ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ FUNDS – ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ 81ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ – ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ 20 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ!

    Κοινοποίηση:
    81χρονος

    Άλλη μία περίπτωση ανάλγητης αντιμετώπισης από τα κοράκια των funds που προχώρησαν σε έξωση 81χρονου με κινητικά προβλήματα, έχοντας τη συνδρομή της αστυνομίας! Πριν ξημερώσει, είκοσι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ πέταξαν τον 81χρονο και την οικογένειά του έξω από το σπίτι του στα Φλογητά Χαλκιδικής, με την κόρη του να καταγγέλλει ότι δεν πρόλαβαν να μαζέψουν ούτε τα ρούχα τους.

    «Ηρθαν πρωί πρωί, άρπαξαν τον πατέρα μου, τον έβγαλαν έξω και άλλαξαν αμέσως τις κλειδαριές. Το αναπηρικό του καροτσάκι ήταν αφόρτιστο και δεν τον άφησαν να πάρει ούτε καν τον φορτιστή! Ούτε τα ρούχα μας, τίποτε… Ήταν τόση η αγωνία τους να μας βγάλουν έξω, που έχασαν το κλειδί από την καινούργια κλειδαριά και μετά απ’ αυτά την άλλαξαν δεύτερη φορά», ανέφερε η κόρη του 81χρονου, Αναστασία, στην «Εφ.Συν».

    Μάλιστα, όπως η ίδια καταγγέλλει ο νέος ιδιοκτήτης εγκατέστησε φύλακα ιδιωτικής εταιρείας security.

    Η οικογένεια του 81χρονου έχασαν το σπίτι που διέμεναν λόγω αδυναμίας πλήρους αποπληρωμής δανείου ύψους 85.000 ευρώ. Ο 81χρονος, ο οποίος είχε χάσει το πόδι του σε εργατικό ατύχημα, κατόρθωσε να αποπληρώσει περισσότερη από τη μισή αρχική οφειλή, ωστόσο τα πανωτόκια είχαν φτάσει το συνολικό χρέος στα 150.000, με την οικογένεια να αδυνατεί να ανταποκριθεί περαιτέρω.

    Το ακίνητο βγήκε σε πλειστηριασμό τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ η οικογένεια προσπαθούσε να έρθει σε συμβιβασμό με την εισπρακτική εταιρεία στην οποία είχε πωληθεί το σπίτι.

    «Προσπαθήσαμε να συμφωνήσουμε με τον αγοραστή να του δώσουμε το ποσό που έδωσε για να πάρει το ακίνητο, συν τα έξοδά του. Αναζητήσαμε κι έναν αγοραστή, δικό μας άτομο, γιατί εμείς δεν έχουμε οικονομική δυνατότητα, ώστε να πάρει το σπίτι και να μείνουν οι παππούδες μέσα τα τελευταία χρόνια της ζωής τους. Του κάναμε και πρόταση να αφήσει μόνο τον κάτω όροφο, αλλά δεν δεχόταν με τίποτα» ανέφερε η μεγάλη κόρη της οικογένειας.

    «Αυτό είναι το σπίτι μου, το φτιάχνω από τότε που ήμουν 29 χρονών. Είμαι ανάπηρος, με σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν έχω πουθενά να πάω. Πώς να φύγω και πού να πάω;» μονολογούσε ο 81χρονος άντρας.

    Δείτε το θέμα και το σχόλιο του Στέφανου Χίου στο Ανατρεπτικό Δελτίο του Alert Tv

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Ψηφίζουμε μαζικά μικρά κόμματα για να κάψουμε την ψήφο μας ώστε να έχει ελπίδες η ΝΔ να είναι πρώτο κόμμα ξανά να σχηματίσει κυβέρνηση και τα fund’s να συνεχίσουν ανενόχλητα το έργο τους.
      Όλοι μαζί να αποδείξουμε σε όλο τον πλανήτη πόσο ηλίθιοι είμαστε.
      Από αυτήν την αξιέπαινη προσπάθεια των ηλιθίων δεν πρέπει να λείπει κάνεις.

    2. Εμείς που πληρώνουμε τα δάνεια μας με αίμα είμαστε μακακες; Οι περισσότεροι απο αυτούς ειναι Ελ.επαγγελματίες που βγάζουν αδήλωτο μαύρο χρήμα με μηδενικεσ δηλώσεις κι προσπαθούν να βγάλουν το δάνειο κόκκινο για να τους μείνει το σπίτι τσαμπα.
      Σε βάρος φυσικά όλων ημων που πληρώνουμε κι φόρους κι δάνεια.

