ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ! ΟΥΡΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

    Κοινοποίηση:
    promaxonas

    Ουρές χιλιομέτρων σχηματίζονται στον Προμαχώνα, από εκδρομείς του τριημέρου που θέλουν να περάσουν στη γειτονική Βουλγαρία, κυρίως από πόλεις της Βόρειας Ελλάδας.

    Εκατοντάδες αυτοκίνητα περιμένουν αυτήν την ώρα στις δύο λωρίδες ελέγχου, πριν τον συνοριακό σταθμό, ενώ περισσότερα από δέκα λεωφορεία γεμάτα με επιβάτες περιμένουν στην τρίτη λωρίδα. Σύμφωνα με εκδρομείς, η αναμονή ξεπερνάει τη μία ώρα.

    Η κίνηση αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ώρες.

    Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, πέρασαν από τα σύνορα του Προμαχωνα για Βουλγαρία 7.500 άτομα και 2.500 άτομα.

    promaxonas_oyra__4_ promaxonas6

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    78 Σχόλια

    1. Και η Βούλγαρη έρχονται το καλοκαίρι για διακοπές στην Ελλάδα.Και σας πληροφορώ ότι δεν είναι όλοι φτωχοί και με πορτμπαγκάζ γεμάτο με κονσέρβες, κάποιοι από αυτούς αφήνουν πολλά χρήματα στην Ελλάδα για τις διακοπές τους και έτσι βοηθάνε την Ελληνική οικονομία.Καλα κάνουν και οι Έλληνες λοιπόν καί πάνε Βουλγαρία, και κοντά,και φθηνά,και καλά….

    2. Ο κόσμος δεν έχει λεφτά. Ψάχνει το φθηνό.
      Αλλά οι βούλγαροι από τους βαλκανικούς ορέγονται την Μακεδονία.

    3. ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ

      ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ….ΞΕΦΤΙΛΕΣ

    4. Να μην ξεχάσω να σου πω ότι γαμιεσε μαλακα

    5. Σε τζουζει αρχιδι χαβουζιαρη που ο ΠΑΟΚ σε γαμαει 5 χρόνια τώρα… Μη σκίσεις κάνα καλτσόν μπάσταρδε του στόλου….

    6. ΠΑΛΙΑ ΈΒΡΙΖΑ ΤΟΥΣ… ΑΠΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ!…
      ΤΩΡΑ ΌΜΩΣ ΒΡΙΖΩ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ-ΕΙΤΕ ΈΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΗ ΕΙΤΕ ΌΧΙ-ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΑΙΩΝΙΩΣ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!…
      ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΑΝΤΟΥ-ΌΠΩΣ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ-ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ!…
      ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΥΝΑΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΆΣΧΕΤΟ!…

    7. Πολλοι Βουλγαροι ζουνε εδω και φυσικα εχουν αυτοκινητα με ελληνικες πινακιδες. Αλλα και πολλοι Ελληνες πηγαινουν στα Σκοπια και Βουλγαρια λογω του κοστους ζωης που ειναι χαμηλο. Απο την δεκαετια του 2000 υπηρχαν ουρες στα συνορα για να πανε σε αυτα τα δυο κρατη. Ειδικα στα Σκοπια πηγαινουν και πολλοι απο τα χωρια της Μακεδονιας που αυτοαποκαλουνται Μακεδονες με Μακεδονικη γλωσσα!! Παντως για τους κατοικους της βορειου Ελλαδος, να τους θυμισω τις κρεμαλες που υπαρχουν ακομα στην Καβαλα, εκει που οι Βουλγαροι κρεμουσαν τους Ελληνες.

    8. Πολυ καλα κανουνε! Οσοι ζουνε Βορεια Ελλαδα ειναι τυχεροι! Βενζινουλα 1.40 , καφεδακι μισο ευρω, τροφιμα μισοτιμης και το ιδιο για τα ρουχα!

