“ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ” ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ; ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠ’ ΕΞΩ ΤΑ “ΑΦΕΝΤΙΚΑ” Ή ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΤΑΝΚΕΡ;

    Κοινοποίηση:
    tanker

    Το Ιράν κάλεσε την Ελλάδα, να συνεργασθεί για την επίλυση της κρίσης χωρίς την ανάμειξη των ΗΠΑ, μετά την σύλληψη των δύο ελληνικών τάνκερ από τις ιρανικές δυνάμεις στον Κόλπο, σύμφωνα με το Reuters.

    Πιο αναλυτικά, η Τεχεράνη πραγματοποίησε στρατιωτική επιχείρηση κατά των ελληνικών τάνκερ, αφού η Αθήνα είχε ακινητοποιήσει τάνκερ υπό ιρανική σημαία.

    Στη συνέχεια, οι ΗΠΑ κατέσχεσαν το φορτίο πετρελαίου που αυτό μετέφερε, στο πλαίσιο των αμερικανικών κυρώσεων που έχουν επιβληθεί κατά της Τεχεράνης.

    Αμερικανοί και έλληνες διπλωμάτες κάλεσαν το Ιράν να απελευθερώσει τα ελληνικά τάνκερ, με τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Αντονι Μπλίνκεν να δηλώνει ότι η Ουάσινγκτον υποστηρίζει την Ελλάδα «μπροστά σε αυτήν την αδικαιολόγητη σύλληψη».

    «Ο κ. Μπλίνκεν πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η εποχή που οι ΗΠΑ επέβαλλαν μόνες τους τους κανόνες τους στον κόσμο έχει παρέλθει», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών Σαΐντ Χατιμπζαντέχ, σύμφωνα με το Reuters.

    Παράλληλα, ο ίδιος χαρακτήρισε την Ουάσινγκτον «μεγαλύτερο παράγοντα διατάραξης του ελεύθερου εμπορίου στον κόσμο».

    «Δυστυχώς, η ελληνική κυβέρνηση έδειξε ότι το να λαμβάνει εντολές από μία τρίτη πλευρά είναι σημαντικότερο για εκείνη … Αλλά πιστεύουμε ότι οι σχέσεις ανάμεσα στο Ιράν και την Ελλάδα πρέπει να παραμείνουν καλοπροαίρετες», δήλωσε ο εκπρόσωπος στους δημοσιογράφους.

    «Συμβουλεύω την ελληνική κυβέρνηση να λάβει την νόμιμη και δικαστική οδό για το θέμα αυτό χωρίς φανφάρες», είπε προσθέτοντας ότι η κατάσταση της υγείας των μελών του πληρώματος των ελληνικών πλοίων είναι καλή και ότι βρίσκονται σε τηλεφωνική επικοινωνία με τις οικογένειές τους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Λογω επαγγελματικγς εμπειριας , γνωριζω οτι οι Ιρανοι ειναι οι πιο φιλελληνες της Μ.Ανατολης….ο αμερικανοδουλος Κουλης αυτοκτονει

    2. Ο Κούλης θα κάνει οτιδήποτε του πούνε. Το να καταστρέφεται η Ελλάδα και οι Έλληνες όχι μόνο δεν τον πειράζει αλλά όπως έχει δηλώσει πολλάκις, τον χαροποιεί.

    3. Το Ιράν να μάθει πως οι ΗΠΑ ταΐζουν καλα τον Μητσοτάκη, το κρατάνε στο χέρι με πολλά πράγματα και πως οι ΗΠΑ προώθησαν αυτό το σουργελο στην κυβέρνηση για να ελέγξουν το Αιγαίο και τον ορυκτό μας πλούτο. Μην ελπίζουν, ο Μητσοτάκης είναι το π@@@κι των Αμερικανών.

    4. Άλλο ένα ξεβράκωμα της ελληνόφωνης κούλας και των δυτικών αφεντικών του!!

    5. Τύφλα νά ‘χουν οι κατασκοπικές σειρές και ταινίες με το θρίλλερ που ζούμε…

    6. Και μπερδε και μπερδεύει να δούμε πως ξεμπερδευε.

    7. Το Ιρσν σαν μεγαλη κ με παραδοση αυτοκρατορια ριχνει γεφυρες συμφιλιωσης κ σεβασμου προς μια αλλη εμβληματικη αυτοκρατορια του παρελθοντος την Ελληνικη κ …..ξεγυμνωνει τα ελληνικα π@υτσομεζεδακια της τωρινης ελληνικης μαριονετοκυβερνησης ……..τι δε καταλαβαινεις ερμεεεεε καναπελληναριοοο…..

    8. Μπράβο ΣΤΕΦΑΝΕ . Ο μόνος πού κάνει ανεξάρτητο
      Αδέσμευτο και αληθινό ρεπορτάζ.
      Κανονικά το μακελειό θα έπρεπε να το
      Διαβάζουν όλοι οι Έλληνες.
      Αλλά…….Μπεεεεεε Πέρα βρέχει.
      Συνέχισε έτσι. Και να προσέχεις την καμμόρα.

    9. μπρος γκρεμος και πισω ρεμμα για την κ. κουλα.Απ τη μια μερια τ’αφεντικα του και απο την αλλοι οι κολλητοι του με τα τανκερς.το τι θα διαλεξει σ αυτο το διλλημα ειναι προφανες.Αποδειχθηκε στη πραξη οτι οι ιρανοι εχουν κοτσια και την εχουν μυρισθει.Οχι θα αφησουν να κατασχουν το πετρελαιο τους στη καρυστο και θα αφησουν ετσι ευκολα τα τανκερς με το πετρελαιο που συνελαβαν.Δυστυχως μας λειπουν οι μεγαλοι ηγετες.Οι γλυφτες οι αμερικανοδουλοι υπερισχυουν

    10. Θα πάρει εντολές από ΗΠΑ ο υποτακτικός τους Μητσοτάκης,και από Γερμανία που υπάγεται και θα πράξει ότι του πουν Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε τι θα κάμει και αν καθοδηγείται ολοκληρωτικά αυτός και ο εκάστοτε πρωθυπουργός Για να μην φανούν οι ΗΠΑ θα του πουν ότι η Ελλάδα είναι μελος της βρωμο ΕΕ και θα πράξει συλλογικά Είσαστε για κλαματα στην Ελλάδα με αυτούς που ψηφίζετε Ρεμπεσκεδες

    11. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα…! Αν είναι έτσι όπως τα λένε οι περσιάνοι. (Όχι και τα καλύτερα παιδιά εδώ που τα λέμε, αρχαιοτάτων και μεταγενέστερων εποχών ). Ξέχωρα από αυτό, ο αμερικανόδουλος ρουφιάνος αυτός κι το σόι του (ο πατέρας του από εποχής Μιλόσεβιτς…) θα κάνει πάλι ότι τον ΔΙΑΤΑΞΕΙ ο ξεφτονταής κλανητάρχης εκ του ασφαλούς, γιατί ποτέ δεν αμύνθηκε για την πατρίδα του στα εδάφη του. ΜΗΝ ξεχνάμε δεν είμαστε (θέλουμε?) κυρίαρχο κράτος, άρα ΟΛΟΙ αυτοί οι 300 δίνουν τα ΠΑΝΤΑ στους άλλους για λίγα χρόνια εξουσίας.

    12. Ειναι σαν να μας λεει ο μογγολος ασε την αμερικη κι ελα να τα βρουμε τα δυο μας να μοιρασοτμε το αιγαίο.
      Βρε ουστ

    Comments are closed.