ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ! Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΑΠΑΝΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΛΑΟ-ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ “ΓΚΑΤΣ” ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ; ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Russian President Vladimir Putin takes part in a video conference in Moscow

    Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, για 18η φορά, ανοίγει την «Απευθείας Γραμμή» με πολίτες της χώρας και απαντά απευθείας σε ερωτήσεις που του θέτουν.

    Το «Απευθείας Γραμμή με τον Βλαντίμιρ Πούτιν» άρχισε στις 12:00 και μεταδίδεται από πλήθος τηλεοπτικών σταθμών, μεταξύ των οποίων το Rossiya 1, Rossiya 24, ενώ υπάρχει και ραδιοφωνική μετάδοση.

    Αυτός είναι ηγέτης! Που δεν φοβάται να μιλήσει με τον κόσμο. Ποιός Έλληνας πολιτικός θα το έκανε αυτό; ΚΑΝΕΙΣ!

    Ο Ρώσος πρόεδρος επιλέγει μόνος του τις ερωτήσεις και απαντά σε όσο το δυνατόν περισσότερες μπορεί, είχε διευκρινίσει το Κρεμλίνο, υπογραμμίζοντας ότι οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας με τον Πούτιν χωρίς διαμεσολάβηση.

    Η πρώτη τέτοιου είδους επικοινωνία του Βλαντίμιρ Πούτιν με τους Ρώσους πολίτες πραγματοποιήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου 2001 όταν και ο Πρόεδρος είχε λάβει 400.000 ερωτήσεις. Το 2013 η συνέντευξη είχε διαρκέσει 4 ώρες και 47 λεπτά, ενώ περίπου 4 ώρες κράτησε η «Απευθείας Γραμμή» το 2019.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Ο Β. Β. Πουτιν το κανει αυτο ανεκαθεν και μαλιστα εχουν την δυνατοτητα να του μιλουν ανθρωποι τυχαια που βρισκονται στον δρομο και παιρνουν απο τα τηλεοπτικα συνεργεια. Ειναι ο μονος Ηγετης που εχει αμεση τοσο αμεση και πιο συχνη επαφη με τους πολιτες. Τον παρακολουθω απο το 2014, δεν ξερω αν εχει υπαρξει στον κοσμο αναλογος Ηγετης και Ανθρωπος. Περαν της λασπης που διασπειρουν οι εβραιοσιωνιστες και τα αναρχοκομμουνιστικα τσουτσεκια τους παγκοσμιως αλλα και τα εγχωρια συν τους εγχωριους “πατριωτες” που κλαινε γιατι δεν εκαψε ο Πουτιν την Τουρκια που εκανε την Αγια Σοφια τζαμι και γιατι συνεργαζεται με τον δικο μας εχθρο τους Τουρκους λες και η Ρωσια θα πρεπει να κινειτε βαση των ελληνικων συμφεροντων και οχι των δικων της. Σε τοσο ποταπη και εξευτελιστικη καταντια εχει φτασει πλεον ο νεοελληνας, ο οποιος δεν κοιτα οτι η χωρα το υπογραφει πρωτη τις οικονομικες και εμπορικες κυρωσεις κατα της Ρωσια εδω και δεκα και πλεον χρονια…….
      Ο Β. Β. Πουτιν ειναι θανατηφορος εχθρος της Εβραιοσιωνιστικης Νεας Ταξης Πραγματων εξου και ο λυσσαλεος πολεμος εδω και δεκαετιες που εχουν εξαπολυσει σε καθε τομεα και με καθε τροπο εναντιον του και εναντιον της πατριδος του. Αν δεν ηταν η Ρωσια τωτα θα ημασταν επαρχια του Ισλαμικου Κρατους και αντι να ειμαστε ευγνωμονες για αυτο αλλα και πολλα αλλα τον βριζουμε και τον συκοφαντουμε. Οι φιλοι μας οι Αμερικανοι εκαναν 80 περιπου βομβαρδισμους κατα του ΙΚ τον χρονο δηλαδη μεσα σε 12 μηνες, οι Ρωσοι εκαναν απο 60 εως 80 βομβαρδισμους την ΗΜΕΡΑ για πανω απο εναν χρονο για να διαληθουν οι δομες που ειχαν δημιουργησει αυτα τα ανθρωπομορφα κτηνη, τα οποια τα σπονσοναρει ολη η Δυση, οι Σουντικες Αραβικες χωρες και εννοειτε πρωτο και καλυτερο το Ισραηλ του οποιου το ΙΚ υπηρετουσε τα συμφεροντα του κατα κορον.