    9. Εννοείτε ότι θα πηγαίνουν βουλγαρία τουρκια για καύσιμα τσιγάρα ψώνια που είναι και πιο φθηνά … δηλαδή τα εισαγόμενα από βουλγαρία τουρκια που εισάγουν και τα πουλάνε σε τριπλάσια τιμή εδώ δεν σας πειράζει ο απλός πολίτης σας μάρανε

      1. Ακόμη και τα λαχανικά Τουρκίας τα πουλάνε χρυσά!
        Ουστ

    10. χα χα χα . Το Ελλαδισταν πεθαινει αργα και σταθερα.Για μενα καλα κανουν και πηγαινουν Βουλγαρια και Σκοπια οι Ελληνες. Εκει εχουν αξια με το ευρω .

    11. ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ…. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ…
      Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΔ ΤΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ…. ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο ΜΠΑΟΥΓΚ…. Κ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΚΥΠΠΕΛΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ‘ΧΑΒΟΥΖΑ’….
      ΞΥΛΟ ΛΕΜΕ !!!

      1. Σε τζουζει αρχιδι χαβουζιαρη που ο ΠΑΟΚ σε γαμαει 5 χρόνια τώρα… Μη σκίσεις κάνα καλτσόν μπάσταρδε του στόλου….

      2. Βρε ουστ βρωμιάρη που σου δίνει τ βήμα το μακελειό για να λες την μπούρδα σου αντί να σε πετάξει με τις κλωτσιές.

    12. Τελικα μονο εγω δεν εχω λεφτα να πηγαινω εκδρομες παρολο που δουλευω σαν τρελοσ…

    13. Εάν αυτοί 2000 πήγαιναν Γερμανία Γαλλία Ιταλία θα το λέγατε η θα το είχατε κάνει γαργάρα; Γιατί δεν μας ενημερώνετε πόσοι πήγαν στις παραπάνω χώρες για το τριήμερο; Ορισμένες φορές εκεί στο μακελειό δεν μας τα λέτε καλά, δεν μπορεί να έστε και με τον αστυνόμο και με τον κλέφτη.

    14. Καλα κανουν και πανε, γιατι να κατσουν εδω?εδω ειναι ολα πανακριβα και επιπλεον ολα τα βοθροκαναλα παιζουν τη σκ@τοφατσα της κουλας και των αλλων γελοιων προσωπων.

    15. Δέν είναι Βουλγαρία, είναι ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ, διαβάστε καί λίγη ιστορία, θά έρθη ο Κασιδιάρης νά σάς εξετάση κι άν είστε αδιάβαστοι θά σάς αρχίση στίς φάπες.

    16. Οπου θελει παει ο καθενας, που ειναι το προβλημα?

      1. πρεπει τραχανα να εχεις σχεση με την βλακεια

        1. Από το σχόλιο και μόνον καταλαβαίνεις πως είσαι εκτός τόπου και χρόνου.
          Δεν θα μοιάσουμε ρεεεεεε

    17. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ 80% ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ…ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΑΣΚΕΣ Κ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ…ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ..ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ….

    18. Τί πάει νά πή “αυτοί είμαστε”, πού είναι τό κακό δηλαδή;;;

    19. Εδώ δεν σου φτάνει ο μισθός ούτε για διακοπές,ούτε για βενζίνη

    20. Κεφαλονιτη, ΑΣ ΓΙΝΟΣΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ. ΑΤΕ ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΣ .

      1. Γλυφτης και λαμόγιο δεν γουστάρω να είμαι δουλεύω, ιδρώνω 32 χρόνια, καμαρώνω το γιό μου και φυσικά ξέρω σε ποια χώρα ζω. Και ότι και να στραβωσει μια μούντζα σ’όλα και το νησί μου με περιμένει. Αλλά εγώ θα λέω αλήθειες, επίμονα και όποιος πειράζεται ξύδι.

