ΑΥΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΝΑ “ΦΥΛΑΕΙ” ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ; ΤΑ WIKILEAKS ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

    Κοινοποίηση:
    ntokos

    Ένας ακόμα “πονοκέφαλος” προστέθηκε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, καθώς τα WikiLeaks έκαναν μια πολύ σημαντική αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως ο σημερινός Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού, Θάνος Ντόκος, την εποχή που ήταν Γενικός Διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ τον Απρίλιο του 2010, απέστειλε έκθεση για την Τουρκία στην Πρεσβεία της στις Βρυξέλλες.

    Σύμφωνα με έγγραφα που δημοσιοποιούν τα WikiLeaks ο Θάνος Ντόκος έστειλε με προσωπικό mail στην Τουρκική Πρεσβεία στην ΕΕ στις Βρυξέλλες έκθεση του ΕΛΙΑΜΕΠ. Συντάκτης της έκθεσης είναι ο Έλληνας καθηγητής του πανεπιστημίου Μπιλκέντ της Άγκυρας και στέλεχος του ΕΛΙΑΜΕΠ Ιωάννης Γρηγοριάδης.

    Στην έκθεση δίνονται κατευθύνσεις για το πως μπορούν να συνυπάρξουν οι απόψεις Νταβούτογλου, οι περιφερειακές φιλοδοξίες της Άγκυρας και η ένταξη στην ΕΕ.

    Σε ηλεκτρονικό μήνυμα της Τουρκικής Πρεσβείας στην ΕΕ στις Βρυξέλλες με ημερομηνία 29 Απριλίου 2010 αναλύεται η έκθεση του κ. Γρηγοριάδη και στο τέλος γίνεται μία ιδιαίτερη αναφορά στις συμβουλές για το πως να επιδιώξει η τουρκική ηγεσία τις περιφερειακές της φιλοδοξίες και το «δόγμα Νταβούτογλου» κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της ένταξης στην ΕΕ.

    Το mail που δημοσίευσαν τα wikileaks:

    mail-22

    email-ntokos

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Πριν τρεις μήνες το ΕΛΙΑΜΕΠ επιχορηγήθηκε από τον κρατικό προϋπολογισμό με άσχετο νομοσχέδιο. Γύρω στα 900.000€.

      Συλλυπητήρια Έλληνες που βρήκατε να ψηφίσετε για πρωθυπουργό κάποιον χειρότερο και από τον Τσίπρα…

    2. Εισαγγελεας?????….ακουει …????βλεπει?????
      Γιαυτο κουλη μου δεν θα παρεις ουτε ενα ψηφαλακι….
      Ενας εισαγγελεας λεβεντης ελληνας αντρας δεν υπαρχει????????
      Μαυρο στην νεα δημοκρατια του κουλη μαυρο στους ανθελληνες που μας κατεστρεψαν..

    3. ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΆΝΕΙ ΜΉΝΥΣΉ.

      1. Με ποιά ιδιότητά του τότε θα μπορούσε να είναι διαβαθμισμένο;;;

    4. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ…… ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΟΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΝΤΟΡΑΚΛΑ Η ΓΝΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΙΤΕ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΤΕ Η ΕΙΔΙΑ Η ΑΔΕΛΦΟΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑΣ ΜΑΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΕΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ………………………….

    5. Ροζακηδες, ελιαμεπ, Ντοκος, Βερεμης. Κατάλαβες τώρα γιατί αυτοί οι π@υτανας γιοι πάντα προωθούσαν τα σχέδια του ισλαμοφασιστα ερντογαν και της Τουρκίας? Πράκτορες είναι τα μ@υνια και έχουν καταλάβει θέσεις κλειδιά στην κυβέρνηση. Κάποιος εισαγγελέας θα κάνει έρευνα???? Ελιαμεπ, πράκτορες των Τούρκων!!!!! Θα τους φωνάξετε για ανάκριση? Ποιοι είσαστε ρε αλήτες που καταστρεφεται την Ελλάδα και τον λαό της? Για αυτό ρε μ@υνι Βερεμη ήθελες τα μνημόνια, ήξερες πως θα οδηγούσαν στην πλήρη εξαθλίωση τους Έλληνες και άρα θα παραδινομασταν στους τουρκους. Και φυσικά έχουν βρει στέγη στον σκαι όλα αυτά τα π@υτανογεννηματα. Ο σκαι τους δίνει βήμα. Για αυτό ο τουρκοσπορος ο Πορδοσαλτε όταν οι Τούρκοι βεβηλωναν την Αγία Σοφία έλεγε το επικό πως….. δεν πρέπει να αντιδράσουμε γιατί οι τουρκοι εκτίθενται και δείχνουν τον πολιτισμό τους!!! Ακούστε το μ@υνι τον τουρκοσπορο πως το έφερε.

