε που καταντήσατε, δες τε πίσω από τα δήθεν σεμνά πρόσωπά σας τι είστε και μετανοείτε γιατί προσβάλλετε πρώτα το ΘΕΟ μετά τους εαυτούς σας και μετά όλους εμάς.
      Αλήθεια με τι σας κρατάει η κρατική εξουσία;;
      Πόσο είναι ο φτωχός μισθουλάκος ενός μητροπολίτη;;;Για να βγάλουμε κάποια άκρη;;;
      Καθρέφτες σπίτι σας έχετε;; Απλώς κοιτάξτε τους και θα δείτε την αλήθεια!!!.

    15. Τρεχάτε πρόβατα να τους τα σκάτε στις εκκλησίες …. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    16. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ (?) ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΩΡΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΑΘΟ ΘΕΟ? ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ? ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ή ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ? ΑΙΣΧΟΣ! ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΟ ΑΛΛΑ …………….
      ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΓΡΑΦΕΣ. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.
      ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΡΩΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ Τ Ι Π Ο Τ Α !!! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!

    17. Ευτυχώς τραγόπαπα Ιερώνυμε στην επαρχία κανείς δεν ακολουθεί τις εντολές σου, υπάρχουν χωριά που με το ζόρι μαζεύουν 20 άτομα κάθε Κυριακή και εμείς καθαρίζουμε και συντηρούμε την εκκλησία, εμείς οι πιστοί ανεμβολίαστοι! Υπάρχουν παπάδες που σε έχουν γραμμένο και θα συνεχίσουν να σε έχουν γραμμένο στα @@ τους… αντε καλό ψόφο, να καιγόσαστε στην κόλαση ή οποία για εσάς δεν θα αργήσει να έρθει

    18. μασωνοι ολα για το χρημα στριγκακιδες σαταναδες

    19. Αφού είναι για την υγεία όλο αυτό που κάνουν, γιατί δεν απαγορεύουν το τσιγάρο, τα ναρκωτικά, τα όπλα και τις “αδέσποτες σφαίρες”; ; ; Και όσο αφορά τα τεστ αντισωμάτων τι γίνεται; Δεν είναι λέει βεβαίωση νόσησης. Εγώ που δεν νόσησα επίσημα γιατί δεν με έλεγξαν, έχω αναπτύξει πάνω από 3 φορές περισσότερα αντισώματα,από αυτόν που έμεινα μαζί στο σπίτι. Πόσο κρατάνε τα αντισώματα; Γιατί δεν το λένε επίσημα; Τι ισχύει; Μου είπε κάποιος γιατρός ότι μπορεί τα αντισώματα να κρατήσουν εφ όρου ζωής. Αλλά περίπου στο εξάμηνο από το πρώτο τέστ, να ξανακάνω για να δω αν έχω και σε πιο ποσοστό.

    20. Αφού είναι για την υγεία όλο αυτό που κάνουν, γιατί δεν απαγορεύουν το τσιγάρο, τα ναρκωτικά, τα όπλα και τις “αδέσποτες σφαίρες”; ; ; Και όσο αφορά τα τεστ αντισωμάτων τι γίνεται; Δεν είναι λέει βεβαίωση νόσησης. Εγώ που δεν νόσησα επίσημα γιατί δεν με έλεγξαν, έχω αναπτύξει πάνω από 3 φορές περισσότερα αντισώματα,από αυτόν που έμεινα μαζί στο σπίτι. Πόσο κρατάνε τα αντισώματα; Γιατί δεν το λένε επίσημα; Τι ισχύει;

    21. Ο Θεός έδωσε και κρίση ώστε να καταλαβαίνουν όλοι, ότι ο Διάβολος είναι ένας διαρκής συνωμότης και κακούργος. Η ληστρική “επίσημη” διαρκής σύνοδος, βουτηγμένη εδώ και έτη σε βαθιά αίρεση, αποκομμένη πνευματικά, λόγω ουκρανικού, από την αγία ρωσική εκκλησία για χάρη του αιρεσιάρχη “πρώτου”, αναγνωρίζει ως “φάρμακα” μόνο τα προληπτικά ενέσιμα υγρά, αμφισβητούμενης ασφαλείας και αποτελεσματικότητας. Κάνει ότι δεν βλέπει ότι μια εταιρεία (moderna) βλάσφημα το ονόμασε το λογισμικό της ζωής, υπονοώντας ότι το τελειότερο δημιούργημα έχει ανάγκη από αναβάθμιση.
      Οι αγαπούληδες μισθωτοί και ανάξιοι ρασοφόροι, που δεν βλέπουν ποτέ τίποτα κακό ..στις στοές και τα σκοτάδια, αυτοί που πετάγονται πρώτοι (σε πασίγνωστο όραμα αγίου περί Κρίσης) στο αιώνιο βάραθρο από Αγγέλους, οι ΚΑΡΑΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ αρνητές της φρικτής και άκρως βασανιστικής κόλασης, αναγνωρίζουν ως γιατρούς μόνο όσους αναξιοκρατικά επιλέγουν οι υπηρέτες της φαρμακομαφίας. Κάνουν ότι δεν βλέπουν μάλιστα ούτε τους θανάτους και τις παρενέργειες, ούτε τον διωγμό αντιδρώντων επιστημόνων και πολιτών, ούτε την δημαγωγία , ούτε τα υπέρογκα πρόστιμα της Φάιζερ στις ΗΠΑ και άλλων, προ δωδεκαετίας, για δόλιες υποσχέσεις. Αρχιρασοφόροι, οι χειρότεροι όλων κατά τον Αγ. Πατροκοσμά, που τόνιζε την δυσκολία να σωθεί ιερέας και αυτό πριν αιώνες, στις διδαχές του.

