ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ” ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ;;; – ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΟΙ ANTIFA, ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ AΣΤΕΓΩΝ. (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    14010940be5a46e69810d4437e02dee6_18

    “Ξεχειλίζουν” από ανθρωπισμό οι διαδηλωτές στις Η.Π.Α. Τα τσιράκια των παγκοσμιοποιητών και της Νέας Τάξης δίνουν ρεσιτάλ απανθρωπιάς και εγκληματικότητας.

    Μόνος στόχος, των καλά πληρωμένων οργάνων είναι η ανατροπή της Κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ. Στο παρακάτω βίντεο που κυκλοφόρησε στο twiteer, οι “αλληλέγγυοι” , αντιρατσιστές του κόλου ANTIFA, καίνε τα λιγοστά υπάρχοντα ενός δύσμοιρου άστεγου..

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    52 Σχόλια

    1. Ασε μας ρε ψευτοφιλοσοφε , που θα μας πεις να δουμε τι πρεσβευει η αναρχια και πρασινα αλογα!!!!!! Ολα τα τεμπελοσκυλα παρασιτα της κοινωνιας, που πληρωνονται απο ξενα κεντρα να δημιουργουν επεισοδια και να καταστρεφουν περιουσιες απλων πολιτων και δηλωνουν αναρχικοι, ουτε ξερουν τι τους γινεται και θελουν ξυλο μετα μουσικης, αλλα η εδω Μπανανια που ζουμε τους χαιδευει, ενω επρεπε τα κοπροσκυλα αυτα να ειναι στην φυλακη για διαφορα εγκληματα!!!!! Και την λεξη φασιστας κλπ την εχουν ψωμοτυρι, ενω οι μονοι φασιστες ειναι οι ιδιοι!!!!!!!!

    2. Τρομπετίστες ξυπνήστε:
      Ο φασισμός είναι ριζοσπαστική, αυταρχική και εθνικιστική πολιτική ιδεολογία που έχει ως στόχο να θέσει το έθνος, το οποίο ορίζει βάσει αποκλειστικών βιολογικών, πολιτισμικών και ιστορικών συνθηκών, υπεράνω κάθε άλλης αξίας και να δημιουργήσει μια κινητοποιημένη εθνική κοινότητα.wiki.

      1. ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕΣ; ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ “ΦΑΣΙΣΜΟ”. ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ! ΑΥΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΕ ΕΙΝΑΙ “ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ”
        ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΟΙΝΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΨΗΦΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ.

        ΚΟΨΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ!

        1. ΠΙΤ(ΟΥΛΑ),άσε τα ψοφια γιατί θα σε
          στείλω στο Γρηγόριο και δε σώζεται
          από βέβαιο αφορισμό!
          Θα τρέχεις με το αγγούρι στο κωλο
          όπως οι Βερύκιος.
          ΓΡΑΦΩ ΖΩΟΝ την πηγή!

        2. Αν η wiki είναι Ριζοσπάστης το η βούρτσα
          είναι κα π@ύτσα!Αυτό σίγουρα εσένα
          θα σε διευκολύνει!
          Άλλο η μεταφορική και άλλο η κυριολεκτική έννοια!
          Όμως ορισμένοι την χρησιμοποιούν αναλο
          γα με τη κ@υλα τους όπως τους γουστάρει!

          1. ΤΑ wikis ΒΛΑΜΜΕΝΕ ΔΕ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ opensource ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΥΘΣΤΕΤΗΜΕΝΟΣ ΣΑ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΚΟΥΤΡΑ ΤΟΥ. ΕΣΥ ΦΤΙΑΞΕ ΟΣΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΣΑ ΚΙ ΕΣΕΝΑ

    3. Πρεπει να ειναι ο καθε ανθρωπος που αγαπαει την πατριδα του απεναντι σε σκουπιδια αναρχικους και…….Σκατιφα που βρομιζουν την κοινωνια. Σπαστε τους τα κεφαλια οπου τους βρητε τους λαθρολαγνους πισογλεντηδες.