    3. Κουληη; θα σε μαυρίσουμε ρε γιε του δράκουλα

    4. Οι τραπεζες εχουν ανακεφαλαιοποιηθει τρεις φορες με λεφτα απο το δημοσιο ταμειο. Αρα,εχουν παρει τα λεφτα τους πισω τρεις φορες. Αλλα τα λεφτα που πηραν τα εβγαλαν εξω ,αγορασαν ακινητα αλλιυ και επαιξαν παλι στο διεθ η τζογο ,ομολογα κλπ. Αυτο το κρυβουν τα κομματα,δεν το ξερει ο αγραμματος κοσμακης που ακομα πιστευει τα φουμαρα που τον ταιζουν. Μονο ο Καζακης τα λεει αυτα,προς τιμην του, αλλα τον εχουν πλευρισει λαμογια που θα γινει το ιδιο με αυτους του Λεβεντη,θα πουληθουν αν τελικα βγαλει καποιους. Στις δευτερες εκλογες,περιμενω να ακουσω και το προγραμμα του κ. Κασιδιαρη,τον οποιο αναλωσαν με το κολπο των απαγορευσεων. Οι δευτερες εκλογες θα ειναι οι πραγματικες. Αν γινουν .

    5. ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΖΑΒΖΕΚΟΥΛΗΣ

    6. “”” ……….και τα άχρηστα τομάρια μας . “””. 👍👍👍👍👍🤪

    7. Τις … υποχρεωσεις, που απορρεουν απο τα Μνημονια, υλοποιουν! Την ιδιωτικη περιουσια μας, την εχουν υποθηκευσει! Αλλωστε ας μην ξεχναμε, οτι ειμαστε υπο Κατοχην! Καντε μου την χαρη, να το συνειδητοποιησετε και να το χωνεψετε, μπας και δουμε ασπρη μερα!

    8. κ οι κολομπατσοι μη χασουν με υπερβαλοντα ζηλο τον βγαλαν εξω. μπατσοι ψοφιστε ειστε οι εχθροι του λαου.

    9. Και τι θέλετε ρε μπατίρηδες ψέκια; Να παίρνετε δάνεια και να μην πληρώνετε; Η να δίνετε δόσεις, όσο σας βολεύει και όποτε σας καπνίσει; Και κόψτε την κλάψα. Μέχρι ν αποπληρωθεί και η τελευταία δόση, το ακίνητο ανήκει στην τράπεζα.

      1. Εσυ καλα τα λες….αλλά δεν υπαρχει λογισμικο σε ελλαδιστανικους εγκεφαλους. Ηξεραν οτι πρεπει να φυγη ο ανθρωπος απο το σπιτι, αλλά δεν προβλεψαν οτι αυτο θα συμβη κιολας…. ηλπιζαν στο: ελα…μωρε κατι θα γινη τελευταια στιγμη… και θα την σκαμπουλαρη ο δανειο-ληπτης. Κριμα για τους κοπους του ανθρωπου…..

      2. ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! να πατε κλεφτρόνια, εσύ και η… Μαρία μαζί, να μας φέρετε πισω τα κλεμένα ΤΩΡΑ !! και τα παιδιά που σφάξατε στα Τέμπη και τους νέους που εφυγαν μετανάστες και τους ασθενείς που δολοφόνησες με το αχρηστο συστημα υγειας των κομματόσκυλών σας και προπάντων τα αρχαία αρχαιοκάπηλοι και τις μίζες απο τα ρουσφέτια της δημοσιαδας. Εγκληματιες Δημοσιούληδες, αστυνομικάκια, εισαγγελάκια , τραπεζομάχοι, δημοσιογραφάκια, πολιτικούληδες, Αρειος …πάγκος και φούμαρα μπλε, θα τρίβετε τα ματια σας όταν επιστρεψει η νομιμότητα. Με τόσο έγκλημα και αίμα δεν θα ξεπληρώσετε “φωχαδάκια” με τις μαφίες που φτιάξατε, ούτε σε 10 γενιες.
        και πούσαι…..τώρα σας γνωρίζουν όλοι. Η ΕΜΕΙΣ Ή ΕΣΕΙΣ !
        ..μάντεψε τι έχει να γίνει.
        ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΜΑΡΙΑ – ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ !

        1. Εσύ τώρα έχεις δικαίωμα ψήφου; ;Άντε τράβα σε κανα ψυχιάτρο ρε ψέκα.

