ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ! ΑΓΡΙΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΚΥΡΙΑΚΟ ΡΙΞΕ ΤΟΥ ΑΚΥΡΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    720_221715_2f6627d826-9802e29b0c77bb0c

    Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη πέταξαν λίγες ώρες πριν την συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερντογάν επάνω από ελληνικό έδαφος στην Μεγίστη και στην Ρω σε μία αδιανόητη πρόκληση της Αγκυρας προς την Αθήνα.

    Συγκεκριμένα ζεύγη τουρκικών μαχητικών πέταξαν πάνω από την Ρω στο νοτιοανατολικό Αιγαίο και αν συνεχεία πάνω από την Μεγίστη (Καστελόριζο) και επέστρεψαν και ξαναπέταξαν επάνω από την νήσο Ρω

    Το ζεύγος των τουρκικών F-16 πραγματοποίησε υπέρπτηση πάνω από τη Ρω στις 14:29 στα 19.000 πόδια ενώ στη συνέχεια τα τουρκικά μαχητικά πέταξαν πάνω από το Καστελόριζο στα 24.500 πόδια.

    Επέστρεψαν και πέταξαν πάλι επάνω από την Ρω στα 27.000 πόδια.

    Ελληνικά μαχητικά από την 115 ΠΜ της Κρήτης επιχείρησαν να τα καταδιώξουν και σημειώθηκε τουλάχιστον μία εμπλοκή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Άμεση αγορά F35. Τουλάχιστον 100 αεροπλάνα. Αλλά 500-600 τεθαρωκισμενα 5 γενιάς .5-6 φρεγάτες και πυραύλους Πατριοτ. Αν δεν τα πάρουμε τότε υπάρχει αμέσως κίνδυνος να χάσουμε από τα αποδυτήρια. Όσο για τα χρήματα όπως και η προηγούμενη αγορά του αιώνα.ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ

    2. Λεμε για τον Μητσοτακη Λεμε για τον Τσιπρα κλπ ποιος τους εδωσε τοτε σχεδον 75% Αλλα 7% ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ 5% ΣΤΟ ΚΚΕ και αλλα 4% Ο Γελειος Μπαρουφακης και 3.5% Ο Βελοπουλος. Αφου ολοι ξερανε τι θα γινει οτι δεν θα κανουνε τιποτα για την Συμφωνια των Πρεσπων οτι δεν θα κανουνε τιποτα με τους Μογγολους ελαχιστα με τους λαθρο και τους αλλοδαπους ελαχιστα με την οικονομια. Τοτε γιατι τους ψηφισανε? Γιατι δεν ψηφισανε ολοι μαζικα μικρα κομματα να τους τιμωρησουνε αφου ξερουνε οτι ολοι ειναι εξαρτημενοι απο τον ξενο παραγοντα? Για ποιο λογο συζηταμε τα ιδια και τα ιδια αφου καθε φορα τα ιδια γινονται και κανενας δεν κανει τιποτα. Παλι να γινουνε εκλογες παλι καποιον αχρηστο θα βρουνε ολοι να ψηφισουνε ο οποιος θα προσφερει στο τοπο απο ελαχιστα εως τιποτα.

    3. Ρε παιδια πλακα κανετε; Ο ερντογαν βλεπει τον κουλη και με το δικιο του για τα αχαμνα του και χειροτερα. Εδω εμεις απλοι πολιτες και ξερουμε οτι ειναι κουλης, ο ερντογαν κατι τετοια αγορακια τα χει να τα χαμουρευει..

    4. Θα καθήσει σούζα μπροστά του και ανάλογα τι εντολές θα έχει πάρει (το ανδρείκελο) από τα αφεντικά του.Εμείς τον πληρώνουμε και από άλλους παίρνει εντολές…Καλά λέει και η λαική παροιμία.”Εδω τρώει και πίνει και αλλού πάει και το δίνει”

    5. O SOULTANOS BRISKETE STIN SINGETROSI TOU OHE KE KANI ISBOLI SE ELLINIKO ENAERIO HORO ME OPLISMENA MAHITIKA AEROPLANA, AFTO INE ISBOLI EKSIGISI POLEMOU…!!!
      EPREPE I ELLINES NA RIKSOUN TA TOURKIKA AEROPLANA , TOTES THA EBLEPE O SOULTANOS AN MBOROUSE NA GRISI PISO STIN TOURKIA , I AMERIKANI THA IPOHREONONTAN NA SILABOUN TON SOULTANO GIA IPOULO SHEDIO ISBOLIS EKSIGISIS POLEMOU …!!!
      ELLINES KSERETE TI THA PI ,O SOULTANOS NA BRISKETE EPISIMA STO OHE KE TA POLEMIKA TOU AEROPLANA NA ISBALOUN SE KSENO ENAERIO HORO?, AFTO EPISIMA INE SHEDIO ISBOLI POLEMOU … , KE IPOULI EPITHESI EKSIGISI POLEMOU STO OHE,EPITHESI SE OLOUS TOUS IGETES POU ITAN KALESMENI STO OHE … ,ETSI O AMERIKANOS IPOHREONETE NA TON SILABOUN SE MEROS KE EPITOPOU …!!!!!!!!!!!!!!!!
      KAKOS ELLINES, HORIS DEFTERI SKEPSI EPREPE NA TOUS RIKSETE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    6. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΚΥΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΠ…….ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    7. Ειδα το βιντεακι.Η αεροποριας μας δεν μασαει τπτ.Χιλια μπραβο στους Ικαρους μας.Με κανουν και αισθανομαι υπερηφανος Ελληνας σε αντιθεση με τους προδοτες πολιτικους που δεν εχουν φοβο Θεου.Τι ψυχη θα παραδωσουν τα πουλημενα για τα 30 αργυρια μασονοτομαρια ;

    8. Ποιος θα ρίξει άκυρο ? πάτε καλά ? στα τέσσερα θα κάτσει

    9. Δικοί μας Ίκαροι να σπάνε το φράγμα του ήχου χαμηλά πάνω από τη Σμύρνη σε κάθε παραβίαση….

    Comments are closed.