        1. Κεφαλονιτη πόσα χρόνια και τι ποσοστά βγάζει από το 74 έως το 2019 ΠΑΣΟΚ και ΝΔ;;;; Πάνω από 50% σωστά;;;
          Άρα όσα χρόνια και να έχεις δουλεμενα είσαι ένα και το ίδιο, ανήκεις στην μάζα.
          Σανοφάγος δεν θα γίνω και ναι όταν μου δοθεί η ευκαιρία, θα πάω σε ένα μέρος όπου δεν θέλω να ακούω τίποτα, ούτε για εθνικά ούτε για πολιτικά!
          Τίποτα
          Ηρεμία και γαλήνη και μακριά από τα Ορκ του συστήματος!
          Αρκετά πια, σας βαρέθηκα παραμυθατζήδες

    21. στις εκλογές τι ποσοστά θα έχει η ΝΔ, αυτοδυναμία πρώτη Κυριακή, πάντα λένε για κρυφές δημοσκοπήσεις και πάντα βγαίνουν τα ποσοστά που λέει ο ΣΚΑΪ

    22. Καλο θα ηταν να παραμεινουν εκει καθως ο ραγιαδισμος τους περισσευει εδω…

      1. Κι εσύ αμα ήσουν εκεί κοντά, εκεί θα πήγαινες… προφανώς δεν μπορείς

    23. εγω τους καταλαβαινω αντι να τους κοστιση 2000 το τριημερο οικογενεικως θα κοστησει 700€ καλα το κανουν! μισθους βουλγαριας και μαγαζια καφε και ολα με τιμες σουηδιας?
      ολοι διακοπες εκει. που τους παιρνει με τον μισθο τους

    24. Είπε ο θεός :Οι την οδόν την στενήν βάδισαντες, και οι αυτοί πάνσοφοι νόμιζαν είναι ο οδός για τα διόδια …
      Όταν γυρίσετε που εύχομαι να μη σώσετε μη ξέχασε να ψηφίσετε ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ υποκριτές Εβραίοι.

      1. Γιατί, το κόμμα που θέλεις να ψηφίσεις για να πάρει το πράσινο φως δεν πέρασε από την επιτροπή του ΚΙΣ για να γίνει κόμμα;;;
        Μία χαρά πέρασε

    25. Και στις Καστανιες γίνεται χαμός με πάνω από 2 ώρες αναμονή στο τουρκικό τελωνείο. Βέβαια οι περισσότεροι είναι μουσουλμάνοι από Κομοτηνή και Ξάνθη.

      1. Τότε τι;;;
        Δηλαδή και αυτό;;;
        Οι Τούρκοι που έρχονται για καφέ στην Ορεστιάδα ή για φαγητό και αυτό σε πείραξε;;;
        Άιντε τώρα μας τα έχετε κάνει τσουρέκια με όλα αυτά που διαβάζω.
        Κι εγώ να είχα κι εγώ θα έφευγα, εννοείται.
        Σιγά μην καθόμουνα να κλαίγομαι σαν την χήρα.

    26. Γιατί παρακαλώ να μην πάω;Πηγαίνουμε και παίρνουμε ρούχα για τα παιδιά μας και εμάς.Δεν πηγαίνουμε διακοπές.Τα πέντε παντελόνια 16€ ΟΧΙ 140 το ένα σαν την Ελλάδα δήθεν Levi’s και γελοιότητες.Για ελάτε να συναντήσετε εκατοντάδες κλέφτες που παίρνουν προϊόντα από εδώ και μετά σας τα πουλάνε 700% επάνω.Γιατί να μην έρθω Κύριοι όταν με 100€ παίρνω ψώνια που στην Ελλάδα θα είχαν κόστος τουλάχιστον τα τετραπλασιάσια;Βλέπω κάτι σχόλια ραγιάδες και γλύφτες υπάλληλοι κτλ.Δεν είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι εργάτες των 580€ το μήνα είμαστε και μόλις αγοράσαμε το αερόθερμο που θέλαμε 6€ ενώ στην Ελλάδα έχει 48€.Αν εσείς όλοι λοιπόν είστε τόσο πλούσιοι μην έρχεστε και ψωνίστε από την Ελλάδα.Τα δικά μας χρήματα δεν μας φτάνουν για επιβίωση με αξιοπρέπεια.

      1. Πες τα. Ακόμα και η Αγγλία είναι πιο φτηνά από την Ελλάδα σε όλα ακόμα και στα ρούχα.

        Αγοράζω 5 μπλουζάκια 16 λίρες προσφορά και στην Ελλάδα θέλουν ένα σωρό λεφτά το ένα, ακόμα και στις λαϊκές. Παντελόνια, πουκάμισα.