    6. Μπραβο Κουλα οι επιλογες σου εντελως σκατα οπως και η φατσα σου βρωμιαρα

    7. Αυτα τα μ@υνακια του ελιαμεπ χρόνια χτυπάνε την πατρίδα μας και τον λαό μας εκ των έσω. Αυτοί οι σιχαμένης π@υτανας γεννα προσπαθουν να πλήξουν την αξιοπρέπεια του Έλληνα, παραχαρασουν την ιστορία, χλευαζουν ειρωνευονται ασχημονούν Έλληνες που έδωσαν την ζωή τους και θυσιάστηκαν για αυτόν τον τόπο και τον λαό. Ελιαμεπ, πράκτορες π@υτανες και προδότες. Εάν υπήρχε δικαιοσύνη στην Ελλάδα θα έπρεπε να οδηγηθούν σε δικη για έσχατη προδοσία. Αυτή προώθησαν τη Σακελαροπουλου στην θέση του προέδρου.

    8. Τό ΕΛΙΑΜΕΠ είναι μία τουρκοφωλιά,τό ανεπίσημο κέντρο πληροφοριών τού Ερντογάν.Ο τουρκλάγνος Θάνος Βερέμης επιθυμεί μία ελληνοτουρκική ομοσπονδία.”Τό σημερινό ελληνικό κράτος είναι ώς Εθνος ανύπαρκτο”.Θάνος Ντόκος απαιτεί “συνεκμετάλλευση” στό Αιγαίο μέ τούς Τούρκους.Αυτοί οί Ανθέλληνες δηλώνουν επίσημα ότι δωροδοκούνται από τόν μεγαλύτερο εχθρό
      τής Ελλάδας από τόν Σόρος.
      Γιάννης Λάκων

    9. Νενέκο….εσύ και όλη η σκαταρία προδοτών που κυοφορεί αυτός ο κωλοφορέας .. Φίδια στον κόρφο μας αληταράδες…..!!!

    10. Πληθυσμιακα το ευρωκοινοβούλιο απαρτίζεται αναλογικά σε βουλευτές από τον πληθυσμό των κρατών που απαρτίζουν τα κράτη μέλη.Φανταζεστε μια Τουρκία με85.000.000 πληθυσμό να κόβουν και να ράβουν στο ευρωκοινοβούλιο. Ποιος Τούρκος με ευρωπαϊκό διαβατήριο θα ήθελε να κάτσει στην Τουρκία που ψωμολυσσαει,ενώ θα μπορούσε να φύγει στα κράτη της Βόρειας Ευρώπης? Νομίζω πως ποτέ δεν θα δεχθούν τους τους Τούρκους στην ΕΕ.

    11. Που πας και τους βρίσκεις όλους μωρέ. Θα σε καλέσουμε την πρωτοχρονιά να μας σπάσεις το ρόδι.

    12. Όλους αυτούς γιατί δεν τους κυνηγάνε???? Τι τους θέλουν ????? Ρε αυτοί θέλουν ντουφέκι όλοι .

    13. Με τέτοιους Ελληνες πατριώτες δεν πολεμάω κανέναν που επιβουλεύεται τη χώρα μου,απλά παίρνω τα βουνά για να μη γίνω Ελληφονιάς.

    14. Αρναούτια, βούλγαροι και τουρκολαζορωσοπόντιοι τα στελέχη του ΕΛΙΑΜΕΠ!!! Ντόκος πάντως είναι αρναούτικο/αλβανικό επώνυμο!

    15. Μητσοτάκη, ο κόσμος πιστεύει πως εσύ τον έβαλες, αφού δεν διώχνεις αυτόν και τους άλλους του ΕΛΙΑΜΕΠ.

      1. Μ’ αρέσει που εξακολουθείς να νομίζεις ότι ο μούλος διαφωνεί…

    16. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΤΡΕΙΩΤΗ!!…
      ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΕ…

    17. “”τα WikiLeaks ο Θάνος Ντόκος έστειλε με προσωπικό mail στην Τουρκική Πρεσβεία στην ΕΕ στις Βρυξέλλες έκθεση του ΕΛΙΑΜΕΠ. Συντάκτης της έκθεσης είναι ο Έλληνας καθηγητής του πανεπιστημίου Μπιλκέντ της Άγκυρας και στέλεχος του ΕΛΙΑΜΕΠ Ιωάννης Γρηγοριάδης.
      Στην έκθεση δίνονται κατευθύνσεις για το πως μπορούν να συνυπάρξουν οι απόψεις Νταβούτογλου, “”οι περιφερειακές φιλοδοξίες “” της Άγκυρας και η ένταξη στην ΕΕ.”” δηλαδη πως η τουρκια θα αφομοιωσει την ελλαδα και θα ειναι ευρωπη με την ελλαδα χωμενη στα κ@λ@μ3ρια του ερντογαν / της τουρκιας….. ουτε καν της γερμανιας

    Comments are closed.