ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 39ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ – ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ

    Κοινοποίηση:
    39xronos

    Αυτός είναι ο 39χρονος άνδρας, που συνελήφθη χθες για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης. Ο άνδρας κατοικεί στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, είναι πατέρας ενός 9χρονου παιδιού και εργάζεται σε εταιρία σεκιούριτι.

    Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων τον συνέλαβαν χθες στο σπίτι του, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης (ένα από τα τρία που εξέδωσε η ανακρίτρια), μετά από την συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε το μικρό κορίτσι.

    Στο σπίτι του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής, ένα τάμπλετ και ένα όπλο, για το οποίο είχε νόμιμη άδεια.

    Ο 39χρονος πατέρας, κατηγορείται ότι βίασε έναντι αμοιβής την 12χρονη, αφού πρώτα επικοινώνησε με το προφίλ του κοριτσιού στην εφαρμογή Blindchat που διαχειριζόταν ο παιδοβιαστής Ηλίας Μίχος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Εμένα πάντως όλο αυτό μου φαίνεται στημμενο…
      Πως γίνεται όλοι οι υποτιθέμενοι βιαστές αυτής της μικρής Ρομά, που την εξέδιδε η ίδια της η μάνα,να είναι όλοι τους Έλληνες και κανείς τους λαθραίος?
      Λες και θέλουν να μας περάσουν το παραμύθι πως οι Έλληνες είναι ανώμαλοι παιδεραστές…

    2. Βιασμός έναντι αμοιβής;δεν έχει ξαναγίνει.βιβλιο Γκίνες.

      1. Ρε βλάκα και καρναβάλι όταν τρομοκρατείς ένα παιδάκι για μια τέτοια πράξη χωρίς φυσικά να μπορεί να αντίδραση η να αντισταθεί δεν λέγετε βιασμός επειδή δίνεις 50 ευρώ εκ τον οποίων φυσικά τα πήρε ο πουτάνας γιος που το εξέδιδε και ΟΧΙ το μωρό;Πόσο ηλίθιο είσαι άραγε.Και εσύ σαν αυτούς είσαι βλήμα.

      2. Ό,τι και να είναι το επίκαιρο συμβάν, εσύ για μέσα φαίνεσαι, βλήμα…

    3. Τι εγινε παιδες?Αυτού του τυπου η φωτογραφία βγήκε κατευθείαν στα ΜΜΕ ..Όλοι οι υπόλοιποι ,πολιτικοί και μεγαλοδημοσιογράφοι που ακούγονταν οτι ήταν στο στικάκι ,που ειναι?

      1. Χαχα, το στικάκι του Μπίκοφ που “έσβησε” με μαγικό τρόπο κατά την διαδρομή στην ΓΑΔΑ ή το στικάκι της τσατσάς που πήγε να την βγάλει καθαρή επειδή ο Μίχος εξέδιδε την μικρή μέσα στον δικό της οίκο ανοχής;;;

    4. βλεπω οτι ολα τα καθαρματα τελικα ειναι φιλοζωοι του κ@λου…και ο μιχος σκυλια και γατια ειχε…καθαρματα

      1. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΖΩΟΦΙΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝ@ΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΦΥΛΗ ΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
        ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Κ. ΘΑΝΑΣΗ, ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΝΟΜΟΙΑ….

      2. Ο Μίχος businessman ήταν και όχι παιδέρας. Που κολλάει αυτό που γράφεις;

    5. Ρε πανιβλακα στο παιδί σου τί θα πεις; Το καταστρέψες. Ανώμαλε. Με το παιδί σου μωρέ;

      1. Τι να πει;Αυτός έπρεπε να έχει βγάλει το όπλο που κατέχει νόμιμα να το βάλει στο στόμα και μπαμ και κάτω πριν βγει η βρώμα και ανωμαλία του στην φόρα.

    Comments are closed.