        Παπούτσια τα ίδια. Με ένα 35άρι λίρες αγοράζεις παπούτσια που θα σε βγάλουν χρόνια κάνοντας 5 χιλιόμετρα την ημέρα.. Ελλάδα δίνεις 60 και διαλύονται σε 3 μήνες χωρίς να κάνεις τίποτα ούτε 1 χιλιόμετρο την ημέρα.

      2. σωστος! το ιδιο και εδω στον Εβρο. Πας Τουρκια και με 80 ευρω γεμιζεις το ψυγειο για 1 μηνα. Πηγαινε εδω σε ελληνικο σουπερ και παρε 5 πραγματα ΜΟΝΟ να δεις για ποτε φευγει το 40αρι. Και τα 20 ευρω του pass tou Κοulis και του Βouboukos ειναι μονο για χαρτοπετσετες και χαρτι υγειας. Ερχονται οι εκλογες, ερχεται ψυχρολουσια, για ολους τους ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ!

      3. Ωραία τα λες ….Αν μένει κάποιος στις Σέρρες ας πούμε εννοείται…..Αν μένει Αθήνα όμως;

        1. Ναι αλλά διάβασε τα εμετικά σχόλια των παραπάνω για να καταλάβεις και μόνο σε ποια κατηγορία ψηφοφόρων είναι ή μάλλον έγιναν και περιμένουν να γίνουν σε 2 μήνες.

      4. Πολύ καλά λες, έτσι ακριβώς είναι! Καλά κάνετε

    27. Για βενζίνη πηγαίνουν. Η τιμή είναι 60 ίσως και 70 λεπτά κάτω από την δική μας

    28. Στέφανε, συμφωνώ ότι δεν έχουν καμία δουλειά να πάνε Βουλγαρία. Από την άλλη, πάνε με δικά τους λεφτά, έστω και αν είναι χρεωμένοι. Το ερώτημα είναι τα 400 εκατομμύρια που χρωστάει η ΝΔ και τα 300 το πασόκ και τα λιγότερα ο συριζα, αν ρυθμιστούν, θα πληρωθούν εντός της …χιλιετίας; Ή θα πάμε για το 3.000; Και αυτοί που δεν πληρώνουν τα δάνεια τους, λένε για”κουλτούρα πληρωμών”, θέλουν σπίτια τζάμπα για μετανάστες αλλά θέλουν και τα funds να πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων! Αηδία!

    29. Καρναβάλια νοτιομακεδόνες που ψήφισαν μιζοκούλη

    30. Ο Κομματικός στρατός των ανθελληνικών κομμάτων Νδ-ΣυριζοΠασοκ γλεντοκοπάει.

      Μαζί και τα λάθροisis τους.

    31. Οι απαντήσεις σε αυτό το άρθρο είναι πραγματικά λυπηρές γι αυτό φτάσαμε εδώ στον πάτο σήμερα ως Έθνος.

      Όλοι εσείς που κατακρίνεται, ξέρεται αν οι άνθρωποι δεν είναι Βούλγαροι που πάνε στα πατρικά τους για τριήμερο; Ή μόνο οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να μετακινούνται στην χώρα;

      Όλοι εσείς που γκρινιάζετε για λεφτά και κατασχέσεις, τί κάνετε γι αυτό; Ναι εσείς. 43 χρόνια σας πίνουν το αίμα και αντί να κάνετε κάτι γι αυτό κατακρίνεται αυτόν που μπορεί και έχει καταφέρει. Αυτό είναι ο ορισμός “να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα”. Γι αυτό φτάσαμε εδώ.

      Με αυτή την νοοτροπία θα δολοφονούν Έλληνες και την πατρίδα όλοι οι εχθροί του Έθνους μέχρι να μην μείνει κανείς. Γιατί ο φθόνος είναι από τα χειρότερα αμαρτήματα και δεν μας έχει ανάγκη ο Θεός. Εμείς τον έχουμε.