    2. 13 βασιλικές οικογένειες διοικούν τη γη.
      Όλοι οι υπόλοιποι είναι τσιράκια τους
      Υπάρχουν άπειρες μασονικές στοές και αδελφότητες με αντικρουόμενα συμφέροντα. Αυτό δε σημαίνει ότι κάποιοι από αυτούς δεν είναι μασόνοι και υποταγμένοι στη ΝΤΠ. ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    3. Εγω τον παραδέχομαι πάντως!Και κομμουνιστης και βασιλικός και φασίστας και ”χριστιανός”!Ο καλός μύλος όλα τα αλέθει.

    4. ο ιός είναι όπλο που απασφάλισε ξύπνα πριν βρεθείς στο νοσοκομείο εμβολιάσου κάνε κάτι καλό για τον εαυτό σου

    5. Πουτιν..ισως το μεγαλυτερο τουρκοφιλο καθαρμα εν ζωη…αλλα οι ελληνεγροι τον γουσταρουν….ουγκ ουγκ

    6. Πούτιν πες και για τον κολλητό σου τον Ερντογάν. Πόσο χάρηκες που έκανε την Αγιά Σοφιά τζαμί και θα μπαίνουν τζάμπα οι Ρώσοι τουρίστες. Πες στους Ρώσους πως πούλησες και τους σύμμαχους Αρμένιους στα μεμέτια.

    7. Ηγέτης μεγάλος. Τόσο μεγάλος που από τον Ιούλιο μόνο όποιος έχει κάνει το μπολι θα βγαίνει έξω από το σπίτι , και οι υπόλοιποι πρέπει να κυκλοφορούν με τεστ ακόμα και έξω στο δρόμο και να τους γίνει η μύτη χωνί. Ρε δεν αφήνεται τις μλκιες. Όποιος είναι με τον ιό και τα μπόλια είναι νεοταξιτης , τέλος.

      1. ο ιός είναι όπλο που απασφάλισε ξύπνα πριν βρεθείς στο νοσοκομείο εμβολιάσου κάνε κάτι καλό για τον εαυτό σου

    8. Καταλαβα.Θα’ναι οπως στην Καινουργιου,που παιρνουν οι ιδιες και οι ιδιες φωνες,με διαφορετικο ονομα και ιστορια..

    9. Ποιος αντινεοταξιτης ρε χαιβανια;..με στημενες ερωτησεις απο φτιαχτα τηλεφωνηματα, αλλιως αποκλειεται να πιασεις γραμμη. Ποιος εθελοντικος εμβολιασμος; Για ρωτηστε κανενα ρωσο… υποχρεωτικος εμβολιασμος υγειονομικων εδω κι ενα χρονο και εδω και 2 εβδομαδες υποχρεωτικος εμβολιασμος ολων των δημοσιων υπαλληλων… και ο πουτης λεει μονο για συγκεκριμενους ιατρικους λογους μπορει κανεις να αρνηθει τον εμβολιασμο

        1. δεν τα ξερεις καλα… για ρωτα ενα ρωσο αν θελει να το κανει και ποσοι εχουν πεθανει αλλα στο ruσsia today δεν λενε τιποτα

    10. Σας ποναει Ελληνες που ο Πουτιν ειναι κολλητος Του Μπασαρ Αλ Ασσαντ του ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΤ ΠΟΥΤΙΝ ΘΕΡΙΖΕΙ ΑΜΕΡΙΚΗ Σ.ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ αλλα ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ στη Μεση Ανατολη και η Συρια ακομη ειναι ελευθερη ! Σας ποναει που ο Πουτιν στηριζει την Συρια και την Παλαιστινη ! Σας ποναει που ο Πουτιν ειναι ΜΑΓΚΑΣ! που σημερα εμβολιαστηκε με το μονο ασφαλες εμβολιο στο κοσμο! Η Ρωσια εβγαλε πρωτη το εμβολιο sputnik χωρις καμια παρενεργεια και μετα ακοληθησαν τα δηλητηρια της Δυσης .. σας ποναει Ελληνες ο Ρωσος . οπως ποναει και στους γαυρους ο Ιβαν ! Σουρωτη! Καλη χωνευση καρντασια!

