ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” – ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Ο… – ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!

    Κοινοποίηση:
    BeFunky Collage3

    Πολιτική του φιλάνθρωπου Αλαφούζου που μαζεύει χρήματα και ρούχα για τους “καημένους τους πρόσφυγες”.

    Σε μια σημαντική πρωτοβουλία, προχώρησε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος και ανακοίνωσε ότι αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αστέρα στα ματς του ΟΑΚΑ θα φιλοξενούνται στις εξέδρες μετανάστες και πρόσφυγες

    Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκού, για την σπουδαία κίνηση που γίνεται σε συνεργασία με το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων αναφέρει:

    “Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανοίγει την αγκαλιά της στους μετανάστες και στους πρόσφυγες! Σε συνεργασία με το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στον αγώνα Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενηθούν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου 100 μετανάστες και πρόσφυγες και 22 παιδιά θα συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

    Και αυτό θα είναι μόνο η αρχή! Η συνεργασία της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός με το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων περιλαμβάνει πρόγραμμα φιλοξενίας σε μετανάστες και πρόσφυγες σχεδόν σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της εφετινής σεζόν. Το μήνυμα που στέλνουμε είναι ένα και ισχυρό: «Είμαστε όλοι ίσοι. Όχι στο ρατσισμό»”.

    Σε λίγο θα δώσει και κ@λο… Αλλά που ξέρεις, μπορεί και να του αρέσει1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Ειναι ποτε δυνατον,αυτοι οι ψυχοπονιαρηδες του κωλου να κανουν κατι τζαμπα?Σιγουρα απο καπου θα τσεπωσει φραγκα.

    2. Αλαφούζο αφού είμαστε όλοι ίσοι άσε τα σάπια και δώρισε κανά δυο καράβια σου στους λαθρομετανάστες μπας και ξεκουμπιστουν από κει που ρθαν. Τα μνημόνια τα περάσατε…τη γενοκτονία όχι ρε κοπρόσκυλα.

    3. ΘΕΟΣ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ …ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ…ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΝΤΡΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΟΠΙΘΗΚΟΥΣ…ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΤΑ ΒΑΖΕΛΟΠΙΘΗΚΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΟΥΣΑΝ ΠΟΔΙ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΧΑΧΑ…

      ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΝΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΜΕΣΑ…ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΠΙΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΟΠΙΘΗΚΙΑ ΑΡΑΓΕ;;;

    4. ΧΑΧΑ…ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΑΜΑ ΔΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙ ΣΩΣΜΕΝΟ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ “ΑΛΛΑΧ ΠΑΠΑΡ, ΓΛΥΨΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΠΑΡ”…

      ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΣΚΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΧΑΧΑΑΑ

    5. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΟΚΑΝΑΛΟ ΤΟΥ ΑΦΡΑΓΚΟΥΖΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.

      ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ

    6. ΟΥΤΕ 1 EURO ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ

      ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΝΕΙΣ…ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ

    7. Αλαφούζος, αρχαιο-ελληνικότατο επώνυμο! Όχι, δεν είναι ιταλόσπορος, από αυτούς που έσφαζαν γηγενείς Έλληνες στην Πελοπόννησο και τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου…

    8. Ό Παναθηναικός είναι μια ακραία ομάδα. Στην κατοχή έπαιζε φιλικό με την Γκεστάπο, στην περίοδο της χούντας έφτασε μέχρι τον τελικό του Γουέμπλει όλοι ξέρουμε πώς έφτασε και τώρα αγκαλιάζει τους Ισλαμιστές φονιάδες πάλι με στόχο το μέγιστο οικονομικό του όφελος.