    4. Έφτασε η ώρα της εθνοκάθαρσης σε πολλές χώρες.
      Θάνατος σε όλα τα παράσιτα του Σόρος…

    5. ενταξει μπορει να αποκαλω ανωμαλαρες τους αναρχες αλλα εγω ειμαι μεγαλυτερη
      μου αρεσει να φοραω το περιβραχιονιο με τον αεναο και να παιρνομαι

      1. Δεν είσαι ανώμαλη επειδή έχεις ένα αρχαίο ελληνικό σύμβολο αλλά είσαι ανώμαλη γιατί νομίζεις ότι είναι λάθος να έχεις ένα αρχαίο ελληνικό σύμβολο πάνω σου

    6. Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται, οι Μαυροι άρχισαν τις διαδηλώσεις αλλά τα πρώτα σπασίματα με λοστούς και σφυριά τα έκαναν λευκοί αναρχικοί στην πόλη μου.

      1. Καλά κάναν και στην σπάσαν την την πόλη.Το κεφάλι κανονικά θα έπρεπε να σου σπάσουν.Eλένη.

        1. Η βία φέρνει βία και η αναρχία το χάος. Έσπασαν Λευκοί και λεηλάτησαν οι Μαυροι τα καταστήματα και πολλοί επιχειρηματίες δεν θα τα ξανα ανοίξουν και θα φύγουν απο την πόλη, αν εσύ ( αναρχική ) Ελένη είχες κατάστημα θα χαιρόσουν ή θα έκλαιγες όπως τώρα κλαιει μια ανιψιά μου?

          1. Αφου λοιπόν είσαι ευγενικός όπως βλέπω θα σου πω ακριβώς . Η αλήθεια είναι ότι η ανηψιά σου και το μαγαζί της δεν φταίει . Οταν όμως η αστυνομική βία ξεφεύγει και σκοτώνει ανθρώπους χωρίς λόγο πρέπει να υπάρχει αντίδραση . Και ξέρεις γιατί ; γιατί αν το αφήσεις να περάσει στα ψιλά …. και δεν αντιδράσεις το επόμενο θύμα μπόρει να είσαι εσυ . Οι υλικές ζημιές με τις οποίες δεν συμφωνώ προσωπικά .. αναγνωρίζω ότι είναι ένας τρόπος αντίδρασης για να δείξουν στον κρατικό μηχανισμό ότι κάθε φορά που θα σκοτώνει κάποιον άδικα θα αντιμετωπίζει αναταραχές και προβλήματα στην τάξη και την ηρεμία.

    7. Αραπηδες και φύσσες σαπούνια όλοι.
      Η ζακι ω ετάφη μετά δονητου εις την σουφραν;
      Λεπιδια ακονιζονται απλυτοι

      1. Καπελωνηδες και φουντουληδες σκουλικοφαγωμενοι στο χωμα ολοι
        Κονσερβοκουτια σκουριασμενα τροχιζονται

        1. τα κονσερβοκουτια και τα σφυροδρεπανα ειναι βαθια χωμενα στους πατους σας συντροφισα!!

      2. Η ΖΑΚΙ ΜΕΤΑ ΔΟΝΗΤΟΥ
        ΚΙ Η ΦΟΥΝΤΟΥΛΕΝΑ ΜΕΤΑ ΣΒΑΣΤΙΓΚΟΣ !
        ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΑΧΑΧΑ

    8. Μάγκες : αυτά συμβαίνουν όταν η κοινωνία είναι διεφθαρμένη και υπάρχει πολυτισμηκότητα.
      Όταν οι ντόπιοι που συνεχώς περνάνε τόσα δεινά είναι λιγότεροι απ’ τους τριτοκοσμικούς παράνομους και τα παράσυτα της κάθε κοινωνίας Ακολουθούν τέτοια κτηνώδης περιστατικά

      Όταν πάλι η κοινωνία είναι διεφθαρμένη απ’ την πολιτεία και το πολιτικό σύστημα και υπάρχει και πολιτισμικότητα τότε η κατάσταση είναι Κόκκινος Συναγερμός σε ολόκληρο το εύρος της.

      Οι λύσεις πάντα είναι οι ντόπιοι να είναι σε λογική κανονική και πιο μεγάλη δύναμη απ’ τους ξένους και παράσυτα και όλα αυτά ποτέ δεν συμβαίνουν όταν από γενιά σε γενιά υπάρχουν και ακολουθούν πάνω πατριώτες που αγαπάνε και πονάνε τα χώματα τους και δεν επιτρέπουν ποτέ την καταδίκη του έθνους τους
      Όπως ένας πατέρας ή μητέρα δεν επιτρέπει και δεν σκεφτεται ποτέ το κακό των παιδιών τους.