    11. Μην μπερδεύεις αυτά που κάνει ο δήμαρχος της Μόσχας με τον Πούτιν.

      1. Είσαι λάθος! Ο δημαρχος Μόσχας θα έκανε “νιαου” μπρος του εάν διαφωνούσε ριζικά και θα του έκανε μετάνοιες του κοντού.

    12. Εγώ έχω μια ερώτηση στατιστικά.
      Ποιόν ηγέτη για την Ρωσία προτιμούν η Έλληνες;;;

    13. Καλα,απο εναν “ηγετη” που εχει κανει 300 αλλαγες νομων και αλλαξοροεδριες για να κυβερναει 20 χρονια συνεχομενα,και στις εκλογες παιρνει και σταλινικα ποσοστα του 80%,και αυτοι που παιρνουν τηλ βαλτοι και στημενοι δηθεν απλοι πολιτες θα’ναι.Ηγετες που να’ναι 20 χρονια στην εξουσια και να μην τους βριζουν ολοι δεν υπαρχουν,εκτος απο τους δικτατορες οπως ο Κιμ κλπ που τους αγαπανε ολοι!

      1. εδω ρε ανθρωπε η οικογενεια μητσοτακηδων κυβερνουν τοσες δεκαετιες και ειναι μουφες τα χρονια του ρωσου σε πειραξαν κοιτα τι κανουν οι δηθεν δημοκρατες εδω και ασε αυτους αυτη η οικογενεια το προθυπουργιλικη το εχουν κληρονονομικο θα μου πεις οτι υπαρχουν και τα ζομπι που τους ψηφιζουν δυστηχως για αυτο αυτη η χωρα στο τελος θα σβησει σαν εθνος

    14. Πείτε στους Ρώσους να μαζέψουν τις αδερφές τους απ’τα μπουρδέλα της Δύσης

    15. θα μιλαει με το λαο…

    16. Γελάσαμε πάλι. Εννοείται ότι είναι τσεκαρισμένοι οσοι ρωτάνε τον κοντό πρώην Καγκεμπιτη Βλαδίμηρο. Και αν τυχόν κάνει κάποιος κάνει περίεργες ερωτήσεις θα βρεθεί για πάντα σε καμία Σιβηρία να κανει παρεα στις αρκούδες.

    17. …..Ο Ρώσος πρόεδρος επιλέγει μόνος του τις ερωτήσεις και απαντά σε όσο το δυνατόν περισσότερες …….

      Αυτό με ενοχλεί. Ο Γιάννης αγοράζει ποτό, ο Γιάννης πίνει το ποτό

    18. Για τους υποχρεωτικους εμβολιασμους στους εργαζομενους στη Μοσχα και αλλου, δεν λετε κατι ομως. Ηλιθιοι , ψεκασμενοι.

    19. πιστεύαμε ότι είναι ηγέτης αλλα από την στιγμή που κάνει το μπόλιασμα υποχρεωτικό τότε είναι και αυτός ενας δικτάτορας για το great reset που πάνε να κάνουνε και στο τελος θα πει να βάζουν και αυτοκόλλητα QR και τσιπάκια… έρχεται

    20. ‘Ετσι κάνουν οι πραγματικοί ηγέτες που ακούν τη φωνή των πολιτών και απευθείας συνομιλούν μαζί τους.

    21. Τι ηγέτης είν αυτός που διαχωρίζει τους πολίτες της χώρας του σε 2 κατηγορίες όταν ανακοινώνονται από τοπικούς βλαχοδημάρχους ότι στα καφέ της Μόσχας θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε τρυπημένους;

    Comments are closed.