ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ “ΕΦΑΓΕ” ΖΩΕΣ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ 55. ΕΚΑΤ. ΑΠΟ ΤΟΝ Δ.ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ – ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ – ΩΡΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    12

    Ακόμα και οι έμπειροι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας «πάγωσαν» όταν αποκαλύφθηκε η δράση του ψευτογιατρού, που έταζε «θεραπεία» σε καρκινοπαθείς με διάφορα μαντζούνια και γιατροσόφια.

    Οι μέθοδοι που πρότεινε σε ασθενείς, ως θεραπεία, αποδείχθηκαν καταστροφικές, ενώ εξαιτίας αυτών τρεις άνθρωποι – ανάμεσά τους δύο παιδιά – έχασαν τη ζωή τους.

    Σε μία βίλα με πισίνες και γήπεδο του τένις ζούσε ο ψευτογιατρός, ο οποίος είχε κρατήσει την επικαρπία της υπερπολυτελούς κατοικίας, ενώ ήταν στο όνομα της 12χρονης κόρης του

    Το Μακελειό αποκλειστικά παρουσιάζει το πρόσωπο του

    ψευτογιατροσ (1)
    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ , η σοφίτα έκρυβε πολλά μυστικά για τη δράση του 47χρονου, του οποίου τα στοιχεία αναμένεται να δώσει η αστυνομία στη δημοσιότητα την ερχόμενη Δευτέρα.

    Στη σοφίτα βρέθηκαν καντήλια, κεριά και χριστιανικές εικόνες που θα εξεταστούν από αρμόδιους του υπουργείου Πολιτισμού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι αρχαίες. Μάλιστα, οι αρχές είναι βέβαιες πως μία από αυτές τις εικόνες είναι μεγάλης αξίας.

    Επιπλέον, κατά τις έρευνες, εντοπίστηκαν επτά κράνη πιλότων μαχητικών αεροσκαφών, καθώς και ένα άλμπουμ γεμάτο με φωτογραφίες του, στις οποίες φορά στολή και κράνος πιλότου και βρίσκεται πάνω σε μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ, αλλά και της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

    Οι αρχές ερευνούν πώς βρέθηκαν στην κατοχή του ψευτογιατρού τα κράνη, καθώς πρόκειται για στρατιωτικό εξοπλισμό που δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο.

    Διαβάστε παρακάτω την δικογραφία του ψευτογιατρού

    Γιατρός “μαϊμού” Κορωπί: Συγκλονίζει η δικογραφία – Πώς έστειλε στον θάνατο δύο παιδιά και έναν ηλικιωμένο

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Η αετος εφαγε απο τον απατεωνα 55 χαρτια Αυτον πρεπει να κανουμε πρωθυπουργο για να μας ξεχρεωσει

    2. Στην πλατεία δεμένος, λιθοβολισμό και να του κόβεις κομμάτι κομμάτι το δέρμα του. Ο κερατάς που σκότωσε τα παιδιά το παλιοτόμαρο. Τα παιδιά του τα σκέφθηκε;

    3. Μπράβο Στέφανε για τη photo !!! Στη μπουζού λαμόγιοοοοοοοοο !!!!

    4. Μπράβο στο μακελειό και στο Στέφανο Χίο που δείχνει τη φάτσα του αυτουνού του (κυρίου)

    5. Το λαμογιο μου θυμιζει την γνωστη ταινια με τον Ντικαπριο και τον Τομ Χανκς “πιασε με αν μπορεις”.
      Να σαπισει στη μπουζου γιατι “εφαγε” τα παιδια που μπορουσαν να σωθουν.

    6. Αυτό το τομάρι έστειλε αδιαβαστους τρείς ανθρώπους.Ο άθλιος!! Αλήθεια πόσο θα κάτσει μέσα; Πώς δρούσε τόσο εύκολα κάτω από τα μάτια όλων; Πως κορόιδεψε τον Κοντομηνά και του έφαγε ένα τόσο ιλιγγιώδες πόσο; Είναι να κοπάνας το κεφάλι σου στον τοίχο όταν καποια σκουλήκια πάνω στην εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου γίνονται ζαμπλουτοι. Θα είχε και συνεργούς υποθέτω.

    7. Κοίτα φάτσα για μπουγάτσα! Μουσιτσα… Στην μπουζου μέχρι να σβήσει ο ήλιος!

    8. Πόσοι τέτοιοι…..Στο μπουρδέλο της ελλαδας υπάρχουν ακόμη χιλιάδες σαν αυτόν τον πούστη..

    9. Στέφανε στην Αμερική υπάρχουν καταστήματα που πουλάνε και κράνη πιλότων και στολές πιλότων και εξοπλισμό για αστυνομία – πυροσβεστική κτλ εκτός από οπλισμό.Αν εξαιρέσεις τον οπλισμό που απαγορεύεται ότι αξεσουάρ θες υπάρχει.

    10. Σίγουρα θα υπάρχει εμπλοκή πολιτικού ή/και δημοσιογράφου, κάποιοι βάζανε πλάτη με το αζημίωτο!

    11. Είχε καταφέρει λέει να πείσει κανονικό νευροχειρουργό ότι θα τον “χρήσει” ταξίαρχο. Ο κανονικός γιατρός είχε πάρει στολή ταγματάρχη και ξίφος και περίμενε να τα φορέσει και επίσημα στον διορισμό του η ψωνάρα… Πάντως έχει κάτι ρε παιδί μου από πολύ μόρφωση το τούτο του, μια παραμόρφωση δηλαδή.

      1. Ενας ηρωας μ παντουφλες 🤣🤣🤣 η βλακεια δν εχει σχεση μ τ μορφωση τελικα

    12. Θα τούς μπαλαμουτιάσει όλους στη φυλακή καί θα τούς ψήσει να τού ανοίξουν την πόρτα εξόδου.Πρέπει από μπλα-μπλά να είναι ´´καθηγητής ´´.

    Comments are closed.