      1. Η άποψη σου είναι σωστή αλλά πρέπει να σου πω εγώ που δουλεύω 32 χρόνια ιδ.τομεα γιατί δεν είμαι γλυφτης, γιατί δεν ήθελα ρουσφέτι, γιατί στα 22μου δεν ήθελα να ανταλλάξω μια θέση που μου πρότεινε κάποιος αν γίνω πρασινοφρουρος, ήθελα να είμαι ο εαυτός μου νοικοκύρης και έντιμος όπως μου έμαθαν οι γονείς μου, δεν είμαι βλάκας να μην βλέπω γύρω μου ποιοί έχουν βολευτει, έχουν καταθέσεις, σπίτια, αυτοκίνητα χιλιάδων ευρώ. Ανοικω σ’αυτούς που πληρώνουν πάντα το μάρμαρο και δεν φθονω την επιτυχία ή την εξέλιξη κάποιου αλλά εδώ το 60% κάνει ζωή χαρισάμενη με διορισμούς, αναθέσεις έργων, μίζες, λαμογιες, παράνομο πλουτισμό, γλυψιμο και κονομα. Δεν μιλάμε για το γιατρό ή τον έντιμο επιχειρηματία που μορφώθηκε, ίδρωσε και απολαμβάνει. Μιλάμε για φελους, για τυχοδιώκτες, χαρτογιακαδες, κηφήνες που περνούν μια χαρά γιατί μόνο σ’αυτή τη χώρα υπάρχει ατιμωρησία. Κατανοητός;

    32. Το 90 ο/ο εφοριακοι και άλλοι δημόσιοι ρουφιάνοι είναι,αυτοί έχουν τα λεφτά,από εκβιασμούς,φακελάκια και λοιπα

    33. Ολοι οι βολεμενοι ειναι εξω και γλεντανε…..

      Ολοι που δουλευουν στο δημοσιο και δημο, βουλη και ο κομματικος στρατος τους, οι οποιοι και ζουν εις βαρος μας.

      Ξυπνηστε ρε Ελληνες , Αυτοι ειναι που γλεντουν.

      Εμεις χασαμε την ελευθερια μας εδω και πολυ καιρο.

    34. Πουλημένοι Έλληνες !!! Επιτέλους να έρθει η κάθαρση με Ηλία στη Βουλή και μετέπειτα πρωθυπουργός της Ελλάδος !!!! Τέρμα η βρώμα της κοινωνίας !!!!

      1. Δηλαδή ο Κασιδιάρης θά απαγορεύση καί τήν έξοδο από τή χώρα;; Γιά λέγε, γιά λέγε…

        1. για να μην πω επιβάλει, την έξοδο σε αράπηδες, αλβανά, παντοφλάδες πάκι και αριστερούς. Τι δεν καταλαβαίνεις σύντροφε παπασπιτούλη;

      2. Χαχαχαχα τι διαβάζω θεέ μου!
        Χαχαχαχα ρε τρόμπα ότι και να κάνεις δεν θα μοιάσουμε έτσι όπως όπως κάνεις και φανερά λες τι θα ψηφίσεις.
        Τόσα χρόνια που βρισκόσουν;;;

    35. Φυσικά οι έχοντες αντίθετη άποψη, μένουν, από Κρήτη και νοτιότερα, αλλιώς πρώτη θα πήγαιναν στα πολύ φθηνότερα Βαλκάνια..

    36. Αυτοι ανηκουν στους Μουλους Εθναρχες Καραμανλη.Μακαριο και Βενιζελο.Το εθνος των μπασταρδων δυστηχως ειναι η πλειονοτητα χωρις να υπολογισουμε τους ξενους

    37. γι αυτο στεφανε, εγω δεν πιστευω κανενα απ αυτους που λενε για μικρα ποσοστα της νδ…παλι 35αρια θα πιασει, το μονο που με νοιαζει εμενα, ειναι να μπει ο ηλιας στη βουλη.

    38. Μακεδονομάχοι,μητσόπουστ@ ψήφισαν για να τους φτιάξει καλύτερη συμφωνία για τις Πρέσπες.. 50% ψήφισαν τα βόδια μας,οι βορειοραγιαδες,ας λουστουν τώρα κ τα λαμόγια τις δεξιάς κ τα λαθροσκατ@ τους!!

