ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ! ΕΚΚΕΝΩΣΗ «ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ»… ΜΕ DRONES, ΕΚΑΜ, ΜΑΤ KAI ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ…ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ – ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑ ΕΓΚΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ…

    Το ένα κτήριο βρισκόταν υπό κατάληψη από το 2016 και μέσα διέμεναν παράτυποι μετανάστες – Πρόκειται για το πέμπτο κτήριο που εκκενώνεται τις τελευταίες εβδομάδες
    Νέα επιχείρηση για εκκένωση δυο υπό κατάληψη κτηρίων πραγματοποιεί από νωρίς το πρωί η ΕΛΑΣ.

    Πρόκειται για κτήριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Μάγερ, το οποίο βρισκόταν υπό κατάληψη από το 2016 και στο οποίο στεγαζόταν σχολείο στο παρελθόν.

    Παράλληλη επιχείρηση πραγματοποιείται και σε κοντινό κτήριο στην οδό Αχαρνών 22..

    Aυτή την ώρα μετανάστες που διέμεναν στο πρώτο κτήριο μεταφέρονται στη Διεύθυνση Αλλοδαπών. Η αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση του κτιρίου, όπου στεγαζόταν παλαιότερα σχολείο, παραμένει σε πλήρη εξέλιξη, ενώ γίνεται με εισαγγελική εντολή.

    Έως αυτή την ώρα έχουν καταμετρηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, περισσότεροι από 150 αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων και αρκετά παιδιά από το πρώτο κτήριο και περίπου 100 από το δεύτερο.

    Στην επιχείρηση, που ξεκίνησε στις 6 το πρωί, συμμετέχουν δεκάδες αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες, ενώ παράλληλα γίνονται έρευνες, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, και για ναρκωτικά. Σημειώνεται, πάντως, ότι δεν έχει βρεθεί κάτι έως αυτή την ώρα τουλάχιστον.

    Οι αλλοδαποί που διέμεναν στα κτήρια της Αχαρνών, μετά την ταυτοποίησή τους στη Διεύθυνση Αλλοδαπών, πρόκειται να οδηγηθούν σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας.

    Πρόκειται για το πέμπτο κτήριο που εκκενώνεται σε έναν μήνα.

    Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

    Συνεχίζεται η αστυνομική επιχείρηση που εξελίσσεται από νωρίς σήμερα το πρωί, για την εκκένωση κτιρίων στη συμβολή των οδών Σουρμελή – Αχαρνών και Μάγερ και στην οδό Αχαρνών 22, τα οποία τελούσαν υπό κατάληψη από το έτος 2016.

    Η επιχείρηση πραγματοποιείται με την παρουσία εισαγγελικών λειτουργών.

    Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

    Εικόνα από το εσωτερικό του ενός εκ των κτιρίων που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. για να δείξει τις συνθήκες στις οποίες έμεναν οι μετανάστες

    Φωτογραφία ΕΛ.ΑΣ.

    Φωτογραφία ΕΛ.ΑΣ.
    IMG_0610
    IMG_0611
    IMG_0616
    IMG_0613
    IMG_0615
    IMG_3134_2
    IMG_3136
    ek01

    Νεότερη ενημέρωση

    Τι βρήκε η ΕΛ.ΑΣ

    Ένας από τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο υπό κατάληψη κτίριο στην οδό Σουρμελή, ένας Αλγερινός, συνελήφθη γιατί βρέθηκε στην κατοχή του μαχαίρι και σύμφωνα με την αστυνομία υπάρχουν πληροφορίες πως ίσως εμπλέκεται σε διακίνηση ναρκωτικών στα Εξάρχεια. Ο άνδρας έχει μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ για αποτυπώματα.

    Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ανάμεσα στους ανθρώπους που απομακρύνθηκαν εντοπίστηκε κι ένας Σύρος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για βιασμό ανήλικης.

    Τσιμεντόλιθοι και… σφράγισμα

    Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης εκκένωσης, συνεργεία του δήμου Αθηναίων έφτασαν στο σημείο. Ο δήμος σε όλες αυτές τις περιπτώσεις βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την ελληνική αστυνομία και συμβάλλει στον καθαρισμό και την ασφάλιση των κτιρίων αυτών, με δικά του συνεργεία.

    Έκπληκτοι οι κάτοικοι της περιοχής είδαν φορτηγά να ξεφορτώνουν άμμο μπροστά σε ένα από τα κτίρια. Όταν έφτασαν και οι τσιμεντόλιθοι, τα πράγματα άρχισαν να… ξεκαθαρίζουν.

    Οι πόρτες και τα παράθυρα του νεοκλασσικού κτιρίου που παλιότερα ήταν το σχολείο «Τοσίτσειο», «σφραγίστηκαν» με τσιμεντόλιθους προκειμένου να μην μπορέσει κανείς να μπει έως ότου το κτίριο καθαριστεί και παραδοθεί προς την όποια χρήση αποφασιστεί.

    Το ακίνητο στη συμβολή των οδών Σουρμελή – Αχαρνών και Μάγερ, το «Τοσίτσειο Σχολείο», ανήκει στην Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία, η συνολική επιφάνεια και των τεσσάρων επιπέδων του ανέρχεται σε 1.460 τ.μ. και πιθανολογείται ότι ανεγέρθηκε με σχέδια του Ερνέστου Τσίλλερ, ενώ μέχρι το έτος 2014 λειτουργούσε ως σχολείο.