    10. Αμα δεν εχεισ λεφτα δεν αγοραζεις σπιτι. Δεν εδιναν φραγκο στις δοσεις. πο γεωργιανοι που ηρθαν πηραν ατοκα δανεια χωρις κανενα ελεγχο διαλεξαν το σπιτι οπως το φανταζοταν στην ελλαδα και δεν εδωσαν φραγκο σε δοσεις. Αυτα ειναι χαμενα λεφτα. Μαζι τα εφαγαν δηλαδη. Εμ τι να γινει μετα για? Πρεπει να παρθουν. Και εμεις σε ενοικιο ειμαστε και τετοια δεν κανουμε. Δεν παιρνεις σπιτι απλα. με το ζορι ολοι να εχουν σπιτι. ας νοικιαζαν δε θα τον πετουσε κανενας εξω. ΥΠΕΡ στο να παρουν τα σπιτια που ειναι απληρωτα χρονια φτανει τοσο. Χρονια κρατησε η ιστορια μεχρι να βγει το σπιτι στο σφυρι. Γιατιιι να παρεις σπιτι με δανειο αφου δεν εχεις λεφτα.γιατι?? γιατι?

    11. Αφού δεν είχαν λεφτά να πληρώσουν την δόση του δανείου, πως είχαν ολα τα λεφτά να τα δώσουν στον αγοραστή. Μήπως μας δουλεύουν ;;;;;

      1. «Προσπαθήσαμε να συμφωνήσουμε με τον αγοραστή να του δώσουμε το ποσό που έδωσε για να πάρει το ακίνητο, συν τα έξοδά του. Αναζητήσαμε κι έναν αγοραστή, δικό μας άτομο, γιατί εμείς δεν έχουμε οικονομική δυνατότητα,

        Άλλος θα το αγόραζε και θα του το έδινε

        1. Θα του εκανε δλδ δωρεα;; Η επι μπιστιού;;; Που λενε και τσου κορφούς;;;

        2. Συντακτικά το καταλαβαίνω ως 2 διαφορετικές προσπάθειες. Η μια να πληρώσουν οι ίδιοι τον αγοραστή ή εναλλακτικά να βρουν δικό τους αγοραστή.
          Βέβαια αν είχαν δικό τους αγοραστή θα τους χάριζε μετά το σπίτι;

    12. Πόσο κρίμα… Τι θα κάνει τώρα αυτός ο γεράκος; Όλοι μας έχουμε δάνεια και ο πατέρας μου όταν το πήρε είχε χρήματα τότε και το πλήρωνε κανονικά, μετά την κρίση όμως ο κόσμος δεν αγόραζε τόσο τρόφιμα και αναγκάστηκε να το κλείσει, από τότε δεν μπορεί να αποπληρώσει το δάνειο και προσπαθεί με ρύθμιση, όταν όμως τα μισά χρήματα από όσα παίρνει θα πηγαίνουν στη δόση πως θα ζει; Πρέπει να ξυπνήσουμε επιτέλους και να τους στείλουμε στο διάολο!!!

      1. Πρέπει να ξυπνήσουμε επιτέλους και να τους στείλουμε στο διάολο!!! 👍👍👍👍🫧

    13. Μιλάμε για απάτη, για ληστεία κανονική…οι νόμοι είναι κομμένοι γραμμένοι για τους διεθνείς τοκογλύφους και τους υπηρέτες τους.

    14. Και ο αγοραστής είναι σκοπιανός, όπως φαίνεται να λέει ο ίδιος σε βίντεο

    15. Όταν παίρνεις δάνεια Και όταν μπαίνεις εγγυητής γνωρίζεις το ρίσκο που παίρνεις.

      Είμαστε η χώρα της κλάψας και της απελπισίας και νομίζουμε ότι τις δικές μας υποχρεώσεις θα τις πληρώσει ένα άλλο κορόιδο.

      1. Ρε άνθρωπε τι είναι αυτά που λες; Πας καλά; Αν είχε ο άνθρωπος δεν θα πλήρωνε;

      2. υπερωρίες ρε κομμστόσκυλο κάνεις πάλι;

      3. πολυ σωστα τα λες κυρια Ελλας. εμεις που ειμαστε στα ενοικια δεν παιρνουμε τετοιο ρισκο. καλυτερα ενα οικοπεδακι να αγοραζε με τα λεφτα που εδωσαν και να τον εβαζαν τον παπου σε ενα προκατ παλατακι. Και υπαρχοθυν υπηρεσιες για αστεγους. Αυτους που βλεπουμε στο δρομο ειναι οτι για να τους δοσουν καταλημα δεν πρεπει να ειναι χρηστες ναρκωτικων. Στιν τελικη ας τον επερναν τον παπου στο σπιτι τους. τη τον αφησαν εκει να μενει σε σπιταρονα.