    39. Και που να δειτε ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ στους ΕΥΖΩΝΟΥΣ(για Σκοπια). ΤΖΟΓΟΣ !! Την ωρα που ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟ ΚΟΥΛΟ-ΖΑΒΟ και η ΚΩΛΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ !!! Κατα τα αλλα….ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ και ο ΠΟΥΤΙΝ….ΦΤΑΙΝΕ !!! Μια ζωη….ΡΑΓΙΑΔΕΣ !!!!

    40. Γιατι ρε Στεφανε? Θα ξοδεψουν το ενα τριτο απο αυτα που θα ξοδευαν εδω ,και θα περασουν ζαχαρη…Τα θελουμε ,και τα παθαινουμε..

      1. Γιατι δεν πάτε στο Πακιστάν που είναι ακόμα πιο φτηνά; Και μείνετε εκεί για πάντα, δεν σας θέλουμε εδώ ρε Γραικοί.

        1. Χ εδώ είναι ο παράδεισος της αρπαχτης, της μίζας, της ατιμωρησίας εκεί μπορεί να χάσεις και το χέρι αν αγγίζει κάτι ξένο.

        2. Εσύ κάτσε κλάψε σανοφάγε….

    41. Κλείστε τα σύνορα και παρατήστε τους στη Βουλγαρία για πάντα. Κωλοέλληνες.

      1. Δεν αναρωτήθηκες ότι οι άνθρωποι αυτοί μπορεί να είναι Βούλγαροι και να πηγαίνουν τριήμερο στην χώρα τους;
        7500 άνθρωποι είναι πολύ λίγοι σε σχέση με τους Βούλγαρους που ζουν σε Μακεδονία και Θράκη.

        Ή μόνο ο Έλληνας έχει το δικαίωμα να πηγαίνει στο χωρίο ή να κατεβαίνει Ελλάδα από το εξωτερικό για τις γιορτές;

        1. Ναι μπράβο. Βούλγαροι με Ελληνικές πινακίδες. Συγχαρητήρια.

          1. Αντε βούλωσέ το! Κάτι χαζόβλακες σαν εσένα πρέπει να γράψουν την π@π@ρια σου

    42. Καλημέρα και καλή σαρακοστή! Και μετά κύριε Σ. Χίο λέτε ότι υπάρχει φως στο τούνελ, δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτόν τον έρμο τόπο. Εντάξει πάμε τριήμερο, χάθηκαν τα ελληνικά μέρη να πάμε που είναι τόσα πολλά? Ραγιάδες = Ραγιάδες!!!!!

      1. Καί η Βουλγαρία ελληνικό μέρος είναι: έχεις ακούσει τίποτα γιά ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ;;; Όλη η Βουλγαρία σέ ελληνικό έδαφος βρίσκεται.

    43. πειναει ο λαος..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      κολαση γινεται παντου..δρομους, μαγαζια κτλ..

      1. Δημόσιοι υπάλληλοι και διάφοροι βολεμένοι γλείφτες του κομματικού σωλήνα είναι. Ξεκολλατε βλάκες!

        1. Χ αυτή είναι η πλειοψηφία δηλ. 60+%. Στρατιωτικοί, αστυνομικοί, στολή γενικά και οι συνταξιούχοι αυτών των σωμάτων, υπάλληλοι και διευθυντές σε ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ,τρεπεζες, υπουργεία, δήμους, περιφέρεια, πρόεδροι πάσης φύσεως, κληρικοί και δεσποταδες, αιρετοί άρχοντες, μεγαλόσχημοι του ιδιωτικού τομέα, ποιοί απομενουμε βρε Χ; Το 30% που έχει εισόδημα 10-15.000 το χρόνο, οι μαύροι και οι γύφτοι. Δε νομίζω να είναι βλακεία ή ψέμα αυτό που λέω. Για βαλτα κάτω να δεις.

          1. Άμανα γειά σου ρε Κεφαλλονιά…..Και αυτό το ποσοστό είναι που βγάζει το δικομματισμό χρόνια τώρα…..και θα τον βγάλει πάλι φυσικά με νδ-πασοκ….

          2. Γράφε μακακίες για να γίνεις πιστευτός δίποδο γίδι.
            Εσύ τόσα χρόνια τι ψηφιζες μοσχάρι

    Comments are closed.