    9. Κάψανε τα υπάρχοντα του αστέγου επειδή ο καπιταλισμός τον οδήγησε στην αστεγίαση. Τώρα που θα πέσει ο Τράμπ και θα κυβερνήσει πάλι κάνας αράπης κομμουνιστής σαν τον Ομπάμια θα του δώσει βίλλα κομμουνιστική του αστέγου….

        1. Πώς τολμάει ένα βλαμμένο σαν του λόγου σου να αποκαλεί άλλον άνθρωπο φασίστα ???
          Είσαι η ντροπή της κάθε κοινωνίας και έθνους Βλάκα Φασίστα ανάγωγε , γελοίε , κλόουν και τσιράκι της κάθε εβραϊκής ιδεολογίας και σιωνιστικής πολυεθνικής. Ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος αν απαλλασώταν απ’ το συνάφη σας και θα μπορούσε να διαχειριστεί την εθνική προδοσία κατά το όπως πάντα έκανε ο κάθε Λαός!!!

          1. Ολοι ετσι σας λενε ρε μπαρμπα ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ακομα δεν το καταλαβες,σας φτυνουν και νομιζετε ότι βρεχει βλακες, ολοι έναν αραπη μπαμπα εχετε ρεμιασματα!

            1. Όταν λες όλοι ποιοί ο Στάλιν, ο Σόρος εσείς τα 15χρονα που δεν ξέρουν καν τι τους γίνεται
              Ποιοι οι Εβραίοι ?
              Ο Ομπάμα η Μέρκελ το ισλάμ ..τολμάτε εσείς να αποκαλείτε τους υπόλοιπους Φασίστες και ρατσιστές …να σου πω ρε καραγκιοζάκο τι σημαίνει “ναζί” ??
              Εφόσον σε γεμίσαμε με σκατά στο κεφάλι σου για πες μου “ναζί”τι σημαίνει και από ποια γλώσσα προέρχεται , ποιοι το βγάλανε , οι Άγγλοι μήπως ..? Οι Εγγλέζοι πιο ναζί και ρατσιστές μετά τους Εβραίους δεν γίνεται να υπάρχουν άλλοι σαν του λόγου τους.
              Κανάς Ρομά θα σαι που θα μαθε λίγο ελληνικά και απλά ότι πάει κόντρα με την ανώριμη ιδεολογία του πάει κόντρα και αυτός

            2. Ειναι σίγουρο πως ουτε καν ξέρεις τι σημαίνουν οι λέξεις φασίστας, ναζί και ρατσιστής. Απλως σας τις εχουν βάλει μεσα στο άδειο κεφαλι σας και εσεις τις λέτε ξανα και ξανα σαν παπαγάλοι. Λοιπον, ο φασίστας ει αι αυτος που σου επιβάλει την γνώμη του. Ενας άνθρωπος με δεσποτική συμπεριφορά. Αυτο μπορεις λοιπον να το προσάψεις στους αριςτερους, που με το ζόρι προσπαθούν να επιβάλουν την ηλίθια ιδεολογια τους. Αρα, αριστερός=φασίστας. Πάμε παρακάτω, Ναζί. Ειναι αυτος, που δεν σε εται τις απόψεις των άλλων και δρα δεσποτικά. Κατι σαν τον φασίστα δηλαδη.
              Ρατσιστής. Ειναι ο άνθρωπος που πιςτευει στις διαφορετικές ράτσες. Βλεπεις σαΐνι μου, την λέξη την χρησιμοποιούν εντελώς λαθος. Καποιος που πιςτευει στις διαφορετικές ράτσες ειναι ο ρατσιστής και ο αντιρατσιστές ειναι αυτος που ειναι αντίθετος με τις διαφορες ράτσες και πιςτευει πως υπάρχει μονο μια. Δηλαδη ο αντιρατσιστής πιςτευει πως οι Κινέζοι, οι Αφρικανοί, οι Ιάπωνες, οι Λευκοί, οι Μογγόλοι κλπ, εινα οοοολοι το ιδιο. Δεν πιςτευει στις διαφορετικές ράτσες. Ακομα και εκει, η εκαναν λαθος η χρησιμοποιούν λόγω ηλιθιοτητας λαθος την λέξη. Κοίταξε τα σε κανενα λεξικό, μπας και ανοιξουν τα στραβά σας.