    9. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΕΠΙΔΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΕΧΤΙΣ ΜΑΣ ΤΡΑΒΜΑΤΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΣΟΝΤΑΡΙ ΛΕΦΤΑ ΒΡΙΚΕ 100 ΠΕΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΡΙΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΧΟΡΙΣΙ Ο ΡΟΚΑ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΚΡΑΤΙΣΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΟΧΙ ΑΜΕΣΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΞΕΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΕΧΤΕΣ ΑΦΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΓ Ο ΡΟΚΑ 🤣🤣🤣🤣🤣

    10. ΝΟΜΙΖΕΙ Ο Μ@ΛΑΚΟΥΖΟΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΗΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ 20ΡΙΚΟ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΖΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΝΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ. ΞΥΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΟΥΝΕ ΟΙ <>.

    11. Αλαφουζαρα με περούκα ξανθιά και στημενός στα τέσσερα να σε παστελωνουν ομαδικα όλοι οι βρωμιάρηδες.

    12. Όλοι οι λεφτάδες και όλοι οι πολιτικοί στήνουν κώλο για τους μετανάστες. Ποτέ δεν στήσανε κώλο για τους άστεγους, για τους ανθρώπους με ανίατες ασθένειες, για τους πεινασμένους Έλληνες, για την Ελλάδα και γενικότερα για το ΔΙΚΑΙΟ. Πως γίνεται σε όλη τους την ζωή να είναι σκληροί αριβίστες και με τους “πρόσφυγες” μουσουλμάνους να τους βγαίνει συναίσθημα; Εμετός! Τα παίρνουν και γέρνουν. Σορόδουλες κουράδες, Αλαφούζοι και λοιπά σκατά, βρωμάει απο χιλιόμετρα η πουλημένη ψυχή σας στον διάβολο! Δόξα τον Θεό που ακόμα και οι σαύρες σαν τα μούτρα τους είναι θνητές και κάποτε ψοφάνε και όταν θα ψοφήσουν θα αφήσουν μόνο γλίτσα πίσω. Μην ζηλεύετε τα λεφτά τους, να τους λυπάστε γιατί δεν έχουν ψυχή.

    13. …Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ ΓΛΕΙΩΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ….ΛΑΘΡΟΦΙΛΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ, ΤΑΧΑ ΜΟΥ.ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ν Α ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΙΤΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ.
      ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΟΜΕΙΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛ. ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ , ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΞΥΛΟ…

    14. ΝΟΠΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΟΠΟ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ…ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ Η ΠΑΝΑΘΑ ΜΑΣ…ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΙΦΑ ΚΕΕΡΦΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ,ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ…ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΝΟΠΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ..ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

    15. ΑΝΤΕ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΟΠΠΟΥ ΝΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΑΤΩΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΛΑΔΕΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ

    16. Αλαφουζακι…για τους Έλληνες νοιάζεσε λιγάκι?.. βρε ουστ από κει σιχαμα..σε έχουν κ σε εκτίμηση… λαμογιο!!

    17. Όλοι γνωρίζουμε τον ρόλο που έπαιξε το τσοντοκάναλο που έχει με την προπαγάνδα στην καταστροφή της Ελλάδας.
      Την προπαγάνδα που έγινε στο δημοψήφισμα του αριστερού προδότη όσο και στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.
      ¨Εχουν γνώση οι φύλακες.
      Θα σας κυνηγήσουμε μέχρι έξω από την πύλη της κολάσεως
      Αν δεν το έχετε καταλάβει αναμείνατε στο ακουστικό σας

    18. Αλλά,αν θυμάμαι καλά,ο πατέρας Αλαφούζος ήταν Εργολάβος Δημοσίων Έργων καί κολλητός τού κουφού “Εθνάρχη”.Και βρέθηκε αίφνης Εφοπλιστής!! Ενώ ο γιός ερχόταν στην Εμπορική Τράπεζα την δεκαετία του 90 για θαλασσοδανεια…
      Καί φυσικά,όπως ο άλλος προδότης καί γιός τού Υπουργού της Κυβέρνησης τού Βουνού,θέλησε νά βρει κοινωνική καταξίωση μέσω μίας ποδοσφαιρικής ομάδας!
      Καιρός είναι νά τόν στείλουν στον Διάβολο,οι οπαδοί καί οι ποδοσφαιριστές.

