ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΛΩΡΟ!!!! Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ – ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ “ΚΟΤΕΣ ΟΙ ΛΥΡΑΤΕΣ”

    Κοινοποίηση:
    pSARADES-1

    Ο Ρωσικός στρατός συνέλαβε δύο τουρκικά αλιευτικά σκάφη με 12 ψαράδες στα ανοικτά των ακτών της Κριμαίας δίνοντας ένα μάθημα στους υποτακτικούς των Αθηνών για το πως ένα σοβαρό κράτος υπερασπίζεται τα κυριαρχικά του δικαιώματα.

    Η Ρωσική Ομοσπονδία κατηγόρησε τους ψαράδες για έλλειψη εγγραφής για την αλίευση ψαριών. Κοινώς, οι τούρκοι νόμιζαν οτι έχουν τσιφλίκι πέρα από το Αιγαίο και τη Μαύρη Θάλασσα. Μόνο που εκεί δεν υπάρχει Μητσοτάκης ούτε ο στρατηγός Φλώρος.

    Οι βάρκες μεταφέρθηκαν στα περίχωρα της Σεβαστούπολης, τα ψάρια κατασχέθηκαν (περίπου 1.500 ιππόγλωσσα) και στους ψαράδες επιβλήθηκαν πρόστιμο 30.000 δολαρίων.

    Η τουρκική έκδοση του CNN διαψεύδει τις δηλώσεις των Ρώσων ότι τα πλοία δεν είναι νηολογημένα. Σύμφωνα με τουρκικές πηγές, όλα είναι εντάξει με αυτό – το ένα είναι νηολογημένο στο λιμάνι του Gemlik και το άλλο στο Sarieri. Όμως, όπως είπε ο πρόεδρος του ιχθυοσυνεταιρισμού Rumelifeneri, Yashar Sert, και τα δύο σκάφη δεν είχαν άδεια και, στην πραγματικότητα, ασχολούνταν με την πειρατεία. Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους ψαράδες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. οταν του εριξαν το μαχητικο αεροπλανο του οι τουρκοι ο τρισμεγιστος ηγετης τι εκανε τοτε ξερουμε?

      1. ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΞΕΡΟΥΜΕ
        ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΛΠΟ, ΠΟΥ ΔΙΑΣΠΑΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΑΤΟ
        ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ
        ΧΡΡΡΡΡΡ

    2. οπου τον περνει κανει τον παλληκαρα ο κουλης στα δυσκολα βαζει την ουρα στα σκελει του εισθε δειλει ρε παρετηθειται

    3. Πείτε μας τι έκανε ο Πουτιν όταν του έριξαν το μαχητικό οι Τούρκοι; κοκοκο.

    4. Αμ τι νομισαν οι μογγολοι οτι παντου θα τους προσκυνανε;

      Καντε κι αλλες μαλακιες σκατομογγόλοι

    5. Για να τα λέμε όλα; όταν οι Τούρκοι έριξαν το ρωσικό αεροπλάνο το έκαναν γάργαρα οι φίλοι μας οι Ρώσοι.τι γράφετε για τους ψαραδες

    6. Το ότι συγκρίνεται ο ηγέτης πουτιν με τους νεοταξικους υπηρέτες του παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ και των δυτικών ελίτ που βλέπουν τους λαούς ως πρόβατα είναι προσβολή. Δεν μπορεί να συνυπάρχουν σε μια πρόταση ο πουτιν και η κουλα

    7. Το επίθετο “φλώροι” ταιριάζει γάντι, σε μπλε, πράσινους και ροζ συριζαίους

    8. ΦΛΩΡΟΣ Ο ΛΙΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΥΛΑ Η ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗΣΑ

    9. Έτσι κάνουνε στα γλέντια….. πάντοτε με κόλπα τέτοια……….

    10. Μεγάλο πρόστιμο μήπως δεν ήταν ψαράδες και κουβαλούσαν όπλα κλπ μπορεί να λένε για ψάρια για να μην μαθευτεί κάτι άλλο καλιβουν και πολλά κοίτα ένα ψαροκαικο αν κουβαλάει όπλα δεν σημενει ότι μπορεί και να το ξέρει η κυβέρνηση η μαφία μπορεί η αν τα περάσουν σε έδαφος άλλοι άνθρωποι συνήθως του στρατού μπορεί να ξεφόρτωσαν οπλισμός και να τους φόρτωσαν ψάρι σε περίπτωση που τους έπιανε ξημέρωμα

    11. ΤΟ ΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΝΩ ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΣΟΜ ΤΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ Ε ΚΗΡΑ ΝΤΟΡΑ??????………ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΕΝΩ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΗΣΜΕΝΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΗΣ ΜΙΤ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ………..

    12. Χαχαχα Στεφανε η Ελλαδα δεν ειναι χωρα ειναι αρπα κολα κατασταση οτι γουσταρει κανει ο καθενας και αφηστε τους αλλους οτι θα μας βοηθησει η παναγια ψευτοχριστιανοι και αμα βρειτε ενα cent στο δρομο το αρπαζεται λιγουρια.για γελια καταστασεις λεμεεεε.

    Comments are closed.