          2. Τι λες ρε μπαρμπα; τι λες βρε χουντολαγνε καθυστερημενε; αντε στον καθρεφτη σου και θα δεις τι εννοω θα δεις την σκατοφατσα σου γεροξουρα,κλασσικο φασιστομουτρο εισαι ,ντρεπεσε να το πεις προς τα εξω και γραφεις στα πληκτρολογια της αηδιες σου ,λογια μπερδεμένα και αοριστα. Ρε μπαρμπα εσατζης ησουν στα νιατα σου; από τοτε σου χαλασαν τα φτωχα μυαλα σου αμορφωτε καφρε; ΦΑΣΙΣΤΑ-ΝΑΖΙ-ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΤΑΓΜΑΤ ΑΛΗΤΗ!!! .Οσο για την ααααχ την αγαμητη την συμβουλευω να παψει να γραφει της βλακείες στης και να βρει κανεναν αντρα να ξελαμπικαρει,αλλα τετοιο μπαζο που είναι ουτε Πακιστανος δεν την ζυγωνει.

            1. ΣΙΓΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΛΑΝΙΑ! ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΚΟΚΚΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑ

            2. Αγαμητος/η εισαι μαλλον εσυ. Αλλα δεν μπορει να περιμένει κανεις τιποτα απο αγράμματα αποβράσματα, που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν η να ερμηνεύσουν λέξεις, που καποιοι τους τις βαζουν στο άδειο κεφαλι τους. Καποιοι έξυπνοι που βρίσκουν μερικους χαζούς και τους εκμεταλλεύονται. Εκμεταλλευονται την άγνοια και την αμμορφωσια τους. Άνοιξε βρε άνθρωπε του Θεού κανενα βιβλίο, διάβασε λιγο, δεν θα παθεις τιποτα, στο εγγυομαι.

        1. ΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗ ΧΑΦΙΕ ΡΟΧΑΛΟΦΤΥΜΕΝΕ. ΣΤΗΝ ΟΥΛΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ;

          1. αναρχια=ανωμαλια =παραδοπιστια.=ατομιστια

        2. ΣΚΥΨΕ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣ ΧΛΩΡΙΝΗ ΚΑΙ ΝΤΕΤΟΛ. Ή ΚΑΝΕ ΤΑ ΜΕ ΕΝΕΣΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΟΥΛΟΣ Ο ΠΕΡΟΥΚΙΝΗΣ ΚΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ.

          1. πιτουλα κανεις τρενακι μετον αναρχικο λαθρολαγνο συντροφο σου??
            ΚΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΘΑΨΙΜΟ ΣΤΟΥ ΓΡΑΜΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΒΙΤΣΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ..ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ??

      1. Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ!!

      2. Δεν έχετε καταλάβει ένα πράγμα εσείς όλοι, άλλο πράγμα η ιδεολογία και άλλο η απειλή, Έχετε κολλήσει να αποκαλείτε όσους διαφωνούν μαζί σας ναζιστές. Έχει καταντήσει αηδία να μας απειλείτε μια ζωή και εμείς να κάνουμε τις κότες, βέβαια σας καλύπτει το κάθε υπάρχον σύστημα που διοικεί ανά τα χρόνια για να τρομοκρατείτε τους πολίτες. Είναι αλήθεια ότι έχετε ξεφύγει τα τελευταία χρόνια λόγω των αλλοδαπών εγκληματιών στοιχείων που σας κάνουν κουμάντο πλέον. Χαλαρώστε λίγο, δεν σας φταίει ο απλός λαός, άλλος κάνει κουμάντο, αυτός που σας πληρώνει, ξέρετε εσείς.