    19. Η εμμονή που έχετε όλα τα εθνίκια και ναζίδια με τον κώλο υποδηλώνει 1) είστε σεξουαλικά στερημένοι, αν όχι ανίκανοι και 2) γουστάρετε πούτσα.

      1. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΜΕΛΑΜΨΟΥΣ……ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΔΛΔ;….
        ΣΚΕΨΟΥ…..ΣΚΕΨΟΥ……… (ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΛΔ…ΑΛΛΑ,ΛΕΜΕ….Ε. ΦΙΛΙΚΑ,ΕΤΣΙ…..;)

    20. Φυσικά η ανακοίνωση ισχύει αυστηρά και μόνο για τους λάθρο.Κανε σε παρακαλώ ένα τηλεφώνημα εκεί στα γραφεία,και ρώτησε αν μπορούν να έρθουν και Έλληνες αναξιοπαθούντες άστεγοι,ρημαγμενοι, από τα δέκα χρόνια μνημονίων…..

    21. Για να δούμε τωρα,πόσο Έλληνες είναι οι οπαδοί των ομάδων καί αν θα δεχθούν νά συμμετάσχουν στο ξεπούλημα της Πατρίδας.

      1. Ναι ,δυστυχώς. Για τις ομάδες μας κλείνουμε δρόμους αν αδικηθουν. Για το άδικο που μας έχουν επιβάλλει , στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας κ στο μέλλον της πατρίδας κ του Έθνους μας δεν δυσανασχετουμε δεν αντιδρούμε έστω κ με το μισό φανατισμό που βλέπουμε ότι γίνεται για τις ομάδες μας….

    22. Ξερει τι κανει αυτος , θα είναι ο αυριανος εργοδότης τους και θα τους εχει τσαμπα σε σχεση με τους Ελληνες η ακομη και τους Αλλοδαπούς μισθοτους που είναι εδώ πολλα χρονια !!

    23. Τέτοιος μαλακας που είναι τι περιμένατε!

    24. “”Παναθηναϊκός: Μετανάστες και πρόσφυγες θα φιλοξενούνται σε όλα τα εντός έδρας ματς…””

      Φτού σου νεοταξίτη ΑΛ ΑΦ ΟΎΖΟ. Πάρε και σπίτι σου μια οικογένεια να δούμε πόσο μάγκας είσαι .
      Και είμαι και Παναθηναϊκός

    25. Πρέπει να το σηκώνει το σακάκι… Παρέα με τον Ξενοφών και τον Μπάμπη κάνει… Τι θα είναι… Όλοι μαζί μπορούνε είναι στο σκαι…

    26. Πληρώστε εισιτήριο τοσα χρόνια κορόιδα.αμα ησασταν ταλιμπανεοι θα βλέπατε τζάμπα.για σου αλαφουζο γκειιιι…….

    27. Ευκαιρία να μην είναι τελείως άδειο το ΟΑΚΑ…. Αφού δε πατάει και κανένας στα παιχνίδια του Βάζελου….

      1. Byεμειε δεν πατάμε γιατί δεν γουστάρουμε τον κολλητό του προέδρου σου….Ναι αυτόν που μιλάει με Πακιστανικά τηλεφωνα

    28. ειμαστε ολοι ισοι??ωραια μαγκες παμε ολοι γηπεδο ολα πληρωμενα….

    29. Ειμαπαναθα 60 χρονος και γελάω τραβηξε το αύριο Ιούλης χαχα άρα Ελλάδα συγνωμην Πανάθα καληνύχτα Ελλάδα κ. Πρόεδρε για τους Έλληνες κατι;;;;;;;;;

    30. ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ
      ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ

    Comments are closed.