     

     

     Διαβάστε και
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Το κτίριο δεν ανήκει στο δημόσιο αλλά το καθάρισαν συνεργεία του δήμου και συζητήθηκε και η αξιοποίησή του, μεταξύ Μπαμπίνη και Μπακούλη….είναι πολλά τα ευρω…τώρα ήρθε η συμφωνία, τώρα και η εκκένωση…

      Όσο ήταν διαπολιτισμικό Γυμνάσιο καλά τα έπαιρνε τα χιλιάρικα η εταιρία του Μπαμπίνη…αρκετά χιλιάδες ευρω έχασαν, άμεση εκκένωση λοιπόν αφού ο Μπαμπίνης είναι και κολλητός της οικογένειας…

    2. ΚΛΑΣΙΚΑ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΝΔΟΥΛΑΣ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ Ε;

    3. Τους βγαζουν γιατι υπαρχει επενδυτικο ενδιαφερον απο Κινεζους,Ισραηλινους και Αμερικανους.
      Ξυονηστε

    4. Θλιβερό να φτάνουμε να χτίζουμε τα πορτοπαράθυρα για να μην μας μπούνε άλλοι…
      Μία παρατήρηση όμως :
      Αν δεν χτίσουν τους τσιμεντόλιθους μέχρι απάνω, με την βροχή θα σαπίσουν τα κουφώματα γιατί θα μαζεύουν νερά που δεν θα παροχετεύονται πουθενά. Τέτοια κουφώματα είναι δύσκολο να ξαναφτιαχτούν, τελειώσανε οι καλοί μαραγκοί.

    5. Γνωστό το έργο..το χουμε ξαναδεί οι μαντηλούδες μπροστά με τα μωρά στην.αγκαλιά μπάς και μας συγκινήσουν!Αν θέλανε να αποδείξουν οι ψοφοδεξιοί πως δεν είναι μια.απ τα ίδια με την συμμορία Τσίπρα ας τους γύριζαν όλους πίσω απ εκεί που ήλθαν κι όχι πάμε(!) για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης! Μια χαρά ήταν βολεμένοι και στα παλιά αρχοντικά!

    6. Τα μεγαλύτερα θύματα τα παιδάκια. Αυτά πραγματικά τα λυπαμαι.

    7. Από κοντά όλοι οι μκοάκηδες και τσυριζαίοι,οι πρώτοι μην τυχόν και χάσουν τα πελατάκια τους και οι δεύτεροι τους ψηφοφόρους τους

    8. Εκκένωση κτηρίων; Για το Θεαθήναι; Εκκένωση όλης της Αθήνας χρειάζεται… Στους δρόμους της Αθήνας κυκλοφορούν εκατομμύρια λαθραίοι. Γιατί δεν τους ελέγχουν στο δρόμο αν έχουν χαρτιά και μπουκάρουν σε κτήρια καταλήψεων μόνο; Έχετε δει καθόλου αστυνομικούς να κάνουν έλεγχο στο δρόμο σε αλλοδαπούς από την εποχή που ο Σημίτης έκανε που και που σκούπες και τους μάζευε με κλούβες; Σε ποια άλλη χώρα βλέπεις τόσους αλλοδαπούς στο δρόμο χωρίς ποτέ η αστυνομία να τους κάνει τον παραμικρό έλεγχο; Πήγα στη Ρώμη 5 μέρες και με σταμάτησαν για έλεγχο οι καραμπινιέροι δύο φορές και ας φαίνομαι Ευρωπαίος. Μόνο και μόνο επειδή με άκουσαν να μιλάω ξένη γλώσσα με σταμάτησαν… Περιττό να σας πω πως δεν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορεί στο δρόμο μελαχρινούλης και να μη τον σταματάνε οι καραμπινιέροι για έλεγχο σε κάθε τετράγωνο… Μόνο στην Ελλάδα τους έχουμε μπάτε σκύλοι αλέστε ελευθέρως…

    9. ΝΕΑ συριζοπασοκαρια θελατε ραγιαδες φατε τα τωρα και σκασμος !!
      Στελτε τα λαθροορκ στην εκαλη στον περισο στην κουμουνδουρου στην κηφισια και στο μαξιμου τωρα!!

    10. όλοι αυτοί πολέμάνε στην Συρία!!
      Είναι Σύριοι απο το Ιράν, Ιράκ, Κίνα, Ρωσία, Μαρόκο, εμείς είμαστε Σύριοι?
      Μόνο έτσι θα βρουν δουλεια οι Ελληνες στην Ευρώπη. Γίνε Σύριος τώρα

    11. Οι νουδουλες θα τους πανε σε ξενοδοχεια με ολα πήρωμενα απο τα κοροιδα τους ελληνεζους. Οι πολεις και τα χωρια να ετοιμαζονται να τους υποδεχτουν. Νεα κεντρα, σπιτια και λουξ ξενοδοχεια ετοιμαζονται σε ολη τη χωρα. Η κυβερνηση αλλαξε αλλα η γραμμη Σορος για αντικατασταση των ευρωπαιων πολιτων με τριτοκοσμικους προχωραει κανονικα.

    12. αλλαχου σνακμπαρ και απο την πελοποννησο ρε κοροιδα ελληναραδες, αυτη ειναι η ελλαδα των λαθρο

      1. Θέλουμε εργκαντες τα κωραφια!

        Το ίδιο γίνεται και στην Θήβα ! Ξυπνάτε ραγιάδες !
        Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους !

    Comments are closed.