        1. πισω απο τις εργατικες πορειες οι χρυσαυγιτες βγαιναν μαζι με τους μπατσους και χτυπουσαν τους εργατες. αρα το συστημα εσας καλυπτει.επισης για τους απο πανω καλα εκανε και τον αποκαλεσε ναζιστη διοτι προφανως για να αντιδρασει στο ΄΄ κρεμαλα στους ναζι ΄΄ ναζιστης ειναι και το πηρε προσωπικα . οσο για τη νεα ταξη πραγματων επειδη δεν ξερετε την τυφλα σας η αρια φυλη και οι ναζι ειναι . ψαξτο πολυ βαθεια το θεμα για να μαθεις ακριβως τι πρεσβευει η αναρχια και η ελευθερια και τι ο εθνικοσοσιαλισμος.

    10. όσοι ζούμε στις πόλεις θα υποφέρουμε, χαρά σε αυτούς που μένουν σε επαρχία

    11. Τους χαλάει το προγραμμα ο πρόεδρος,δεν πέτυχαν αυτό που ήθελαν με τον ιό και ;πέρασαν στο επόμενο σχεδιο

      1. Στο λαγούμι ποντικοί μαζί με τον πρόεδρο.

      2. Ποιο σχεδιο ρε μπουφο;;; μονος του τα εκανε σκατα ο τραμπακουλας βλακακο ε βλακακο

    12. το τρελλο κουνελι καλα τα λεει αυτοι ειναι αποβλητα των αποβλητων γδαρσιμο θελουν ενας ενας

    13. Γαμώσπιτοι μπάσταρδοι
      Περήτρανα και το σφυροδρέπανο του αρχισφαγέα Στάλιν στην ασπίδα ενός σκουπιδιού που δεν πιστεύει σε τίποτα και μονίμως εύχεται την καταστροφή και την ήττα ενός έθνους και επί το πλείστον του έθνους που διαμένει

      1. Είναι να τρελαίνεσαι με τη πάρτη τους ρε.Τα ίδια και εδώ στην Ελλάδα.Να θέλουν να διαλυθεί η χώρα τους η ίδια,το σπίτι τους δηλαδή,για τα ιδεολογικά σκατά που έχουν στο κεφάλι.

        1. Δεν έχουν χώρα δεν έχουν σπίτι. Ανθρώπινα σκουπίδια που δικαιούνατι την απαλλαγή από τον πόνο τους…

        2. Αδερφέ δεν είναι Έλληνες αυτοί που θέλουν το καλό της κοινωνίας στην οποία διαμένουν
          Παρασυτούν εις βάρος πολλών και κάνουν καλό στην κοινωνία και στο εσωτερικό της αλλά και στην εμφάνιση της εξωτερικά
          Συνήθως είναι αυτοί οι αναρχικοί το χειμώνα και το καλοκαίρι είναι οι ίδιοι που με τα λεφτά της μαμάκας πάνε διακοπές και ξυρίζουν λίγο το μούσι να θυμίζουν λίγο άνθρωποι κάπως , αλλά ό,τι και να κάνουνε άνθρωποι κουμουνιστές θα είναι με αυτά τα σκατά στο κεφάλι τους που τους έχουν κάνει πλύση και κανονική μασονική προπαγάνδα που εξυπηρετεί σαφώς τον Σόρος και τον κάθε Εβραίο πούστη

    14. kαι εδω καψανε ζωντανους στην Μαρφιν…..
      αυτοι ειναι η αριστερα……πραχτορες του Σορρος……
      και με την ανοχη της νεοφιλελευθερης δεξιας…..θυμηθητε τον Πρ.Παυλοπουλο το 2008

    15. Μα μόνο ανθρώπινα σκουπίδια θα μπορούσαν να συμμετέχουν σε οργανώσεις όπως η “αντίφα”. Μόνο ζώα, όχι άνθρωποι. Εγκληματίες είναι, και οι περισσότεροι είναι παραβατικοί των ανώτερων κοινωνικών στρωμάτων, κωλοπαίδια ευπόρων, συνήθως πρεζόνια, που κάνουν το κέφι τους και πληρώνονται για αυτό. Δε φταίνε αυτοί, ο απλός λαός φταίει που δεν τους έχει κρεμάσει από τα άντερά τους μέχρι τώρα, και στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα. Δε πρέπει να περιμένουμε να το κάνουν οι αστυνομικοί, αυτοί έχουν τα χέρια τους δεμένα από τους πολιτικούς. Ο νόμος πρέπει να περάσει στα χέρια του λαού για να ξεμπερδεύουμε.

    Comments are closed.