      4. Δεν φταίνε όλοι οι δανειολήπτες.Όταν πήραν δάνειο είχαν δουλειά και εισοδήματα και πληρώνανε .Μετά ο Τσίπουρας και ο Μαλά Κούλης τους έκοψαν μισθούς -συντάξεις ,τους κλείσανε τα μαγαζιά,τους άφησαν άνεργους οπότε με τι θα πληρώνανε τα δάνεια;Όταν παίρνεις ένα δάνειο με μεταβαλλόμενο επιτόκιο και η δόση σου φτάνει τα διπλά λεφτά πως να μην γίνεις μπαταχτσής ;Αυτά ένα κράτος με ηγέτες έπρεπε να τα ρυθμίσει και να μην αφήσει τις τράπεζες να δώσουν τα δάνεια μπιρ παρά στα funds.Θα μπορούσαν να τα δώσουν στους ίδιους τους δανειολήπτες με τα ίδια ποσά.

      5. Άλλος ένας εθελόδουλος υποτακτικός!!
        Είσαι Έλληνας ;; Κοιμήσου στον δρόμο!!!Άνεργος και άστεγος και πέθανε!
        Είσαι φίλα προσκείμενος στην πολυπολιτισμικότητα;;; Αγαπάς ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ και μισείς το γένος σου;,; Ευπρόσδεκτος!!!
        Κ έτσι χάνεται ο Ελληνισμός από το προδοτικό σύστημα μαζί με τους εθελόδουλους προσωρινούς ψηφοφόρους πού πουλάνε την ελληνική γη και δολοφονούν τούς Έλληνες!!!

      6. οταν ζείς στην Ελλάδα ρισκάρεις κάθε μέρα τη ζωή σου ρε κυράτσα που θα μας πεις και για…. ρίσκα.
        Ολοι τρωγανε με την φουσκα -υπεραγορα των δανειων. Ολόκληρη η κοινωνία “έτρωγε” με 10 μασέλες:
        -Οι ενασχολουμενοι με οικοδομες, μεσιτιες, κατασκευαστικες
        -Ασφαλιστικές, πρακτορεία, ενδιάμεσοι
        -Ιδιωτικοι και μη υπαλληλοι εταιριων αφου ξαφνικα έρεε το..χρήμα
        -το Δημοσιο με ατελείωτες προσλήψεις (τον αγλέωρα)
        -ΣυμβολΙογράφοι, δικηγόροι
        -Διαφημιστες, μαρκετινγκ
        – Τράπεζες, χρημ/ρια
        – Οι Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, εισαγγελείς για μίζες
        -Ιατροί νοσοκόμες – οι γυφτοι με τα φακελλάκια (οταν ρεει το χρήμα χοντραίνει ο… φάκελλος)
        -ΕΣΥ που ωφελήθηκες όπως όλοι οι παραπάνω άμεσα ή έμμεσα: τα χρηματα που επωφεληθηκες ΕΣΥ, θα τα δωσεις πισω ή ρισκάρουν τα κοροϊδα για σενα.
        ρε ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΦΡΑΓΚΟ ! Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ !!!!

    16. Καλά κάνει ο Μητσοτάκης, τα ζώα του έδωσαν αυτοδυναμία πριν 4 χρόνια δηλαδή το ελεύθερο να τους ξεσκιζει.

      1. 👏👏👏👏👍👍👍👍 αυτα λεω…..μπλανκο επιταγη δινουν σε καθε κυβερνηση!!!!!

    17. Φυσιολογικές καταστάσεις για κάποιον που έχει εμπεδώσει ότι το κατοχικό κράτος είναι ανθελληνικό και η εκάστοτε εξουσία απλά πιόνια που υπακούουν τυφλά στις ανθελληνικές εντολές .
      Και σεις μου λέτε ότι με εκλογές θα λευτερώσουμε την Πατρίδα και τα άχρηστα τομάρια μας .
      Υ.Γ
      Προσωπικά ήξερα τι θα εκανα στους πραιτωριανους εάν ερχόντουσαν στο σπίτι μου να με βγάλουν έξω .
      Πάντως ένα είναι το σίγουρο ότι δεν θα μυξοκλαιγα στα κανάλια .

    Comments are closed.