    22. Μήπως να δούμε καλύτερα πιστούς να πετάνε τράγους έξω από τις εκκλησίες ; Βαρετό κατάντησε το πρώτο , άντε αμνοί …. show time ! Πιάστε τους τράγους απο τα γενιά και δώστε τους ένα καλό μάθημα, τους το χρωστάτε άλλωστε , εδώ και αιώνες ..

    23. Ίσως πριν από το Θεό κάποιους να τους προλάβει ο προφήτης Ηλίας.
      Θα πέσει πολύ νυστέρι. (κατά τας γραφάς βέβαια).

    24. Εμπιστοσυνη πρωτιστως στο Θεο,
      ο οποιος ειναι εν απωλυτω ενναοια ιατρος των ψυχων και των σωματων ημων
      και ο Κυριος της ζωης και του θανατου.
      Ουκ εξαιστει υμιν σεβαστοι πατερες να κλεινεται τις Εκκλησιες ,να εμποδιζετε την τελεση των Αγιων Μυστηριων
      να απαγορευετε τις λειτανιες και τον Αγιασμο των υδατων
      τα σπουδαιοτερα δεν τα τιρησατε
      και διακυρητετε περιτρανα οτι εχετε εμπιστοσυνη στους γιατρους ,φαρμακοποιους και την επιστημη.
      Εσεις τιρβαζεται περι πολλα ,ενος δε εστι χρειαν,αποδωτε τα του Θεου τω Θεω πρωτον.
      Αδελφος ου σωζεται ,σωσεται ανθρωπος ;
      Ου σωζεται βασιλευς δια πολλην δυναμιν και γιγας ου σωθησεται εν πληθει ισχυος αυτου.
      Ιδου οι οφθαλμοι Κυριου επι τους φοβουμενους αυτον,τους ελπιζοντας επι το ελεος αυτου.
      Ρυσασθαι εκ θανατου τας ψυχας αυτων και διαθρεψαι αυτους εν λιμω.

    25. Κοιτα κομψότητα και κομμωτήριο το μαλλακι του κοιτα το μουσακι του χα χα χα α μωρη λουκρα ετσι λεει η Αγία γραφή??? Περιποίηση στο μουσακι μας ???

    26. ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΙ
      ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΓΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΙΝ 15-20 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΥΓΚΡΕΣ

    27. Κι’ εγω, θα αφορισω, αυτους τους Ιουδες – Ιουδαιους! Την καταρα μου, να’ χετε! Τραγια! Προσκυνημενα, στον Σατανα! Ουστ! Υ.γ. Οι προφητειες, μας προετοιμασαν και για δαυτους!

    28. ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΙ
      ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΓΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΙΝ 15-20 ΛΟΥΓΚΡΕΣ

    29. Άστε τον Θεό στην ησυχία του. Εσείς απλά κόψτε τον οβολό και θα καταλάβουν

    30. Η κεφαλή της Εκκλησίας ειναι μασόνοι και εκτελούν εντολές της στοάς στόχος τους ειναι να αγανακτήσουν οι πιστοί με τα αίσχη τους και να απομακρυνθούν από το σπίτι του Θεού.

    31. Κάντε λίγο υπομονή και
      Δεν θα χάσετε για τι
      Σέ λίγο έρχεται και η σειρά σας
      Θα φάτε καλά για όλους έχει
      Ο θεός.
      Εσάς ειδικά σας έχει μεγάλη
      Αδυναμία και αγάπη
      Και για αυτό θα σας τακτοποίηση
      Όπως σας αξίζει.

    32. Κανένας να μην πάει στην εκκλησία ως διαμαρτυρία για την στάση που κρατούν στο θέμα αυτό. Να κάνουν λειτουργεία μόνοι τους και την ανακοίνωση να την κρατήσουν για την πάρτη τους.

    33. Ο θεός δίνει τους γιατρούς και τα φάρμακα. Πολύ σωστά. Αλλά τους καθαρούς γιατρούς τους αληθινούς γιατρούς με καθαρή συνείδηση και όχι τους γιατρούς που πουλιούνται προσπαθώντας να πείσουν τον κόσμο για το εμβόλιο-δηλητήριο για να μην χάσουν τις θέσεις τους. Επίσης ο θεός δίνει και τα φάρμακα αλλά τα καθαρά φάρμακα και όχι αυτά που περιέχουν δηλητήριο και να τα δοκιμάζουν σε ανθρώπους ως πειραματόζωα. Ο θεός δινει και κάτι άλλο που εσείς το ξεχνάτε. Έχει δώσει σε όλους μας καθαρή συνείδηση να μας ελέγχει τα λάθη μας και την απρεπή συμπεριφορά μας απέναντι στον συνάνθρωπο μας. Εσείς φαίνεται την χάσατε γιατί δεν την εμποδίσατε να σας φωνάζει επειδή θέλατε να προσκυνήσετε το χρήμα και την καρέκλα που σας ταΐζει. Ο θεός επίσης είπε και κάτι άλλο!! Δεν μπορούμε να υπηρετούμε δυο θεούς. Τον κύριο μας και τον μαμονα. Εσείς δυστυχώς υπηρετείτε το δεύτερο. Γι αυτό αφήστε μας στην ησυχία μας και μην μας σκανδαλίζετε άλλο υπηρέτες του διαβολου. Καλή τύχη σας εύχομαι

    34. Ο Θεός θα τους κρίνει πολύ αυστηρά

    Comments are closed.